- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.281
cnm valla bzm kız normalde suyu banyoyu coook sever ama nedense denizde korktu. golgelıklı sımıt bıle aldm ona ama dun baya tırsttı....
bugn de babası goturcek baklm ona da yapcak mııı...
denıze gdemeyen arkadaşlar...............................
şisme havuzlar varya onlardan alabılır balkonda suya sokabılırsınız. komsumda var cocugu baya eglenoyo
oyuncaklara gelelm
bzm kız hıcbırı ıle oynamaz dogru duzgn
yanı gder kendı bıseler bulur onlarla oynar
bende ustune dusmuyorm artk
elıne ne gecerse onu alıp kanepeye tırmanıyor
bır ıkı yuruyor sonra olece ayakta elınde ne varsa onla oynuyorrrr
karacam yakaladım seni:))
detektif gibiyim. nasılsın?
cnm bazen cocuklar farklılasıo ataklar yaşıo ipek iki gündür cok uyuyo önceleri uyumamak icin direniodu ben anlayamadım bu bebekleri dilleride yok ki yazık kuşlara ama içgüdüsel düşün bencekızlarr oğluşum uyudu.yarım saatim var.hemen yazayımm aklımdakileri.kızlar benim oğlanın gece uykuları hiç belli olmuyo.bi bakıyosun 1-2 sefer uyanmış.bi bakıyosun 5-6kez.açlıktan olduğunu düşünüyorum.sütüm yok biliyosunuz.mamayı da içmiyo artık.akşam 9gibi yedirip,yatırıyorum.açıkıyo heralde.bazen 4ten 5ten sonra sık sık uyanmaya başlıyo.bu saatlerde kalkınca acıkıyodur diye düşünüyorum.en son zaten 6da 7de kesin kalkış var.bu sık sık uyanmaları bitirmek için uyandığında oturtup kaşıkla bişeyler yedirsem mi gece boyunca 1 sefer.bu uykusunu nasıl etkiler.millet aklıma soktu.düşünüp duruyorum.
bi de kızlar kaç öğün veriyosunuz bebişlere.bizim menümüzü söylüyeyim.eksiklik varsa söyleyin.yine çevremdekiler az diyo
7-7.30 kahvaltı
10.30-11 meyve
13.30 gibi hergün değişik bi çorba
17.00-17.30 gibi yoğurt(bi kaç gündür benim yaptığım yemeklerden öğün olark yoğurdun yanında veriyorum.2tane köftegibi,dün 4,5tane taze fasulye yedi,etle beraber)
20.30-21 gibi ya çorba ya da meyveli muhallebi
evet kızlar bu kadar.artırsam mı veya saatlerle mi oynasam.
öğlen uykumuz zaten çok az 3sefer yarım saat yatıyo kalklıyo.ve gayet dinç kalkıyoo.
kaynanam1tane büyük top üzümü almış.yedireyim mi.heralde bölerek verecek dedim.bi de baktım o üzümü toptan ağzına koydu.hemen çıkartttım bende.dedim böyle yiyemez.9aylık herşeyi yer artıkk diyoo.yiyebilir mi kızlar bölmeden bi seferde bi büyük top üzümü.yani yemeleri gerekiyo mu.sonra hemen arkasından ekliyo.ben çocuklarıma yediriridim.. benim büyütme tarzımı beğenmiyo gibi bi izlenim yaratmaya çalışıyo.herşeyde benim çocuklarım yapardı diyo.onun çocuğu 8aylıkken yürümüş.bunu niye yürümiyo diyo bana.heyy allahımmm.
evet kızlar menümülze,gece uyanmalarımızla ilgilii fikir üretin bana.bekliyorumm.....
aynen ccnm hatta bugün edibeyede söledim asunun kızıyla nerdeyse aynı gidio bizim kızın gelişimi sadece seninki 3-4gün önden gidio hareketlenmelerde aynı dişde yok bu ankara kızları cok cadılar cokkkkkkkkkkkafyet bal seker olsn paşaya.....
