- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.121
canmbenm aldm fotoları
hepmz coooooooooook guzel cıkmısız
bebeklerımız de ole tabııı
cok memun oldm
sana zahmet oldu
tekrardan tesekkrler
ohhh be bugunu de kurtardm valla
duşumu da aldm
ohh mısler gıbı oldm yaaaa
huuuuukı
kımsler yok mu yaaaa
gamze nerelere kactnnn bakım
Nasilsiniz ne var ne yok..su gecmisi okuyup ta tek tek cevap veren bayanlara imreniyorum. Ben vakit bulamıyorum ancak okuyorum son bı kaç sayfayı.. Cooook cooook tebrik ediyorum zayiflayan bayanları... Ne güzel... Peki bu rudi denen bayanın şişmanlardan formülleri var mi))) bı deri bı kemik kaldım .. Buluştuğumuzda çırpı bacak dmeyin sakın bana ... ))
Bn bugün çok mutluyum coooooookkkk....
Dün dogum günüydü..yeni yasıma oglusum ve sevgilim ve tüm sevdiklerimle tatilde girdim..bütün bı senem böyle gecer insallaaaaaahhh... Kocacim amerika dn yeni iPad 3 almış veeee arkasına orijinal mağaza çıkışlı dunyanın en güzel annesine Namık erdm ve esinden yazdırmış... Çok güzel..elimden bırakamıyorum. Uzuuuuun uzuuuun yazasım geldi bak şimdi...Artık sürekli online yim...burdayimmm sizlerleyim...cocuklar gibi kucağımda i pad ilme yattım eskisini ativerdim gitti...yalnız aşağıdaki suratlardan yapamiyom henüz....
Bu aradaaaaaa biz arabadayiz.... Allah izin verirse 400 kilometre yolumuz kalmış..Ankara ya geliyoooooz.. Denize biraz ara verelim dedik deli gibi bronlastik..yani Ankara da gercek edibeyle değil de yanık bı çağla sikel le tanisabilirsiniz..oğlum bile fıstık gibi oldu ... Bu ayda bronzlaşdı.. Haftaya Pazartesi başka bı yerden devam etcez deniz tatiline..ankaraaaaaa napalim ne zaman nerde buluşalım...esler de gelsin mı...benim eşim bırakmak istemiyor beni..meraklidir o.. Bende gezcem tanıscam modunda..eslerde katılsın mı....hemen program yapalım...hadiiiii...x
Cicim kocalar gelmesin olur napalim.benim koca pek meraklı gezmeye topmaya.yalniz Boran önce karar verelim güne ve saate benim burda çok görüşeceğim insan var.meslektasim arkadasım akraba..bu sefer benim buluşma arada kaynamasın yanicnm önemli deil ben haric herkes güzel cıkmıs bu arada ben saclarımı kestirdim bugün daha ii görünüorum en azından
ya görüşelim ama kocalar olmasın onların yanında dedikodu yapılmaz eşin sizi bırakınca tanısırz baska yerde oyalanır olmaz mı benm kocam zaten hafta sonu olmazsa gelemez:26:
Cicim kocalar gelmesin olur napalim.benim koca pek meraklı gezmeye topmaya.yalniz Boran önce karar verelim güne ve saate benim burda çok görüşeceğim insan var.meslektasim arkadasım akraba..bu sefer benim buluşma arada kaynamasın yanicnm önemli deil ben haric herkes güzel cıkmıs bu arada ben saclarımı kestirdim bugün daha ii görünüorum en azından
ya görüşelim ama kocalar olmasın onların yanında dedikodu yapılmaz eşin sizi bırakınca tanısırz baska yerde oyalanır olmaz mı benm kocam zaten hafta sonu olmazsa gelemez:26:
Sensiz bı buluşma olmaz...amannbeni de unutmayın da... Buluşalım tabiki.. Ben haber bekliyorum sizdenBu arada Edibecim ipadin hayırlı olsun güle güle kullan, ben de istiyom ya onlardan. Bi de kindle istiyorum galiba ben herseyı ıstıyorum nolcak bu halım benım bir de İzmirdekiler sakın ben gelmeden bulusmayın Agustosta Ordayım inşallah
Arkadaşlar merhabalr. Ben geldim hepinizi çok özledim. aylar önce yazmıştım İtalyaya gideceğimi işte gittim ve gecen hafta döndüm. Çook yoruldum. Hava çok sıcak burda sıcaktan miğdem bulanıyor resmen. Gecen yaz geldı bırden aklıma hepımız hamıleydık sıcaklardan sıkayet edıyorduk ne de cabuk gectı zaman. Gecmısı okumam ımkansız oldugu ıcın gamzecım sana sorayım doğrudan bılmem gereken onemlı bısey oldu mu ben yokkenBu arada Senemgycım nedır o spor ya sız nerden buluyosunuz boyle seylerı bana da anlat cok muzdarıbım 59 da takıldım kaldım. 38 bedene zor sıgıyorum
kızlar günaydın.oğlum daha iyi.3gün 39derece ateş,arkasından vücutta kızarıklık.neyse atlattık gibi çok şükür.gerçi hala mızmızlığımız sürüyo.bu akşam 5 gibi ailemin yanına gidiyorum.1ay kadar kalacaz oğluşla.babayı evde tek bırakacaz.kızlar yalnız çekindiğim bi konu var.şimdi akşam 5gibi yola çıkacaz.5saat kadar sürüyo yol.yusuf deniz arabada uyuyo.normalde 8-8buçuk gibi yatırırım.ee eve varana kadar uykıusunu almış olacak.ondan sonra yatırması zor olmuyacak mı?daha erken saatlaerde çıkamıyoruz yola maalesef.koca işten çıkınca gitmek zorundayız...
