2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sumakcım inan psikolojik bu rüyalar. bende Atatürk ü korurken vuruldum. ne alakaysa hemde bacağımdan daha neler neler en son bal olayını annecim demişti. vallahi 1 haftanın sonunda deliksiz bir uyku çektim.

Kizlar kac gundur yazamiyodum bir grip oldumki sormayin aksi gibi kanamam oldu allahtan bebis saglikli ama dermanim yok serum bile nafile.. bu arada 15 haftalik olduk ama cinsiyeti belli degil dr inatla soylemiyo yaaa

canım geçmiş olsun.bende 12 hafta bitti artık bişey olmaz diorum 15 haftalıkmışsın sen de.hayırlısıyla şu bebelerimizi bi alsaydık kucağımıza yaa.neler çekiyoz valla.

canım geçmiş olsun.bende 12 hafta bitti artık bişey olmaz diorum 15 haftalıkmışsın sen de.hayırlısıyla şu bebelerimizi bi alsaydık kucağımıza yaa.neler çekiyoz valla.

ohoooo daha yolun başındayız şimdiden gözümüzü korkuttu bücürler. 6 ay da daha neler olacak acaba?:26: ha birde sonrası var. uykusuz her gece, yorgun ölesiye sabahlara kadar.... Ay Allah yardımcımız olsun Amin

Gebelik Enfeksiyon Tarama Testleri
Toksoplazma, Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri tercihan gebelik planlandığı dönemde yapılır. Bu amaçla anne adayından alınan kanda Toksoplazma IgG ve IgM (antikorlar); Rubella IgG ve IgM ve sifiliz için genellikle VDRL adı verilen inceleme yapılır. Bu üç enfeksiyon erken gebelik döneminde geçirildiğinde bebekte anomali yaratabilen enfeksiyonların başında gelir ve gebelik öncesi dönemde belirlenmeleri bu yüzden daha uygundur

kızlar bana bu testi yaptılar heralde hiçbirinize yapılmadımı bu?

ayyyyy çok sağolasın canım tam benim gibi kararsızlara hitap eden bişeymiş bu. istediğimiz gibi büyütüp küçütebiliyoruz da çok kullanışlı.

ben ebru giyime baktım hiç beğenmedim, nete daha çok model vardı. küçücük bi dükkan yani, üstelik merkezine gittim. meydanda C&A var en üstü sırf hamile giyim. LCW de bikaç şey var ve fiyatları uygun.

bendede kabızlık vardı hem de nasıl... ıkınamıyordum da. sabah kahvaltıdan 15 dk evvel ballı ılık su iç, ama 3-5 gün devam et, ben sadece bunun faydasını gördüm. ne duphalac ne kayısı.

ben duymaya 16. haftada başlıyor diye biliyordum.
doğum günün kutlu olsun canım.

ben, ben. 50 kez uyanıyorum karnımın üstüne yatma korkusundan. kestane balı :26:

ben hamileliğimden 2 ay falan önce yaptırmıştım, 9. haftada tekrar istedi drum yaptırdım.

şimdi testlere baktım canım geçen ay banada yapmışlar senin dediklerinden.

kızlar bu testlerden konu açılmışken drum bana küçük çocukların çok olduğu yerlerde bulunma kızamık salgını var demişti. kızamık da düşüklere ve anormalilere yol açıyor Allah korusun.

Ay kızlar ben hep yan yatıyorum ya da yüz üstü. Sırt üstü uyuyamıyorum. Bebeğe bir şey olur mu acaba? Oldum olası öyle uyurum ve hamileliğimin başından beri de öyle uyuyorum. Çok sert dönmüyorumi yavaşça yatıyorum ama karnımın üzerine yatıyorum. Sırt üstü uyusam bile biliyorum uyurken kesin yüz üstü yatarım. :18:

bir bilgim yok ama sanırım şimdi birşey olmaz. ilerde de zaten yüzüstü yatamazsın

bende hep yan yatıyorum zaten sırt ustu yatmayı cok onermıyorlar kordondan dolayı

zaten ılerı kı zamanlarda yuzustu yatamayacagız..

sirt üstü yatmak bebegin oksijen almasini engelliyor,anne sirt üstü uzaninca bebek amniyo sivisindan yutuyor dıye bılıyorum ben ama ne kadar dogru bılmıyorum ..

herkeslere selaammm
hemen konuya dalim uzatmadan annenin hamilelik süresinde mumkun olabildiğince sol tarafına yatması gerek.bunun nedeni: bebeğe giden büyük damarların sağ tarafımızdan gecmesi ve kan akısının rahat olması
buaarada cinsiyetler belli oldumu iice bizde sanırım 14, haftadayız ve catloycam meraktan

bende sabah kendimi o şekilde buluyorum malesef. senelerin alışkanlığı. işte yatmayayım diye çabalarken uykum çok bölünüyor.

sirt üstü yatmak bebegin oksijen almasini engelliyor,anne sirt üstü uzaninca bebek amniyo sivisindan yutuyor dıye bılıyorum ben ama ne kadar dogru bılmıyorum ..
anaaaaaaaaaaammm
o zaman yan yatıp dönmemek için arkamıza yastık falan mı koysak? kocişle araya yastık?

Son düzenleme:

öğrenen arkadaşlar var. ben daha öğrenemedim

kizlar cok fena bas agrim var 2 gundur ay felaket yani tuttu yine agri .bende sol tarafima zorla yatanlardanim alistim artik zaten geceleri uyamiyorum pek cok uyaniyorum cok uykum bolunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…