- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.741
günaydıııınnnn... sabah sabah kalktım ve bidaha da uyumadım,çünkü artık sporu sabahları yapacam oğlan uyurken akşamları üşeniyom.. şimdi size geçen gün verdiğim linkleri unutun, level 1 in full videosunu gönderecem size, becerebilirsem.. mutlaka yapın arkadaşlar, süper bir şey.. ben sabah 6;30 da kalktım, eşime kahvaltısını hazırladım, onu işe yolladım, sonra oğluşumu emzirdim, yine uyudu, sonra yarım saat yürüyüş ve koşu.. sonrada yarım saat jilli yaptım, soğuk bir duş aldım işte 9;30 a kadar hepsi halloldu bile, şimdi bacaklarımı uzattım dinleniyoom, oğluşumun uyanmasını bekliyom.. sabah tekrar yatmadım bakın ne işler becerdim.. karın kaslarım, kollarım ve bacaklarım halaa yanmakta.. suratım halaa kıpkırmızı amaaaaa inanılmaz hissediyorum kendimi, itiraf ediyorum son kardiyo hareketlerinde kaçak göçek bişiler yaptım ama inşallah alışacam en kısa zamanda.. nihayet burcumun kadını olacağım yine, yay gibi..ankaraya kadar yanınıza koşa koşa gelebiliriim...
lütfen sizde yapın arkadaşlar, sadece yarım saat.. herkes yapabilir, çocukları bahane etmeyin lütfen.. ahanda benim oğlan uyandı, gidip öpeyim koklayım onu mis misss... aa önce video..
ya kızlar video yüklemiyo, ben size indirdiğim linki veririm herkes ordan indirir ok.. şimdi oğluma koşayım, kahvaltısını yaptırayım, sonra atacam linki.. görüşürüüzzz..
öyküde uyumus ipekte sızddı yoruldular tabi
aynn ole cnm ole bı uyudu kı.....
yoruldu tabii....
bız de oyleee)))
ama guzeldı
degerdı
Suppersiniz... Mutluluğunuz ve buluşmalarınız daim olsun... Bı ara evim olan İzmir e uğrarsam neyli nurdanxkrn senemgy .... Buluşalım bizde.. Haftaya 3 günlüğüne izmirdeyim sonra İstanbul... Denis istanbuldaydi unutmadiysam.. Görüşsek mı ki????
cancagıızm kıskanrsn tabii sen gelmedn napalım biz keyif yaptık artk şansına küss
yok cnm ya normal benmya bu kadınlar kulubu sayfasına bı haller olmus
hıc bı sey yazamyr ve dev okuyamıyorm
cook karısık
sız de de ole mı???
Uymadı program canım ya.. Nasil isterdim.. Cuma Antalya dan eve geldim bu sabah 5 te Eskişehir'e yola cikiyoz ertesi cuma eve gelip Cumartesi istanbula ucuyoz.. Belki 3 Temmuz'da yine buluşursunuz him:26:
slm, ben de tarsus ta yaşıyorum, benim kızımda 6 ay 8 günlük...
tubacım maşallah valla size ya senin oğlan çok uslu ya da sen bu işi iyi beceriyorsun, benim oğlan da her sabah 06:30 da kalkıyor ama bir daha uyutmak ne mümkün taki saat 10-11 lere kadar ve sağolsun özellikle bu ara çoşmuş durumda bir an yalnız kalmak istemiyor, sabah kahvaltısını bile zor hazırlıyorum, gündüz o uyurken de hem oğlanın yemeğini hem kendi yemeğimi falan hazırlıyorum, evin temizliğini hiç sorma arada bir oğlanın iyi gününde yapmaya çalışıyorum, geceleri çamaşır ütü yani durum böyleyken düzenli olarak spor yapmak benim için hayal ben anca o linkteki hareketleri yapabilirim o da oğlan izlerken hoşuna gideceği için :)
Eki Görüntüle 440741 Kzlar biz kemece ve asu ile bulustuk cok keyifliydi bebişlerimizi gördük kanka bile oldu bıdıklar size bi anımızın fotografı sizde deneyin şiddetle tavsiye ederiz asu ve kemece sizi cok sevdim kerem ve öyküyü deyne görüşmek üzere
e be güzelim ben antalyadayım biz görüşseydik keşke...hangi zamanda bilmesemde çok isterdim..Uymadı program canım ya.. Nasil isterdim.. Cuma Antalya dan eve geldim bu sabah 5 te Eskişehir'e yola cikiyoz ertesi cuma eve gelip Cumartesi istanbula ucuyoz.. Belki 3 Temmuz'da yine buluşursunuz him:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?