2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tubacım maşallah valla size ya senin oğlan çok uslu ya da sen bu işi iyi beceriyorsun, benim oğlan da her sabah 06:30 da kalkıyor ama bir daha uyutmak ne mümkün taki saat 10-11 lere kadar ve sağolsun özellikle bu ara çoşmuş durumda bir an yalnız kalmak istemiyor, sabah kahvaltısını bile zor hazırlıyorum, gündüz o uyurken de hem oğlanın yemeğini hem kendi yemeğimi falan hazırlıyorum, evin temizliğini hiç sorma arada bir oğlanın iyi gününde yapmaya çalışıyorum, geceleri çamaşır ütü yani durum böyleyken düzenli olarak spor yapmak benim için hayal ben anca o linkteki hareketleri yapabilirim o da oğlan izlerken hoşuna gideceği için :)

Kzlar biz kemece ve asu ile bulustuk cok keyifliydi bebişlerimizi gördük kanka bile oldu bıdıklar size bi anımızın fotografı sizde deneyin şiddetle tavsiye ederiz asu ve kemece sizi cok sevdim kerem ve öyküyü de yne görüşmek üzere

Suppersiniz... Mutluluğunuz ve buluşmalarınız daim olsun... Bı ara evim olan İzmir e uğrarsam neyli nurdanxkrn senemgy .... Buluşalım bizde.. Haftaya 3 günlüğüne izmirdeyim sonra İstanbul... Denis istanbuldaydi unutmadiysam.. Görüşsek mı ki????

cancagıızm kıskanrsn tabii sen gelmedn napalım biz keyif yaptık artk şansına küss

ya bu kadınlar kulubu sayfasına bı haller olmus
hıc bı sey yazamyr ve dev okuyamıyorm
cook karısık
sız de de ole mı???

cancagıızm kıskanrsn tabii sen gelmedn napalım biz keyif yaptık artk şansına küss

Uymadı program canım ya.. Nasil isterdim.. Cuma Antalya dan eve geldim bu sabah 5 te Eskişehir'e yola cikiyoz ertesi cuma eve gelip Cumartesi istanbula ucuyoz.. Belki 3 Temmuz'da yine buluşursunuz him:26:

ya bu kadınlar kulubu sayfasına bı haller olmus
hıc bı sey yazamyr ve dev okuyamıyorm
cook karısık
sız de de ole mı???
yok cnm ya normal benm
Uymadı program canım ya.. Nasil isterdim.. Cuma Antalya dan eve geldim bu sabah 5 te Eskişehir'e yola cikiyoz ertesi cuma eve gelip Cumartesi istanbula ucuyoz.. Belki 3 Temmuz'da yine buluşursunuz him:26:

bilemeyz ama sana göre plaan yaparsak yolda kalıoz kızlarla ilgili bidurum bakalım

asucan ben cıkar kendine ii bak bi ara resimleri yollarım msn adresini yollarsan özelden yapamadm yapılıosa tarif et ordan da olur görüşürz herkese ii geceler

yaaaaaaaaaaaaa resmen buluşmuşsunuz sonunda, sizin bu işi halledip buluşabileceğinizi hiç sanmıyodum, daha doğrusu ummuyodum, çünkü nasıl çatlayacağımı biliyoduum... yaa bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
bide sıpaların resimleri çekilmiş falaan, yaaaaaa bendeeee istiyooom, niye izmitte değilsiniz,ya da yakın biyerdeee... işin şakası bi yana çookk isterdim bende orada olmayı.. sizinle tanışmayı o kadar çok isterdim kiii... ya valla bende çok istiyom sizi tanımayı, izmite gelsenizeeeee ya da tamam ortada buluşalım bolu olsun hı olsun mu? ya ne tatlısınızz, msnler telefon numaraları falaan, e siz kankada olursunuz şimdiii...
ya bende bendeeeeeeeee... ya bu topikteki izmitliler ne hayırsız çıktılar yaa.. vallaa bende çok istiyom...

tatlım çok iyi becerdiğimden değil, düzenli olmayı seviyorum.. Allahtan oğluşumda benim gibi, ya da ben öyle alıştırdığım için oda benim gibi. gayet düzenli bi hayatımız var yani, hiç kucak alışkanlığı yoktur mesela Emir in, biraz ondan rahatım, alıştırmadık hiç.. her pazartesi ve perşembe temizlik günlerim mesela benim , hiç şaşmadı evlendiğimden beri.. yemeği sabahları yaparım, emir leğenlerle süzgeçlerle oynarken.. öğleden sonrada akşama kadar oğluşumla oynarım.. hergün mutlaka kuran okurum mesela, özellikle emir uyanıkken okuyorum sesli sesli ki kulak aşınalığı olsun diye.. ilerde dua öğrenirken zorlanmasın diye, sonra genelde onunla ingilizce konuşuyorum oyun oynarken, yine alışsın diye.. çok iyi kulak var bizimkinde bildiği şarkılara eşlik bile ediyo sıpa, kaynanamın ödü patlıyo ay bu çocuk şarkıcı olacak başımıza diye.. olsa noluyasa? neyse, çookk şükür Emir akıllı bi çocuk, çook şükür ki usluu... o benim melek oğlum meleeeek... neyse hadi ben çıkayım da yatayım mışıl mışıl.. herkese iyi geceler...

ankara lı kankalar buluşmanıza çok sevindim bebişlerin maşallahı var çok tatlılar allahım esirgesin o miniş kuzucukları ilerisi için yaşlandığımızda bebişlerin çok güzel bir anısı olarak kalacak bizim anneler ne çılgınmış dicekler...

bu arada benim oğlan uykusunda ağlıyor hiç güzel rüya göremiyor galiba korkuyor içim sızlıyor uyku düzenimiz altüst oldu yaa :18:

çok tatlılar maşallahhh... Annelerin de fotoğrafını istiyoruz amaaaaaa

e be güzelim ben antalyadayım biz görüşseydik keşke...hangi zamanda bilmesemde çok isterdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…