- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.961
Olabilir gamzede belkide üstler gelcektir bakalım evet nehirada güzel olur buluşsak ne taraftasın ben levent tarafındayım benim kız geçen tarttırdım 8500 çıktı hemde güzel yiyo kapasite melesesi büyüğümde yer yer almazdı deren sabah 8 kahvaltı, 11 meyve, 14 çorba, 17 yoğurt, 20 aptamil mama, gece 11-12 mama yada muhallebi tabi uyku durumuna göre saatler değişkenlik gösterebiliyo
bende sadece emziriorum zaten mam hic vermedm yemek yatmadan öncede vermorum :26: ben kararverdm cok emziriomusum okudum da heryeri gündüz 4 defadan fazla emzirmicem bu cocuk bi ay icinde alışmassa yeemk yemeye ben işten dönene kadar ac kalır halasına zehir eder günü... bu arada okul öncesi programında falan baya değişiklik var bakalım bu yıl naapcaaz
gamze19 teşekkürler paylaşım için.
ben yazılanların %90 nını yapıyormusum.
benimkiler kendileri uyur yatağa koydugumuzda anlarlar 5-10 dakika bakınırlar ve uyurlar.biri tüylü oyuncağına sarılır,diğeri battaniyesine.
kahvaltı,sebze,meyve,yoğurt her gün aynı saatte yerler
birbirleri ile kendi dillerinde konusmaya başladılar gülüyorlar birbirlerine, off ben nie anlamıyorum ne konustuklarını.
hamileyken bol bol kitap okudum ve bu nedenle öncelikle düzen ve kararlı olmak dedim.
maşallah Allah bozmasın şimdilik sistematik ve eş zamanlı yapıyorlar her şeyi.
gece karanlıkta yatırıyorum hem sinek gelmesin hem de karanlıkta büyüme hormonu salgılanıyormuş.
hep kendi yataklarında yatarlar,yanımızda sadece ilk 1 hafta kaldılar.
sürekli evde oyun oynuyoruz.akşamüstü parka gideriz 2 saat kadar yürürüz hem bana da iyi geliyor.
avm içerisinde oyun alanları var atlı karınca ve envai çeşit alet birlikte biniyoruz.şimdiden çok keyif aldıkları belli.
işte bizim günümüz de böyle.
herkese çook kolay gelsin
büyükler malesef öyle. kendi kendine uyumayacaklarına kendilerini inandırmışlar. bizi görünce şaşırıyorlar.canım maaşallah çok güzel oturtmuşsun düzeni yaa benimkinin de böyle saatliydi de 1 ay okula gittim annem yok kızım yatağa koyunca uyumaz dedi aldı ayağına salladı yaz gelince akşam gezmeleri falan derken düzenini mahvettik çocuğun bizimkini de eşim grip olmuş tu ayrı yatalım dedik çocuğu odasına taşıdık ve bu bahaneyle ayırdık çok da iyi oldu valla çok rahat oldu yaaşu an tek sıkıntım uyku oda düzelecek inşallah çocuk bi şekilde uyuyor da uykusuz kalmıyor da ben sallayarak ya da emzirerek uyutmak istemiyorum
büyükler malesef öyle. kendi kendine uyumayacaklarına kendilerini inandırmışlar. bizi görünce şaşırıyorlar.
bence en kısa zamanda tekrar alıştır. poposunu pışpışla sürekli gittikçe azalt alışır gider inşallah.
Emir akşam 7;30 en geç 8 gibi uyuyo.. biz de düzenini değiştirmek istemiyoruz, ya dışarı çıkmıyoruz ya da dışardayken uyutuyoruz. zaten o hemen benim uykum geldi delimisiniz siz uyutun beni rahat bırakın sinyalleri veriyo sağolsun.. arabasına koyuyoruz dışardeyken, 2 tur atmadan derin bir uykuya dalıyo, eve gelince de beşiğine alıveriyoz, ooh maşaallaaahhh.. arabadan indirirken uyanırsa hemen eve çıkıp emziriyorum ve uykuya devam, hiç sorun olmuyo çok şükür..
diyeceğim o ki, çocukların uyku düzenleri bozulmamalı bence, gece uykusunu güzel uyumayan çocuk, gündüz de huzursuz olur, sonra gündüz uyumadığı için gece de uyumaz falan, bu öyle bir kısır döngü halini alır ki işin içinden çıkamaz bir hale gelirsiniz.. amaan diyim, uyku sinyalleri verir vermez nerede olursanız olun hemen uyutun, benden demesi..
