- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.041
tatlım valla hatırlamıyom hiç ama okumuşsam da ölesine yazmışındır diye düşünmüşümdür herhalde, kalkıp geleceğini tahmin edememişimdir.. gerçi salaklık bende karşımdaki edibe.. değil mi amahani ben bi ara iş yapamıyom diye sıkılmıstım ya o zaman sen moral motivasyon mesajı yazmıstın bende sana geleyim mi iyileştir beni diye mesaj attıydım ozaman ama tıkkkk yok tu sende..görmedin herhal..olsun..simdi fırsat olursa o tarafa isterim adresini..kacırmam..ufukta antalya ankara konya ve bursa var..arada bodrum kaş deniz tatli yapıcaz ..yani ben öyle istiyom..belki eşim baska bi yer ister daha konusmadık.ankara sonrası gidicez..yolumuz sizin taraflara düserse mesaj atarım sana..
bugun eşim geliyo kızlar..5 gün filan antalya tatili yapıcaz cumaya ankaraya idicez..cok fazla giremem..tatilde full time esimle ve oglumla ilgilenmek istiyorum.ama onlar uyudukca falan yoklaarım sizi..erdem paşa ile coooookkk öptük yanaklardan..ohhhh...
bu arada bilinçli olarak hangi güler nerelerde olacagımızı yazıp duruyorum denk gelirsek kacırmayalım lütfen diye..izmirde oldugun vakit orda olursam bize de beklerim tubaaaa
Merhaba guzel Kasım anneleri bı haftadır neredeyse giremiyorum foruma .annemler geldi .evde harara gürere ,is ev derken gecti bir haftam.dun acele bir kararla oglumu sunnet ettirmeye karar verdim.su anda ameliyathaneye aldılar.lutfen dualarinizi eksik etmeyin..pipisinin ucu baya daralmıştım artik.aciyorduk ama artik fayda etmiyordu.bakicisi da farketmiş parça parça çiş yapmaya başlamıştı .tikanip acil müdahale gerekmesin diye h.sonu da gelmişken yaptıralım dedik.allah oglusuma kolaylık versin.insallah atlatiriz çabucak..
hoşgeldiiiinnnnn.....Ben Geldimmmmmmmmmmmm
Yok canım ağar gelmez merak etme ben büyük kızımada yedirdim şimdi küçüğüde yediriyorum biraz sulu kıvamlı yapıyorum biberonunda ucunu kestim gece uykuda içiriyorum sabaha kadar missss ohhhh
hoşgeldiiiinnnnn.....
arkadaşlar bu kaçak da bir kasım annesiymiş,başka bir topikte yakaladım onu ve buraya davet ettim yaramazı.. artık oda aramızda..
ya bişi sorcam sizeee?
pirinç unu nu ne yapıyorsunuz, daha önce burda konusu geçmişti, sanırım arı pirinç unu kullanılıyor daha çok.. ben şimdiye kadar kendim yapıyodum ama yoruldum artık, hazır alayım dedim arı buldum aldım.. amaaa içinde birsürü vitamin mineral falan varmış.. katkı yani.. şimdi merak ettiğim şu, ben oğlana zaten hergün tam teşekküllü bi vitamin damlası veriyom doktorumuz vermişti, şimdi bu ek gıdaların da hepsinde vitaminler mineraller falan varya, bunların hepsi çocuğa fazla gelmesin ya.. ne diyosunuz bu konuda? siz ne yapıyorsunuz..
kızlar iyi haftasonları:119:
cantuba, senemgy ile aynı nedenlerle ben de kullandığın vitaminin ismini istiyorum özelime gönderirsen sevinirim tabi dr a sorup kullanacağım
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
gamze kuzu nerdesin? karaca83 yine öyle yoksun uzun zamandır:26:
kızlar oğluma tarhanayı sevdirmek istiyorum siz nasıl yapıp veriyorsunuz? bir de hangi tarhanayı kullanıyorsunuz?
30 Haziran haftaya cumartesi oluyor neden olmasın, şimdilik bir planım yok, inşallah oğlumun sağlığıda el verirsese seve seveBizim oğlan tam iyileşiyor diyorduk bugünde ishal oldu perişan olduk, şimdi duş aldı yattı bakalım ses yok bir saattir inşallah kuzucuğum dinlenir ve iyileşir bir an önce ve arkadaşıyla tanışır
aşkkkkkkkkkkk olsun ya
inanmıyorm valla
gözmn önünde 'bulusuyormuyuz kemece' dyorsun
biz zaten ankaranın viran bir semtınde oturyrz
çagırsanız da gelmeyız
hıhh
:-/
ben de gamzeyle bulusurum
ne olmus yaniii
yeni gördm buluşma olaynı bendeeeeeeeee gelirimmm bulusalımmmmmmmmmmmm kısmet olursa esim gelecek hafta yok bende kacarım zor olur otobüle amA olsn küçük arabamız var kolay katlanıo gelrizzzzzz
kızımda sürekli alkış yapıo cok mutlu bi cocuk
birde gamze ve asu özelden cep numaralarınızı atın yada beni arayın, benim tel sağolsun oğlum sayesinde tamire gitti geldiğinde rehberde yok olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?