- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.161
senem gördüğüm kadarıyla sen gayeeett iyi bir formdasın.. bence sen bu 30 days ile boşa vakit harcama.. 6 week six pack diye bir programı var yine jilin.. sen onu yap bence tatlım ya.. sadece göbek ve bel için yapıyosan bu daha kısa sürede sonuç verir.. ama sen bilirsin.. bu da beli inceltiyo, benim resimlerden farketmişindir.. sadece nacizane tavsiye..
inş. cnm benm valla millet gibi yesem de bu kiloya ulaşsam icim yanmaz cok yemem iştahım var yok deil ama işte su içsem yarıo kavramı bana uygun hatta bu hafta sinirlendim suyu bıraktım yani 3 llt icmedm sanki o bile şiş gösteriodu neyseki saçmaladıgımı farkettm devam ediorum suyuma:) verecegm ama ben inanıorum kendimeYok Canım kalmazsın.Bizim mazeretimiz var, taze anneyiz. Herkesin bi kilo verme hızı var. Yiyip yiyip de yapmadık ya kiloları. Hem artık minnoşlar hareketleniyor, hepimiz mecburen dal gibi olucaz
maşaaalllaaah kızınaaa... çok sevindim iyileşmesine.. kayınvalidem kaynımında çocukken ameliyatlar olduğunu ancak bi bacağının diğerine göre daha kısa kaldığını ve haallaaa daha öyle olduğunu söylüyo..4 senedir evliyim, bir kez aksadığını ya da bi gariplik olduğunu anlamadım.. o söyledikten sonra çook dikkat etsem de yok ya hiç bişiy yok, varsa da artık dışardan beli olmuyo.. o yüzden hiiç üzülme tatlım.. bu günler geçip gidecek ve gülümseyerek anacaksınız bu günleri..
yaaa yine miiiiiiiiiiiiiiiiiii? yok valla kanka olacak bunlar... yaaa buluşmayııınnn? asu sen gitme, boşver buluşsun onlar..zaten edibe de gelmez, yoğundur o şimdi arkadş eş dost derken... boşuna gideceğiniz söyleyim ben size, ekileceksiniz.. kimse gelmeyecek..
Ben ilk gün çok terledim. Bir de tansiyonum düştü azıcık. Artık sağlam kahvaltımı yapıp üzerinden biraz zaman geçince yapıyorum. Terlemek iyidir ama, toksin atarsın.
Ya kızlar bu arada acayip bişey oldu. Nehir bizim büyük yatakta uyuyordu. Ben de sık sık kontrol ediyordum. Kızımın bir yatağı da bizim büyük yatağın yanında ama aralarında 15 cm'lik boşluk var. Sonra ben bunun gülme sesini duydum. Rüya görüyor herhalde dedim. Ya da uyandı... Gittim baktım, yatakta değil. Allah'ım ölüyorum sandım. Yatağın yanındaki boşluktan aşağıya inmiş. Ama nasıl yaptıysa oturur vaziyette duruyor. Artık neye eğlendiyse o kadar kıkırdaya kıkırdaya gülüyor. Hemen aldım, her yanını kontrol ettim, bişey yok çok şükür. İki dakika yalnız bırakmaya gelmiyor. Hava sıcak, kendi yatağında uyanıyor hemen. Burada döne döne uyuyor diye sık sık kontrol ederek uyutuyorum ama daha sık bakmak lazım demek ki. Allah korumuş kızımı. Sarılıp sarılıp ağladım, özür diledim. O da bakıyo böyle, bu şapşal annem napıyo diyeBu aralar bir de eliyle "gel" işareti yapıp "dee dee" diyor. Aaaa bir de öksürünce biz taklit ediyor sıpa. Sizinkiler ne durumda bilmem ama acayip de bi sinir var. Elinden bişeyi alınca resmen tepine tepine ağlıyo cadı. Öyle yani.Artık hiç yalnız vakit geçirmek istemiyor.
