2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aaa ben de baskent e gidiyorum emekli sand. oldugum icin 42 verdim bende sadece..Esra Kuscu ya mi gidiyorsun hangi dr. senin ?

umarım geçer benim bulantılar da..
ya kubicim ne güzel işte, 11 kilo da alırsan bu 6 ayda, doğumdan önceki kilondan daha zayıf bi halde doğum yaparsın..
ohohhhh yemede yanında yat..

Çok teşekkür ederimm sizlerde hepiniz birbirinizden tatllısınız maşallah..Girdim yazdım kilomu boyumu :)

evet canim ya burda da aynen sizdeki gibi bir laf var erkek adamin erkek evladi olur diye, sanki kizlari basina kalmis ne fark eder ki,,,dimi??? erkek egemenliyinin surduyu devletlerde yasiyoruz, bu yuzden erkek olmasini istememiz mantikli gibi gorune bilir sanslari daha bol olur. ama ben evlensem bile feminist ruhu tasidigim icin kiz olsun ille de kiz olsun istiyorum ,,,hatta gecen gun doktorda esimi de ultrasona bakmasi icin cagirdim ve hadi gene iyisin kizimiz olucak diye kandirdim onu aslinda mutsuzda olmadi ama doktor hayir gozukmedi deyince suratinin nasil sevindiyini gorucekdin benim icin de fark etmez ama oyle saniyorum ki ilk cocuk kiz olursa daha sansli olur kendimden biliyorum erkek cocuk zaten baslarin taci ilk ya son fark etmez

Kızlarrr Allaha şükür ikili test sonucumu aldım dr aradım hiç bir problem yokmuş...Gayet normal çıktı..Darısı bekleyenlerin başına inşallah herkesin sonuçları sağlıklı çıkar...

2 li testimin sonuçlarını aldım. yazılanlara göre herşey normal görünüyo. dr.um olmadığı için gösteremedim. bu arada birşey soracağım şu free bhcg 50 den düşük olunca ne oluyo du? kız mı erkek mi?

Kızlarrr Allaha şükür ikili test sonucumu aldım dr aradım hiç bir problem yokmuş...Gayet normal çıktı..Darısı bekleyenlerin başına inşallah herkesin sonuçları sağlıklı çıkar...

yarında benim var cok heyecanlıyım göreceğim için meleğimi.. testler de sorunsuz cıkarsa inşallah.. rahat bir nefes alcam..

canım arkadaşlar 50 altı erkek 50 üstü kız demişti

Aramıza hoşgeldin canım. güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum tabii hepberaber

Aminn canımm aminn hepbirlikte inşallah..Zaten çok güzel bir duygu bir de sizlerle paylaşınca,aynı duyguları aynı şeyleri yaşadığını tek olmadığını görünce daha da bir heyecanlanıyor insan :)

o tutmuyor sekerim.. craftyde tutmadı 50 nin altı erkek üstü kızdı ..cok sevindim sonuclarına.. darısı hepimizin basına..

o tutmuyor sekerim.. craftyde tutmadı 50 nin altı erkek üstü kızdı ..cok sevindim sonuclarına.. darısı hepimizin basına..

amin canım. bu arada yarın ultrason ekranına dikkatli bak. çok hızlı hareket ediyo hareketini görebilirsin. ben dr.a giderken tofita yemiştim hadi hayırlısı

kesinlikle sirlicim bence de öyle..
erkek çocuk kıymetli kanaati var toplumda, yapacak bişey yok...
bana sorarsan benim kızım bana herşeyden ve herkesten kıymetli şu anda..

umarım geçer benim bulantılar da..
ya kubicim ne güzel işte, 11 kilo da alırsan bu 6 ayda, doğumdan önceki kilondan daha zayıf bi halde doğum yaparsın..
ohohhhh yemede yanında yat..

öle diyosunda az önce bebişin karnınıda doyurdum yarım ekmek yemişim iştahımın açılmaı kötü mü oldu ne yarım ekmek de sabah yemiştim eyvah göbeğim kocaman oldu yemek yemeğe başlıyalı taş gibi

amin canım. bu arada yarın ultrason ekranına dikkatli bak. çok hızlı hareket ediyo hareketini görebilirsin. ben dr.a giderken tofita yemiştim hadi hayırlısı

anneler gününde bebeişim baan çikolata aldı .. üstünede not yazmıs annecim beni görmeye gelirken yersin diye.. 9+2 iken gittiğimdede nasıl bıcır bıcırdı. eller kollar durmuyordu.. cok hareketli olanlar kız oluryormus zaten :)

merhaba arkadaşlar. ben bikaç gündür yoğun çalışıyodum eve 9,30 gibi geldim hep, sizi pek takip edemedim, şimdi evdeyim çok şükür, ikili test işini çoğunuz hallettiniz . çokta sorun yok okudugum kadarıyla, ne kadar güzel.. bizim randevumuzda pazartesi günü, sona biz kalıyoruz hep, benim bebiş küçük:):)
ben hiç bi sıkıntı yaşamadım hamilelikle ilgili, öyle duygusallık durumu filan da olmadı. ama rüyalar benimde başıma bela, sürekli rüyamda doktorumu görüyorum, hastane görüyorum, saçma saçma rüyalar görüyorum ama bebiş görmüyorum hiç rüyamda.. idrara çıkma sıkıntımda geçti artık, bi ara boyna wc ye taşınıyodum:)
hamileliği öğreniğimden beri bol bol meyve yemeye çalışıyodum, şu diş sıkıntım dan dolayı 1 hafta 10 gündür filan yiyemedim doğru düzgün... bu arada, afedersiniz öyle bi kabız oldum ki, hayatımda hep bağırsaklarımdan sorun yaşadım ama bu kadar hiç olmamıştım, hamilelik bana kabızlık yapıyomuş aslında ama ben beslenmeden dolayı çok anlamıyomuşum demekki.. şimdi yine başladım meyvelerime, aç karnınan kayıs, armut, elma türü şeyler yemeye çalışıyorum, 2 gündür biraz daha iyiyim ama baya bi süre düzelemicem heralde, kan geliyo çünkü yara oldu heralde.

canım kabızsan yediklerine de dikkat et ayrıca kan ilaçlarıda kimisi kabız yapıyor kimisi ishal bünyeye göre.arkadaşımın kan ilacı kabız yapmış benide ishal yapıyor kilo veriyorum geçmiş olsun canım

arkadaşlar bugün bişeyler daha öğrendim ayva yiyince bebek gamzeli olurmuş,hurma sürekli yicekmişsin doğum sancısını azaltır ve doğumu kolaylaştırırmış,günde 5 tane ceviz bebeğin zihnini güçlendirirmiş..

yok canım kan ilacın a başlamadım ben daha, hala folik içiyorum, bu gidişimde verir belki.. çok fazla kansızlık yok bende ama yinede veriyolar heralde, inşallah bende ishal yapar, benim bağırsaklar zaten tembel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…