- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.701
bi doğurayım ilk önce fosurrrr fosurrrrrr sigara kahve içicem ikincisi de gerine gerine bacaklarımın biri bi yerde biri bi yerde, yüzüstü uyuyacağım
Gebelik Enfeksiyon Tarama Testleri
Toksoplazma, Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri tercihan gebelik planlandığı dönemde yapılır. Bu amaçla anne adayından alınan kanda Toksoplazma IgG ve IgM (antikorlar); Rubella IgG ve IgM ve sifiliz için genellikle VDRL adı verilen inceleme yapılır. Bu üç enfeksiyon erken gebelik döneminde geçirildiğinde bebekte anomali yaratabilen enfeksiyonların başında gelir ve gebelik öncesi dönemde belirlenmeleri bu yüzden daha uygundur
kızlar bana bu testi yaptılar heralde hiçbirinize yapılmadımı bu?
evet bnde duymustm yemıyorm muz.. az once cıktm tuvalete ama aklıma takılan bısy vr kızlar adet gunlerımız yaklastgı zmn mesela bnm sat a gore 2gun snra acaba bu rahm kasık agrılarm o yuzden mı? yanı 9 ay gunlerm geldıkc bu agrı olcakmı ? ılk hamılelıgm aılemdn uzagm kımseye soramıyormda...
ARKADAŞLAR MERHABA HERKESEBENDE KISMETSE KASIM SONU ARALIK BAŞI DOĞUM YAPICAM SAT TARİHİM 23 ŞUBAT. İKİLİ TEST YAPTIRANLAR ULTRASON+KAN KAÇ PARA ÖDEDİKLERİNİ VE NASIL YAPTIRDIKLARINI ÖĞRENEBİLİRMİYİM???
Canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin.Ben medicana bahçelievlere gidiyorum..Ssklı muayene ücreti 37 tl kan testinede 121 tl ödedim sonucumu yarın alıcam..Önce ultrasonla ense ölçümü yapılıyor..Allaha şükür 1,3 mm yani normal çıktı bizimki..Kan sonucunu da yarın alıp dr söyliycem bakalım ii çıkar inşallah o da ..
hiç kız ismi araştırma sen bi kere, bence senin de oğluşun olacak..
çünkü abimin bebişte bağdaş kurup oturmuştu oğluşu olacak,
ordan çağrışım yaptı bana
bağdaş kurmuşsa kesin erkektir ..
hahaha duyan da bilimsel bişiyler söylediğimi zannetcek
%50-%50 ihtimal var:13::13:
hiç oğluşu olup da kız bebiş isteyen yok mu bu forumda
ya birşey sorucam muz yemek sakıncalımı üst bölümlerde öyle birşey okudum ama tam bakamadım nedir bu bilen varsa söylermi
nerde yazıyoo zararlı olduğuu ??:26: öğrendiğimden beri hemen hemen hergün 1 tane yiyorum ben faydalı olduğunu biliyorum..
yok canım yiyebilirsin..kabızlık şikayeti olan arkadaşlara yememesi tavsiye edilmişti o mesajlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?