2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hı hı tabi fırsat verirse bücür yaparsın. benimde hayalim aynı ama uyuma işini ne kadar beceririz şüpheli

kızlar inanın çok özledim. 10 sene içtim ben. şu an kokusundan nefffret ediyorum ama burnumda tütmüyo değil. herkes bırakmışken başlama diyor ama başlayacağımdan neredeyse eminim.

evet ben bunu ilk keşfettiğimde gül gül ölmüştüm hepsini okumuştum saatlerce. 6 ay sonra bizlerde yaşayacağız inşalllah

nehirada senin bebişde bağdaşmı kurmuştu yatıyormuydu

yok canım benımki bi doktor bakıyordu ikili testine ona bitürlü uygun pozisyonu vermedi kadın karnımı dürttü falan gergin biriydi hep yüzünü dönüyordu en son o kadın kalktı güler yüzlü bi kadın oturdu o kadına hertürlü pozisyonu verdi hızla gösterdi ben de cinsiyetini sordum bacaklarını açmış bi bakalım dedi valla bayağı açmış bize gösteriyordu yaramazveee erkek dedi

kızlar benim bulantılarım tamamıyla geçti 3 günden berim karnım çıkmaya başladı taş gibi oldu iştahım çok açık hiç doymuyom darısı sizlere

allovvv yesin onu teyzesii minik pipisini

kızlar benim bulantılarım tamamıyla geçti 3 günden berim karnım çıkmaya başladı taş gibi oldu iştahım çok açık hiç doymuyom darısı sizlere

Benimde çok iyidi ama 3 gündür yediğim çıkıyo göbüşüm indi baya benimde vardı hiç kilo almamışım 3 aydır neyse yarın bursaya gidiyorum annem bakar bana

Kızlar dün sağlık oacağına gittim gebe takip programı için bakanlıktan yazı gelmiş devit-3 diye ilaç verdiler bebeklere verilenlerden ağızdan damlayla doktorum öyle birşey vermemişti. sonra prespektüsü okudum gebelerin kullanması tavsiye edilmez diye uyarı yazısı var bakanlık bunu nasıl bize verebilirler içindeki uyarıdan haberleri yokmu size böylebirşey veren oldumu içini okuyan var okumayan var aman böyle ilaçlarla bebeklerimiz iyi olsun derken daha kötü edeceğiz.

cnm 15+2 haftalığım ben benimki 14 hafta 3 günlükken geçti az kalmış sen 13 haftalıksın sanırım inşallah tez zaman da geçer cnm arkadaşım benim 1 gıdım bile bulanmıyo günde 2 defa çıkartıyodum çok dua et cnmrabbim yardım etsin sana ve diğer arkadaşlara

cnm bazı ilaçlarda yazarmış öle ama içiliyomuş doktor bana araba hapı vermişti onu içmeye başladım günde 2 defa çıkarmaya başladım reçetesini okudum netten araştırdım meğersem içilmiyomuş bir bıraktım kendime geldim sana diyeceğim kendi doktorunmu ara sor içiliyomu diye bazı reçetede olabilirmiş ama içilende varmış benim doktor öle dedi.. kendine dikkat et cnm

yarın akşam abimin sözü var vardı ama kapattırdılar sanırım biraz uzak kalacağım takip edebildiğim yerden ederim artık ama beni unutmayın dualarınızdan eksik etmeyin

öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda tabiki cnm gez dolaş gel ohh ne güzel valla cnm otobüslemi gitcen dikkat et kendine yanına bol poşet al ben öleyim çünkü yzın tatile nasıl gitcem bilmem yok cnm nedemek unuturmuyuz çok kalcakmısın

nefise_onur,eeab,ilkimu+,dryyvz,

kızlar hoş geldiniz nasılsınız

selam özlettin kendini..

aman ne güzel benim de 3 ay bitti mide bulantılarım başladı ne kadar kötü
gerçi aman aman olmuyo, hafif böyle içim bulanır gibi oluyo geçiyo..

