2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
senem gördüğüm kadarıyla sen gayeeett iyi bir formdasın.. bence sen bu 30 days ile boşa vakit harcama.. 6 week six pack diye bir programı var yine jilin.. sen onu yap bence tatlım ya.. sadece göbek ve bel için yapıyosan bu daha kısa sürede sonuç verir.. ama sen bilirsin.. bu da beli inceltiyo, benim resimlerden farketmişindir.. sadece nacizane tavsiye..

Sağol Canım benim. Motive olmuşken komple bi sıkılaşayım bununla da zaten bi şekilde devam edicem yine. Bi bakayım dediğin programa. Neyle devam edeceğimi kestiremiyordum, isabet oldu aslında. Sağol tekrar.

Yok Canım kalmazsın.Bizim mazeretimiz var, taze anneyiz. Herkesin bi kilo verme hızı var. Yiyip yiyip de yapmadık ya kiloları. Hem artık minnoşlar hareketleniyor, hepimiz mecburen dal gibi olucaz
inş. cnm benm valla millet gibi yesem de bu kiloya ulaşsam icim yanmaz cok yemem iştahım var yok deil ama işte su içsem yarıo kavramı bana uygun hatta bu hafta sinirlendim suyu bıraktım yani 3 llt icmedm sanki o bile şiş gösteriodu neyseki saçmaladıgımı farkettm devam ediorum suyuma:) verecegm ama ben inanıorum kendime

buluşcaz kankada olcaz ohhh asuda inş. gelir ama edibe zaten gelecek ona göre ayarladık bugünü eger gelmezse kendi bilir bizde kemece ile görüşmüş olurruz keremi özledm zaten ama asuuuuuuuu sende gel senide cok özledm

asuuuuuuu dün telefonun şarjı bitti kusura bakma yüzüne falan kapatmadm bugn aradım müsait deilsin sanırım müsait olunca çagrı at

saat 4 te birazdan kalkıyorum kızmla cicilerimizi giyinmeye şaka bi yana keşke sende olsaydın emiri mıncıklardık neyse ankaraya yolun düşerse bekleriz öptm cnm

saat 4 te birazdan kalkıyorum kızmla cicilerimizi giyinmeye şaka bi yana keşke sende olsaydın emiri mıncıklardık neyse ankaraya yolun düşerse bekleriz öptm cnm

senem canm bizde de durumlar aynı. saçlarm uzun benm. sallana sallana gıdınce arkamdan guluyor cımcıme. birde yere koydugumzda ben ellerımle halıya pat pat vuruyorm. o da taklıt edyr benı. yuzustu durumda ellerini vuruyor halıya.

ya Emir alkışlıyo beni spor yaparken.. içinden de aferim anneme falan diyo herhalde..

asu kız sen gitmedin mi buluşmaya, saat 15:52 de bu msj attığına göre..

sevindim canım umarım hiçbir hasar kalmadan atlazırsınız bu durumu iyi haberlerini bekliyorum 1 yaşına kadar aşı yok

Son düzenleme:

Gelmiş geçmiş olsun canım o öksürme taklitleri bizde de var çok komik oluyor ve elinden alınana bizimki de sinir oluyor sanırım bu durum töm bebeklerde var.

Merhabalar, oğlum 7,5 aylık. Düzenli bir ek gıda listemiz var. Günde ne kadar devam sütü takviyesi vermem gerektiğini sordum.Gece tek öğün olarak +180 ml yazdı listemize.
Sizin Dr larınız günlük ne kadar devam sütü vermenizi tavsiye etti? :26:

valla bizim aramızda pek devam sütü kullanan yok sanırım.. en azından ben bilmiyorum.. ama anne sütü ile eşdeğer tutarsak, ben günde 6, 7 kez emziriyorum.. eminim 180 ml den epeyce fazla oluyodur.. 1 kez çok az değil mi ki?

Oğlumun dişi geliyo kızlaaar... bu sabah yumurtasını porselen kaşıkla verirken, diş sesini duydummm... çok sevindim, daha görünmüyo ama patlamış çok güzel ya annelik ne güzel şeymiş bir dişi çıkıyo diye benden mutlusu yok bugün, telefonu alıp herkese haber veresim var... En güzeli de dişinin çıkışının cts ye denk gelmesi, ilk ben gördümmmmm çalışan anneye en güzel hediyesini verdi oğlummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…