bz mercımegı sevemedk nedense. bizim çorbalarımız tavuk corba- sehrıyelı tavuk çorba- kıymalı arpa sehrıye- etlı pırınc corba- tarhana...... yogurt corbası da hc sevmyrrr
canım bende de var temkinli yaklaşıyorum melise fakat her saniyede olmuyor vitrine tutunarak ayağa kalkıyor tek elini sadece değdirerek öylece ayakta bekliyor arkasına bakıyor düşüp kafasını vuracak ya da ağzını falan vuracak diye çok korkuyorum ama gözüm üstünde bekliyorumyaaa sürekli ayakta benim kız sizinki de öyle mi bilmiyorum yürüyecek galiba yakında koltukların kenarlarında geziyor okul başlasın değişiklik olur gibi düşünüyordum bi ara ama şimdi düşününce orda da kontrol burda da kontrol işimiz çok zor bi de benimki yürümeye başlarsa tam yeni yürümeye başladığı ya da başlayacağı en tehlikeli zamanda evde bırakıp işe başlamış olcam
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM BENİM ...ALLAH KORKTUGUNA UGRATMASIN ..DERMANSIZ DERT VERMESİN HER ZAMAN KALBİNİ FERAH TUT.. RABBİMİN SENİ VE KIZINI NE KADAR SEVDİĞİNİ DÜŞÜN İNŞ. HAYIRLISI OLUR HAKKINIZDAAarkadaşlar ve canları mr.ne zamandır giremedik şu foruma kendi derdimize düşüp.sağolsun arada bir edibeyle tlfdan görüştük.kim ne yaptı ne alemdesiniz bilemiyorum ama umarım siz de bebişlerinizde iyidir.bize gelince hastaneden çıktık ama hergün gidip serum taktırıyoruz.gökçe doğduğundan beri iştahsız bir bebekti son dönemde ise artık hiç yemez olmuştu.kilo kaybımız devam ediyordu.aslında süreç şöyle başladı.ben oruç tutmamam gerketiği halde dayanamayıp 3 gün oruç tutttup sonuçta 3 gün hastanede kaldım .döndüğümde gökçe artık hiçbişey yeemez olmuş.ses olimpiyatlar boyunca tezahürat yapmış gibiydi ağlamaktan.ben önce anne ayrılığıyla üzüntüden diye düşündüm ama sonra tamamen kötü oldu.bu süreçte sıcaktan dişten boğazında mı kulağında mı vs.alternatifleri düşündük hiçbiri değil.sonra bağırsan ve mide endoskobisi çekildi yine bişey yok.tam kan idrar kaka tahlilleri yapıldı yine yok.toparlanamayınca hastaneye yatmıştık.hala değişen bişey yok.dr.kalbinde delik olan bebeklerde bu sürecin yaşanabileceğini söyledi alternatif olarak.işin kötüsü burada sadce 2 çocuk kardiyolojisi bölümü var.ikisinden de randevu alamıyoruz birisi tanıdık vasıtasıyla 5 ay sonraya diğeri için bir buçuk ay sonra randevular bitince soracakmışız offf yani.başka bir alternatif hormon testlerine bakılacak.şimdi nedeni bilmediğimiz için tamamen güçten düşmesin diye hergün serum alıyoruz.belirsizlik ne zor arkadaşlar insanın ödü kopuyor elinde eriyip giderken canın.hastane dönüşü onu bırakıp gittiğimi için büyük kızım tamamen krize girmiş.o da küçük gece uykusunda bile anne beni bırakma diye ağlayan bir çocuk.arkadaşlar ramazan ya biri allah der bize şifa olur nolurrr dua edin.rabbim size de yavrularınıza da önce sağlık afiyet versin yaramazlıkları hiç önemli değil.ben çok takılamıyorum buraya edibeyle haberleşiyoruz sağolsun dua ettiğinizi söyledi .birilerinim dua ettiğini bilmek bile güzelmiş.çok öpüyorum ve mecburen kaçıyorum...geriye dönüp okuyamdım saçmalamdım inş
İyiyim canım..Sıcaklarla uğraşıp duruyoruz..Yarın sağlık ocağında kontrolümüz var..25 mayıstan beri ilk kez gideceğiz, bakalım gelişmeler nasıl..
