2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Kıyamam ya, ben de çok zayıfım bebekler karşısında. Gerçekten annelik baştan sona bi yürek yangını. Nehir bunca zaman içinde bir kere nezle oldu, bir gece uykusunda çok uyandı. Ağlaya ağlaya helak oldum. Allah daha büyük acılarını göstermesin inşallah.

Denizi çok sevdi gerçekten. Duşu ve banyoyu seviyorsa, denizi de sever. Kızım doğduğundan beri tam bir su kuşu. Bir tüyo vereyim, her hareketi çok yavaş yapıp tepkilerini ölçmek lazım. Ani hareketler korkutur. Yavaş yavaş, ayaklarından başlayarak soktuk suya. Bildiğin yüzüyo, eller ayaklar ayrı ayrı oynuyo Evde de küvetini doldurup oyun oynuyoruz. Denize gidene kadar öyle de oyalayabilirsin.

ya kızlar ne diyecem ya, bu gün eski elbiselerimden birini giydim, herşey çok güzel oldu, zayıflamışım yani gerçekten amaaaaaaaaaaaaaaaa fermuar göğüs kısmına gelinceeeeee tık yok, gidesi gelmiyo, kapanmadı fermuar.. göğüslerim kocamaaannnn. ve elbisem olmadı.. çoook üzüldüm çooookkk.. ya napacaz bu memişleri, nasıl olacak, zayıflayınca da küçülmüyosa bunlar napcaz bilemedim.. diğer elbiselerimi elime alıp deneyesim gelmedi hiç, of yaaaaa.. bi sürü elbisem vardıııı, napcam şimdiiiii... ikinci çocuğu olanlar sorarım size nasıl küçülecek bunlar, lütfen zamanla küçülüyo diyin yoksaa çook üzülecem.. ya bunlar küçülmezse bide üstüne 2. çocuktada bu kadar büyürlerse ben nadide sultan olurum herhal.. Amaaan Allahım.. gözümün önüne geldi o halim.. yok yoook asla istemem öle bişi.. ya nolcaaaakkkk? offffffff........

Son düzenleme:

Hahhhhaaaaaa annem küçülür merak etmesin diyo Onunkiler bi hayli büyük ama hep öyleymiş. Benim de bedenim 36 şu anda ama göğüsler kocaman oldu malesef. Yakası kapalı bişeyler giyince iyice kocaman duruyor. Bikinilerimin üstlerine sığamadım valla. Ama kızım emdikten sonra biraz küçülüyor. Buna dayanarak emzirme sonlandığında küçülür diyorum ben. Nasıl emzirme nedeniyle büyüdüyse, bitince de küçülür. Yani inşallah

Ben o elbise deneme işini Bilgehan 3 aylıkken yaptım.Aynen dediğin gibi oldu.Gayet güzel sığdım içine elbisenin hatta kalça kısmı çok hafif bol bile oldu ama gel gör ki eşimin tüm çabalarına rağmen göğüs kısmında takıldı.Daha hiç giymediğim etiketiyle duran bir elbise olduğundan daha fazla zorlamadım ben de.Bir aydır da aklımda tekrar denemek ama gözüm kesmedi henüz.Bir de benim göğüsler zaten büyük sayılacak ölçülerdeydi hamilelikten önce.

Hadi inşallah!!!:18:Yoksa bana estetik cerrah yolları gözükecek bu gidişle.Sütüm de bol olsa gam yemeyeceğim.Of ya!

iyi geceler ;

daha önce gelmiştim yine fırsat buldugumda geliyorum siteye..
bahsi geçen yarım saatlik programın linkini rica edebilirmiyim
10 kilo vermem ve sıkılaşmam gerekli.
ikiz bebeklerimden dolayı fırsat bulup spor salonuna yazılamıyorum.evde bir şeyler yapabilirim .

hasta olan bebişe acil şifalar,
denize giren bebişlere iyi yüzmeler.
zayıflamak isteyen ben gibi annelere de çok kolay gelsin

birde kızlar size bir şey danışacağım bebişlerinize suyu nasıl içirebiliyorsunuz.biberon da ve minik su kabında denedim damlatarak ama pek başarılı olamadım.

birde kızlar size bir şey danışacağım bebişlerinize suyu nasıl içirebiliyorsunuz.biberon da ve minik su kabında denedim damlatarak ama pek başarılı olamadım.

canm biberon cok onerılmıyor bıldgm kadarı ıle.
ben suluk almıstım ama bizm kız onunla ıcmeyı beceremedi.
genelde ılerleyen aylarda sulukla ıcmeyı daha ıyı kavryor bebekler.
simdilk kucuk fıncan ıle ya da kaşık ile vermeye calısyrm
boyle gayet rahat içiyor.

dıleklerın ıcın de tesekkurler.

ha bır de arkadaslar
boyle soru sorup sonra kacıyorsunuz bı yerlere
ole sadce soru sormak ıcın gırmeyn lutfen
azıcık muhabbet edelm yahu:118:
hem bızım de sorularmz oluyor ama sizler girmeyınce kendı kendımıze cevaplıyorz
bu da cok can sıkıcı bır durum oluyor
degıl mıı???

asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sporunu yaptın mıııııı?

