2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canmbenm aldm fotoları
hepmz coooooooooook guzel cıkmısız
bebeklerımız de ole tabııı
cok memun oldm
sana zahmet oldu
tekrardan tesekkrler

ohhh be bugunu de kurtardm valla
duşumu da aldm
ohh mısler gıbı oldm yaaaa

huuuuukı
kımsler yok mu yaaaa
gamze nerelere kactnnn bakım

cnm önemli deil ben haric herkes güzel cıkmıs bu arada ben saclarımı kestirdim bugün daha ii görünüorum en azından

ya görüşelim ama kocalar olmasın onların yanında dedikodu yapılmaz eşin sizi bırakınca tanısırz baska yerde oyalanır olmaz mı benm kocam zaten hafta sonu olmazsa gelemez:26:

ben geldm okuldan mezun olduk kızımla kızım 3 haftada okuma yazma bile ögrendi neyse arkadaslar kızımla cok yoruluyporum die beni idare edecekler bende artık gitmiorum bugünde jübile yaptık arkadasın bebğini görmeye gittik cok tatlı benim kızım nası büyümüş onu görünce anladm cok şeker maş. kokladım yenidoğan bebeklerde ayrı kokuyo cennet kokuyo galiba sizi özledm bi kac gündür neti eşi götürüo araba arıor netten ses cıkaramıom o yüzden aksam girip bakıom ama yarın net bende full burdayım şu spor olayına yarın bende katılacagım hadi bakalım ilk dogum yaptıgımda plates yapmstım yalnız daha 2.ayda spora basladım die doktor kızınca bırakmıstım bende salmıştım kendimi şimdi sizinle bende baslayacagm ama kararlıyım eylüle kadar 10 kilo vercem inş.

Arkadaşlar merhabalr. Ben geldim hepinizi çok özledim. aylar önce yazmıştım İtalyaya gideceğimi işte gittim ve gecen hafta döndüm. Çook yoruldum. Hava çok sıcak burda sıcaktan miğdem bulanıyor resmen. Gecen yaz geldı bırden aklıma hepımız hamıleydık sıcaklardan sıkayet edıyorduk ne de cabuk gectı zaman. Gecmısı okumam ımkansız oldugu ıcın gamzecım sana sorayım doğrudan bılmem gereken onemlı bısey oldu mu ben yokken Bu arada Senemgycım nedır o spor ya sız nerden buluyosunuz boyle seylerı bana da anlat cok muzdarıbım 59 da takıldım kaldım. 38 bedene zor sıgıyorum

Bu arada Edibecim ipadin hayırlı olsun güle güle kullan, ben de istiyom ya onlardan. Bi de kindle istiyorum galiba ben herseyı ıstıyorum nolcak bu halım benım bir de İzmirdekiler sakın ben gelmeden bulusmayın Agustosta Ordayım inşallah

Hoşgeldin Erran'cığım!

Biz de kızlarla ailecek seni merak ediyorduk,duyan bilen var mı Erran'ı diye birbirimize sorup durduk.Maşallah keyfin yerinde gibi,Allah bozmasın.Kızın nasıl,ayağı nasıl oldu?Bir de sen niye gitmiştin ki İtalya'ya?

Cicim kocalar gelmesin olur napalim.benim koca pek meraklı gezmeye topmaya.yalniz Boran önce karar verelim güne ve saate benim burda çok görüşeceğim insan var.meslektasim arkadasım akraba..bu sefer benim buluşma arada kaynamasın yani

Cicim kocalar gelmesin olur napalim.benim koca pek meraklı gezmeye topmaya.yalniz Boran önce karar verelim güne ve saate benim burda çok görüşeceğim insan var.meslektasim arkadasım akraba..bu sefer benim buluşma arada kaynamasın yani

Sensiz bı buluşma olmaz...amannbeni de unutmayın da... Buluşalım tabiki.. Ben haber bekliyorum sizden

kızlar günaydın.oğlum daha iyi.3gün 39derece ateş,arkasından vücutta kızarıklık.neyse atlattık gibi çok şükür.gerçi hala mızmızlığımız sürüyo.bu akşam 5 gibi ailemin yanına gidiyorum.1ay kadar kalacaz oğluşla.babayı evde tek bırakacaz.kızlar yalnız çekindiğim bi konu var.şimdi akşam 5gibi yola çıkacaz.5saat kadar sürüyo yol.yusuf deniz arabada uyuyo.normalde 8-8buçuk gibi yatırırım.ee eve varana kadar uykıusunu almış olacak.ondan sonra yatırması zor olmuyacak mı?daha erken saatlaerde çıkamıyoruz yola maalesef.koca işten çıkınca gitmek zorundayız...

