2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

azaltmak mııııı, arttırdım ben tatlım, eskiden günde 2 ya da 3 kez yemek yerdeim, şimdi 6,7 kez yiyiooooom. habire yiyom yiyoom.. bu moddayım yanii.. azar azaar sık sık durumu yani.. bu şekilde beslenmeninde etkisi olabilir tatlım sütü arttırmakta.. ama şu varki eskiden daha çook su içiyodum, şimdi yemek yemekten su içecek yer kalmıyo, en fazla 2, 3 litre içiyomdur.. zate o da yeter ama.. neyse işte, aç kalmak yok, spor için enerji şart..

Ben azaltmadım Canım. Hatta spora güvenerek daha rahat yiyorum. Sabah tam tahıllı kahvaltılık gevrek, süt, kuru üzüm, kuru kayısı karışımını yiyorum. 250 kcal falan yapıyor. Arada elma yiyorum. Öğlen tavuk-salata veya bakliyat vs. İlla ki bol bol yoğurt... Yoğurt bel bölgesindeki yağların yakımında etkili. Akşam üzeri dondurma-meyve falan yiyorum. Bazen sütlü tatlı. Akşam da sebze yemeği,yoğurt,bulgur pilavı... Bu çerçevede gidiyor. Bir de sütü arttırdığını düşündüğüm ve tadını çok sevdiğim için alkolsüz bira... Yanında da küçük bir avuç leblebi... Genelde günüm böyle geçiyor. 1500 kcal falan ediyor yediklerim. Kaç kalori aldığın önemli ama o kaloriyi nelerden aldığın daha önemli. Tam buğday ekmeği yiyorum. Çok tatlı meyveler yemiyorum ve meyveleri de ölçülü yiyorum. Genel beslenme kuralları işte. Özel bir diyete gerek yok.

Son düzenleme:

senemgy'cim baya düzenli ve dengeli besleniyorsun anlaşılan Allah nazarlardan korusun 41 kere maşallah senin sütün de bol bildiğim kadarıyla kuru kayısı, bulgur ve alkolsüz birayı hergün tüketiyormusun? ben alkolsüz bira yerine maltana içiyorum onun meyvelisi bulgur ve kayısıyı da yiyiyorum ama hergün değil acaba ben de hergün yesem mi? düzenli olarak humana içiyorum

Taaaaşşşş maşallah Kim der ki doğum yapmış. Ben foto çekmedim ama çeksem mi acaba ya. Ölçüleri aldım onun yerine. Bugün daha az zorlandım ama yarımşar cm incelmişim ya, acayip sevindim.

yok be yaa, nerde taş.. halaaa tam anlamıyla eski halime dönemedim.. dar pantolonların halaaa olmuyooo..

ama dahaaa bir 10 gün daha vaaarrr.. hala ümidim var yanii...
ya bide sende ölçü al tamamdır kendin için, ama resimde çek yaw,bizde görelim ne kadar inceldin, ne kadar işe yaradı.. sen ölçüyon da benim gözümde canlanmıyo ne kadar incelmişsin ne kadar işe yaramış.. hadee bekliyoozz...

Son düzenleme:
Kızlar merhaba:119:

Herkes bebekleri ile beraber iyidir umarım.Sık giremiyorum artık, evde ekran başına oturamıyorum, işte zaten yasak, ama sizi cepten okumaya çalışıyorum.

cantuba bende gizli jillian takipçisiyim 4. günümdeyim acayip mutluyum spor yaptığım için, birde ben yavaş durağan hareketleri olan aktiviteleri sevmiyorum plates, yoga gibi bu sürekli hareket hali çok güzel acayip iyi zıplıyormuşum kendimi tebrik ettim bu arada ama öyle senemgy nin yazdığı gibi incelme falan olmadı kiloda aynı ama önemli değil kendimi daha enerjik hissettim birde şu süt artışı olsa deymeyin keyfime