1ay sizi takip edemiyecem galiba.vını babaya bırakacaz maalesef.bu süre zarfı içerisinde fazla yazışmayın sonra okuması çok zor oluyo.özlüyecem siziii...
öpüyorum sizi ve yavru kuşlarııııı....
Arkadaşlar merhabalr. Ben geldim hepinizi çok özledim. aylar önce yazmıştım İtalyaya gideceğimi işte gittim ve gecen hafta döndüm. Çook yoruldum. Hava çok sıcak burda sıcaktan miğdem bulanıyor resmen. Gecen yaz geldı bırden aklıma hepımız hamıleydık sıcaklardan sıkayet edıyorduk ne de cabuk gectı zaman. Gecmısı okumam ımkansız oldugu ıcın gamzecım sana sorayım doğrudan bılmem gereken onemlı bısey oldu mu ben yokkenBu arada Senemgycım nedır o spor ya sız nerden buluyosunuz boyle seylerı bana da anlat cok muzdarıbım 59 da takıldım kaldım. 38 bedene zor sıgıyorum
Bu arada Edibecim ipadin hayırlı olsun güle güle kullan, ben de istiyom ya onlardan. Bi de kindle istiyorum galiba ben herseyı ıstıyorum nolcak bu halım benım bir de İzmirdekiler sakın ben gelmeden bulusmayın Agustosta Ordayım inşallah
tatlım hoşgeldin, özlettin valla.. bilmen gereken önemli bişi yok çok şükür, ufak tefek hastalananlar, diş çıkaranlar, emekleyenler falan oldu, biz de bunların hiç biri yok ta..
bizimki sadece eller havaya ve alkış yapmayı öğrenebildi.. fırıl fırıl da dönmeyi.. annesi spor yaparken o da annesini bool bool alkışlıyo, ilerde benimle zıpladığını hayal ettikçe sevinçten çıldırıyorum bende..
senem sana topiğin linkini yazmış zaten, mutlaka takip et ve uygula.. linlkeri paylaşıyoruz orada sık sık, pc ye indir ve günde sadece 25 dak ile incel.. senin nezdinde bende arkadaşlarla 10. gün ve 20. günkü fotolarımı paylaşayım, keşke başlarken de foto çekseymişim.. kısmet..
asuuuuuuuuuu, seneeeeemmm level 2 de bitttiiiiiii.. haydi göreyim siziii...
kızlar günaydın.oğlum daha iyi.3gün 39derece ateş,arkasından vücutta kızarıklık.neyse atlattık gibi çok şükür.gerçi hala mızmızlığımız sürüyo.bu akşam 5 gibi ailemin yanına gidiyorum.1ay kadar kalacaz oğluşla.babayı evde tek bırakacaz.kızlar yalnız çekindiğim bi konu var.şimdi akşam 5gibi yola çıkacaz.5saat kadar sürüyo yol.yusuf deniz arabada uyuyo.normalde 8-8buçuk gibi yatırırım.ee eve varana kadar uykıusunu almış olacak.ondan sonra yatırması zor olmuyacak mı?daha erken saatlaerde çıkamıyoruz yola maalesef.koca işten çıkınca gitmek zorundayız...
1ay sizi takip edemiyecem galiba.vını babaya bırakacaz maalesef.bu süre zarfı içerisinde fazla yazışmayın sonra okuması çok zor oluyo.özlüyecem siziii...
öpüyorum sizi ve yavru kuşlarııııı....
vay vay vay ne olmuşsun tubacım sen böyle maşallah kıskancımdan çatladım burda :) ya kızlar ben de başlamak istiyorum bu jillian işine ama uzun süredir sütümde ara ara uzun süreli azalmalar olduğu için çok korkuyorum. başlasam daha da etkilemez değil mi. sütümü sütüm azalınca çok depresif oluyorum ben. ne olur bana da bi gaz verin de korkmadan başlayayım ben de
tatlım hoşgeldin, özlettin valla.. bilmen gereken önemli bişi yok çok şükür, ufak tefek hastalananlar, diş çıkaranlar, emekleyenler falan oldu, biz de bunların hiç biri yok ta..
bizimki sadece eller havaya ve alkış yapmayı öğrenebildi.. fırıl fırıl da dönmeyi.. annesi spor yaparken o da annesini bool bool alkışlıyo, ilerde benimle zıpladığını hayal ettikçe sevinçten çıldırıyorum bende..
senem sana topiğin linkini yazmış zaten, mutlaka takip et ve uygula.. linlkeri paylaşıyoruz orada sık sık, pc ye indir ve günde sadece 25 dak ile incel.. senin nezdinde bende arkadaşlarla 10. gün ve 20. günkü fotolarımı paylaşayım, keşke başlarken de foto çekseymişim.. kısmet..
asuuuuuuuuuu, seneeeeemmm level 2 de bitttiiiiiii.. haydi göreyim siziii...
canım sütünde azalma varsa zaten hemen başla jillian a çünkü spor sütü arttırıyor.. ben 20 gündür yapıyorum bunu düzenli olarak, ve bikaç gece sütüm yataklara falan akmış, hergün nevresim değişiyom,sanki yeni doğum yapmışım gibi sütüm, maşaaalllaahh...ben senem de başladı birkaç gündür oda yapıyo, oda sütünün arttığını farketmiş.. sporun sütü arttırdığını biliyodum zaten, ama tecrübeyle test edilmiş oldu.. şiddetle tavsiye ediorum hemen başla.. hem çatlama hiiiççç boşuna, başla sen bu spora, sadece 20 gün sonra olacağın bu işte, çatlayacak bişi yok, kalk başla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?