ah tubaaaaaa can
sana bir kere soz verdm ya artk saat kac olursa oln yaparm inan
12 de sporm bitti sımdı de dusumu aldm sıze yazyrm
inan kı gun boyu hep dısardaydm
aksam da bir arkadasa gtmıstk ama gelr gelmz sıvadm kolları
ohhhhh be
rahatladm

ılk gunu atlattm ama bakalım dger gunler nasıl gecıcek
bu arada kendıme bır
bir de orda bı hareket var ya hanı
bak gostereym
cok sevdm ben buu yaaaaaaa

he heeeeeeeee

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
sızı utandırmadm valla
oyle bı zıpladm kı senem
yer gok ınledı
saka bı r yana bır tek zıplamalarda zorlandm
resmen ben zıplayamıyormusum yaaaaa
yada hala kaburga agrılarm vardı benm(oksuruk krızlermden kalma) ondan da olabılır
o yuzden zıplamalarda cok efor sarfetmdm malesef
ama genel ıtıbarı ıle ılk gun basarılı gectı

opyrm sızlerı cıcı anneler
desteklerımızle aşıcaz bız bu meseleyı inş.

arkadasm gecms olsn. umarm bebegn tez zamanda iyileşir.
sen hasta olma da bebeğin iyileşir merak etme.
bır daha sakın cocuk dr u olmayan kımseye gosterme bebeğini
bana cocuk dr umuz ole demişti
acılde dr lar bebeğe soyle bır bekıp
bogazında enfeksıyon var dyorlar hemen
cok sukur kı okumussun vermeden once.
antıboyıtık de bebekler ateşli hasttalık gecirmedı muddetce ısrrarla kullanmayn derm.
sadece bebekler degl yetıskınler de aynı sekılde.
dr umuz oyle demıstı.

ıyı heberlerını beklıyor olacagz..:80:

geceyı ve sayfayı mutlu bır sekılde kakpatmak ısterdm
ama haberlerden gelen uzucu seht haberlerne takıldı aklım
bu vatanı kendı aılesınden daha ozenle koruyan sehıt polıs ve askerlermze rahmet dılıyorm.
makamları cennet olsun dememe bıle gerek yok.
aslında soylenecek soz de yok.
aılelerının dram ve sıtem yuklu yakarışları anlatyr herseyi.
bu vatan hıc bır zaman topraklarına goz koyan bı kac çapulcunun elıne kalmayacak.
kı şanlı tarıhımız de aynı seyleri yazıyor ve anlatıyor
sehtlermzi rahmetle anıyorm.
.........................................................................

Kandı her şey, tek balık kanmaz sudan,
Anlamaz olgun adamdan bil ki, ham,
Söz uzar, kesmek gerektir vesselam!”

mevlana

kızlar sağolun iyi dilekleriniz için.oğlum hala aynı.bi de üzerine kızamık eklendi.2gün önce de vardı karnında,sırtında kızarıklık.ama daha çok isilik şeklindeydi.sıcak,bi de yüksek ateşinden dolayı diyodum.dün drdan çıktıktan bi kaç saat sonra sıklaştı ve daha çok belirgin hale geldi.kızamığa benzettim.bi de bugün onun için gidecez.kızamık için erken değil mi ya?bu nerden çıktı şimdi???perşembe günü memlekete gidecektik,ailemin yanına.bari o zamana kadar iyileşsin oğlumm.offff kii ne offff......

bende kaşıkla vereyim öyle özenip içiyor..
haklısın daha sık girmeye çalışacağım. ama hala spor linki yok, hazır gaza gelmişken başlasaydım iyi olurdu..

bende kaşıkla vereyim öyle özenip içiyor..
haklısın daha sık girmeye çalışacağım. ama hala spor linki yok, hazır gaza gelmişken başlasaydım iyi olurdu..

Canım ben D&R dan sipariş ettim, 13 TL'ydi. Ama arkadaşlar linkini vermişlerdi eski sayfalarda. Geçmişe bir bak istersen. Youtube'da da var. Jillian Michaels diye ararsan bulabilirsin.

kızlar drdan geliyoruz,kızamık değilmişiz.biz de 6.hastalık geçiriyomuşsuz.burda da geçiren olmuştu değil mi??kızarıklıktan sonra geçiyomuydu?ateşimiz geçti.kızarıklıklar var şu anda.

kızlar drdan geliyoruz,kızamık değilmişiz.biz de 6.hastalık geçiriyomuşsuz.burda da geçiren olmuştu değil mi??kızarıklıktan sonra geçiyomuydu?ateşimiz geçti.kızarıklıklar var şu anda.

Canım çok geçmiş olsun.Bunu da kazasız belasız atlattınız çok şükür.Evet,bildiğim kadarıyla döküntü hastalık geçince başlıyordu.İyi ki antibiyotiği falan vermemişsin.Bu da gösteriyor ki özenli,dikkatli,süppeer bir annesin.Ne mutlu yavruna.

canım teşekkür ederim.üzerine titreyen,gözünün içine bakan,deli gibi seven bir anneyim sadece canım.onun hakettiği gibi bi anne olmak istiyorum...burdaki tüm süper annelere gelsin ve sevimli süper kuzularınaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…