2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

kızamık mı???çevrenizde var mı kızamık olan ki..bir de aşısı oldu mu kızamığın sürekli aşı olduk ama..

kızamık mı???çevrenizde var mı kızamık olan ki..bir de aşısı oldu mu kızamığın sürekli aşı olduk ama..

çok şükür değilmişsiniz geçmiş olsun cnm..ben aşağı okumadan direk yazdım:) tez zamanda hepsi geçer inş.. anne olmak zor gerçekten dikkat gerektiriyor her şeye dikkat ediyorsun ama her kadının tatması gereken mükemmel bi duygu..allah isteyen herkese tattırsın....

bu arada aramızda bebeğine bakıcı bakan var mı? bizim şimdiye kadar anneanne babaanne baktı. ama çok sıkıntılı gnler yaşadık. şimdi bakıcı arıyorum ama insanlara nasıl güvenecem diye düşünüyorum. bi bayanla görüştüm ama emin olamıyorum. babaanne anneanne biz devam edelim diyor, ama ben çok kararsızım..sizce ne yapmalıyım????

Kızlar iyi akşamlar

Nasılsınız?
cantuba teşekkürler
asucan denk gelmiyoruz hiç, çok geç giriyorsun o saatlerde benim pilim bitmiş oluyor. Bu arada azmine hayranım
senemgy kızının bikinisine ve tabiki kendine bayıldım, yerim ben onun kollarını, bacaklarını..maşallah
bebekmat güneş kremi olarak chicco 50 artı kullanıyoruz ailecek, benim de alerjim var zaten yıllardır onu kullanıyordum, şimdi oğlumda onu kullanıyor..
gamze sesini duymak güzeldi
ilkim aras çok geçmiş olsun kuzuya, allah kolaylık ve şifa versin
serapbic bebeklere annesi dışında kim bakarsa baksın çok zor oluyor. Benim oğluma bakıcı bakıyor bakıcı daha da zor, eğer aile büyüklerinin sağlıkları el veriyorsa bence onlar baksın, tabi bunun da dezavantajı senin sözün pek geçmeyebilir, karışanın çok olur kısaca düzen kurmak zor olur ancak aileden birileri en iyi bakıcılardan bile iyi bakar bence. Allah kolaylık versin hangi kararı verirsen ver

süpersiiin, arayamadım seni bugün hep dışardaydım ancak geldim uyuttum oğluşu, size de şimdi sıra geldiii...
ya bir kaç gün sonra zıplamaya başlarsıın hiiiç merak etmee.. ben bugün 18.günü yaptım, 2 gün sonra level 2 bitiyor, yine fotoğraf çekeceğim, sizinlede paylaşacağım inşallah, o zaman başlarsın işte zıplamayaaa...
canım ben burada ki arkadaşlar için videoları birkez paylaşmıştım, ancak doşarıdan arada aramıza katılan arkadaşlar için bizkez daha paylaşmak istemiyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...shred-egzersiz-programi-122.html#post25257586
sen bu topiği ziyaret etsen sanırım daha ahlaklı bişey yapmış oluruz, bu topiği açan arkadaşın emeğine saygısızlık etmek istemem.. sen oraya gel, ben orada verecem sana videoları, hatta şimdi paylaşıyorum o topikte.. lütfen kızma olur mu? ikizlerine çift öpücüük ozaman..
bence güvenilir bir bakıcı bulman en doğrusu.. bizim topiğimizin çalışan anneleri öyle yapıyo, sadece bir tanesinin annesi bakıyo, oda bebişin kendi evinde, düzeni heeeç bozulmadan.. ama ben yine de sana iyi bir bakıcı bulmanı tavsiye ederim, yönlendirmen dah kolay olur, büyükler şimdi her dediğine alınır, ya da yapmaz falan uğraşır durursun.. benceee....