asuuuuu belki gamze aramıştır ama ben yinede yazayım, benim rehber silindiği için numaran yok gamze beni aradı konuştuk yarın edibe ile buluşucaz inşallah sende gel ya

ilkim aras iyi yolculuklar buraları unutma

sevdalinka
sütün bol olsun

erran hoşgeldin bekleriz artık

bugün itibariyle oğlumun 2.dişi çıktı alttan durmuyor görüşürüz

Sağol canım senin de sütün bol olsun inşallah, ilk dişler yakın çıkmıştı oğlanların bizim ikinci de çıktı çıkacak gibi,

neyliiiiiiiiii, nerelerdessiiiin yaaa?
daha 2 gün önce andım siziii... bundan sonra sık sık çağıracam, hissedip geliyonuz bir bir, çok hoşuma gidiyo..
ufaklık nasıl? sen nasılsın? herşey yolunda mı?

ohhhhhhhhhhhhhh be
bugünü de kurtardm valla
kemece sen de katılmışssn bize tebrıkler
gun gectkce cogalyormuyuz neeee....
ayrca tuba can şu zıplamaları yapıyorm bugun ıtıbarı ıle
ya bu egzrszler acayıp terletyr beni
sizde de ole mı durumlar???

Hoşbulduk canımm ya yokluğumu farkettiğinize sevinmedim desem yalan olur :) Çok teşekkür ederim. Kızımın ayağı baya düzeldi. 7 temmuzda Ankarada kontrolumuz var ondan sonra bıraz daha kesınlesecek ınsallah o zaman hayırlı haberlerı sızlerle de paylasırım. Italyaya gorevlı gıtmıstım ve ac kaldım heryerde dmz eti kullanıldığı için

Sensiz bı buluşma olmaz...amannbeni de unutmayın da... Buluşalım tabiki.. Ben haber bekliyorum sizden
Ağustos ayında bostanlıda denizparkta buluşalım bence ya orayı cok ozledım sakızlı yaspasta gıbı bıseylerı var onların

Ya Senemcım sımdı edıbeye yazdıgım seyden dolayı utandım walla bı taraftan aklım yaspastalarda bı taraftan da zayıflamakta:)Simdi inceleyip baslıcam bende walla ya cok ozendım azmınızı:26:

Sevdalinkacım kızım eskiye nazaran daha iyi. Ayağının üzerine basabiliyor, en korktuğum şey bunu yapamamasıydı. Basıp ayağa kalkıyor suan koltugun kenarına tutunup beklıyor oylece :) Emeklemesınde ayagının bır sorunu yok gıbı. Sadece kısalık olusma rıskı var suanda ama ben barız bırsey goremıyorum .Insallah haftaya kontrolumuz var doktordan da ıyı haberler alırız. Bu arada bu sıralar aşıları var mıydı bebişlerin ben tamamen unuttum aşıları takip edemedim son zamanlarda:44:

günaydın kızlar bugün büyük bulusma var ankara ahalisii ve edibe tekrar bulusuyor inş. asu da gelir

asuuu dün şarjım bitti tatlım yüzüne kapandı sarj aletini yeni buldum kızınla uyuyosundr die rahatsız etmedm yine konusurz geleceksn deil mi

slm kızlar cok heyecanlıyım yine bulusuyoruz ... foto cekip koyarz bebeişlerden yine ..şu spora bende başlayım diorum ama bakalım

5. sporumdan sonra çektim bunları ama telefonumun kamerası, pek iyi değil yani. Bakalım değişiklik ne boyutta olacak.

