2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın

Kasık ağrısı, kalça ağrısı, bel ağrısı herkeste varmı ? mide bulantılarınız devam ediyomu mide ekşimesi yaşıyomusunuz..?

Günaydın

Kasık ağrısı, kalça ağrısı, bel ağrısı herkeste varmı ? mide bulantılarınız devam ediyomu mide ekşimesi yaşıyomusunuz..?

kasık ağrım çok azaldı kalça değilde bel ve kuyruk sokumu ağrım var mide bulantısı değilde tuhaf bişey vardı kalmadı ekşimede daha önceden de hassas olduğum yiycekler vardı yibne onlardan yersem oluyo

bi doğurayım ilk önce fosurrrr fosurrrrrr sigara kahve içicem ikincisi de gerine gerine bacaklarımın biri bi yerde biri bi yerde, yüzüstü uyuyacağım

fosur fosur içecek vakit olmayacak cnm öyle rahat uyuyabilirmiyiz oda şüphelii ..zaten sigara aklıma gelmesin diye sürekli bişeyler yiyorum..Kilolar almış başını gitmiş... doğumdan sonra hepsi gider bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda.. herşeye razıyız..
3,5 aydır türk kahvesi içmiyorum en çok onu ve çay keyfi yapmayı özledimm ..
açık çay kesmiyoo ama limonlu olursa içiyorum işte..

Son düzenleme:
sumakcım inan psikolojik bu rüyalar. bende Atatürk ü korurken vuruldum. ne alakaysa hemde bacağımdan daha neler neler en son bal olayını annecim demişti. vallahi 1 haftanın sonunda deliksiz bir uyku çektim.

bende kuzenimin bebeişini bulasık makinesinde koydum yıkıcam diye.. delimiyim neyim...bende alayım su baldan... yoksa tırlatcam rüyalarla..

canım benim hamileliğim cok planlı bi şekilde oldugundan bu testlerden rubella ve sifilizi gebe kalmadan önce , baska testler vardı hani su evcil hayvandan kapılan enfeksiyonun olup olmadıgını belirleyen test onuda gebeliğimi öğrendiğim zaman yapmıstı doktor.

Cünleten iyisinizdir inşallah. Ben kahveyi arada bir içiyorum. çayı çok azallım ama içiyorum yine. bu gün bursa'da soğuk ve hava kapanık yarın iyi olur inş. bu sırt ve kuruk sokumu ağrıları bende de çok oluyor. ona bir çare bulamadım. Birde kızlar akşam kk. de bi yer buldum baya güldüm. bizim 6-7 ay sonraki hallerimizi anlatıyor. bi bakın isterseniz. gece gece gülmekten nerdeyse altıma .... yani o derece
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html

ben normalde çok çay düşkünü değildim fakat hamile kalınca demli çaya düştüm neyseki evde tek kızımla ben kahvaltı yaptığıma hiç demlemiyorum sabahları eşimde içmez akşamlarıda demlemiyorum anca gün içinde eltime k.valdeme inersem orda içersem içiyorum yanılmıyosam açık bi şekilde bi su bardağına izin ver tabiii aşırı kansızlık yoksa

çay olayında ufak bir ayrıntıyı unutmuşum. Rahmetli nenemin çayı gibi oluyo. 1-2 damla dem gerisi su. limonlu ve şekerli..

Canım benim çok geçmiş olsun stres yapma sakın..Bende zeytinburnunda çalışıyorum..yakın olsun diye baştan avrasya hospitale gittim ama sonra medicanayı tavsiye üzerine Düzgün beyi seçtim...Memnunum da herşeyi kendisi yapıyor.Gebelikteki normal testleri devlet hastanesinde yaptırmıştım kendisi sonuca baktı hiç te sorun çıkarmadılar...İnşallah doğumumuda orada onunla yapmak nasip olur...

Günaydın herkese. Bu başlık çok komikmiş. Gülmekten bayılıcam şimdi. Moralim yerine geldi. İyi ki paylaştın, ben şimdi akşama kadar bunu okurum.

Günaydın herkese. Bu başlık çok komikmiş. Gülmekten bayılıcam şimdi. Moralim yerine geldi. İyi ki paylaştın, ben şimdi akşama kadar bunu okurum.

gece ben sonuna kadar okudum. ev ahalisi noluyo diyo. hiiç dedim yaşanmış hikayeleri okuyorum. gece eşim işden geldi onada gösterdim oda güldü. onu uyutup okumaya devam

doktorun muaynesi ne kadar. Birde ben devletle uğraşamam hemde çalıştığım için. Ikili test orda nasıl ve ne kadar yapıyorlar biliyormusun acaba

:) ay hava insanı öldürüyor değilmi.. eltinin oglu niye sendeydi.. sen hamilesin bilmiyolarmı .. hic sevmem ben böyle seyleri .. atlatmıssın ama cok sükür..

Günaydın

dün burda herkes anlattı ya bel agrıalrını , psikolojikmidir nedir.. rüyaya bi uyandım.. bel ağrısına bir uyandım..

canım bence senin doktorunu değiştirmen lazım.. ben ikili testi yarın yaptırcam kısmetse ücretlerini bilmiyorum ama burda 125-170 arası fiyatlar konusuldu 300 lü rakamı ilk kez duyuyorum.. hani cok ii dr desek kendisi bile yapmamıs ölçümleri.... canını sıkma leke hemen hemen herkeste geldi.. dinlenmen gerek .. rengi kırmızı olmayana kadar drlar sorun yok diyorlar.. burda karsıda oturan arkadaslar var.. sana dr tavsiye edebilirler diye düşünüyorum..

hosgeldin aramıza canım bu arada..

canım.. sancısı bi yana bizzat adeti yasayanlar oldugunu bile duymustum.. üşütmüş olabilirsin.. ayrıca bu sancıların sebebi vücudun her ay düzenli olarak bu dönemi yasamaya alısmıs olması.. bir süre sonra da yeni duruma alısacaktır. bu kişiden kişiye değişiyor tabiki.. ben sadece ilk ay yasamıstım .. kimisi sonuna kadar bile yasıyormus.. normal yani.. sıcak tutmaya calıs ayaklarını sen ..

öldüm öldüm gülmekten.. burdakiler delirmiş bu kız diyor sanırım.. karsımdaki masada oturan arkadas ne oldu diyor bende bakcam neye gülüyorsun diye .. adama nasıl okutayım değil mi...

abimler benim kızıma elbise almışlardı Ankara'ya gelince vereceklerdi biliyorum..
annem aradı bi elbise daha almışlar dün..
bizde de tek kız, benim kızım ilkim hanım
o yüzden ben doğdu doğalı hiç kıyafet, araç gereç hiçbişey almadım...
sadece bi yürüteç aldım onu da 2 hafta kullanmadı bile..
geri kalan park yatakmış, ana kucağıymış herşeyimi birileri aldı geldi
umarım tüm bebişler benim ilkim kızım kadar şanslı olur

oğlum ve ben herkese günaydın diyoruzzz

günaydınnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…