- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.141
inşallah canım bugünden tezi yok başlıyorum o zaman ben de madem sizin sütlerde artmış eee insan ne ister hem süt artıyor hem zayıflıyorsun bu arada beslenmeniz ne durumda aynı değil mi onları azaltmıyorsunuz
inşallah canım bugünden tezi yok başlıyorum o zaman ben de madem sizin sütlerde artmış eee insan ne ister hem süt artıyor hem zayıflıyorsun bu arada beslenmeniz ne durumda aynı değil mi onları azaltmıyorsunuz
Ben azaltmadım Canım. Hatta spora güvenerek daha rahat yiyorum. Sabah tam tahıllı kahvaltılık gevrek, süt, kuru üzüm, kuru kayısı karışımını yiyorum. 250 kcal falan yapıyor. Arada elma yiyorum. Öğlen tavuk-salata veya bakliyat vs. İlla ki bol bol yoğurt... Yoğurt bel bölgesindeki yağların yakımında etkili. Akşam üzeri dondurma-meyve falan yiyorum. Bazen sütlü tatlı. Akşam da sebze yemeği,yoğurt,bulgur pilavı... Bu çerçevede gidiyor. Bir de sütü arttırdığını düşündüğüm ve tadını çok sevdiğim için alkolsüz bira... Yanında da küçük bir avuç leblebi... Genelde günüm böyle geçiyor. 1500 kcal falan ediyor yediklerim. Kaç kalori aldığın önemli ama o kaloriyi nelerden aldığın daha önemli. Tam buğday ekmeği yiyorum. Çok tatlı meyveler yemiyorum ve meyveleri de ölçülü yiyorum. Genel beslenme kuralları işte. Özel bir diyete gerek yok.
Taaaaşşşş maşallahKim der ki doğum yapmış. Ben foto çekmedim ama çeksem mi acaba ya. Ölçüleri aldım onun yerine. Bugün daha az zorlandım ama yarımşar cm incelmişim ya, acayip sevindim.
Kızlar merhaba:119:
Herkes bebekleri ile beraber iyidir umarım.Sık giremiyorum artık, evde ekran başına oturamıyorum, işte zaten yasak, ama sizi cepten okumaya çalışıyorum.
cantuba bende gizli jillian takipçisiyim 4. günümdeyim acayip mutluyum spor yaptığım için, birde ben yavaş durağan hareketleri olan aktiviteleri sevmiyorum plates, yoga gibi bu sürekli hareket hali çok güzel acayip iyi zıplıyormuşum kendimi tebrik ettim bu arada ama öyle senemgy nin yazdığı gibi incelme falan olmadı kiloda aynı ama önemli değil kendimi daha enerjik hissettim birde şu süt artışı olsa deymeyin keyfime
asuuuuu belki gamze aramıştır ama ben yinede yazayım, benim rehber silindiği için numaran yok gamze beni aradı konuştuk yarın edibe ile buluşucaz inşallah sende gel ya
ilkim aras iyi yolculuklar buraları unutma
sevdalinka sütün bol olsun
erran hoşgeldin bekleriz artık
bugün itibariyle oğlumun 2.dişi çıktı alttan durmuyor görüşürüz
Hoşgeldin Erran'cığım!
Biz de kızlarla ailecek seni merak ediyorduk,duyan bilen var mı Erran'ı diye birbirimize sorup durduk.Maşallah keyfin yerinde gibi,Allah bozmasın.Kızın nasıl,ayağı nasıl oldu?Bir de sen niye gitmiştin ki İtalya'ya?
Ağustos ayında bostanlıda denizparkta buluşalım bence ya orayı cok ozledım sakızlı yaspasta gıbı bıseylerı var onlarınSensiz bı buluşma olmaz...amannbeni de unutmayın da... Buluşalım tabiki.. Ben haber bekliyorum sizden
Hoşgeldin Canım. Biz burada fena sardık şekle girmeyeLinkini verdim topiğin, oradan iyice bak istersen. Her türlü bilgi var, kızlar sağolsun. Ne kadar kilon varsa değişiklik o kadar büyük oluyor. Ben 4 günde yarım cm kalçadan, yarım cm belden incelmişim. 30 günde neler olacak bakalım.Hadi incele de sen de katıl aramıza. http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
tatlım hoşgeldin, özlettin valla.. bilmen gereken önemli bişi yok çok şükür, ufak tefek hastalananlar, diş çıkaranlar, emekleyenler falan oldu, biz de bunların hiç biri yok ta..
