- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.741
öldüm öldüm gülmekten.. burdakiler delirmiş bu kız diyor sanırım.. karsımdaki masada oturan arkadas ne oldu diyor bende bakcam neye gülüyorsun diye .. adama nasıl okutayım değil mi...
günaydın kızlar,
ben ikili test için hiç ücret ödemedm çok ilginç ssk lı olduğum için muayene ücreti 47 tl ödedm sadece başkada ücret almadılarbaşkent hastanesine gidiyorum ben burda.
ayy bel ağrısı demeyin onun için hiç bişe yapamıyorum ama bende fıtık olduğu için sanırım.
Gebelik Enfeksiyon Tarama Testleri
Toksoplazma, Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri tercihan gebelik planlandığı dönemde yapılır. Bu amaçla anne adayından alınan kanda Toksoplazma IgG ve IgM (antikorlar); Rubella IgG ve IgM ve sifiliz için genellikle VDRL adı verilen inceleme yapılır. Bu üç enfeksiyon erken gebelik döneminde geçirildiğinde bebekte anomali yaratabilen enfeksiyonların başında gelir ve gebelik öncesi dönemde belirlenmeleri bu yüzden daha uygundur
kızlar bana bu testi yaptılar heralde hiçbirinize yapılmadımı bu?
kızlarrr merhaba nasılsınız
ben hafta başından beri rahatsızlandım üst solunumyolu enfk. ve faranjit olmuşum ateşimde çıktı doktorum kbb ye yönlendirdi antibiyotik kullanmak zorunda kaldımdoktorumda rahatlıkla kullanabilirsin hamileler için sakıncası yok dedi ama yinede üzüldüm ben keşke kullamak zorunda kalmasaydım birde deniz suyu burun spreyi verdi. bu arada ikili test sonuçlarımız oldukça düşük çıktı buda iyi haber...
birde benim bulantılarım geçmiyo kızlar ya anlamıyorum 2 gün olmuyo ohh diyorum sen misin diyen misli misli geri gönderiyo ve kustukça bazen kasıklarıma ağrı giriyo korkuyorum sizlerde de böyle olan var mı doktorum sabret bir iki haftaya azalarak biter diyo(
abimler benim kızıma elbise almışlardı Ankara'ya gelince vereceklerdi biliyorum..
annem aradı bi elbise daha almışlar dün..
bizde de tek kız, benim kızım ilkim hanım
o yüzden ben doğdu doğalı hiç kıyafet, araç gereç hiçbişey almadım...
sadece bi yürüteç aldım onu da 2 hafta kullanmadı bile..
geri kalan park yatakmış, ana kucağıymış herşeyimi birileri aldı geldi
umarım tüm bebişler benim ilkim kızım kadar şanslı olur
günaydınnnnnnnnnnn
kızlarrr merhaba nasılsınız
ben hafta başından beri rahatsızlandım üst solunumyolu enfk. ve faranjit olmuşum ateşimde çıktı doktorum kbb ye yönlendirdi antibiyotik kullanmak zorunda kaldımdoktorumda rahatlıkla kullanabilirsin hamileler için sakıncası yok dedi ama yinede üzüldüm ben keşke kullamak zorunda kalmasaydım birde deniz suyu burun spreyi verdi. bu arada ikili test sonuçlarımız oldukça düşük çıktı buda iyi haber...
birde benim bulantılarım geçmiyo kızlar ya anlamıyorum 2 gün olmuyo ohh diyorum sen misin diyen misli misli geri gönderiyo ve kustukça bazen kasıklarıma ağrı giriyo korkuyorum sizlerde de böyle olan var mı doktorum sabret bir iki haftaya azalarak biter diyo(
çok geçmiş olsun canım korkma inşallah bişiycik olmaz benimde mide bulantılarım çoktu şimdi bayağ azaldı seninde zamanla azalır bence ben kusmaktan kasıklarım kötü oluyodu ağlıyodum şimdi sadece ekşime oluyo bazen
arm0606 bende faranjit olmuştum bende kullandım antibiotik korkma hiçbiey olmaaaaz
guzel iste buyuyunceye kadar hep ona bakarlar sen merak etme hep boyle olur ama ikinci de kiz olursa pek kaale almazlar nedenmi? cunki her kes ilki daha cok sever. ee ismi de ILKIM zaten allah saklasin bir kizin var biri de erkek olsa 2-3 sene falan cocuk dusunme derim, daha sonra bakarsiniz yine de hayirlisi canim insallah hayirlisi neyse o olur. hepimiz icin
hiç kız ismi araştırma sen bi kere, bence senin de oğluşun olacak..
çünkü abimin bebişte bağdaş kurup oturmuştu oğluşu olacak,
ordan çağrışım yaptı bana
bağdaş kurmuşsa kesin erkektir ..
hahaha duyan da bilimsel bişiyler söylediğimi zannetcek
%50-%50 ihtimal var:13::13:
hiç oğluşu olup da kız bebiş isteyen yok mu bu forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?