- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.681
slm kı<lar dedıklerınızın hepsı var
erık yıyorum o kadar cok kı Allahtan esımın babasının bagı bahcesı var bır suru erık agacları var
her pazara gonderdıklerınde bır suru gonderıyor ..
ama yetmıyor bıle bugun yıne yarım kılo bıttı hemde kutur kutur valla dolgun dolgun
bas agrım basladı 3 gun surdu bugun gectı yarım mınoset ıctım ama kesmedı yenı yenı gectı
ve ıkı gundur de totom mu acık kalıyor bılmıyorum abuk subuk ruyalar goruyorum
dun gece ruyamda kahverengı parca dousuyordum cıger gıbı nasıl kalkttıgımı anlatamam dımı
Kizlar kac gundur yazamiyodum bir grip oldumki sormayin aksi gibi kanamam oldu allahtan bebis saglikli ama dermanim yok serum bile nafile.. bu arada 15 haftalik olduk ama cinsiyeti belli degil dr inatla soylemiyo yaaa
deneyelım bakalım :)
erkek olursa Ata koy adını
canım geçmiş olsun.bende 12 hafta bitti artık bişey olmaz diorum 15 haftalıkmışsın sen de.hayırlısıyla şu bebelerimizi bi alsaydık kucağımıza yaa.neler çekiyoz valla.
Kızlar ben de bebek odalarına bakıyordum internetten. Bebego diye bir marka var. İncelediniz mi hiç? Beşiğin yanında gardrop var. Odası küçük olanlar için ideal gibi gözüküyor. Ama tabi çok alternatifi yok. Birkaç model koymuşlar. Kullanışlı olur mu emin değilim ama benim dikkatimi çekti.
Bugün itibariyle ince belim ağrıyoo.. koltuğum batıyoo sanki bana arada kalkıncada popomun sol tarafı ağrıyoo..
Birde esprili hamile t-shirtlerinden almak isityorum giyeniniz alanınız var mı?? bakırköyde ebru hamile giyim varmış bir türlü gidemedim internettende sipariş vermek görmeden almak istemiyorum h&m den bir kaç parça bişey aldım ama yetmicek ..cicilerinizi nerelerden aldınız .. birde ben düz ayakkabı giyemem hiç dolgu topuk rahat bi ayakkabı almak istiyorum haftasonu alışveriş yapıcam inş..
fatma'cigim dogumgunun kutlu olsunnn nice mutlu ailenle ve bebisinle guzel yılların olsunnn
senin kızın olacak galibaa
bu arada ben dun saclarımı nihayet hallettim sekerler.. doktorumdan izin aldım ve dibine degdirmeden roflemi yaptırdım.. azıcık da kestirdim o hurafelere inanmıyorum.. inanın insana bir guven duygusu geri geliyor nasıl rahatlıyorsunuz anlatamam..
ohh be dunya varmısss
canım ben lcw den aldım, baby loading li olandan, bebek ayak izleri olandan, bir tane de yumurtalı coming soon olanından aldım ortalama fiyatlar 17 lira..
ya kızlar cok utanıyorum bunu soylemeye ama ben bu aralar buyuk tuvaletimi yaparken cok ıkınıyorum ve cok korkuyorummm hemen milyon tane dua ediyorum angelsounds la bebeismi dinliyorum.. ne olur icimi rahatlatın artık bu saatten sonra ıkınma zararlı degildir di mi??
doktor bana da duphalac verdi de ben kullanamıyorum cok igrenc tadı meyve suyuna karıstıyorum bir de duphalac ben de once cok gaz sancısı yapıyor.. ayrıca alısmak da istemiyorum.. cıldıracagımm
müzik dinletme için erken değil mi kızlar.. ben ilk hamile oldugumu öğrendiğimde eşimle klasik müzik cdsi aldık.. ilk o gün dinledik ve dinlerken ben uyuyakaldım.. dedim tamamdır bu işe yarar.. bebeişimde inşallah uyur bu şekilde, ama 6. ayda baslanıyor değilmi.. ancak o zaman duyabiliyorlar.. yoksa daha mı erken..