saat 4 te birazdan kalkıyorum kızmla cicilerimizi giyinmeye şaka bi yana keşke sende olsaydın emiri mıncıklardık neyse ankaraya yolun düşerse bekleriz öptm cnm
senem canm bizde de durumlar aynı. saçlarm uzun benm. sallana sallana gıdınce arkamdan guluyor cımcıme. birde yere koydugumzda ben ellerımle halıya pat pat vuruyorm. o da taklıt edyr benı. yuzustu durumda ellerini vuruyor halıya.
senem canm bizde de durumlar aynı. saçlarm uzun benm. sallana sallana gıdınce arkamdan guluyor cımcıme. birde yere koydugumzda ben ellerımle halıya pat pat vuruyorm. o da taklıt edyr benı. yuzustu durumda ellerini vuruyor halıya.
sevindim canım umarım hiçbir hasar kalmadan atlazırsınız bu durumu iyi haberlerini bekliyorum 1 yaşına kadar aşı yokSevdalinkacım kızım eskiye nazaran daha iyi. Ayağının üzerine basabiliyor, en korktuğum şey bunu yapamamasıydı. Basıp ayağa kalkıyor suan koltugun kenarına tutunup beklıyor oylece :) Emeklemesınde ayagının bır sorunu yok gıbı. Sadece kısalık olusma rıskı var suanda ama ben barız bırsey goremıyorum .Insallah haftaya kontrolumuz var doktordan da ıyı haberler alırız. Bu arada bu sıralar aşıları var mıydı bebişlerin ben tamamen unuttum aşıları takip edemedim son zamanlarda:44:
Ben ilk gün çok terledim. Bir de tansiyonum düştü azıcık. Artık sağlam kahvaltımı yapıp üzerinden biraz zaman geçince yapıyorum. Terlemek iyidir ama, toksin atarsın.
Ya kızlar bu arada acayip bişey oldu. Nehir bizim büyük yatakta uyuyordu. Ben de sık sık kontrol ediyordum. Kızımın bir yatağı da bizim büyük yatağın yanında ama aralarında 15 cm'lik boşluk var. Sonra ben bunun gülme sesini duydum. Rüya görüyor herhalde dedim. Ya da uyandı... Gittim baktım, yatakta değil. Allah'ım ölüyorum sandım. Yatağın yanındaki boşluktan aşağıya inmiş. Ama nasıl yaptıysa oturur vaziyette duruyor. Artık neye eğlendiyse o kadar kıkırdaya kıkırdaya gülüyor. Hemen aldım, her yanını kontrol ettim, bişey yok çok şükür. İki dakika yalnız bırakmaya gelmiyor. Hava sıcak, kendi yatağında uyanıyor hemen. Burada döne döne uyuyor diye sık sık kontrol ederek uyutuyorum ama daha sık bakmak lazım demek ki. Allah korumuş kızımı. Sarılıp sarılıp ağladım, özür diledim. O da bakıyo böyle, bu şapşal annem napıyo diyeBu aralar bir de eliyle "gel" işareti yapıp "dee dee" diyor. Aaaa bir de öksürünce biz taklit ediyor sıpa. Sizinkiler ne durumda bilmem ama acayip de bi sinir var. Elinden bişeyi alınca resmen tepine tepine ağlıyo cadı. Öyle yani.Artık hiç yalnız vakit geçirmek istemiyor.
Merhabalar, oğlum 7,5 aylık. Düzenli bir ek gıda listemiz var. Günde ne kadar devam sütü takviyesi vermem gerektiğini sordum.Gece tek öğün olarak +180 ml yazdı listemize.
Sizin Dr larınız günlük ne kadar devam sütü vermenizi tavsiye etti? :26:
Sizi de görsek sevecegimize eminiz.. Nerdeydi sizin yerleşke.. Belki yolumuz düşer... Gamze kemençe ve kızı kerem ve ipek coooooooookkkkkk tatliydi....ya bendeeeeeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?