2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
he yaaa..hamileliğim boyunca 9 aya kadar durmadan yüzdüm..cocuguda simdi günde 2 posta yüzdürüyorum..o kadar seviyo ki kumsalı gördügü an kucagımda baslıyo ayakları cırpmaya..

kemece yaaa..kusura bakma canım..bu kendi bilgisayarım olmadıgı için sapıttım azcık..aynı mesajı 8 kere filan yollamısım sanırım özeline..artık özelini doldurdum galiba cunku yeni mesaj atamıyom..biraz temizle gari hatrım için..buluşma yeri iyi mi..bak check up ta yaparız seni 2 diş hekimi..

edibe çocuğu suya nasıl sokuyosun, daha önceki tatillerde hep çocuk havuzuna giren bebeklerde bez görüyodum, sanırım suda takılabilen bişeydi, normal bezle olmaz yani, ozamanlar hiiç ilgimiz yoktu ya, dikkat etmemişim.. şimdi nerden bulcam onları, öle marketlerde falan hiç görmedim, var mı öle bişi, ben mi yanlış hatırlıyom acabaaaa?

huggies little swimmers hayatım..pakette 12 tane var yanlıs hatırlamıyosam..bez gibi iste 20 lira..tek kullanımlık o gün kullan at tarzı..onun üstüne ben antalya da günesten korktugum icin pazen gibi ince bir kumas var tulum giydiriyorum.kolları bacakları örtüyo..ne kadar mustela bilmem kac faktörle koruma sürsemde daha henüz 7 aylıklar..onu giydiriyom..yarım saat eglenip cıkınca bornozuna sarıp o pazen cıkartıp kıyafetlerini giydiriyorum..sonra beach keyfi yapıyo veled...

kemece bulusuyoz mu canım ank da 30 haziran da

aşkkkkkkkkkkk olsun ya
inanmıyorm valla
gözmn önünde 'bulusuyormuyuz kemece' dyorsun
biz zaten ankaranın viran bir semtınde oturyrz
çagırsanız da gelmeyız
hıhh
:-/

ben de gamzeyle bulusurum
ne olmus yaniii

tubaaaaa ya cevap verdiğim anda sana da yazıyodum canım yemin billah bk..süt veren anneyim yalan laf konusmam ha.sen de geliyon mu diyodum sana asu..ama ben bahceliden uzaklasamam hayatım bizim o gece kına var..oralarda durmam lazım..kop gel sende lütfen yaaaa

hmmmm
bi düüsüneym bakalım

azıcık naz yapayım
ole degl mı
hakkım ama ....

teşekkür ederim deeee,
siz yine mi buluşuyosunuz?
bana bakın kanka manka olma yolunda ilerliyosunuz bakıyom da..

yaaaaaa bendeeeeeee???

tuba can senın ezersız prog. ne alemde
nasıl gıdıyor
cektn mı fotolarını
ara ara takıp edyrm ben de orayı
aslında sen lınkleri ilk verdgnde baslamıstm
ama gercekten
gogsmn altı hala agryr
iyileşeym hemen baslıycam
hatta bugn baska bi arkadas fotosunu koymus
cok sasrdm
ılk halı ıle son halı arasında baya atak yapmıs
sen de de bişeler oldu mu

canım ağrılarının geçmesini beklersen çook beklersin çünkü bu şekilde bir sonraki yapışında yine ağrıyacak.. ara vermeden yapsaydın, 3. ya da 4. günde ağrı kalmayacaktı.. ama şimdi yine ağrıyacak..

ben 14. günü devirdim bugün çok şükür.., yarın 15.. tam yarılamış olacam.. ben öncesinde yarım saat ritimli yürüyüş ve koşuda yapıyom, aynı zamanda yediklerimede dikkat ediyom artık, veeeeee tam 6 kilo vermişiiimmmmm....

artık hamile kalmadan önceki pantolonlarımı tişörtlerimi giyiyorum.. karnım dümdüz, ancak ben azcık da hafifcek de kas olsun istiyom. şuan onun için kasıyom açıkçası.. bide selülitlerim iyice azaldı, bari tamamen yok olsun dedim..

ben sana zamanında adresini ver misafirliğe gelcem dediydim ...ceva vermedin dostum.?? napak bizde buluşyoz iste böööle...

nası yanine zaman.. aaaaa görmedim valla.. yaaaa nasıl ya.. gelsene.. ya bende şu topikten birileriyle tanışayım da bende hava yapayım ya şunlar gibi.. nollluuurrrrr gellll...

ben sana zamanında adresini ver misafirliğe gelcem dediydim ...ceva vermedin dostum.?? napak bizde buluşyoz iste böööle...

nası yanine zaman.. aaaaa görmedim valla.. yaaaa nasıl ya.. gelsene.. ya bende şu topikten birileriyle tanışayım da bende hava yapayım ya şunlar gibi.. nollluuurrrrr gellll...

Merhaba guzel Kasım anneleri bı haftadır neredeyse giremiyorum foruma .annemler geldi .evde harara gürere ,is ev derken gecti bir haftam.dun acele bir kararla oglumu sunnet ettirmeye karar verdim.su anda ameliyathaneye aldılar.lutfen dualarinizi eksik etmeyin..pipisinin ucu baya daralmıştım artik.aciyorduk ama artik fayda etmiyordu.bakicisi da farketmiş parça parça çiş yapmaya başlamıştı .tikanip acil müdahale gerekmesin diye h.sonu da gelmişken yaptıralım dedik.allah oglusuma kolaylık versin.insallah atlatiriz çabucak..

hani ben bi ara iş yapamıyom diye sıkılmıstım ya o zaman sen moral motivasyon mesajı yazmıstın bende sana geleyim mi iyileştir beni diye mesaj attıydım ozaman ama tıkkkk yok tu sende..görmedin herhal..olsun..simdi fırsat olursa o tarafa isterim adresini..kacırmam..ufukta antalya ankara konya ve bursa var..arada bodrum kaş deniz tatli yapıcaz ..yani ben öyle istiyom..belki eşim baska bi yer ister daha konusmadık.ankara sonrası gidicez..yolumuz sizin taraflara düserse mesaj atarım sana..
bugun eşim geliyo kızlar..5 gün filan antalya tatili yapıcaz cumaya ankaraya idicez..cok fazla giremem..tatilde full time esimle ve oglumla ilgilenmek istiyorum.ama onlar uyudukca falan yoklaarım sizi..erdem paşa ile coooookkk öptük yanaklardan..ohhhh...

bu arada bilinçli olarak hangi güler nerelerde olacagımızı yazıp duruyorum denk gelirsek kacırmayalım lütfen diye..izmirde oldugun vakit orda olursam bize de beklerim tubaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…