ben, ben. 50 kez uyanıyorum karnımın üstüne yatma korkusundan. kestane balı :26:aranızda geceleri sıksık uyanan, antin kuntin rüyalar gören varmı aranızda? eğer varsa 1 tatlı kaşığı kestane balı yiyip yatın. deliksiz bir uyku çekin. tecrübe edilmiş ve onaylanmıştır. bu arada annem içine birazda limon sıktırıyo öyle olunca zayıflatıyomuş.işe yarıyo mu bilmem
Gebelik Enfeksiyon Tarama Testleri
Toksoplazma, Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri tercihan gebelik planlandığı dönemde yapılır. Bu amaçla anne adayından alınan kanda Toksoplazma IgG ve IgM (antikorlar); Rubella IgG ve IgM ve sifiliz için genellikle VDRL adı verilen inceleme yapılır. Bu üç enfeksiyon erken gebelik döneminde geçirildiğinde bebekte anomali yaratabilen enfeksiyonların başında gelir ve gebelik öncesi dönemde belirlenmeleri bu yüzden daha uygundur
kızlar bana bu testi yaptılar heralde hiçbirinize yapılmadımı bu?
Gebelik Enfeksiyon Tarama Testleri
Toksoplazma, Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri tercihan gebelik planlandığı dönemde yapılır. Bu amaçla anne adayından alınan kanda Toksoplazma IgG ve IgM (antikorlar); Rubella IgG ve IgM ve sifiliz için genellikle VDRL adı verilen inceleme yapılır. Bu üç enfeksiyon erken gebelik döneminde geçirildiğinde bebekte anomali yaratabilen enfeksiyonların başında gelir ve gebelik öncesi dönemde belirlenmeleri bu yüzden daha uygundur
kızlar bana bu testi yaptılar heralde hiçbirinize yapılmadımı bu?
Ay kızlar ben hep yan yatıyorum ya da yüz üstü. Sırt üstü uyuyamıyorum. Bebeğe bir şey olur mu acaba? Oldum olası öyle uyurum ve hamileliğimin başından beri de öyle uyuyorum. Çok sert dönmüyorumi yavaşça yatıyorum ama karnımın üzerine yatıyorum. Sırt üstü uyusam bile biliyorum uyurken kesin yüz üstü yatarım. :18:
Ay kızlar ben hep yan yatıyorum ya da yüz üstü. Sırt üstü uyuyamıyorum. Bebeğe bir şey olur mu acaba? Oldum olası öyle uyurum ve hamileliğimin başından beri de öyle uyuyorum. Çok sert dönmüyorumi yavaşça yatıyorum ama karnımın üzerine yatıyorum. Sırt üstü uyusam bile biliyorum uyurken kesin yüz üstü yatarım. :18:
bende hep yan yatıyorum zaten sırt ustu yatmayı cok onermıyorlar kordondan dolayı
zaten ılerı kı zamanlarda yuzustu yatamayacagız..
sirt üstü yatmak bebegin oksijen almasini engelliyor,anne sirt üstü uzaninca bebek amniyo sivisindan yutuyor dıye bılıyorum ben ama ne kadar dogru bılmıyorum ..
anaaaaaaaaaaammmsirt üstü yatmak bebegin oksijen almasini engelliyor,anne sirt üstü uzaninca bebek amniyo sivisindan yutuyor dıye bılıyorum ben ama ne kadar dogru bılmıyorum ..
yarın dr.a gideceğim. bunuda bir sorayım. cvbı yarın yazarım inş.
herkeslere selaammm
hemen konuya dalim uzatmadanannenin hamilelik süresinde mumkun olabildiğince sol tarafına yatması gerek.bunun nedeni: bebeğe giden büyük damarların sağ tarafımızdan gecmesi ve kan akısının rahat olması
buaarada cinsiyetler belli oldumu iicebizde sanırım 14, haftadayız ve catloycam meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?