- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.061
canım öncelikle özeline bak, sonra hangi tarhana demişin ya, BEN YAPTIM BEN YAPTIIM... evet kendi yaptığım tarhanayı kullanıyorum, her türlüsünü denedim ama Emir en çok kıymalısını seviyor.. önce domatesle kıymasını iyice pişiriyom, sonra suda iyice erittiğim tarhanasını katıyom, bikaç dakika kaynattım mı ohh miss.. öle işte..kızlar iyi haftasonları:119:
cantuba, senemgy ile aynı nedenlerle ben de kullandığın vitaminin ismini istiyorum özelime gönderirsen sevinirim tabi dr a sorup kullanacağım
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
gamze kuzu nerdesin? karaca83 yine öyle yoksun uzun zamandır:26:
kızlar oğluma tarhanayı sevdirmek istiyorum siz nasıl yapıp veriyorsunuz? bir de hangi tarhanayı kullanıyorsunuz?
canım öncelikle özeline bak, sonra hangi tarhana demişin ya, BEN YAPTIM BEN YAPTIIM... evet kendi yaptığım tarhanayı kullanıyorum, her türlüsünü denedim ama Emir en çok kıymalısını seviyor.. önce domatesle kıymasını iyice pişiriyom, sonra suda iyice erittiğim tarhanasını katıyom, bikaç dakika kaynattım mı ohh miss.. öle işte..
Eki Görüntüle 451296
bu nasıl bir cimcimelik böyle, yerim ben onun sosis ayaklarını.. yok ya yook doğuracam bitane daha.. inşallaaah kız olurr..
maşaaallaaah Allah nazarlardan saklasın..
senemgy kızın cook tatlı olmus boyle.
valla ne yalan solm ozendm simdi.
neyseki biz de agustosta ızmırdeyz.
bıraz daha sabretmek lazm simdilk.
tubacan ben ayrn baslyrm su egzersız prg. na
sen beni takıp etsen
olur mu acaba?
yoksa ben boşlarm inan.
ama 'tubaya ne dycem' dyerekten yaparm umarm her gun
Ben de yarın başlıyorum Canımcım, her türlü denetlerim, kabus gibi çökerim vallaAnneme 2 ayda 8 kilo verdirdim, gestapo gibi Benim de son 1 kilo. Biraz da sıkılaşıp selülitleri insani hale getirmek istiyorum. E hadi bakalım gazamız mübarek olsuuuun
tubacan ben ayrn baslyrm su egzersız prg. na
sen beni takıp etsen
olur mu acaba?
yoksa ben boşlarm inan.
ama 'tubaya ne dycem' dyerekten yaparm umarm her gun
kııız sen başla yeterkiiii, herhal takip ederim, sen bana telini at bakim özelden, buraya uğramazsan arar da sorarım bilee...
madem başlıyon tecrübeli biri olarak tavsiyelerde bulunayım sana birkaç taneee...
öncelikle sabahları yapmalısın kesinlikle ama kesinlikle, çok daha çabuk ve iyi sonuç alıyorsun.. kahvaltı et, 1 saat sonra başla..
öncesinde yürüyüş ya da koşu yapmak gibi bir şansın yoksa, mutlaka uzun uzun ısınma hareketleri yap.. sonrasında da bool boool gerdirme.. ağrı yapmasın yine..
bide kesinlikle ama kesinlikle ara vermeden yapmalısın iyi ve kesin sonuç için.. yani bugün .. ya gidecem vaktim olmaz, dün nasılsa yapmıştım yarında yaparım olur biter diye bişi yok, her gün yapmalısın, sabah yapamazsan akşam yap, ama mutlaka her gün yap..
ay başka başkaaa... dur şimdi aklıma gelirse yazarım yine.. şimdilik bu kadar..
hadi kolay gelsin, inşalllaaaahhh vazgeçmezsin.. ben level 2 yi bitireyim, yine resim koyacam.. ok..
Ben de yarın başlıyorum Canımcım, her türlü denetlerim, kabus gibi çökerim vallaAnneme 2 ayda 8 kilo verdirdim, gestapo gibi Benim de son 1 kilo. Biraz da sıkılaşıp selülitleri insani hale getirmek istiyorum. E hadi bakalım gazamız mübarek olsuuuun
tamam cnm ya
yarın balayalım bırlıkte
sen beni ben de senı yoklayaym
benm de kılodan bır sıkıntm yok
ama dedgn gıbı bacaklarda selılut kaldı
halbukı hamıle ıken yoktu boyle seyler
dogmdan sonra cıkmıs olabılır mı acaba
hormonlar falan da degsklıge ugryor.