1ay sizi takip edemiyecem galiba.vını babaya bırakacaz maalesef.bu süre zarfı içerisinde fazla yazışmayın sonra okuması çok zor oluyo.özlüyecem siziii...
öpüyorum sizi ve yavru kuşlarııııı....

Hoşgeldin Canım. Biz burada fena sardık şekle girmeye Linkini verdim topiğin, oradan iyice bak istersen. Her türlü bilgi var, kızlar sağolsun. Ne kadar kilon varsa değişiklik o kadar büyük oluyor. Ben 4 günde yarım cm kalçadan, yarım cm belden incelmişim. 30 günde neler olacak bakalım.Hadi incele de sen de katıl aramıza. http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html

bişi olmaz tatlım, bir gece daha geç saatte yatmış olacak, bir kereyle düzeni şaşmıyo korkma, eğer endişelendiğin buysa..
iyi yolculuklar sanaaa,, inşallah sağ salim varın da.. varsın bir ay görüşmeyelim... size iyi tatillerr.. bizde çok öptüük oğluşla..

tatlım hoşgeldin, özlettin valla.. bilmen gereken önemli bişi yok çok şükür, ufak tefek hastalananlar, diş çıkaranlar, emekleyenler falan oldu, biz de bunların hiç biri yok ta..

bizimki sadece eller havaya ve alkış yapmayı öğrenebildi.. fırıl fırıl da dönmeyi.. annesi spor yaparken o da annesini bool bool alkışlıyo, ilerde benimle zıpladığını hayal ettikçe sevinçten çıldırıyorum bende..

senem sana topiğin linkini yazmış zaten, mutlaka takip et ve uygula.. linlkeri paylaşıyoruz orada sık sık, pc ye indir ve günde sadece 25 dak ile incel.. senin nezdinde bende arkadaşlarla 10. gün ve 20. günkü fotolarımı paylaşayım, keşke başlarken de foto çekseymişim.. kısmet..

asuuuuuuuuuu, seneeeeemmm level 2 de bitttiiiiiii.. haydi göreyim siziii...

merak etme errancım sanırım şu an izmirde benden başka kimse yok edibe tatilde senemgy sanırım eylül gibi izmire taşınıyor bir iki arkadaş daha vardı izmirden ama onlarda kasım annelerini artık takip etmiyor sanırım şu an himmelin izmirde olması lazım Türkiyeye gelmişti ama ondan da hiç ses çıkmıyor artık anlayacağın bebekler yaşına girine kadar belki tanışmış oluruz :) Bu arada bebeğinin sağlık sorunu vardı şu an iyi mi merak ettim

vay vay vay ne olmuşsun tubacım sen böyle maşallah kıskancımdan çatladım burda :) ya kızlar ben de başlamak istiyorum bu jillian işine ama uzun süredir sütümde ara ara uzun süreli azalmalar olduğu için çok korkuyorum. başlasam daha da etkilemez değil mi. sütümü sütüm azalınca çok depresif oluyorum ben. ne olur bana da bi gaz verin de korkmadan başlayayım ben de

çok geçmiş olsun canım umarım mızmızlığı da kısa sürede geçer, artık büyüdü oğlan hava da aydınlık olacak belki yolda bakına bakına gider saat 8 lere kadar benimki çok seviyor bakınmayı, şimdiden iyi yolculuklar..

canım sütünde azalma varsa zaten hemen başla jillian a çünkü spor sütü arttırıyor.. ben 20 gündür yapıyorum bunu düzenli olarak, ve bikaç gece sütüm yataklara falan akmış, hergün nevresim değişiyom,sanki yeni doğum yapmışım gibi sütüm, maşaaalllaahh... bak senem de başladı birkaç gündür oda yapıyo, oda sütünün arttığını farketmiş.. sporun sütü arttırdığını biliyodum zaten, ama tecrübeyle test edilmiş oldu.. şiddetle tavsiye ediorum hemen başla.. hem çatlama hiiiççç boşuna, başla sen bu spora, sadece 20 gün sonra olacağın bu işte, çatlayacak bişi yok, kalk başla..
asu da yapıyoo, unutmadım kız seni.. yapıyon demi düzenli..

Son düzenleme:

Taaaaşşşş maşallah Kim der ki doğum yapmış. Ben foto çekmedim ama çeksem mi acaba ya. Ölçüleri aldım onun yerine. Bugün daha az zorlandım ama yarımşar cm incelmişim ya, acayip sevindim.

inşallah canım bugünden tezi yok başlıyorum o zaman ben de madem sizin sütlerde artmış eee insan ne ister hem süt artıyor hem zayıflıyorsun bu arada beslenmeniz ne durumda aynı değil mi onları azaltmıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…