- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.781
günaydın kızlar,
ben ikili test için hiç ücret ödemedm çok ilginç ssk lı olduğum için muayene ücreti 47 tl ödedm sadece başkada ücret almadılarbaşkent hastanesine gidiyorum ben burda.
ayy bel ağrısı demeyin onun için hiç bişe yapamıyorum ama bende fıtık olduğu için sanırım.
ben hep burdayım yavru özledin miduygulandım yavvv inşallah geçer benim de kusmalarım 3 cü ayımda başladı çok kötüydüm ya yazmışdım geçen gün 11 kilo verdim ama şimdi düzeldim darsı sana olsun hiç bulanmıyo normal insan oldum ama çok dua ettim sizlerede edyorum
canım aramıza hosgeldin.. masallah güzel güzel yazmıssın .. oğluşunun sağlıklı olduguna herseyin yolunda olduguna cok sevindim..
yuba arkadasımızım kasım anneleri göbişleri ve kiloları sayfası var görmüşsündür okurken.. oraya da bekleriz..
valla 2 çocuk düşünüyoruz.. ikinci kız olursa 3. için eşim bana baskı yapacak biliyorum
çünkü tek erkek evlat ve ailesinin ondan bi erkek çocuk beklentisi var doğal olarak..
erkek olursa, belki keyfi bi tane daha yapabilirim 7-8 yıl sonra..
eşim bugün dalga geçti benle, ben şimdi özel hast. gidiyorum ve doğumu orda düşünüyorum,
bana eşim dedi ki, kız olursa devlette doğum yaparsın artık diye...
ben de espri yapıyosun demi dedim, o da tabi felan dedi ama içindekileri söyledi ben biliyorum
ama bu seçmece bişiy diil ki.. herkes kaderine razı oluyo.. o yüzden biraz haksızlık oluyo..
ben inanmıyorum öyle şeylere ve üzülüyorum o konu açıldıkça..
çünkü kayınvalidem de yerli yersiz konuşuyo erkek çocuk mevzusuna..
biz eğitimli insanlar olarak böyle şeylere müdahele etmezsek, bizden sonrakiler de aynı şeylere maruz kalacaklar... o yüzden bana göre çocuk çocuktur...
erkekler oğlu olunca çok mutlu oluyolar ama orası kesin
Çok teşekkür ederimm sizlerde hepiniz birbirinizden tatllısınız maşallah..Girdim yazdım kilomu boyumu :)
Kızlarrr Allaha şükür ikili test sonucumu aldım dr aradım hiç bir problem yokmuş...Gayet normal çıktı..Darısı bekleyenlerin başına inşallah herkesin sonuçları sağlıklı çıkar...
2 li testimin sonuçlarını aldım. yazılanlara göre herşey normal görünüyo. dr.um olmadığı için gösteremedim. bu arada birşey soracağım şu free bhcg 50 den düşük olunca ne oluyo du? kız mı erkek mi?
Aramıza hoşgeldin canım. güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum tabii hepberaber
2 li testimin sonuçlarını aldım. yazılanlara göre herşey normal görünüyo. dr.um olmadığı için gösteremedim. bu arada birşey soracağım şu free bhcg 50 den düşük olunca ne oluyo du? kız mı erkek mi?
o tutmuyor sekerim.. craftyde tutmadı 50 nin altı erkek üstü kızdı ..cok sevindim sonuclarına.. darısı hepimizin basına..
evet canim ya burda da aynen sizdeki gibi bir laf var erkek adamin erkek evladi olur diye, sanki kizlari basina kalmis ne fark eder ki,,,dimi??? erkek egemenliyinin surduyu devletlerde yasiyoruz, bu yuzden erkek olmasini istememiz mantikli gibi gorune bilir sanslari daha bol olur. ama ben evlensem bile feminist ruhu tasidigim icin kiz olsun ille de kiz olsun istiyorum,,,hatta gecen gun doktorda esimi de ultrasona bakmasi icin cagirdim ve hadi gene iyisin kizimiz olucak diye kandirdim onu aslinda mutsuzda olmadi ama doktor hayir gozukmedi deyince suratinin nasil sevindiyini gorucekdin benim icin de fark etmez ama oyle saniyorum ki ilk cocuk kiz olursa daha sansli olur kendimden biliyorum erkek cocuk zaten baslarin taci ilk ya son fark etmez
umarım geçer benim bulantılar da..
ya kubicim ne güzel işte, 11 kilo da alırsan bu 6 ayda, doğumdan önceki kilondan daha zayıf bi halde doğum yaparsın..
ohohhhh yemede yanında yat..
amin canım. bu arada yarın ultrason ekranına dikkatli bak. çok hızlı hareket ediyohareketini görebilirsin. ben dr.a giderken tofita yemiştim hadi hayırlısı
canım kabızsan yediklerine de dikkat et ayrıca kan ilaçlarıda kimisi kabız yapıyor kimisi ishal bünyeye göre.arkadaşımın kan ilacı kabız yapmış benide ishal yapıyor kilo veriyorum geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar. ben bikaç gündür yoğun çalışıyodum eve 9,30 gibi geldim hep, sizi pek takip edemedim, şimdi evdeyim çok şükür, ikili test işini çoğunuz hallettiniz . çokta sorun yok okudugum kadarıyla, ne kadar güzel.. bizim randevumuzda pazartesi günü, sona biz kalıyoruz hep, benim bebiş küçük:):)
ben hiç bi sıkıntı yaşamadım hamilelikle ilgili, öyle duygusallık durumu filan da olmadı. ama rüyalar benimde başıma bela, sürekli rüyamda doktorumu görüyorum, hastane görüyorum, saçma saçma rüyalar görüyorum ama bebiş görmüyorum hiç rüyamda.. idrara çıkma sıkıntımda geçti artık, bi ara boyna wc ye taşınıyodum:)
hamileliği öğreniğimden beri bol bol meyve yemeye çalışıyodum, şu diş sıkıntım dan dolayı 1 hafta 10 gündür filan yiyemedim doğru düzgün... bu arada, afedersiniz öyle bi kabız oldum ki, hayatımda hep bağırsaklarımdan sorun yaşadım ama bu kadar hiç olmamıştım, hamilelik bana kabızlık yapıyomuş aslında ama ben beslenmeden dolayı çok anlamıyomuşum demekki.. şimdi yine başladım meyvelerime, aç karnınan kayıs, armut, elma türü şeyler yemeye çalışıyorum, 2 gündür biraz daha iyiyim ama baya bi süre düzelemicem heralde, kan geliyo çünkü yara oldu heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?