2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sprey cim dualarımız seninle inşallah hiç bir şey çıkmaz yavrunda allahım annesine babasına bağışlasın tüm çocukları biraz ağlayınca dayanamıyor insan çok zordur durumun çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun inşallah ufak bir sorundur ya da geçici bir şeydir

Benim oğlum da çok seviyor suyu ama denizde ne yapar bilemem tabi..Muhtemelen bizim deniz olayımız seneye kalacak..Gerçi küvetine su doldurup içine oturtuyoruz ama bana sorarsan yine de denizin yeri bambaşka..Umarım bugün kızın denizin tadını çıkarır..
Bu arada, bende gece uyanmalarında bir su-bir süt veriyorum

Nehirada, kızına maşallah..Yüzmeyi sevecek demek ki..
Bu arada bende anne sütünde su vardır diye düşünüp su vermiyordum en başta..Fakat birgün bezinde pembelikler gördüm..susuz kaldığını anladım..Şimdi çok dikkat ediyorum..Bir de burası aşırı sıcak..Oğlum aşırı terliyor..Zor yani..Bunun dışında menümüz aşağı yukarı aynı seninle..

İlkim_aras, kayınvaliden istediğini söylesin..Sen sadece aklına yatanları dinle, diğerlerini boşver..Biz de sık sık uyanıyoruz..Sıcaklardan olduğunu düşünüyorum ben..Su veriyorum sık sık..Bir dene istersen..Kaşıkla mama verme olayı bence de pek iyi olmaz..Asu'nun dediği mamadan verebilirsin biberonla..Ben de meme verdiğim için bu konuda pek bir bilgim yok..

Sprey, inan bana hep dua ediyorum senin için, yavruların için..Umarım en kısa zamanda belirsizlikten kurtulursunuz çünkü belirsizlik kadar insanı yiyip bitiren birşey olamaz..Sen hep en iyisini düşün, moralini mümkün olduğunca yüksek tut..Allah çözümsüz dert vermesin..Allah yardımcınız olsun..Bizi habersiz bırakma sakın..

karacam yakaladım seni:))

detektif gibiyim. nasılsın?

İyiyim canım..Sıcaklarla uğraşıp duruyoruz..Yarın sağlık ocağında kontrolümüz var..25 mayıstan beri ilk kez gideceğiz, bakalım gelişmeler nasıl..
Sen de oğluşun da iyisinizdir umarım..Oğlun çok tatlı çıkmış resimde..Maşallah ona Gerçi gelişmelerini takip ediyorum..Yani aslında bende dedektif gibiyim ama senin hızına yetişemiyorum Yürüteç alacağını okudum..Benim oğlum hiç sevmedi maalesef, umarım seninki sever..Benimki illa yanında insan istiyor, kendine kendine kalmayı asla istemiyor..Şimdi bile kucağımda

cnm bazen cocuklar farklılasıo ataklar yaşıo ipek iki gündür cok uyuyo önceleri uyumamak icin direniodu ben anlayamadım bu bebekleri dilleride yok ki yazık kuşlara ama içgüdüsel düşün bence bana sorarsan benim kızım memeye cok düşkün oldugu halde belli miktarda senin menünü uyguluyorum ben 6 ögün gibi deilde 34ögün civarı uyguluyorum istediği zamanda anne sütü eski sayfalarda yakınlarda neler yaptıgımı yazdım ek gıdaya alıstırak icin zorlanmıstım çünkü bana sorarsa baska problemi yoksa AÇ kalıodu zaten ac olunca farklı aglıolar saatlerde bizim kızın uyandıgı gibi kaşıkla olacagını sanmorum ama normalde biberon kullanmıyosanda gece biberonla bişeyler ver derim hem cocugun icin rahatlatıcı hem doyurucu olur anladıgım kadarıyla ek gıdaya zor alıstı biberon ii gelebilir ama bi fikir bu...üzüm konusundada ben önüne bazen 4tane koyuyorum tabagın icine agzına atıyo yiyo bazen kabugunu cıkarıo bazen cıkaramıo ama rahatsız olmuyo ama benim cocgum kendi yemeyi sevdigi icin böle sen alıştırmadı isn zorlanabilir ...kayınvalidenide kırmadan bildigini yapabilrsin...bana neler diolar kötü niyetle deil ama yakınlarda eltimin cocguu bu aşamaları geçti düşün cocuk 4aylıkken emekledi 8 aylıkken yürüdü 10 aylıkken tutulamıodu oda kız benimkide normal süreçte gidio bazen sölüolar o kadar cok ssölediler ki yok bu böle yok cok kücükkkkkkkk falan filan ben sana şunu söyleyim senin çocugnun karakteri ,yedirme stilin falan hersey cok etkili o yüzden cok tınlama sen elinden geeni yapıosundur annesin sen anne ne garip ve güzel bi kelime

aynen ccnm hatta bugün edibeyede söledim asunun kızıyla nerdeyse aynı gidio bizim kızın gelişimi sadece seninki 3-4gün önden gidio hareketlenmelerde aynı dişde yok bu ankara kızları cok cadılar cokkkkkkkkkkk

bende tam engel olamıorum ama elimden geleni yapıorum bende erken yürücek diorum ama emeklemede aynı hızlı gitti normal zamanında emekledi çalışmaar yürüyüş icin erken başladı ama devamı geçte gelebilir yaşına kadar elbet yürür tabikide korkma cok kolay olcak iki tarafta okul bebiş az kaldı bende cok heyecanlı e endişeliyim cocukla nası olcak...

