2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar merhaba:119:

Sonunda bir buluşmayı daha gerçekleştirdik... misafir Edibe ile Ankara grubu ( Ankara grubu derken: ben, gamze ve asu dan oluşuyor, başka Ankara dan anne varsa bizle iletişime geçsin. Gerçi yaramaz asu gelmedi bu sefer, bir de topiğe girmiş, kız sen temizlik yapmıyormuydun bakim artık kendini affettirirsin bir daha ki sefere kızım bile sordu anne tatlı öykü niye gelmedi diye )Ben, kızım ve oğlum, Edibe ve oğlu Namık Erdem, Gamze ve kızı İpek buluştuk.

Edibe, biz de seni ve aileni çok sevdik yine yolun Ankaraya düşerse ki düşecek biliyorum muhakkak görüşelim, namık erdem de maşallah çok sevimliydi, sen ve arkadaşın da çok cana yakındınız.Sen de maşallah bi afetmişsin, herhalde boyun 1.80 var...

Gamzeciğim o kadar yolu edibe ve bizim için geldin sağol, her zamanki gibi cana yakın ve hoş sohbettin yine buluşalım...

sizleri çok seviyorum...

Bu arada kızıma internetten tanıştığım arkadaşlarla görüşme fikrini bir türlü izah edemediğimden geçen sefer ünv. den arkadaşlarım aynı zamanlarda demiştim bu sefer edibeyi de bu beyaz yalana alet ettik, çocuğa aman face e girme aman netten arkadaş edinme, sakın buluşma derken kendim yapıyorum, gerçi benim böyle kızım parkta oynarken, durakta otobüs beklerken falan tanıştığım ve dostum olan arkadaşlarım var, bundan sonrada allah yanıltmasın iyi insanlarla bizi karşılaştırsın muhatap etsin.

kızlar sizde buluşun, bize buluşamazsınız ki derken biz 2. yi gerçekleştirdik sıra İzmir ve İstanbul gruplarında...

sizleri de unutmadık, kulaklarınızı çınlattık...

hepinizi çok öpüyorum, iyi hafta sonları...

hayırlı olsun canım, aynı zamanda kolay gelsin...

can tuba sen de gel görüşelim ya çok merak ediyorum seni...

senemgy manken gibisin bu halinle canım, çok yorma kendini...

lacheen devam sütü kullanmıyoruz ama çok az geldi, dr a bi sor bence...

karaca ne zaman tatilden dönüyorsun...

denis ara sıra gir bizi meraklandırma...

asu bi arada sana pikniğe gelicez...

çıktım ben bye...

ya canm ben de istedm cok gelmek. sabah temızlık yaptm ben. sıızn buluscagnz saatte eşimle dısarı cıktık. cunku haftasonu full mesaıde o yuzden ona da hayr dyemedm. bu haftasonu nasıl geccek bılemeyrm yanıııı....

ben zaten sızı çaya davet edecegm inş. guzel bır masa hazırlayacagm. bızım burdan bı kac arkadası da davet ederm. ohhhhhhhhhhhh gell keyfm gelll.....bebeklerde cook eglenır ınankı. yere koyarız hepsnııı...saç saça baş başa şaka bir yana bebekler yerde bırbırlerıne bakıp guzel vakıt gecrorlar. ayrıca lalahanda cook guzel bır askeri pıkık alanı var. cook ama cook guzel bır yer. eşlerle de oraya pıknıge gıdebılırz. ne dersınız???? bunu da begenmedi isenız sızı dışarda yemeğe ckarabılırım.....

hmmm ne dersınız???

ya ayrıca ankara grubu...
şu bulusma gununuzden bır foto gonderırımısınz bana ozelden...
bakım bebeklerınız buyumus mu

bahaneye bak...
maksat sızı gormek

olur cnm inş. pikniğe eşimi ikna edebilirim yada eşli bi yemeğe inş. ayarlayalım ama bu aralar hic olmaz cünkü yarın çoruma gidiyorummmmmmmmmmmmm
sonrada eşim bizi almaya gelecek kayınvalideme gececegz yani yazlık izne ayrılıyoruz sonra ramazan girio gerci ramazanda bi iftar programı ayarlayabiliriz eşlerle güzel olur ha olmadı ramazandan sonra mutlaka bişey ayarlayalım... bu arada banada gelin ya biraz uzak ama çocuklar bizde rahat eder balkon sefası yaparız sizinle eşimin saksı domateslerinden toplarız ...ohh sizi cok sevdm

gelelim BÜYÜK BULUŞMAYA kemece ,edibe ve gamzenin buluşması yani ay ne kadar güzeldi cok mutlu oldum sizi tanımaktan yani kemece ile artık tugbanın deyimiyle kanka oldukta edibe ile de ilk kez tanışmamıza rağmen cok sıcaktı bi dahakine edibeyle de panpa oluruz

