2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tatlım valla hatırlamıyom hiç ama okumuşsam da ölesine yazmışındır diye düşünmüşümdür herhalde, kalkıp geleceğini tahmin edememişimdir.. gerçi salaklık bende karşımdaki edibe.. değil mi ama neyse, yanlış anlaşılma olmuş tatlım, gel tabi herzaman beklerim..
bu arada bilinçli olarak hangi güler nerelerde olacagımızı yazıp duruyorum denk gelirsek kacırmayalım lütfen diye..izmirde oldugun vakit orda olursam bize de beklerim tubaaaa

canım izmirde arkadaşımdan başka kimseye vakit ayırabileceğimi sanmıyorum, çünkü benim en yakın arkadaşım, ünide ki ev arkadaşım, yıllarca b,rlikte yedik içtik güldük.. benim düğünümde o 10 gün önce gelmişti, şimdi ben 1 gün önceden anca gidebiliyom, onu ihmal etmek istemem açıkçası, sen bekle ben bi arkadaşla görüşüp gelcem diyemem ki ona, kıyamam ki..

ah be güzelim keşke bizim gibi doğar doğmaz yaptırsaydın, biz kasım anneleri bi çoğumuz doğunca yaptırmıştık.. 2-3 güne geçmişti, hiç bişi anlamamıştık.. sanırım şimdide öyle olur büyük ihtimal, merak etme, hiiç bişi anlamayacaksınız ne sen ne de o.. Allah acil şifalar versin inşallaaahhh......

Merhaba arkadaslar... Hava cok sıcak...Oğlum günde uç kez banyo yapıyor her Ogün sonrası evde klimasiz durulmuyor klima bebeğimi hasta etti burnu akıyor hiriltisi var... Klimada açamaz olduk bakalım denize ben korkuyorum usuturmuyum diyebanyosunu ılık su ile yapıyor...yürüteç konusunda doktorum hiçbir sıkıntı olmayacağını sadece tek sorun ev kazaları dedi gözetim altında durabilir dedi.. Bizimki yüz üstü gelince cok bağırıp ağlıyor..emeklemeyecek galiba...oyun halısında oturarak oynamayı seviyor sadece yurutecte sabit duruyo ilerlemeyi bilmiyor :) bizim oğlanda durumlar böyle...

ya bişi sorcam sizeee?

pirinç unu nu ne yapıyorsunuz, daha önce burda konusu geçmişti, sanırım arı pirinç unu kullanılıyor daha çok.. ben şimdiye kadar kendim yapıyodum ama yoruldum artık, hazır alayım dedim arı buldum aldım.. amaaa içinde birsürü vitamin mineral falan varmış.. katkı yani.. şimdi merak ettiğim şu, ben oğlana zaten hergün tam teşekküllü bi vitamin damlası veriyom doktorumuz vermişti, şimdi bu ek gıdaların da hepsinde vitaminler mineraller falan varya, bunların hepsi çocuğa fazla gelmesin ya.. ne diyosunuz bu konuda? siz ne yapıyorsunuz..

Yok canım ağar gelmez merak etme ben büyük kızımada yedirdim şimdi küçüğüde yediriyorum biraz sulu kıvamlı yapıyorum biberonunda ucunu kestim gece uykuda içiriyorum sabaha kadar missss ohhhh

Ben Geldimmmmmmmmmmmm
hoşgeldiiiinnnnn.....

arkadaşlar bu kaçak da bir kasım annesiymiş,başka bir topikte yakaladım onu ve buraya davet ettim yaramazı.. artık oda aramızda..

Yok canım ağar gelmez merak etme ben büyük kızımada yedirdim şimdi küçüğüde yediriyorum biraz sulu kıvamlı yapıyorum biberonunda ucunu kestim gece uykuda içiriyorum sabaha kadar missss ohhhh

hmm, öle mi diyosun? ya ne bilim benim verdiğim vitaminde zaten a sı b si c si d si çinkosu demiri magnezyumu vs vs hepsi var.. şimdi bide bu ek gıdalarla alıyo, ay ne bilim korkuyom işte.. neyse sen tecrübelisin bu konuda madem büyük sözü dinleyim ben.. korkmayım, ama sanırım yine de bi daha almayacam galiba bu pirinç unundan.. sadesini yesin, olmaz mı?

