- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.421
selam kızlar;
dünden beri pek ilerlememiş sayfalar ne kolay oldu okuması
Bu arada şimdiye kadar ağrı, sızı, kasılma, kramp, sancı gibi birşey yaşamayan ben bugün bel ağrısıyla gözümü açtım
o saatten beri de düzenli aralıklarla ağrı girmeye devam ediyor, yaklaşık 5 saattir sürekli kronometreyle takip ediyoruz
8-10-12dk arasında değişiyor giriş aralıkları ve girdiğinde yaklaşık 20-25 sn kadar sürüyür
doktoru aradık nişan veya su gelmediği için takibe devam etmemizi söyledi, eğer 3-5dk ya inerse aralıklar hastaneye gidicez
şiddeti de sabah daha azdı ama şuan daha bi hissettiriyor kendini ama genede dayanılmayacak boyuta gelmedi henüz
tabi bu arada valizi hazırlamakta direnen ben apar topar herşeyi yerleştirdim, düzledim, anacığım da 1 saat içinde memleketten yola çıkıyor
kadıncağızı doğumgününde telaşlandırdık, hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
bu ağrılar gerçekten doğumun başladığına mı işaret yaşayıp görcez ilerleyen saatlerde
gelişmelerden haberdar etmeye devam ederim, öpüyorum fistuklar
son 40 saat :):)
kızlar nasılsınızzzzzzz hepinizi çok özledi çok güzel şeyler yazmışsınız.çok mutlu oldum inanın sizin kadar heyecanlandım rabbim hepinizi sagsalim kurtarsın dogum yapan arkadaşlar varmı uzun zamandır giremiyorum çalışmaya başladım beni tanıyan ve merak eden arkadaşlar vardır belki onları bilgilendir için söylüyorum bende bir deişik yok henüz olunca ilk bu topige haber verecem dualarınızı eksik etmeyin kızlar
bugün ortalıkta gözleri dolu dolu gezen karnı burnunda bir hamiş var bennnnnnnnn
sabah doktoruma gittik sözde kapattığı özeline telle davet edildik ultrasona aldı anestezi testlerimi yaptırmıştım cuma günü sonuçlara baktı herşey yolunda dedi
2600 olmuş paşam gelişimide 1 hafta önde gözüküyor dedi
sonra geldik doğum konusuna benim 6 kasımda 38 haftam bitiyor araya bayram tatili giriyor ve bayram boyunca doktorum şehir dışına çıkacakmış birşey olma durumunda kendi doktorumda dahil hiçbir doktoru bulamayıp tepecikte doğum yapmaktan korktuğumu söyledim oda bana bebek 3 kiloyu bulur hatta geçer bile bayramda bebeğinle olmak istemezmisin dedi tabiki ama sağlıklı olacaksa diye cevap verdim bende bana güven ve gel biz bayramdan önce alalım diyince eşim sabırsızıyla birlikte karar verildi 4 kasım cuma sabahı paşamı kollarıma alıyorum hayırlısıyla ama içim rahat değil hala 37+4 te erken olmayacakmı daha :18::18::18:
mrb anneler bizde cuma doktora gittik bebeğim 1 hafta geriden geliyordu şükür o arayı kapatmış dr umuz maşallah dedi kilosu iyi şükürler olsun..ben her sabah yumurta,yoğurt yiyiyorum akşamları meyve, cevizli incir,kayısı ve cevizli lokum yiyiyorum geceleride ballı süt içiyorum zannedersem bu yediklerim arayı kapattı sizlerde deneyin isterseniz..bu arada tatlı yiyince benimki çıldırıyor aşağıya çok baskı yapıyor ben çok korkuyorum oynarken canımı çok acıtıyor utanmasam ağlıycam o derece çok yaramaz....hımm birde bel ve sırt ağrım çok kötü...bizde kısmet olursa kasım 10 ile 15 arası dr umuz sezeryanla alacak ben öyle istedim diye ama korkuyorum ya 37. haftada gelirse diye tam bayram üstü gerçi dr var hastanede dedi ama kendi dr um olsun istiyorum hayırlısı olsun artık..doğum yapan arkadaşların allah yardımcısı olsun inş. yavrularına hayırlısıyla kavuşmuşlardır...
gelmio bu deliler 37 de fln
bak bana tık yok
ah ah ağdama yanarım boşa gitti
offf napçam ben yaaa
senın doğum ne zaman canım?sezaryen mı olcan?
kızlar özellikle geceleri kasıklarım cok agrıyor sizde bu agrı var mı?üşütüyor muyum acaba
şimdilik görünen normal olduğundan zamanı belli değil cnm
ay yarın benim kontrolüm var. bakalım dr. ne diyecek? teyzem bu gün karnın aşağıya inmiş dedi:26:
aşaa inen karından da hayır yok güzelim
15 gündür yerlerde göbeğim
hala içerde hanım kız
ya gecen kontrolde dr. sezeryan olabilir demişti. bakalım bu defa netleşecek mi? size göre benim daha erken. küçüküz biz
niye sezeryana yönlendirdi ki sorun ne ?
çok iri olması. 4 kilonun üzerinde olur diyordu en son
ay yarın benim kontrolüm var. bakalım dr. ne diyecek? teyzem bu gün karnın aşağıya inmiş dedi:26:
nil'in bile belli olmadı nasıl doğacağı
seninkinin de belli olmaz daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?