2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canııııımmmmm, kıs nie demedin bana dr.a gideceğini. neyse sonuclar çok güsel çıkmış sevindim senin adına. hAtta bayıldım sonuçlarına. Maşallah Allah bozmasın. Amin..

kızz dünn yazdım ya burdaa idrardan sonra yanmam var diee leylacımda git görün dedi uzak die üşendim ama gittim neticede

tünaydın kızlar yarım saattir ağlıyorum
Bu linkteki resimlere bakmaktan
Doğum 4
O kadar duygusal ki, kendimi ve eşimi düşündüm az kaldı biz de böyle anlar yaşacağız inşallah,nasıl bir mucize nasıl güzel bir duygu isteyen herkese nasip eder umarım
Başından beri hiç hamile duygusallığım olmamıştı ama bu fotoğraflar bitirdi beni
Biz kendi profesyonel makinemizle çekeceğiz bizimkiler de böyle güzel olurlar inşallah

ayy ağlanmıcak gibi değil bende izledim şimcik

ya ben anlayamıyorum bebeğin neresi nerde...
bende bi acayiplik mi var...
laptopa doğru eğilip karnım bükülünce bi süre sonra böyle tırmalama gibi bişiler yapıyor aşağıda...
acaba diyorum ellerimi...

anacıgım bu topictekiler cin gibi ben de anlamıyorum hala neyse yalnız degilmisim kader arkadasımmm

Arkadaşlar ben dün gece çok fena şekilde karnımın ustune dustum. Hemen acıle gıttık nst ye aldılar. Bebegın kalp atısları normal cıktı. O kadar korktum ve agladım kı parcalanan ellerımı ve dızlerımı bıle ebe hanım farketmese gormeyecektım. sabah da 8 de doktorumla bulustuk ultrasonda ınceledı bırsey olmadıgını herseyın normal oldugunu bu 2 gun dınlenmemı eger kanama ya da sıvı gelırse hemen hastaneye gıtmemı soyledı. Yine de içim içimi yiyiyor ya birşey olursa ya da olduysa diye. Akıntım oldu mesela biraz once hemen vesvese yaptım. Ne kadar gelırse panık yapmam gerektıgını bıle bılmıyorum. Lutfen dua edın bızım ıcın

ALLAH nice uzun seneler beraber olmanızı nasip etsin canım.

bu ay amma evlilik yıldönümü kutladık bizimkide ay sonunda ama biz 2007 tayfasındanız:)

bizimkide yakında...
8. yılımıza gireceğiz inşallah kızımızla...
Hiç o kadar zaman geçmiş gibi gelmiyor bana...
vay yaşlandım ayakta uyuyorum....
nasıl bir reddedişse artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…