herkese iyi akşamlar..çok geçmiş olsun bebeciklere...
zayıflamaya gelince öncesinde 55 kilo şuan ie 65kiloyum. 10 kilo fazlası olan 2.doğumunu yapmış biri olarak sinir oluyorum.ama bir yandan da yavrumu emziriyorum diye kendime söyleniyorum.acep emzirirken kilo vermek nasıl oluyor sevgili kasım anneleri...birde bugün zumba dansı diye bir şey izledim ve yaptım çok eğlenceli geldi bana,çok terletiyor..faydası olur sanırım..bir fikir verseniz çok mutlu olacağım :))

canım benim bizde emziriyoruuuzzzz, ama zayıflıyoruuuzzz.... sen tez zamanda aşağıdaki linki takip etmeye başla.. ok.. kolay gelsiiinnn....

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...shred-egzersiz-programi-122.html#post25259637

Canım ben D&R dan sipariş ettim, 13 TL'ydi. Ama arkadaşlar linkini vermişlerdi eski sayfalarda. Geçmişe bir bak istersen. Youtube'da da var. Jillian Michaels diye ararsan bulabilirsin.
teşekkür ederim. araştırayım en uygun zamanımda başlayacağım.

merhaba benim ikiz olduğu için ilk 4-5 ay yalnız baktım arada anneanne geliyordu haftada 1 gibi.
haftada 1 babaanne gelmeye başladı. her kafadan bir ses çıkınca 5.aydan sonra yaklaşık 2 aydır bakıcı da tam değil yardımcım var, doğru kelime bu oldu sanırım.
ben evdeyim akşama kadar hiç çıkmam neredeyse haftanın 6 günü komple ben ve yardımcı bayan bakıyoruz. hatta inanır mısn bakkal market pazar gibi yerlere bile yardımcıyı gönderiyorum, geriye kalan zamanda genel ev temizliği,ütü,çamaşır as,katla,yerleştir.birde bebeklerle oyun oynamasına musade edebiliyorum.
biraz pipirikliyim hiç bir gıdasını ona hazırlatamam,kendim günlük taze hazırlarım.yedirirken birine ben yediriyorsam o an diğeri durmuyorsa gözümün önünde yedirmesine musade ediyorum.
birde beraber akşam üstü veya sabah 2 saat bebeklerle hava almaya çıkıyoruz.
çok zor akşama kadar birinin evde olması onunla birlikte bebeklerinle vakit geçirmek,ama kuzularım için herşeye değer.
haftanın 1 günü ise sabah 8 akşam 8 babaanneye bırakıyorum özel bir durumdan dolayı..bizde durumlar böyle.
imkanın var ise bakıcı + babaanne /anneanne olsun bir arada..

canım ben burada ki arkadaşlar için videoları birkez paylaşmıştım, ancak doşarıdan arada aramıza katılan arkadaşlar için bizkez daha paylaşmak istemiyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...shred-egzersiz-programi-122.html#post25257586
sen bu topiği ziyaret etsen sanırım daha ahlaklı bişey yapmış oluruz, bu topiği açan arkadaşın emeğine saygısızlık etmek istemem.. sen oraya gel, ben orada verecem sana videoları, hatta şimdi paylaşıyorum o topikte.. lütfen kızma olur mu? ikizlerine çift öpücüük ozaman..

emireAmade; emeğe saygısızlık yapmak istemem.
ikizlerde eni öpüyor

Son düzenleme:
ohhh be bugunu de kurtardm valla
duşumu da aldm
ohh mısler gıbı oldm yaaaa

huuuuukı
kımsler yok mu yaaaa
gamze nerelere kactnnn bakım

hmmm, takipteyiim..
iyi iyiii, süper.. nasıl gidio, inşallah ağrın falan olmaz da rahat rahat yaparsın..
süpeer olacak,valla bak bana güven, yılmadan yap, sonunda çook mutlu olacaksın..
hadi bakalım, kolay geleeeee...