yaaa ne demezsin nasıl bir enerjim vardı anlatsam üzülürsün dün uyumayınca sündüm iftarın son 2 saati geçmek bilmedi alperen de aksine enerji yüklüydü ben pek gündüz uyuyamıyorum eee bir de ablamlar yarın evlerine gidecek diye sadrazam lokumu yaptım yoruldum çok yorulunca uykuya da dalamıyorum uykum da yeni geldi kociş de nete düşmemiş sizden de ses yok ben uyur size iyi geceler birazdan damlarsınız sayfaları doldurursunuz arık
şuan ayaklarım yere basmıyor mutluluktan, sizinle de paylaşayım istedim.. çook yakın bir arkadaşım, yaklaşık 8 yıldır evlilerdi, şimdi de bebiş geliyooooooooooooo..... çığlık atacaktım duyunca içime attım, oğlanı uyandırmayayım diye, şuan sevinçten ne yapacağımı şaşırdım.. iftardan sonra gitseydik süper olacaktı ama oğluş uyudu, bidaha da uyanmaz.. yarına kadar nasıl sabredecem gidip arkadaşıma kocamaaan bir sarılmamak için bilemiyorum..
neyse öpüldünüz, hayırlı iftarlar..
Canim ayni durum bizde 2-3 gündür atesimiz var,asiri terliyor ve kusuyor,sürekli kucak istiyor ve düzgün uyuyamiyor ilac verince geciyor ertesi gün yine cikiyor bugün doktora götürdüm doktorumuz izinliymis bugün yarin gidecem tekrar
Hmmmm kizlar bu arada benimle konusmak isteyen olursa özelden sabit hat(ev telefonu numarasini) gönderirse arayabiliyorum,konusuruz
Günaydın rica ederiz kemece dertleşmek bilgi paylaşmak için burdayız senin sınavında böyleymiş arkadaşım sayılı gün çabuk geçer hem kızın daha çok arkadaş yoldaş destek olur sana ona bunun bu süreç olduğunu anlatırsın şimdiden Allah kavuştursun zamana bırak ne olcak ne biticek zamanla görüceksin şimdiden düşünüp dertlenip canını sıkma Allah kararlıyo herşeyi biz boşuna endişeleniyoruz hem bişey sölimi yeterki ölüm olmasın gerisi kolay ben çok yakın zamanda çok yakın bi arkadaşımı kaybettim 29 yaşında 3yıllık evliydi hala içim yanıyo duadan başka bişey yapamıyorum aileside keşke hayatta olsaysı başka başka dertlerle uğraşsaydı diyo biraz karışık oldu galiba umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi emireamede arkadaşına hayırlı olsun Allah kucağında göstersin
dişiniz hayırlı olsun bizimde bu hafta çıktı ama huysuzluğumuz arttı mız mızzzz mızırtı oldu çıktı gezmeye gelince mızıklık yok ama
himmelll, bizim sabit hattımız yook, görüşemeyecez mii?
oooh yine kaynamış
parmak emme konusunda valla akışına bıraktım eline hep oyalayıcı şeyler veriyorum sadece uyurken emmesine bir şey demiyorumbide şu ayakta sallama işini kestim zaten öyle de uyumuyor çocuk emziriyorum saçını okşuyorum öyle uyutmaya çalışıyorum yaaa ne güzel düzeni vardı mahvettim yaa
kızlar ben son günlerde çok geriliyorum yaa çocuk mamasını yemiyor geriliyorum uyumuyor geriliyorum oysaki öyle çok problemli bir bebek de değil ama benim sinirlerim çok bozuldu sanırım
huu huu ben annemin karışmış buz dolabını temizlemeye düzeltmeye gidiyorum yeni vakumlu saklama kabı siparişi vermiştim geldi değerlendireyim memnun kalırsam sizede söylerim yorumları 1 hafta 10 gün denenmeli işe yarıyor. mu buzlukta iyi ama altta nasıl bakalım. hazır yeni temizlik ürünleri de geldi onlarda kullanılmalıtemizlik düzenn huu huuu çekilin bakteriler ben geliyom kaçma vakti tabiki kurtulabilirseniz.