Günaydın

Kasık ağrısı, kalça ağrısı, bel ağrısı herkeste varmı ? mide bulantılarınız devam ediyomu mide ekşimesi yaşıyomusunuz..?

merhba cnm... adet donemımmış bnm dr umla gorustum hem rahım genışlemesnden hmde adet gunum olusndan kasık ve rahım agrıları olurmus normalmış.. bel agrısna gelnce yerımdn dgrulurkn bıle bıcak batıo sankı ortada ayrılıo busa gobegımız cıktıgı ıcın legen kemıgımızn oone dgru egrılmesnden dolayı oluyomus malum kıloda alıyoruz kı bn haftaya 5.aya grcem ama hıc kılo almadm cunku hala kusuyorum ustelık aksamlar yemkten snra mıdem eksımem cok renıe verdı dr um gunde 10 kasık ıcebılırsn dedı ve 2 sıse maden sodası dedı bunun sebebıyse hem bebışlerımız 3 aydan snra artık rahıme degıl daha cok mıdeye baskı yapıo hmde 4.aya yakın 7.aya kdr da saclanıo dr nevranın sıtesndede yazıo kızlar... helenn cım cokmu uzun oldu bılmem umarm yardmcı olmusmdr buarada dr um mıde yanmasına nefes almadan 3 yudum soguk sut ıc dedı aksam yatarkn afedersnz gegırıp yatıyorm ıyı gelıo..

Ne güzel bir forum bu çok hoşuma gitti hepinizin yazdıklarını teker teker okudum,herkes farklı şeyler yaşıyor,çok ilginç bir şekilde bir canlının içimizde büyümesine ve gelişmesine şahit oluyoruz yavaş bir belgesel izler gibi..Ve tabii bunun zorlukları ve güzel heyecanlarıda oluyor.24 yaşındayım 6 aylık evliyim, bende Kasım annesi olacağım son adet tarihim 6 şubat doğum tarihi olarak doktor 13 Kasım dedi. şu an 13+5.haftadayım 4 gün önce fındığımın erkek olacağını öğrendim.ikili test yapıldı çok şükür sonuçlar normal çıktı..hamileliğe 55 kilo ile başladım şu an 57 kiloyum 12. haftay kadar folbiol folik asit kuıllandım sonrasında demir ilacı olarak sabahları aç karnına gyneferol,yine sabahları tok karnına elevit vitamin verdi dr., hamileliğimde şu ana kadar sorunsuz geçti çok şükür ne miğde bulantısı nede birşeyden tiksinme bundan sonrada olmaz inşallah..Allah hepimize doğum kolaylığı ve çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

canım aramıza hosgeldin.. masallah güzel güzel yazmıssın .. oğluşunun sağlıklı olduguna herseyin yolunda olduguna cok sevindim..

yuba arkadasımızım kasım anneleri göbişleri ve kiloları sayfası var görmüşsündür okurken.. oraya da bekleriz..

Kizlar selam bugun evdeyim dinleniyorum birazcik, ben size yatma pozisyonu ile bir seyler soylemek istiyorum...
Doktoruma bazen kendimi yuzustu yatarken buldugumu soyledim, bana "istersen her gece yuzustu yat hicbir sorun olmaz, hatta yatabildigin kadar yat hazir yatabiliyorken,nasilsa daha sonra yatamayacaksin,bebek hicbir sekilde ezilmez korkma o kendi sivisinda" dedi

selam özlettin kendini..

aman ne güzel benim de 3 ay bitti mide bulantılarım başladı ne kadar kötü
gerçi aman aman olmuyo, hafif böyle içim bulanır gibi oluyo geçiyo..

ben hep burdayım yavru özledin mi duygulandım yavvv inşallah geçer benim de kusmalarım 3 cü ayımda başladı çok kötüydüm ya yazmışdım geçen gün 11 kilo verdim ama şimdi düzeldim darsı sana olsun hiç bulanmıyo normal insan oldum ama çok dua ettim sizlerede edyorum

Arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim merak ediyorum en ufak bi burun silmem de bile burnum kanıyor,
bide son günlerde kasıklarım ağrımaya başladı. psikoloji deseniz zaten mhfolmuş durumda herşeye zırıl zırıl ağlıyorum. Bide kendimi her zaman çok yorgun hissediyorum, hep uyuyasım var. Çalışıyorum eve gidince canım yemek yapmak bile istemiyor.

canım.. burun kanamasını kızkardesim bana en basında söylemişti(kendisi doktor) vücuttaki kan oranının artmasından kaynaklanıyor.. ama sen doktoruna da ayrıca danıs bence..

ay aglaman zaten cok normall.. ruhsal durumun hormonlarınla eş şekilde değişiyor.. hassaslasıyorsun.. bende bi değişiklik olmadı ama cevremde bunu cok duydum...

yemek yapmak istemeyişine gelince .. ben evlendiğimden beri aynı hissi yasıyorum. hahahaha..eşin yapsın .. midem bulanıyor de.. dısarda yiyin.. yakın daysa anne kayınvalide onlardan destek alın.. sonucta hem calısıyorsun hemde hamilesin.. o kadar nazın olsun dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…