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM BENİM ...ALLAH KORKTUGUNA UGRATMASIN ..DERMANSIZ DERT VERMESİN HER ZAMAN KALBİNİ FERAH TUT.. RABBİMİN SENİ VE KIZINI NE KADAR SEVDİĞİNİ DÜŞÜN İNŞ. HAYIRLISI OLUR HAKKINIZDAA

benimki de hep kucakta..çok yoruluyorum. en azından yemek yaparken koyayım dedim..bu arada az önce sağlık ocağındaydım. 2 haftada 200gr almış maşallah. beslenme tablosunda kalorisini arttırmıştım deneme amaçlı, işe yaramış.

kızlar bu ara bana acayip hüzün çöktü bebişimle son 17 gün erteleye erteleye son günlere geldik
ne zormuş çalışan anneleri anlıorum daha başlamadan üzüntüsü endişesi başladı
sanki benim gibi bakamaz,ya uyutamazsa,falan falan hepinizin yaşadıgı endişeler..
kızım için halasına bişeyler bırakacagım eksik varmı ? sizd bi bakında

çarşaf,yastık,mama önlüğü,evde rahat giyinmesi icin uygun kıyafetler tayt falan ,gezmeye cıkarlarsa kıyafetler ,oyuncak hergün hangisini götürmek isterse onu veririm diorum,alıştıgı fincanını ve suluğunu ,alt değiştirme itiyacları,orda sadece kahvaltı yapar bide ben süt bırakırım cıkmadan emzirecegim zaten ,maximum sabah 7.30-13.30 arası kalacak ...
halası ile bayramdan sonra bi gün gidip öglene kadar yaptıklarımızı orda yapalım görsün oda uygulasın diorum..açıkcada konusacagm abla ben böle yapıorum aramıza başka seyler girmesin sen benim gibi yapabilirsen ne alaaa yapamazda farklı uygularsan cocuk yinede onu sever rahat eder durursa onada kabulüm ama ne sölersen direk söyle bende sana direk sölücem alıncak bişey yok canıma bakacaksın kolay deil senin icinde benim icinde diyecegim başlka napimm:26:

kızımı bu ara bagrıma basa basa bi hal oldum oda bana bu ara cok düştü neyse kısmet...

bu arada arabayı baya geliştirdim sayılır aksam esimde eylülün ortalarına dogru arabayla gidebilirsin dedi dua edin..bugünde kızımla kocamla 1ay 2gün gecikmeli evliliğimzin 2.yyılını kutlamaya cıkıoruz sizi seviorum

bide katı şeyler seven cocuklar icin baya kaynamıs makarnayı ben tereygla soteleyip önüne koyuyorum eliyle yiyo ,pirinc pilaınıda bazen öle koyuyorum kendi alışsın koordinasoyon ,öz bakoım falan die

Ya bu kızı ne zamn yıkasam hemn ardndan kulgna koydgm pamukları yutuyorrr
öffffff
ne kadar da dıkkat etsem bırını kaşla göz arasında yıyorrrr
sınır olyorm kendmeeee
coook
hem de coookk

öffffff
sınır olyorm kendmeeee
coook
hem de coookk

Maşallah Umarım bizim de kilomuz iyidir..Aslında iyi gibiydi ama hastalandığı vakit biraz zayıfladı sanki..Gerçi bir kaç gündür iştahı yerinde Bakalım artık..
Bugün uyumadı da oğlum..Sabah 6'dan beri bir saat anca uyudu, uyumadı..Gece de çok uyanıyor..Nasıl dayanıyor anlamıyorum:44: Arada oynasın diye kendi kendine bırakıyorum..Tam oynuyor çok şükür derken bir çığlıktır kopuyor..Hemen kucağıma atlıyor..Umarım senin oğlun yürüteci sever de hem kendi kendine oyalanmayı öğrenir, hem de sen dinlenirsin biraz..

Aynen gamzecm senn kız da mı yuruyor????