Sen bilirsin annesi her çocuk farklıdır pratiğini sen bulucaksın denersin döküntü falan olursa hemen kesersin bişey olmazsa bu kutudan sonra sade alırsın

Vitamini fazlasıın zararı olacağını sanmam, zaten fazlası atılıyor idrarla diye biliyorum. Böbrekleri yorar mı bilmem ama. Ben organik pirinç unu kullanıyorum. Daha önce topikte bahsettiğim "İpek Hanım Çiftliği"nden alıyorum, Pınar Hanımdan yani. Çok güvendiğim biridir bu anlamda. Bu arada verdiğin vitamin damlası hangisi? Ektra demir de veriyor musun? Nehir demir damlasını içerken öğürüyor çok. İçinde demir de olan bir şeyse ben de tercih edebilirim.

ya böyle kendi kendimize ilaç kullanmamanın doğru olmadığını bilen bilinçli bir anne olduğunu bildiğim için cevaplayacağım bu sorunu canım ama özelinde.. ok..

kızlar iyi haftasonları:119:

cantuba, senemgy ile aynı nedenlerle ben de kullandığın vitaminin ismini istiyorum özelime gönderirsen sevinirim tabi dr a sorup kullanacağım

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

gamze kuzu nerdesin? karaca83 yine öyle yoksun uzun zamandır:26:

kızlar oğluma tarhanayı sevdirmek istiyorum siz nasıl yapıp veriyorsunuz? bir de hangi tarhanayı kullanıyorsunuz?

burdayım cnm valla sorma bi anda bahar temizliğine giriştim kendimi tutamıyorum halıları gecen yıl halı yıkamaya verdik cok güzledi ama icim rahat etmedi dün eşim balkonda yıkayım dedi onları yıkayınca haliyle evi halletmem gerekti bahar temizliğinin ortaasına düştüm yani aslında evimde temimiş ama bugün mutfagı hallettm yatak odası baya kolaylandı oturma odası ve bos odayı(seneye ipeğin odası olacak) da yarın okuldan gelince hallederim... zaten salon temiz onuda bi ara kaldırırım ... ama baya yoruldum kızım saolsun uyudu ben mutfagı hallederken esimde yardımcı oldu getir cek götür işlerine güzel oldu icime sindi ben dee böleyim işte kadın tutamıyorum sanki kadın bi iş yaparken ondan utanırım gibi gelio ve o iş yaparken ben daha cok yorulurum yok olmadı die .....böle cnm bu hafta stresli olacagm baska okula gidecegm kızıma eşim yarın izin aldı o bakacak salı günü komşu bakacak carsambadan cumaya halası gelio tatilden şükür o bakacak

bu arada dün antarese gittk eşimle baya sizi yadettim .. öpüyorum keremi... hı bide ben tarhanayı tavuk suyuyla pişiriyorum kendim yaparım hep tavuk sularımı o zaman daha cok sevio ipek annem yapmıstı tarhanamı bu senede yapıomus saolsun istersen yapanın yoksa bi kase kadar verebilirim sanada o kereme bi kıs yeter bi tatlı kasıgıyla bi kase cıkıo

bu arada bi vitamin muhabbeti gecmiş kızlar o ney niye veriosunz ben demir ilacını bile vermiorum haftada üc gün et kıyma yedirmeye çalısıyorum bugünde balık yedircem dünde tavuk yedi bu kız baya etçil ama minyon tipli

bu arada CANTUGBA bayıldım yeni nicke emirin amadesi seni

asu nerelerde ...

edibeeeeeeeeeeeeeeeeeeee senide unutmadım özledk cadı maş. erdem kaç kilo OLDu"1" BU 1 e erdem icin İpek baastı

yeni gördm buluşma olaynı bendeeeeeeeee gelirimmm bulusalımmmmmmmmmmmm kısmet olursa esim gelecek hafta yok bende kacarım zor olur otobüle amA olsn küçük arabamız var kolay katlanıo gelrizzzzzz

kızımda sürekli alkış yapıo cok mutlu bi cocuk

yerim ben o alkış yapan ellerini

buluşma olayı iyi olacak canım edibenin planı tam belli olsun haberleşiriz. özelden mesaj attı haftasonunu iptal ettik şimdilik, aile büyükleri plan yapmışlar, ama pazartesi olabilir öğleden sonra. Bu arada sana uzak olur diye düşünmüştüm ama bahçeliye k.ören dolmuşları geliyormuş, inşallah organize olmayı başarırızda hep birlikte oluruz

birde gamze ve asu özelden cep numaralarınızı atın yada beni arayın, benim tel sağolsun oğlum sayesinde tamire gitti geldiğinde rehberde yok olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…