yarın buyuk gunnnnn
he he he
sıkılasalm hepbaraber
yanlız yarn olculerını bı kenara yaz bakalım
30 gun sonunda ne gıbı degsklıkler olacak karsılastırırz
amaaan sende mii... ay maşallaaahh maşalaaaahhh nazar değmesin bizim kasım annelerimize...
hadi kızlar göreyim sizi.. selülit mi, o ne?
sen bi başla bakim, bak bi daha bırakabiliyon mu? selülit melülit vız gelip tırıs gidecekler bak gör sen.. ben de okadar azaldı kiii, sadece iyice yukarlarda popoya yakın yerlerde azcıcık kaldı, daha 16 günde düşüün düşüün bi ay sonraki halinii...
ya keşke benimle birlikte başlasaydın, şimdi rahat rahat keyfine bakardın tatilde, ne güzel olurduuu.. neyse, zararın neresinden dönsen kar demi?
kızlar günaydın...oğlum hasta cumartesiden beri ateşi var.ilk gün çok huysuzdu,ateşte çıkınca diştir dedik.o günü öyle atlattık.pazar günü ateş 39u bulunca acile götürdüm.boğazı enfeksiyon kapmış.dr antibiyotik bi de sprey verdi boğazı için.tam spreyi kullanacaktık ki açıp okudum nasıl verilecek diye.bi de ne görsem ''6yaşın altındaki çocuğa verilmez,yutulmamalı,tükürülmeli''!!! eniştem dr,onu arayıp sordum.böyle bir ibare var diye.sakın verme o yaştaki çocuğu zehirler,7aylık çocuk nerden bilsin,yutma,tükür diye.şimdi bu ilacı veren dru ne yapmalı.ya okumadan kullansaydıkkk.....o yüzden güvenipte diğer ilaca başlamadım.bugün çocuk druna götüreyim.ateşimiz fazla,ilaçla düşüyo,geçince yükseliyo hemen.şurupu içince kusuyo diye fitil veriyorum yavruma....
canım çoook çoook geçmiş olsun, kıyamam ben o miniğe.. inşallah tez zamanda iyileşir.. başka doktora da götür tabiki hemen hemde hiç vakit kaybetme.. istersen bana yazdığı ilaçların isimlerini gönder özelden, ben bu işi yaptığım için biçok doktordan iyi biliyorum ilaçların özelliklerini.. sana yardımcı olmaya çalışırım istersen..kızlar günaydın...oğlum hasta cumartesiden beri ateşi var.ilk gün çok huysuzdu,ateşte çıkınca diştir dedik.o günü öyle atlattık.pazar günü ateş 39u bulunca acile götürdüm.boğazı enfeksiyon kapmış.dr antibiyotik bi de sprey verdi boğazı için.tam spreyi kullanacaktık ki açıp okudum nasıl verilecek diye.bi de ne görsem ''6yaşın altındaki çocuğa verilmez,yutulmamalı,tükürülmeli''!!! eniştem dr,onu arayıp sordum.böyle bir ibare var diye.sakın verme o yaştaki çocuğu zehirler,7aylık çocuk nerden bilsin,yutma,tükür diye.şimdi bu ilacı veren dru ne yapmalı.ya okumadan kullansaydıkkk.....o yüzden güvenipte diğer ilaca başlamadım.bugün çocuk druna götüreyim.ateşimiz fazla,ilaçla düşüyo,geçince yükseliyo hemen.şurupu içince kusuyo diye fitil veriyorum yavruma....
tatlım ne demek ne demek görevim sizinle paylaşmak.. daaaa sen bu ölçülerle spora neden ihtiyaç duyuyon ki.. maşallaah sana, selülit kremi al otur aşağa..ASUcum an itibariyle ölçülerimi bildiriyorum Canım : Göğüs:90, Bel:65, Kalça:92... Bu arada benim hayatım boyunca kalçam belime göre büyük olmuştur. Herhalde adet olmamamın etkisi, bel-kalça oranım değişmiş.
TUĞBAcım az önce ilk egzersizimi yaptım. Aman Tanrım! Ben en az 10 yıldır step,aerobik, pilates vs. türlü türlü sporlar yaptım, ama 20 dakikada beni bu denli yoran bir şeyle karşılamşmadım. Kızım da çok eğlendi ben zıp zıp zıplarkenÇok teşekkürler Canım,bizi Jillian'la tanıştırdığın için
tatlım ne demek ne demek görevim sizinle paylaşmak.. daaaa sen bu ölçülerle spora neden ihtiyaç duyuyon ki.. maşallaah sana, selülit kremi al otur aşağa..şaka tabisi, spor herkese lazım.. bikaç kişiyi de olsa ikna etmiş olduğum için ne mutlu bana, darısı diğer annelerimize..
bu arada asu halaaaaaaa yapmamıııışşş..... sana da şikayet edim, bak saat kaç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?