- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.721
Günaydın
Kasık ağrısı, kalça ağrısı, bel ağrısı herkeste varmı ? mide bulantılarınız devam ediyomu mide ekşimesi yaşıyomusunuz..?
bi doğurayım ilk önce fosurrrr fosurrrrrr sigara kahve içicem ikincisi de gerine gerine bacaklarımın biri bi yerde biri bi yerde, yüzüstü uyuyacağım
sumakcım inan psikolojik bu rüyalar. bende Atatürk ü korurken vuruldum. ne alakaysa hemde bacağımdandaha neler neler en son bal olayını annecim demişti. vallahi 1 haftanın sonunda deliksiz bir uyku çektim.
Gebelik Enfeksiyon Tarama Testleri
Toksoplazma, Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri tercihan gebelik planlandığı dönemde yapılır. Bu amaçla anne adayından alınan kanda Toksoplazma IgG ve IgM (antikorlar); Rubella IgG ve IgM ve sifiliz için genellikle VDRL adı verilen inceleme yapılır. Bu üç enfeksiyon erken gebelik döneminde geçirildiğinde bebekte anomali yaratabilen enfeksiyonların başında gelir ve gebelik öncesi dönemde belirlenmeleri bu yüzden daha uygundur
kızlar bana bu testi yaptılar heralde hiçbirinize yapılmadımı bu?
bende kuzenimin bebeişini bulasık makinesinde koydum yıkıcam diye.. delimiyim neyim...bende alayım su baldan... yoksa tırlatcam rüyalarla..
ben normalde çok çay düşkünü değildim fakat hamile kalınca demli çaya düştüm neyseki evde tek kızımla ben kahvaltı yaptığıma hiç demlemiyorum sabahları eşimde içmez akşamlarıda demlemiyorum anca gün içinde eltime k.valdeme inersem orda içersem içiyorum yanılmıyosam açık bi şekilde bi su bardağına izin ver tabiii aşırı kansızlık yoksa
merhaba hoşbuldukseninde hayırlı olsun. ben zeytinburnunda ermeni hastanesine gidiyorum.doktor beni dışarı bir yere yönlendirdi bakırköyde bir merkez ultrasona orda bakacaklarmış mutlaka git çok değişik birşey dedi. fiyatı 220 tl miş. (tabiki değişik olur) sonra ölçümlerin (ense kalınlığı falan) yazılması için bir form verdi. burayıda doldursunlar dedi. aynı gün gel hastanede kan vericeksin dedi o da 75 tl falan tahlili yaptırmak için 22 tlde muayne ücreti. çıktı ikili test bana 317 tl. herkesin kendi doktoru ölçüyormuş anlamadım doktor değiştircem. kararsızım dünde 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu. moralim bozuldu belim falanda ağrıyor, kasıklarım aynı zamanda çalışıyorum. ne yapacağımı şaşırdım bugün çok moralsizim. çokkkkk.
çay olayında ufak bir ayrıntıyı unutmuşum. Rahmetli nenemin çayı gibi oluyo. 1-2 damla dem gerisi su. limonlu ve şekerli..
Cünleten iyisinizdir inşallah. Ben kahveyi arada bir içiyorum. çayı çok azallım ama içiyorum yine. bu gün bursa'da soğuk ve hava kapanık yarın iyi olur inş. bu sırt ve kuruk sokumu ağrıları bende de çok oluyor. ona bir çare bulamadım. Birde kızlar akşam kk. de bi yer buldum baya güldüm. bizim 6-7 ay sonraki hallerimizi anlatıyor. bi bakın isterseniz. gece gece gülmekten nerdeyse altıma .... yani o derece
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html
Günaydın herkese. Bu başlık çok komikmiş. Gülmekten bayılıcam şimdi.Moralim yerine geldi. İyi ki paylaştın, ben şimdi akşama kadar bunu okurum.
canım benim çok geçmiş olsun stres yapma sakın..bende zeytinburnunda çalışıyorum..yakın olsun diye baştan avrasya hospitale gittim ama sonra medicanayı tavsiye üzerine düzgün beyi seçtim...memnunum da herşeyi kendisi yapıyor.gebelikteki normal testleri devlet hastanesinde yaptırmıştım kendisi sonuca baktı hiç te sorun çıkarmadılar...inşallah doğumumuda orada onunla yapmak nasip olur...
günaydın
hava yine kötü ve ben yine sıkkınım zaten bu ara gerginim heyheylerim üstümde bide hava böle olunca iyce canım sıkılıyo pöööööfffff bide dün şiştim benimki zaten yetiyo bide eltimin oğlan bendeydi bayıttılar beni
ben bazen yüzükoyun yatıyorum yani bilinçli değil bi uyanıyorum yüzükoyunum hemen düzeliyorum ama ne kadar o şekilde yattığımı bilmiyorum
kahve neysede kızlar doğumdan sonrada içmeyin sigarayı yaaa
Günaydın
Kasık ağrısı, kalça ağrısı, bel ağrısı herkeste varmı ? mide bulantılarınız devam ediyomu mide ekşimesi yaşıyomusunuz..?
merhaba hoşbuldukseninde hayırlı olsun. ben zeytinburnunda ermeni hastanesine gidiyorum.doktor beni dışarı bir yere yönlendirdi bakırköyde bir merkez ultrasona orda bakacaklarmış mutlaka git çok değişik birşey dedi. fiyatı 220 tl miş. (tabiki değişik olur) sonra ölçümlerin (ense kalınlığı falan) yazılması için bir form verdi. burayıda doldursunlar dedi. aynı gün gel hastanede kan vericeksin dedi o da 75 tl falan tahlili yaptırmak için 22 tlde muayne ücreti. çıktı ikili test bana 317 tl. herkesin kendi doktoru ölçüyormuş anlamadım doktor değiştircem. kararsızım dünde 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu. moralim bozuldu belim falanda ağrıyor, kasıklarım aynı zamanda çalışıyorum. ne yapacağımı şaşırdım bugün çok moralsizim. çokkkkk.
evet bnde duymustm yemıyorm muz.. az once cıktm tuvalete ama aklıma takılan bısy vr kızlar adet gunlerımız yaklastgı zmn mesela bnm sat a gore 2gun snra acaba bu rahm kasık agrılarm o yuzden mı? yanı 9 ay gunlerm geldıkc bu agrı olcakmı ? ılk hamılelıgm aılemdn uzagm kımseye soramıyormda...
Cünleten iyisinizdir inşallah. Ben kahveyi arada bir içiyorum. çayı çok azallım ama içiyorum yine. bu gün bursa'da soğuk ve hava kapanık yarın iyi olur inş. bu sırt ve kuruk sokumu ağrıları bende de çok oluyor. ona bir çare bulamadım. Birde kızlar akşam kk. de bi yer buldum baya güldüm. bizim 6-7 ay sonraki hallerimizi anlatıyor. bi bakın isterseniz. gece gece gülmekten nerdeyse altıma .... yani o derece
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html
doktorun muaynesi ne kadar. Birde ben devletle uğraşamam hemde çalıştığım için. Ikili test orda nasıl ve ne kadar yapıyorlar biliyormusun acaba
yok canim kendine haksizlik etme, tecrube en buyuk bilimdir zatensen diyorsan eminim oyledir zaten esim de erkek meraklisi ailesinde de hep erkek doguyor o yuzden bir az kiz sevdasi yapiyorum eyer kiz olursa herkesin goz bebeyi olucak bakalim ne cikicak o bacaklarin arasindan
oğlum ve ben herkese günaydın diyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?