bizimki sadece eller havaya ve alkış yapmayı öğrenebildi.. fırıl fırıl da dönmeyi.. annesi spor yaparken o da annesini bool bool alkışlıyo, ilerde benimle zıpladığını hayal ettikçe sevinçten çıldırıyorum bende..
senem sana topiğin linkini yazmış zaten, mutlaka takip et ve uygula.. linlkeri paylaşıyoruz orada sık sık, pc ye indir ve günde sadece 25 dak ile incel.. senin nezdinde bende arkadaşlarla 10. gün ve 20. günkü fotolarımı paylaşayım, keşke başlarken de foto çekseymişim.. kısmet..
asuuuuuuuuuu, seneeeeemmm level 2 de bitttiiiiiii.. haydi göreyim siziii...[/QUOTE
Ben de sizi cok ozledım canım,benım kızımda fırıl fırıl donuyor bu kadar enerjıyı nerden buluyor bunlar ya :) Bu arada senın zaten hıcbıseyın yokmus kı arkadaşım gayet fitmişsin, bende işe yarar inşallah bu program. Ben de yarın fotograf cekıleyım o zaman oncesıne sonrasına bakarım
merak etme errancım sanırım şu an izmirde benden başka kimse yok edibe tatilde senemgy sanırım eylül gibi izmire taşınıyor bir iki arkadaş daha vardı izmirden ama onlarda kasım annelerini artık takip etmiyor sanırım şu an himmelin izmirde olması lazım Türkiyeye gelmişti ama ondan da hiç ses çıkmıyor artık anlayacağın bebekler yaşına girine kadar belki tanışmış oluruz :) Bu arada bebeğinin sağlık sorunu vardı şu an iyi mi merak ettim
yok be yaa, nerde taş.. halaaa tam anlamıyla eski halime dönemedim.. dar pantolonların halaaa olmuyooo..
ama dahaaa bir 10 gün daha vaaarrr.. hala ümidim var yanii...
ya bide sende ölçü al tamamdır kendin için, ama resimde çek yaw,bizde görelim ne kadar inceldin, ne kadar işe yaradı.. sen ölçüyon da benim gözümde canlanmıyo ne kadar incelmişsin ne kadar işe yaramış.. hadee bekliyoozz...
maş. sizi görünce kendimden utanıyorum senem ya bende baslıcam bugün dvd alıyım bakıyım d&r falan olmazsa nette sipariş veriyim pazartesi başlıyorum hadi bakalım
Başla Canım başla. İnsanın kendine güveni geri geliyo, resmen yaşama sevinciyle doluyo. Anne olmak çok güzel bi duygu evet ama kadın olduğumuzu da arada hatırlamamız iyi oluyo kesinlikle
ohhhhhhhhhhhhhh be
bugünü de kurtardm valla
kemece sen de katılmışssn bize tebrıkler
gun gectkce cogalyormuyuz neeee....
ayrca tuba can şu zıplamaları yapıyorm bugun ıtıbarı ıle
ya bu egzrszler acayıp terletyr beni
sizde de ole mı durumlar???
haklsn cnm bugn kızlarıda görünce iyice moralim bozulur edibe dal gbidir zaten kemece maş. asuda harikaydı ben tombicik kalmam inş.
maşaaalllaaah kızınaaa... çok sevindim iyileşmesine.. kayınvalidem kaynımında çocukken ameliyatlar olduğunu ancak bi bacağının diğerine göre daha kısa kaldığını ve haallaaa daha öyle olduğunu söylüyo..4 senedir evliyim, bir kez aksadığını ya da bi gariplik olduğunu anlamadım.. o söyledikten sonra çook dikkat etsem de yok ya hiç bişiy yok, varsa da artık dışardan beli olmuyo.. o yüzden hiiç üzülme tatlım.. bu günler geçip gidecek ve gülümseyerek anacaksınız bu günleri..Sevdalinkacım kızım eskiye nazaran daha iyi. Ayağının üzerine basabiliyor, en korktuğum şey bunu yapamamasıydı. Basıp ayağa kalkıyor suan koltugun kenarına tutunup beklıyor oylece :) Emeklemesınde ayagının bır sorunu yok gıbı. Sadece kısalık olusma rıskı var suanda ama ben barız bırsey goremıyorum .Insallah haftaya kontrolumuz var doktordan da ıyı haberler alırız. Bu arada bu sıralar aşıları var mıydı bebişlerin ben tamamen unuttum aşıları takip edemedim son zamanlarda:44:
slm kızlar cok heyecanlıyım yine bulusuyoruz ... foto cekip koyarz bebeişlerden yine ..şu spora bende başlayım diorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?