Bzm de dişimz yok hala

nıneler gıbıyzzz
cnm benim kızım sıralıo tutndugu yerden alkıo hafif tay tay duruyo seninki yürüdü mü maşşşşşşşş seninki yürüdü ise benimki senin kini belkio zaten yok yürümüosa kimin yürdüğünü boşver
öffffff
sınır olyorm kendmeeee
coook
hem de coookk

ya bence kulagına pamuk faln koyma gerek yok inş. yaz bide su kacıporta kulak falan olmaz ha doktor söledi ise bilemem ..olur böle kazalar benim kızda arada ufak seyelr yutuo ama bogazından gececek seyler yutsunda iğne falan ıolmasında Allah korusun

ahhh gamzcm senı cook ıyı anlıyrm
ama ennde sonunda calşacaksn ve ayrı kalacaksnz
ben galıba calışmama yonunde bı ılerleme gosteryrm
galıba calşmayacagm ama tam net degl henuz
sana kolaylıklar dılıuorm
ve de nıce mutlu huzurlu çocuklu yıllar dılıyorm

bana sorarsan çalışma derim asucan ya zor senin imkanların uyuyosa zaten seneye gidiosunz kızn düzenni bozma derim en güzl zmanla saniye bile kacırma hem 2yıl gecince cocuk kendini bi şekilde kurtarıo bu yıllar cok önemli değmez derim senin acndan

öffffff
sınır olyorm kendmeeee
coook
hem de coookk

Canım ya..Çok şeker..Gerçi bende olsam kendime kızarım ama sen böyle yazınca birden gözümde canlanıverdi o hali..
Kız bebekler çok fena oluyorlar..Erken konuşuyorlar, yürüyorlar, tepkileri erkek bebeklere göre çok daha diri..Maşallah kızına

Gamze, canım ayrılık hüznü çöker tabi çok haklısın ama neyseki kısa ayrılıklar bunlar..Kavuşması çok tatlı olur hem..Görümcenle herşeyi açık açık konuşmanız da çok doğru olur..En güzeli açıklık ve samimiyet...Gecikmeli evlilik yıldönümüz kutlu olsun..Umarım hep böyle mutlu bir aile olursunuz

Ipek de bı kac haftaya kalmz yurur canm
baksana yavastan yavastan pozisyon almaya başlamış
afern ona
bizi takip etmeye devam etsnnn

Ya pamuk koymayam de mı artk.
Dr falan demedı de ben koyuyorm
bu aralar hep kulagını cekiştryor
bende su falan kaçıyordr zannettmstm
ama koymasam daha ıyı olacak
yoksa kızın mıdesi pamuk ipliğine doncek

kızlar ya bebişler yürüyo diyonuzda naapıyonuz siz bi onu anlatın bana
benim kız koltuklarda sıralıyo ben peşinde başını bekliyom
ama kafamı çevirdiğim anda paaatt benim olmadığım taraf düşüyo
yerde minderler var onladran destek alıp kalkmaya çalışıyo arkasına minder koyuyorum bi yanınada ben geçiyorum
kafamı çevirdiğim anda yine paaat benim olmadığım tarafaa
ya bu kafamı çeviryomlarda suluğuna uzanıyom falan yani 2 saniyelik

dün geceden beri 5 kez düştü ve kafasını çarptı hemde ben dibindeyken
naapçaz yaa kafayı yicem ben

karaca cnm gercekten cook komıkkk zaten
sen al o pamukları bı guzel yut
bı kere olmadı kı bı de
bu kactr oluyoır
pamuk falan koymuycam artk
bı keresınde de kakasında bı baktım beyaz yuvarlak bı sey var
meğersem şu köpükler var ya hanııı bı seler falan sararlar kartonla beraber
nerden bulduysa onuda löpppp indirmiş mideye
bı keresınde de gıttım az kalsın karıcayı goturuyorduu caddııı

Evet ben de ole duymustm kız bebeler bıraz daha onden gıdıyorlar ama kıloda erkekler önde
şampiyon onlarrr

gamzecim bu arada geçmiş olsada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
bizde eşimle kızı anneme bırakıp çıkmıştık 10 gün önce yıldönümüzde
okadarda plan yapmıştık ama
çıktıktan 2,5saat sonra ben dedim kızımı özledim eşim dedi bende
boşverdik planları geldik annemden aldık kızı çıktık bi çaybahcesinde oturduk

Son düzenleme:
saol cnm hepimizin aileleri huzurlu olsun ailesiyle

gözünüz aydın cnm inş. güzel adımlar atar hep hayatında...bizde inş. sizi takip ederiz...kulak konusnda bizde öleyiz bugünde salysı arttı beni ıssırmaya çalışıooo bence kulak olayı dişle alakalı koyma derim

cok normal zemin beton deilse panik yapma cnm parkede cok düşüolar düşe kalka büyücekler ama o yenide ondan bi kac güe kendine dikkat etmeyi görenio temkinli oturup kalıo se n yinede yanında dikkatli ol merak etme no panicccccccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…