- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.021
asucan sizin evde su var mı? çankaya belediyesi bizim suları kesti, bizde evdeki suyla oğlana su ısıttık yıkadıkoğluşum uyandı.....................
edibe çocuğu suya nasıl sokuyosun, daha önceki tatillerde hep çocuk havuzuna giren bebeklerde bez görüyodum, sanırım suda takılabilen bişeydi, normal bezle olmaz yani, ozamanlar hiiç ilgimiz yoktu ya, dikkat etmemişim.. şimdi nerden bulcam onları, öle marketlerde falan hiç görmedim, var mı öle bişi, ben mi yanlış hatırlıyom acabaaaa?
kemece bulusuyoz mu canım ank da 30 haziran da
aşkkkkkkkkkkk olsun ya
inanmıyorm valla
gözmn önünde 'bulusuyormuyuz kemece' dyorsun
biz zaten ankaranın viran bir semtınde oturyrz
çagırsanız da gelmeyız
hıhh
:-/
ben de gamzeyle bulusurum
ne olmus yaniii
tubaaaaa ya cevap verdiğim anda sana da yazıyodum canım yemin billah bk..süt veren anneyim yalan laf konusmam ha.sen de geliyon mu diyodum sana asu..ama ben bahceliden uzaklasamam hayatım bizim o gece kına var..oralarda durmam lazım..kop gel sende lütfen yaaaa
ben sana zamanında adresini ver misafirliğe gelcem dediydim ...ceva vermedin dostum.?? napak bizde buluşyoz iste böööle...teşekkür ederim deeee,
siz yine mi buluşuyosunuz?
bana bakın kanka manka olma yolunda ilerliyosunuz bakıyom da..
yaaaaaa bendeeeeeee???
ben sana zamanında adresini ver misafirliğe gelcem dediydim ...ceva vermedin dostum.?? napak bizde buluşyoz iste böööle...
ben sana zamanında adresini ver misafirliğe gelcem dediydim ...ceva vermedin dostum.?? napak bizde buluşyoz iste böööle...
hani ben bi ara iş yapamıyom diye sıkılmıstım ya o zaman sen moral motivasyon mesajı yazmıstın bende sana geleyim mi iyileştir beni diye mesaj attıydım ozaman ama tıkkkk yok tu sende..görmedin herhal..olsun..simdi fırsat olursa o tarafa isterim adresini..kacırmam..ufukta antalya ankara konya ve bursa var..arada bodrum kaş deniz tatli yapıcaz ..yani ben öyle istiyom..belki eşim baska bi yer ister daha konusmadık.ankara sonrası gidicez..yolumuz sizin taraflara düserse mesaj atarım sana..nası yanine zaman.. aaaaa görmedim valla.. yaaaa nasıl ya.. gelsene.. ya bende şu topikten birileriyle tanışayım da bende hava yapayım ya şunlar gibi.. nollluuurrrrr gellll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?