Sen de oğluşun da iyisinizdir umarım..Oğlun çok tatlı çıkmış resimde..Maşallah onaGerçi gelişmelerini takip ediyorum..Yani aslında bende dedektif gibiyim ama senin hızına yetişemiyorum Yürüteç alacağını okudum..Benim oğlum hiç sevmedi maalesef, umarım seninki sever..Benimki illa yanında insan istiyor, kendine kendine kalmayı asla istemiyor..Şimdi bile kucağımda
benimki de hep kucakta..çok yoruluyorum. en azından yemek yaparken koyayım dedim..bu arada az önce sağlık ocağındaydım. 2 haftada 200gr almış maşallah. beslenme tablosunda kalorisini arttırmıştım deneme amaçlı, işe yaramış.
cnm benim kızım sıralıo tutndugu yerden alkıo hafif tay tay duruyo seninki yürüdü mü maşşşşşşşşAynen gamzecm senn kız da mı yuruyor????
Bzm de dişimz yok hala
nıneler gıbıyzzz
Ya bu kızı ne zamn yıkasam hemn ardndan kulgna koydgm pamukları yutuyorrr
öffffff
ne kadar da dıkkat etsem bırını kaşla göz arasında yıyorrrr
sınır olyorm kendmeeee
coook
hem de coookk
kızlar bu ara bana acayip hüzün çöktü bebişimle son 17 gün erteleye erteleye son günlere geldik
ne zormuş çalışan anneleri anlıorum daha başlamadan üzüntüsü endişesi başladı
sanki benim gibi bakamaz,ya uyutamazsa,falan falan hepinizin yaşadıgı endişeler..
Kızım için halasına bişeyler bırakacagım eksik varmı ? Sizd bi bakında
çarşaf,yastık,mama önlüğü,evde rahat giyinmesi icin uygun kıyafetler tayt falan ,gezmeye cıkarlarsa kıyafetler ,oyuncak hergün hangisini götürmek isterse onu veririm diorum,alıştıgı fincanını ve suluğunu ,alt değiştirme itiyacları,orda sadece kahvaltı yapar bide ben süt bırakırım cıkmadan emzirecegim zaten ,maximum sabah 7.30-13.30 arası kalacak ...
Halası ile bayramdan sonra bi gün gidip öglene kadar yaptıklarımızı orda yapalım görsün oda uygulasın diorum..açıkcada konusacagm abla ben böle yapıorum aramıza başka seyler girmesin sen benim gibi yapabilirsen ne alaaa yapamazda farklı uygularsan cocuk yinede onu sever rahat eder durursa onada kabulüm ama ne sölersen direk söyle bende sana direk sölücem alıncak bişey yok canıma bakacaksın kolay deil senin icinde benim icinde diyecegim başlka napimm:26:
Kızımı bu ara bagrıma basa basa bi hal oldum oda bana bu ara cok düştü neyse kısmet...