Eklentiler

• $Fotoğraf0135.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
maş. sizi görünce kendimden utanıyorum senem ya bende baslıcam bugün dvd alıyım bakıyım d&r falan olmazsa nette sipariş veriyim pazartesi başlıyorum hadi bakalım

maş. sizi görünce kendimden utanıyorum senem ya bende baslıcam bugün dvd alıyım bakıyım d&r falan olmazsa nette sipariş veriyim pazartesi başlıyorum hadi bakalım

Başla Canım başla. İnsanın kendine güveni geri geliyo, resmen yaşama sevinciyle doluyo. Anne olmak çok güzel bi duygu evet ama kadın olduğumuzu da arada hatırlamamız iyi oluyo kesinlikle

Başla Canım başla. İnsanın kendine güveni geri geliyo, resmen yaşama sevinciyle doluyo. Anne olmak çok güzel bi duygu evet ama kadın olduğumuzu da arada hatırlamamız iyi oluyo kesinlikle

haklsn cnm bugn kızlarıda görünce iyice moralim bozulur edibe dal gbidir zaten kemece maş. asuda harikaydı ben tombicik kalmam inş.

Ben ilk gün çok terledim. Bir de tansiyonum düştü azıcık. Artık sağlam kahvaltımı yapıp üzerinden biraz zaman geçince yapıyorum. Terlemek iyidir ama, toksin atarsın.

Ya kızlar bu arada acayip bişey oldu. Nehir bizim büyük yatakta uyuyordu. Ben de sık sık kontrol ediyordum. Kızımın bir yatağı da bizim büyük yatağın yanında ama aralarında 15 cm'lik boşluk var. Sonra ben bunun gülme sesini duydum. Rüya görüyor herhalde dedim. Ya da uyandı... Gittim baktım, yatakta değil. Allah'ım ölüyorum sandım. Yatağın yanındaki boşluktan aşağıya inmiş. Ama nasıl yaptıysa oturur vaziyette duruyor. Artık neye eğlendiyse o kadar kıkırdaya kıkırdaya gülüyor. Hemen aldım, her yanını kontrol ettim, bişey yok çok şükür. İki dakika yalnız bırakmaya gelmiyor. Hava sıcak, kendi yatağında uyanıyor hemen. Burada döne döne uyuyor diye sık sık kontrol ederek uyutuyorum ama daha sık bakmak lazım demek ki. Allah korumuş kızımı. Sarılıp sarılıp ağladım, özür diledim. O da bakıyo böyle, bu şapşal annem napıyo diye Bu aralar bir de eliyle "gel" işareti yapıp "dee dee" diyor. Aaaa bir de öksürünce biz taklit ediyor sıpa. Sizinkiler ne durumda bilmem ama acayip de bi sinir var. Elinden bişeyi alınca resmen tepine tepine ağlıyo cadı. Öyle yani.Artık hiç yalnız vakit geçirmek istemiyor.

haklsn cnm bugn kızlarıda görünce iyice moralim bozulur edibe dal gbidir zaten kemece maş. asuda harikaydı ben tombicik kalmam inş.

Yok Canım kalmazsın.Bizim mazeretimiz var, taze anneyiz. Herkesin bi kilo verme hızı var. Yiyip yiyip de yapmadık ya kiloları. Hem artık minnoşlar hareketleniyor, hepimiz mecburen dal gibi olucaz

maşaaalllaaah kızınaaa... çok sevindim iyileşmesine.. kayınvalidem kaynımında çocukken ameliyatlar olduğunu ancak bi bacağının diğerine göre daha kısa kaldığını ve haallaaa daha öyle olduğunu söylüyo..4 senedir evliyim, bir kez aksadığını ya da bi gariplik olduğunu anlamadım.. o söyledikten sonra çook dikkat etsem de yok ya hiç bişiy yok, varsa da artık dışardan beli olmuyo.. o yüzden hiiç üzülme tatlım.. bu günler geçip gidecek ve gülümseyerek anacaksınız bu günleri..
slm kızlar cok heyecanlıyım yine bulusuyoruz ... foto cekip koyarz bebeişlerden yine ..şu spora bende başlayım diorum ama bakalım

yaaa yine miiiiiiiiiiiiiiiiiii? yok valla kanka olacak bunlar... yaaa buluşmayııınnn? asu sen gitme, boşver buluşsun onlar.. zaten edibe de gelmez, yoğundur o şimdi arkadş eş dost derken... boşuna gideceğiniz söyleyim ben size, ekileceksiniz.. kimse gelmeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…