- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.101
kızlar sağolun iyi dilekleriniz için.oğlum hala aynı.bi de üzerine kızamık eklendi.2gün önce de vardı karnında,sırtında kızarıklık.ama daha çok isilik şeklindeydi.sıcak,bi de yüksek ateşinden dolayı diyodum.dün drdan çıktıktan bi kaç saat sonra sıklaştı ve daha çok belirgin hale geldi.kızamığa benzettim.bi de bugün onun için gidecez.kızamık için erken değil mi ya?bu nerden çıktı şimdi???perşembe günü memlekete gidecektik,ailemin yanına.bari o zamana kadar iyileşsin oğlumm.offff kii ne offff......
kızamık mı???çevrenizde var mı kızamık olan ki..bir de aşısı oldu mu kızamığın sürekli aşı olduk ama..
süpersiiin, arayamadım seni bugün hep dışardaydım ancak geldim uyuttum oğluşu, size de şimdi sıra geldiii...ah tubaaaaaa can
sana bir kere soz verdm ya artk saat kac olursa oln yaparm inan
12 de sporm bitti sımdı de dusumu aldm sıze yazyrm
inan kı gun boyu hep dısardaydm
aksam da bir arkadasa gtmıstk ama gelr gelmz sıvadm kolları
ohhhhh be
rahatladm
ılk gunu atlattm ama bakalım dger gunler nasıl gecıcek
bu arada kendıme bır
bir de orda bı hareket var ya hanı
bak gostereym
cok sevdm ben buu yaaaaaaa
he heeeeeeeee
canım ben burada ki arkadaşlar için videoları birkez paylaşmıştım, ancak doşarıdan arada aramıza katılan arkadaşlar için bizkez daha paylaşmak istemiyorum..iyi geceler ;
daha önce gelmiştim yine fırsat buldugumda geliyorum siteye..
bahsi geçen yarım saatlik programın linkini rica edebilirmiyim
10 kilo vermem ve sıkılaşmam gerekli.
ikiz bebeklerimden dolayı fırsat bulup spor salonuna yazılamıyorum.evde bir şeyler yapabilirim .
hasta olan bebişe acil şifalar,
denize giren bebişlere iyi yüzmeler.
zayıflamak isteyen ben gibi annelere de çok kolay gelsin
bence güvenilir bir bakıcı bulman en doğrusu.. bizim topiğimizin çalışan anneleri öyle yapıyo, sadece bir tanesinin annesi bakıyo, oda bebişin kendi evinde, düzeni heeeç bozulmadan.. ama ben yine de sana iyi bir bakıcı bulmanı tavsiye ederim, yönlendirmen dah kolay olur, büyükler şimdi her dediğine alınır, ya da yapmaz falan uğraşır durursun.. benceee....çok şükür değilmişsiniz geçmiş olsun cnm..ben aşağı okumadan direk yazdım:) tez zamanda hepsi geçer inş.. anne olmak zor gerçekten dikkat gerektiriyor her şeye dikkat ediyorsun ama her kadının tatması gereken mükemmel bi duygu..allah isteyen herkese tattırsın....
bu arada aramızda bebeğine bakıcı bakan var mı? bizim şimdiye kadar anneanne babaanne baktı. ama çok sıkıntılı gnler yaşadık. şimdi bakıcı arıyorum ama insanlara nasıl güvenecem diye düşünüyorum. bi bayanla görüştüm ama emin olamıyorum. babaanne anneanne biz devam edelim diyor, ama ben çok kararsızım..sizce ne yapmalıyım????
herkese iyi akşamlar..çok geçmiş olsun bebeciklere...
zayıflamaya gelince öncesinde 55 kilo şuan ie 65kiloyum. 10 kilo fazlası olan 2.doğumunu yapmış biri olarak sinir oluyorum.ama bir yandan da yavrumu emziriyorum diye kendime söyleniyorum.acep emzirirken kilo vermek nasıl oluyor sevgili kasım anneleri...birde bugün zumba dansı diye bir şey izledim ve yaptım çok eğlenceli geldi bana,çok terletiyor..faydası olur sanırım..bir fikir verseniz çok mutlu olacağım :))
asuuuuuuu mail attm gmailine benm msnden zorr olur die benden eşimn gmailden atttm öptm
teşekkür ederim. araştırayım en uygun zamanımda başlayacağım.Canım ben D&R dan sipariş ettim, 13 TL'ydi. Ama arkadaşlar linkini vermişlerdi eski sayfalarda. Geçmişe bir bak istersen. Youtube'da da var. Jillian Michaels diye ararsan bulabilirsin.
merhaba benim ikiz olduğu için ilk 4-5 ay yalnız baktım arada anneanne geliyordu haftada 1 gibi.çok şükür değilmişsiniz geçmiş olsun cnm..ben aşağı okumadan direk yazdım:) tez zamanda hepsi geçer inş.. anne olmak zor gerçekten dikkat gerektiriyor her şeye dikkat ediyorsun ama her kadının tatması gereken mükemmel bi duygu..allah isteyen herkese tattırsın....
bu arada aramızda bebeğine bakıcı bakan var mı? bizim şimdiye kadar anneanne babaanne baktı. ama çok sıkıntılı gnler yaşadık. şimdi bakıcı arıyorum ama insanlara nasıl güvenecem diye düşünüyorum. bi bayanla görüştüm ama emin olamıyorum. babaanne anneanne biz devam edelim diyor, ama ben çok kararsızım..sizce ne yapmalıyım????
asuuuuuuu mail attm gmailine benm msnden zorr olur die benden eşimn gmailden atttm öptm
canım benim bizde emziriyoruuuzzzz, ama zayıflıyoruuuzzz.... sen tez zamanda aşağıdaki linki takip etmeye başla.. ok.. kolay gelsiiinnn....
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...shred-egzersiz-programi-122.html#post25259637
bu memeler beni depresyona sokacak.. evet senem spor sütü arttırıyor, doktorumda söylemişti zaten bunu, ne kadar hareket o kadar süt diyee doğruymuş, ben bu spora başladığımdan beri geceleri sütüm akıyo valla yataklara, ilk doğum yaptığım günlerde ki gibi arttı sütüm resmen, çook mutluyum bu duruma, ancak bu durum göğüslerimi büyüttü işte...ay neye seveneceğimi üzüleceğimi şaşırdım.. şaka gibiii..
neyse, tabikiiimaşallah sütüme, azalmasın oğluşum benim görüntümden çook çoook önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?