Jillian maceramda 3. gün de hasarsız bitti çok şükür Gitgide daha rahat yapmaya başladım. Sporla mı alakalı bilmiyorum ama yarım kilo kadar eksik çıkıyorum tartıda. Son yarım kilo, hadi bakalım Bir de spor sütü azaltır diyorlardı ama benim daha da arttı sanırım. Ama yıllık izindeyim, Nehir de anneyi bulmuşken yaka iğnesi gibi yapıştı göğsüme, onun da etkisi vardır artışta. Şimdilik keyfimiz yerinde bakalım. Ben incelmek ve sıkılaşmak isteyen herkese tavsiye ederim. Bu kadar kısa bir sürede, bunca olumlu etki, gerçekten mucize gibi.

Nasilsiniz ne var ne yok..su gecmisi okuyup ta tek tek cevap veren bayanlara imreniyorum. Ben vakit bulamıyorum ancak okuyorum son bı kaç sayfayı.. Cooook cooook tebrik ediyorum zayiflayan bayanları... Ne güzel... Peki bu rudi denen bayanın şişmanlardan formülleri var mi ))) bı deri bı kemik kaldım .. Buluştuğumuzda çırpı bacak dmeyin sakın bana ...))
Bn bugün çok mutluyum coooooookkkk....
Dün dogum günüydü..yeni yasıma oglusum ve sevgilim ve tüm sevdiklerimle tatilde girdim..bütün bı senem böyle gecer insallaaaaaahhh... Kocacim amerika dn yeni iPad 3 almış veeee arkasına orijinal mağaza çıkışlı dunyanın en güzel annesine Namık erdm ve esinden yazdırmış... Çok güzel..elimden bırakamıyorum. Uzuuuuun uzuuuun yazasım geldi bak şimdi...Artık sürekli online yim...burdayimmm sizlerleyim...cocuklar gibi kucağımda i pad ilme yattım eskisini ativerdim gitti...yalnız aşağıdaki suratlardan yapamiyom henüz....
Bu aradaaaaaa biz arabadayiz.... Allah izin verirse 400 kilometre yolumuz kalmış..Ankara ya geliyoooooz.. Denize biraz ara verelim dedik deli gibi bronlastik..yani Ankara da gercek edibeyle değil de yanık bı çağla sikel le tanisabilirsiniz..oğlum bile fıstık gibi oldu ... Bu ayda bronzlaşdı.. Haftaya Pazartesi başka bı yerden devam etcez deniz tatiline..ankaraaaaaa napalim ne zaman nerde buluşalım...esler de gelsin mı...benim eşim bırakmak istemiyor beni..meraklidir o.. Bende gezcem tanıscam modunda..eslerde katılsın mı....hemen program yapalım...hadiiiii...x

bu memeler beni depresyona sokacak.. evet senem spor sütü arttırıyor, doktorumda söylemişti zaten bunu, ne kadar hareket o kadar süt diyee doğruymuş, ben bu spora başladığımdan beri geceleri sütüm akıyo valla yataklara, ilk doğum yaptığım günlerde ki gibi arttı sütüm resmen, çook mutluyum bu duruma, ancak bu durum göğüslerimi büyüttü işte... ay neye seveneceğimi üzüleceğimi şaşırdım.. şaka gibiii..
neyse, tabikiii maşallah sütüme, azalmasın oğluşum benim görüntümden çook çoook önemli..

Kesinlikle katılıyorum. Görüntüyü illa ki kurtarırız. Zaten en fazla iki yıl sürecek emzirme hadisesi. Süt bitince küçülecek elbet ama deformasyon olacak mı, asıl onu görücez

bir çocuğumuz olmalı
adı deniz olmalı
deniz dedim adına
adı deniz olmalı

bir çocuğumuz olursa
adı deniz olmalı
deniz kadar engin
deniz kadar çoşkun
deniz kadar sıcak
deniz kadar güzel

ama şunu çok iyi biliyorum ki;
bir çocuğumuz olursa
adı deniz olmalı!
ister kız ister erkek farketmez hiçbiri
fakat bakışları farketmeli!
güneş gibi olmalı, aydınlatmalı herbir tarafı
herbir yandan bir bir!

evet bir çocuğum olursa adı deniz olmalı
deniz gibi,yusuf gibi,hüseyin gibi yürekli olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…