- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.761
hı hı tabi fırsat verirse bücür yaparsın. benimde hayalim aynıama uyuma işini ne kadar beceririz şüpheli
günaydın
hava yine kötü ve ben yine sıkkınım zaten bu ara gerginim heyheylerim üstümde bide hava böle olunca iyce canım sıkılıyo pöööööfffff bide dün şiştim benimki zaten yetiyo bide eltimin oğlan bendeydi bayıttılar beni
ben bazen yüzükoyun yatıyorum yani bilinçli değil bi uyanıyorum yüzükoyunum hemen düzeliyorum ama ne kadar o şekilde yattığımı bilmiyorum
kahve neysede kızlar doğumdan sonrada içmeyin sigarayı yaaa
fosur fosur içecek vakit olmayacak cnm öyle rahat uyuyabilirmiyiz oda şüphelii ..zaten sigara aklıma gelmesin diye sürekli bişeyler yiyorum..Kilolar almış başını gitmiş... doğumdan sonra hepsi gider bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda.. herşeye razıyız..
3,5 aydır türk kahvesi içmiyorum en çok onu ve çay keyfi yapmayı özledimm ..
açık çay kesmiyoo ama limonlu olursa içiyorum işte..
Cünleten iyisinizdir inşallah. Ben kahveyi arada bir içiyorum. çayı çok azallım ama içiyorum yine. bu gün bursa'da soğuk ve hava kapanık yarın iyi olur inş. bu sırt ve kuruk sokumu ağrıları bende de çok oluyor. ona bir çare bulamadım. Birde kızlar akşam kk. de bi yer buldum baya güldüm. bizim 6-7 ay sonraki hallerimizi anlatıyor. bi bakın isterseniz. gece gece gülmekten nerdeyse altıma .... yani o derece
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html
nehirada senin bebişde bağdaşmı kurmuştu yatıyormuydu
nefise_onur,eeab,ilkimu+,dryyvz,
kızlar hoş geldiniz nasılsınız
yok canım benımki bi doktor bakıyordu ikili testine ona bitürlü uygun pozisyonu vermedi kadın karnımı dürttü falan gergin biriydi hep yüzünü dönüyordu en son o kadın kalktı güler yüzlü bi kadın oturdu o kadına hertürlü pozisyonu verdi hızla gösterdi ben de cinsiyetini sordum bacaklarını açmış bi bakalım dedi valla bayağı açmış bize gösteriyordu yaramazveee erkek dedi
kızlar benim bulantılarım tamamıyla geçti3 günden berim karnım çıkmaya başladı taş gibi oldu iştahım çok açık hiç doymuyom darısı sizlere
Benimde çok iyidi ama 3 gündür yediğim çıkıyo göbüşüm indi baya benimde vardıhiç kilo almamışım 3 aydır neyse yarın bursaya gidiyorum annem bakar bana
aa neden gidiyon gıı net var mı orda bizden çok ayrılma
Kızlar dün sağlık oacağına gittim gebe takip programı için bakanlıktan yazı gelmiş devit-3 diye ilaç verdiler bebeklere verilenlerden ağızdan damlayla doktorum öyle birşey vermemişti. sonra prespektüsü okudum gebelerin kullanması tavsiye edilmez diye uyarı yazısı varbakanlık bunu nasıl bize verebilirler içindeki uyarıdan haberleri yokmu size böylebirşey veren oldumu içini okuyan var okumayan var aman böyle ilaçlarla bebeklerimiz iyi olsun derken daha kötü edeceğiz.
yarın akşam abimin sözü varvardı ama kapattırdılar sanırım biraz uzak kalacağım takip edebildiğim yerden ederim artık ama beni unutmayın dualarınızdan eksik etmeyin
nefise_onur,eeab,ilkimu+,dryyvz,
kızlar hoş geldiniz nasılsınız
kızlar benim bulantılarım tamamıyla geçti3 günden berim karnım çıkmaya başladı taş gibi oldu iştahım çok açık hiç doymuyom darısı sizlere
Günaydın
Kasık ağrısı, kalça ağrısı, bel ağrısı herkeste varmı ? mide bulantılarınız devam ediyomu mide ekşimesi yaşıyomusunuz..?
Ne güzel bir forum bu çok hoşuma gitti hepinizin yazdıklarını teker teker okudum,herkes farklı şeyler yaşıyor,çok ilginç bir şekilde bir canlının içimizde büyümesine ve gelişmesine şahit oluyoruz yavaş bir belgesel izler gibi..Ve tabii bunun zorlukları ve güzel heyecanlarıda oluyor.24 yaşındayım 6 aylık evliyim, bende Kasım annesi olacağım son adet tarihim 6 şubat doğum tarihi olarak doktor 13 Kasım dedi. şu an 13+5.haftadayım 4 gün önce fındığımın erkek olacağını öğrendim.ikili test yapıldı çok şükür sonuçlar normal çıktı..hamileliğe 55 kilo ile başladım şu an 57 kiloyum 12. haftay kadar folbiol folik asit kuıllandım sonrasında demir ilacı olarak sabahları aç karnına gyneferol,yine sabahları tok karnına elevit vitamin verdi dr., hamileliğimde şu ana kadar sorunsuz geçti çok şükür ne miğde bulantısı nede birşeyden tiksinme bundan sonrada olmaz inşallah..Allah hepimize doğum kolaylığı ve çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Ay kızlar ben hep yan yatıyorum ya da yüz üstü. Sırt üstü uyuyamıyorum. Bebeğe bir şey olur mu acaba? Oldum olası öyle uyurum ve hamileliğimin başından beri de öyle uyuyorum. Çok sert dönmüyorumi yavaşça yatıyorum ama karnımın üzerine yatıyorum. Sırt üstü uyusam bile biliyorum uyurken kesin yüz üstü yatarım. :18:
selam özlettin kendini..
aman ne güzel benim de 3 ay bitti mide bulantılarım başladı ne kadar kötü
gerçi aman aman olmuyo, hafif böyle içim bulanır gibi oluyo geçiyo..
Arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim merak ediyorum en ufak bi burun silmem de bile burnum kanıyor,
bide son günlerde kasıklarım ağrımaya başladı. psikoloji deseniz zaten mhfolmuş durumda herşeye zırıl zırıl ağlıyorum. Bide kendimi her zaman çok yorgun hissediyorum, hep uyuyasım var. Çalışıyorum eve gidince canım yemek yapmak bile istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?