- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.081
TUĞBA canım özeline msj attım.
SENEM canım teşekkür ederim.umarım ateşimiz geçer.dayanamıyorum ben bu oğlana.çocuklara karşı her zaman hassastım,ki sınıf öğretmeniyim.hassas olmamam mümkün değil.ama oğlumdan sonra farklı bir boyut aldı.onu severken bile gözlerim doluyo.annelik yaman bi duyguymuş.allah çocuk isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.ayrıca senin kuşun bikinili fotosuna bayıldım.bakalım bizimkisi ne tepki verecek.ağustos gibi gidecez inşallah.
kızlar bebişlerinize hangi güneş kremini kullanıyorsunuz??
ya kızlar ne diyecem ya, bu gün eski elbiselerimden birini giydim, herşey çok güzel oldu, zayıflamışım yani gerçekten amaaaaaaaaaaaaaaaa fermuar göğüs kısmına gelinceeeeee tık yok, gidesi gelmiyo, kapanmadı fermuar.. göğüslerim kocamaaannnn. ve elbisem olmadı.. çoook üzüldüm çooookkk.. ya napacaz bu memişleri, nasıl olacak, zayıflayınca da küçülmüyosa bunlar napcaz bilemedim.. diğer elbiselerimi elime alıp deneyesim gelmedi hiç, of yaaaaa.. bi sürü elbisem vardıııı, napcam şimdiiiii... ikinci çocuğu olanlar sorarım size nasıl küçülecek bunlar, lütfen zamanla küçülüyo diyin yoksaa çook üzülecem.. ya bunlar küçülmezse bide üstüne 2. çocuktada bu kadar büyürlerse ben nadide sultan olurum herhal.. Amaaan Allahım.. gözümün önüne geldi o halim.. yok yoook asla istemem öle bişi.. ya nolcaaaakkkk?offffffff........
ya kızlar ne diyecem ya, bu gün eski elbiselerimden birini giydim, herşey çok güzel oldu, zayıflamışım yani gerçekten amaaaaaaaaaaaaaaaa fermuar göğüs kısmına gelinceeeeee tık yok, gidesi gelmiyo, kapanmadı fermuar.. göğüslerim kocamaaannnn. ve elbisem olmadı.. çoook üzüldüm çooookkk.. ya napacaz bu memişleri, nasıl olacak, zayıflayınca da küçülmüyosa bunlar napcaz bilemedim.. diğer elbiselerimi elime alıp deneyesim gelmedi hiç, of yaaaaa.. bi sürü elbisem vardıııı, napcam şimdiiiii... ikinci çocuğu olanlar sorarım size nasıl küçülecek bunlar, lütfen zamanla küçülüyo diyin yoksaa çook üzülecem.. ya bunlar küçülmezse bide üstüne 2. çocuktada bu kadar büyürlerse ben nadide sultan olurum herhal.. Amaaan Allahım.. gözümün önüne geldi o halim.. yok yoook asla istemem öle bişi.. ya nolcaaaakkkk?offffffff........
Hahhhhaaaaaa annem küçülür merak etmesin diyoOnunkiler bi hayli büyük ama hep öyleymiş. Benim de bedenim 36 şu anda ama göğüsler kocaman oldu malesef. Yakası kapalı bişeyler giyince iyice kocaman duruyor. Bikinilerimin üstlerine sığamadım valla. Ama kızım emdikten sonra biraz küçülüyor. Buna dayanarak emzirme sonlandığında küçülür diyorum ben. Nasıl emzirme nedeniyle büyüdüyse, bitince de küçülür. Yani inşallah
birde kızlar size bir şey danışacağım bebişlerinize suyu nasıl içirebiliyorsunuz.biberon da ve minik su kabında denedim damlatarak ama pek başarılı olamadım.
asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sporunu yaptın mıııııı?
Sağol Kuzum da, belimin incelmesi lazım azıcık. Bu arada göğüs çevrem hayatımda ilk kez 90 olduNormalde 83-84. Ama dediğim gibi. Bel sıkıntılı. Selülit kremleri de işe yaramıyor ya. En güzeli spor.
AAAAASSSUUUUUUUUUUUHadi bakiim yavrucum zıplaaaaaaa
kızlar günaydın...oğlum hasta cumartesiden beri ateşi var.ilk gün çok huysuzdu,ateşte çıkınca diştir dedik.o günü öyle atlattık.pazar günü ateş 39u bulunca acile götürdüm.boğazı enfeksiyon kapmış.dr antibiyotik bi de sprey verdi boğazı için.tam spreyi kullanacaktık ki açıp okudum nasıl verilecek diye.bi de ne görsem ''6yaşın altındaki çocuğa verilmez,yutulmamalı,tükürülmeli''!!! eniştem dr,onu arayıp sordum.böyle bir ibare var diye.sakın verme o yaştaki çocuğu zehirler,7aylık çocuk nerden bilsin,yutma,tükür diye.şimdi bu ilacı veren dru ne yapmalı.ya okumadan kullansaydıkkk.....o yüzden güvenipte diğer ilaca başlamadım.bugün çocuk druna götüreyim.ateşimiz fazla,ilaçla düşüyo,geçince yükseliyo hemen.şurupu içince kusuyo diye fitil veriyorum yavruma....
canm biberon cok onerılmıyor bıldgm kadarı ıle.
ben suluk almıstım ama bizm kız onunla ıcmeyı beceremedi.
genelde ılerleyen aylarda sulukla ıcmeyı daha ıyı kavryor bebekler.
simdilk kucuk fıncan ıle ya da kaşık ile vermeye calısyrm
boyle gayet rahat içiyor.
dıleklerın ıcın de tesekkurler.
ha bır de arkadaslar
boyle soru sorup sonra kacıyorsunuz bı yerlere
ole sadce soru sormak ıcın gırmeyn lutfen
azıcık muhabbet edelm yahu:118:
hem bızım de sorularmz oluyor ama sizler girmeyınce kendı kendımıze cevaplıyorz
bu da cok can sıkıcı bır durum oluyor
degıl mıı???
bende kaşıkla vereyim öyle özenip içiyor..
haklısın daha sık girmeye çalışacağım. ama hala spor linki yok, hazır gaza gelmişken başlasaydım iyi olurdu..
kızlar drdan geliyoruz,kızamık değilmişiz.biz de 6.hastalık geçiriyomuşsuz.burda da geçiren olmuştu değil mi??kızarıklıktan sonra geçiyomuydu?ateşimiz geçti.kızarıklıklar var şu anda.
Canım çok geçmiş olsun.Bunu da kazasız belasız atlattınız çok şükür.Evet,bildiğim kadarıyla döküntü hastalık geçince başlıyordu.İyi ki antibiyotiği falan vermemişsin.Bu da gösteriyor ki özenli,dikkatli,süppeer bir annesin.Ne mutlu yavruna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?