Bu arada arabayı baya geliştirdim sayılır aksam esimde eylülün ortalarına dogru arabayla gidebilirsin dedi dua edin..bugünde kızımla kocamla 1ay 2gün gecikmeli evliliğimzin 2.yyılını kutlamaya cıkıoruzSizi seviorum
bide katı şeyler seven cocuklar icin baya kaynamıs makarnayı ben tereygla soteleyip önüne koyuyorum eliyle yiyo ,pirinc pilaınıda bazen öle koyuyorum kendi alışsın koordinasoyon ,öz bakoım falan die
ahhh gamzcm senı cook ıyı anlıyrm
ama ennde sonunda calşacaksn ve ayrı kalacaksnz
ben galıba calışmama yonunde bı ılerleme gosteryrm
galıba calşmayacagm ama tam net degl henuz
sana kolaylıklar dılıuorm
ve de nıce mutlu huzurlu çocuklu yıllar dılıyorm
Ya bu kızı ne zamn yıkasam hemn ardndan kulgna koydgm pamukları yutuyorrr
öffffff
ne kadar da dıkkat etsem bırını kaşla göz arasında yıyorrrr
sınır olyorm kendmeeee
coook
hem de coookk
canım ya..çok şeker..gerçi bende olsam kendime kızarım ama sen böyle yazınca birden gözümde canlanıverdi o hali..
Kız bebekler çok fena oluyorlar..erken konuşuyorlar, yürüyorlar, tepkileri erkek bebeklere göre çok daha diri..maşallah kızına
gamze, canım ayrılık hüznü çöker tabi çok haklısın ama neyseki kısa ayrılıklar bunlar..kavuşması çok tatlı olur hem..görümcenle herşeyi açık açık konuşmanız da çok doğru olur..en güzeli açıklık ve samimiyet...gecikmeli evlilik yıldönümüz kutlu olsun..umarım hep böyle mutlu bir aile olursunuz
saol cnm hepimizin aileleri huzurlu olsun ailesiyleCanım ya..Çok şeker..Gerçi bende olsam kendime kızarım ama sen böyle yazınca birden gözümde canlanıverdi o hali..
Kız bebekler çok fena oluyorlar..Erken konuşuyorlar, yürüyorlar, tepkileri erkek bebeklere göre çok daha diri..Maşallah kızına
Gamze, canım ayrılık hüznü çöker tabi çok haklısın ama neyseki kısa ayrılıklar bunlar..Kavuşması çok tatlı olur hem..Görümcenle herşeyi açık açık konuşmanız da çok doğru olur..En güzeli açıklık ve samimiyet...Gecikmeli evlilik yıldönümüz kutlu olsun..Umarım hep böyle mutlu bir aile olursunuz
gözünüz aydın cnm inş. güzel adımlar atar hep hayatında...bizde inş. sizi takip ederiz...kulak konusnda bizde öleyiz bugünde salysı arttı beni ıssırmaya çalışıooo bence kulak olayı dişle alakalı koyma derimIpek de bı kac haftaya kalmz yurur canm
baksana yavastan yavastan pozisyon almaya başlamış
afern ona
bizi takip etmeye devam etsnnn
Ya pamuk koymayam de mı artk.
Dr falan demedı de ben koyuyorm
bu aralar hep kulagını cekiştryor
bende su falan kaçıyordr zannettmstm
ama koymasam daha ıyı olacak
yoksa kızın mıdesi pamuk ipliğine doncek
cok normal zemin beton deilse panik yapma cnm parkede cok düşüolar düşe kalka büyücekler ama o yenide ondan bi kac güe kendine dikkat etmeyi görenio temkinli oturup kalıo se n yinede yanında dikkatli ol merak etme no panicccccccckızlar ya bebişler yürüyo diyonuzda naapıyonuz siz bi onu anlatın bana
benim kız koltuklarda sıralıyo ben peşinde başını bekliyom
ama kafamı çevirdiğim anda paaatt benim olmadığım taraf düşüyo
yerde minderler var onladran destek alıp kalkmaya çalışıyo arkasına minder koyuyorum bi yanınada ben geçiyorum
kafamı çevirdiğim anda yine paaat benim olmadığım tarafaa
ya bu kafamı çeviryomlarda suluğuna uzanıyom falan yani 2 saniyelik
dün geceden beri 5 kez düştü ve kafasını çarptı hemde ben dibindeyken
naapçaz yaa kafayı yicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?