Canım 2saate bi mutlaka emio eger uyumuyosa gece cok sık emio ondan galiba ama emzirmeyi bırakana kadar olmaz mı acaba 2yıl
arkadaşlar hepnze merhabalar
valla gecmısı okuyamadm kusura bakmayn
umarm bebeıslerde bı sıkıntı yoktr keyfleri ıyıdr
bzm kız da ya anneannesinde,buyukbabasında,ya dayılarında, ya yengelerınde, ya da teyzesınde..... habıre bırılerının kollarındaaa
kardesm aksamustu parka sallanmaya goturuyor
salıncaktn baya hoslanıyor
bu arada dısarısı ıcın ebevyn kontrollu bısıkletler var
baya hosuna gdyr bızımkının
onlardan almayı dusunuyrz, bakalmmmmm
iştah durumuuz gayet guzel gdyr bu aralar
yanlız her gun mutlaka etlı kıymalı bıseler yıyor
bzmkıler bıraz etcıllll de ne yapsnlar her yemeklrı etlııı
bzmkızda nasıplenyr
umarm bı zararı olmaz
hepnzı ozledkkkk
takıp etmek ıstyrm burda da ama vakt o kadar cabk gecyr kıııı hıc fırsatm olmyr valla
zaten habıre tarif deneyp duruyorm
kendnze bebeleere babalara ıyı bakn emııııı
hoscklan
aman iyi diyelim ii olsun ben saatlerce ac bıraksam senin ogluş gibi asla bi abrdak corba icmez aman napim benim kızda az yesin benim gibi olmasın
Bizim sabit hattımız yok ki...
Gamze
Bana da fiyat iyi geldi..sabahtan aksama 800 ..kabul etti bayan..hadi hayırlısı..dua edin ..neticeye Ersin..
Günaydın bu arada sabah 7de kalktık derenin ateşi vardı sahurda uyandıydı burun tıkanıklığı vardı ama keyfi iyiydi yatağında oynadı oynadı uyudu sabah gözü kapalı ağlıyo baktım ateşi var çok değil 38 hemen dolven verip ılık duş aldırdım şimdi iyi
günaydın kızımla dün gece 00.30 bulan uyuma kavgamız sabah 11e kadar uyumasıyla sona erdi egce gec yatınca sbahta böle oluyo işte evi topladık size koştuk aslında bugün bizde dışarda yesek hic yemek yapasım yok ya eşimle dün biraz konuştukda borçlarımızın beni ne kadar rahtsız ettiğini falan eğer 3,5 yıl gecerde (ki gecince bizimde tayin cıkacak en güzel görev yerimiz muhtemmeln burası ben buranın tadını cıkaramadm ) ben görürsem maaşımı elime alıp tek başıma yada o zaman kızımla son kuruşuna kadar bi günde harcamak istiorum dedim kocamda bu ay al harca dedi ama beni,m gönlüm nası el verir harcayamam boorc bitsn yapacam dedmbenim üzülmeme üzüldü eşimde sen nie takıosun benim umurumda deil bak ödenio sonucta dedi ödenio ama ben gencliğimi en güzel yıllarını düşünerek geciriorum şunu almasam mı şunu alsam mı düşünmekten yoruldum dedim valla ben anlamadm bu işten zengin miyim fakir miyim
birde sanırım 2 tane aynı anda olmasından kaynaklı onları kendimize uydurmaktansa biz onlara uyuyoruz.
Emir akşam 7;30 en geç 8 gibi uyuyo.. biz de düzenini değiştirmek istemiyoruz, ya dışarı çıkmıyoruz ya da dışardayken uyutuyoruz. zaten o hemen benim uykum geldi delimisiniz siz uyutun beni rahat bırakın sinyalleri veriyo sağolsun.. arabasına koyuyoruz dışardeyken, 2 tur atmadan derin bir uykuya dalıyo, eve gelince de beşiğine alıveriyoz, ooh maşaallaaahhh.. arabadan indirirken uyanırsa hemen eve çıkıp emziriyorum ve uykuya devam, hiç sorun olmuyo çok şükür..
diyeceğim o ki, çocukların uyku düzenleri bozulmamalı bence, gece uykusunu güzel uyumayan çocuk, gündüz de huzursuz olur, sonra gündüz uyumadığı için gece de uyumaz falan, bu öyle bir kısır döngü halini alır ki işin içinden çıkamaz bir hale gelirsiniz.. amaan diyim, uyku sinyalleri verir vermez nerede olursanız olun hemen uyutun, benden demesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?