2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar dün aldım ben de ikili sonucumu nihayet.Doktorum aradı ve tertemiz, sorun yok dedi. Üzerimden yü kalktı. Bir de seminer verecektim, 10 dakikam kalmıştı. Doktorun aradığını görünce açmasam mı acaba dedim, kötü bişey derse seminer falan da veremem şimdi Allahtan iyi şeyler dedi, bomba gibi seminer oldu. Konu da "Eyvah Çocuğum Sınava Girecek" Bizim sıpalar şimdiden başladı sınava ikili test, üçlü test derken

öldüm öldüm gülmekten.. burdakiler delirmiş bu kız diyor sanırım.. karsımdaki masada oturan arkadas ne oldu diyor bende bakcam neye gülüyorsun diye .. adama nasıl okutayım değil mi...

çok hoş dimi. böyle şeyler buldukça paylaşırım inş. Allah neşenizi daim eylesn. Amin..

fatmacım annesi bakıyo normalde kadının bi işi varmış dışarda k.valdem hem görümcemin kızına bakıyo hemde güne gidicekmiş eltim rica etti bende öğlene gelir diye düşündüm ama maşşallah 10.30da bıraktı 17.30da aldı

günaydın kızlar,
ben ikili test için hiç ücret ödemedm çok ilginç ssk lı olduğum için muayene ücreti 47 tl ödedm sadece başkada ücret almadılarbaşkent hastanesine gidiyorum ben burda.
ayy bel ağrısı demeyin onun için hiç bişe yapamıyorum ama bende fıtık olduğu için sanırım.

bende ödemedim yaaa
sadece kan için verdim ücret dr öle ultrason için fln bişi almadı
ilginç

canım bena yapıldı bu testler yanlız değilsin merak etme

kızlarrr merhaba nasılsınız
ben hafta başından beri rahatsızlandım üst solunumyolu enfk. ve faranjit olmuşum ateşimde çıktı doktorum kbb ye yönlendirdi antibiyotik kullanmak zorunda kaldım doktorumda rahatlıkla kullanabilirsin hamileler için sakıncası yok dedi ama yinede üzüldüm ben keşke kullamak zorunda kalmasaydım birde deniz suyu burun spreyi verdi. bu arada ikili test sonuçlarımız oldukça düşük çıktı buda iyi haber...
birde benim bulantılarım geçmiyo kızlar ya anlamıyorum 2 gün olmuyo ohh diyorum sen misin diyen misli misli geri gönderiyo ve kustukça bazen kasıklarıma ağrı giriyo korkuyorum sizlerde de böyle olan var mı doktorum sabret bir iki haftaya azalarak biter diyo(

canım çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin

Kizlar herkese Meraba ikli test sonucunu alan arkadasın gozu Aydın. İnşallah benimkide öyle temiz çıkar pazartesi gunü gidip alicam devlet hastanesinde yaptırdım bakalım inşallah temiz çıkar Allah'tan hayırlısı cinsiyetini söylemediler kendi doktoruma 2 hafta sonra gidicem belki o söyler öğrenince hemen yazicam buraya gerçi farketmez kız erkek ama yinede merak ediyorum iste

guzel iste buyuyunceye kadar hep ona bakarlar sen merak etme hep boyle olur ama ikinci de kiz olursa pek kaale almazlar nedenmi? cunki her kes ilki daha cok sever. ee ismi de ILKIM zaten allah saklasin bir kizin var biri de erkek olsa 2-3 sene falan cocuk dusunme derim, daha sonra bakarsiniz yine de hayirlisi canim insallah hayirlisi neyse o olur. hepimiz icin

çok geçmiş olsun canım korkma inşallah bişiycik olmaz benimde mide bulantılarım çoktu şimdi bayağ azaldı seninde zamanla azalır bence ben kusmaktan kasıklarım kötü oluyodu ağlıyodum şimdi sadece ekşime oluyo bazen

mrb kızlar valla bulantı geçti bi de bel ağrısı geçen pikniğe gittik aklım hala eskiye gidiyo top oynadım kayalıklara tımandım balık tutcam diye aslında yorulmamıştım da eve bi geldim bel ağrısı nasıl yatarsam yatıyım rahat edemedim şimdi de ağrıyo ama az ayy anneme desem beni vurur eşim de otur diyip durdu ama güneş yeşillik deniz görünce çocuk oldum işte

teşekkür ederim cnm umarım azalır zamanla artık hergün olmuyor buda bir belirti azalacagına dair diye düşünüyorum.aynı seyleri yasıyoruz galiba bende ağlıyorum kustuktan sonra kasıklarıma,karnıma dogru ani sancılar giriyo aglıyorum bebeğime birsey olacak diye ama bunlar zorlamadan dolayı oluyormuş umarım kısa zamanda atlatırız...

valla 2 çocuk düşünüyoruz.. ikinci kız olursa 3. için eşim bana baskı yapacak biliyorum
çünkü tek erkek evlat ve ailesinin ondan bi erkek çocuk beklentisi var doğal olarak..
erkek olursa, belki keyfi bi tane daha yapabilirim 7-8 yıl sonra..
eşim bugün dalga geçti benle, ben şimdi özel hast. gidiyorum ve doğumu orda düşünüyorum,
bana eşim dedi ki, kız olursa devlette doğum yaparsın artık diye...
ben de espri yapıyosun demi dedim, o da tabi felan dedi ama içindekileri söyledi ben biliyorum
ama bu seçmece bişiy diil ki.. herkes kaderine razı oluyo.. o yüzden biraz haksızlık oluyo..
ben inanmıyorum öyle şeylere ve üzülüyorum o konu açıldıkça..
çünkü kayınvalidem de yerli yersiz konuşuyo erkek çocuk mevzusuna..
biz eğitimli insanlar olarak böyle şeylere müdahele etmezsek, bizden sonrakiler de aynı şeylere maruz kalacaklar... o yüzden bana göre çocuk çocuktur...
erkekler oğlu olunca çok mutlu oluyolar ama orası kesin

benim ilk bebişim ama nedense içimden kızım olsa gibi geçiyo rüyamda çok tatlıydı kız çocuğu görmüştüm gözüm hep kız bebişlere kaçıyor ama oluşumda olsa olur sağlıklı olsunda

nefise_onur,eeab,ilkimu+,dryyvz,

kızlar hoş geldiniz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…