2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benım de cok agrım vardı yarım mınoset ıctım

parol da ıcebılırsın gecmıs olsn canım

ben zaten hep yan yatarım hıc zorlanmadım bu konuda :)

bi doğurayım ilk önce fosurrrr fosurrrrrr sigara kahve içicem ikincisi de gerine gerine bacaklarımın biri bi yerde biri bi yerde, yüzüstü uyuyacağım

ya ben onu bazen yapıyorum

yan gıbı yatıyorum ama bacakalrımın bırı asagıda bırı yukarıda oluyor

tam yüzüstü degıl ama yanda degıl

ınsallah bırsey olmuyordur

ben ilk muayenede yaptırdım cnm
hemen istiolar bu testleri

canım bugün doktora sordum kasık ağrım oluyor ,kalçam ağrıyor dedim normal hepsi dedi rahim genişliyormuş

canım hastane giriş için ben 22 verdim özele gidiyorum ücret değişebilir.ikili test içinde 75 tl verdik..zaten ikili test için kan alıyorlar

teyzoşlar teyzoşlar biz bugün bebişimisi gördük çok yaramazdı küçük sıpam eli kolu hiç durmuyormaşallah tekmede atıyor çok yaramaz..çok şükür şimdilik herşeyi normal dedi şuandada tekmeliyor anne beni şikayet etme diyor inş 2li testimizde temiz çıkar...bu arada doktorumuz %55 erkek dedi.1 ay sonra tam netleşir dedi

merhaba hoşbuldukseninde hayırlı olsun. ben zeytinburnunda ermeni hastanesine gidiyorum.doktor beni dışarı bir yere yönlendirdi bakırköyde bir merkez ultrasona orda bakacaklarmış mutlaka git çok değişik birşey dedi. fiyatı 220 tl miş. (tabiki değişik olur) sonra ölçümlerin (ense kalınlığı falan) yazılması için bir form verdi. burayıda doldursunlar dedi. aynı gün gel hastanede kan vericeksin dedi o da 75 tl falan tahlili yaptırmak için 22 tlde muayne ücreti. çıktı ikili test bana 317 tl. herkesin kendi doktoru ölçüyormuş anlamadım doktor değiştircem. kararsızım dünde 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu. moralim bozuldu belim falanda ağrıyor, kasıklarım aynı zamanda çalışıyorum. ne yapacağımı şaşırdım bugün çok moralsizim.çokkkkk.

ya birşey sorucam muz yemek sakıncalımı üst bölümlerde öyle birşey okudum ama tam bakamadım nedir bu bilen varsa söylermi

yok canim kendine haksizlik etme, tecrube en buyuk bilimdir zaten sen diyorsan eminim oyledir zaten esim de erkek meraklisi ailesinde de hep erkek doguyor o yuzden bir az kiz sevdasi yapiyorum eyer kiz olursa herkesin goz bebeyi olucak bakalim ne cikicak o bacaklarin arasindan

günaydın
hava yine kötü ve ben yine sıkkınım zaten bu ara gerginim heyheylerim üstümde bide hava böle olunca iyce canım sıkılıyo pöööööfffff bide dün şiştim benimki zaten yetiyo bide eltimin oğlan bendeydi bayıttılar beni
ben bazen yüzükoyun yatıyorum yani bilinçli değil bi uyanıyorum yüzükoyunum hemen düzeliyorum ama ne kadar o şekilde yattığımı bilmiyorum
kahve neysede kızlar doğumdan sonrada içmeyin sigarayı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…