zaten kızım ipek kerem ve erdemi görünce baya gevşedi kime bakacagını şaşırdı ve en sonunda aşk sarhoşu olup uyuyakaldı

kızlar hoşsohbetinize bayıldım ayrıca edibe sende dediğin gibi taşsın maş. gram fazla kalmmaıs ve hiç çocuk dogurmuş gibi deilsin inş. bende zayıflıcam cok kıskandımbu arada arkadaşın dilekte cok tatlı ve güzel bi bayan inş. oda en kısa zaamanda bebiş yapar ona annelk cok yakışır

kemece kerem maş. baya hareketlenmiş bi dakka durmuyo yakında koşar arkasından yakalarsn ah bu miniklerin hareketleri hic eksik olmasın dimi ama
asu senide andık seni de özledk inş. en kısa zamanda görüşürz sana foto yollarım aslında buraya bebişlerin bi fotosunu koymak istiorum ama edibe istemezse die erdemin yüzünü karartsam o zamnda resmin orjinalliği bozulur edibe sadce bebelerin oldugu bi foto koyayım mı

kızlar bi süre arara girerim nete cünkü dediğim gibi çorum falan yapacağm .. bugün full burdayım beklermmm

evtttttttttttttttttttttttt
resim bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

cnm özelden foto nası gönderilio bulamadım buraya bi tane eklicem ama erdemin fotoyu karartcam bebekleri koycam tabi edibe izin verirse sonra erdemin yüzünün göründüğü fotoyu sonra tekrar koyarım

burda edibenin erdemin yüzü karartırldı ama edibe isterse norml halinide koyarım kemece kızmasın die koydum ama daha öncede koymustuk buluşmadan bi kare..

görmeyeli ne kadar buyumusler yaaaa....
yerim ben onlarıı
ipek elbise giymıs herhalde.
cook yakısmıs valla.
kızlar ıste ayrı bı guzel oluyor yaaaa
erkekler de bı o kadar yakısıklı ve agır abııı

bu da benm cımcıme ablası
en son haliiii
eksik kalmasın de mı???

oy yerim çok tatlıydı bal olmuş maşallah siması değişmeye başlamış ipeğinde bu ara öle oldu galiba büyüyolar evt elbiseli çok elbise ama babası kızıo ya rahat edemez die kaynanaya gerek yok benm kocam varken

kız gamze ipegi karpuzun yanına koymussun ya da karpuzu ıpegn yanına koymussun
karpuz gıbıı tatlı olsun dye mı????

dger resmde de kus gıbı cıkmıs
masum ..
temız ..
baymbeyaz ..
ozgur..

gamze can ben ce babası cook karışmasın ipek kızımıza
cnku bıraz daha buyuyunce kendı karar vercek zaten kıyaftelrne
'ya anne ben onu gıymem ben şort gymek ıstyrm
banane ya hep pantolon hep patolon
ben etek gymek ıstyrm baba
he hee hee '
dye de bı şırınlık yapar ayrıca
gel de karış karışabılırsen

karpuzun yanına kızımızı koymuş ben işe gitmiştm bigün oyalansın die oda arkadas sanmış karpuzu pek sevmiş kavgalar falan cok eglenmiş deneyinn güzel oyun ay valla ilerde o giyincek simdi babası kızıo benim süslememe benim bu halim nolcak

emekleyen bebekler var mı aramızda
hatrlayamadm bennn
bzm kız emekleme pozısyonu alıyor
bı ılerı bı geri sallanıyor oldugu yerde
cook komık gornyr yaaaa
bzm gulme sesmzı duyunca hemen bırakıyor cımcıme
sızd e durumlar nasıl?

gamzeeeee
spora başladın mı dycem
ama tatıle gıdıyırsn galıba
kısmetse ne zaman baslıycan
bak bızımle bırlıkte devam etsen guzel olur aslında
senn takıbınınde yapar tubaaa
gercı benmkını ılk gun yaptı bıraktııı

cnm başlayacagm yarın baslıyorum annemin yanında olunca daha ii yaaprım ipğege bakar huysuzlanırsa..
ipeğin işthına gelince iyi diyemem ama idare eder ya bugün o kadar huysuz ki anlatamam hemde nasıl huzursuz diş mi cıkarıo bi çıkamadı dün hasanoğlana düğüne gitmiştk sıkı giydirdim ama nazar mı değdi rüzgar mı doldu gece hiç uyumadı ilk defa böle olduk anlamadm ya....

bizimkide kedi pozisyonuna gelio hatta baya abartıp ayaga kalkmak icin cabalıo bacagınıda ilerletio ama kollarını ilerletmeyince düşüyo cok az kaldı bizimkide kendini sallıo dediğin gibi cok tatlı galiba kollarını güçlendiriolar böyle ne garip işte hersey yavas ama emin adımlarla gidio cocuklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…