- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.001
cnm ben vitale hastanesine Ali fuat beye gidiyorum zaten benimki tedavi ile oldu özlenen bebğim yani kuzum benim. Ali Fuat Şengör doktorum memnun oldum ben de
Hemen ekliyorum cnm hoş gelldin minişinle
ay cnm benim ne demek benim bebiş erkek çıktı ama içime kız doğuyohayırlısı olsun yinede eğlence bizim için
cnm sen bilğilerini yeniden ver listede hiç yoksun yanlışıkla silindi heralde vardı yoksa
geçer cnm çok az kalmış ben sanrım 14 hafta 5 6 günlükken geçti şimdi kendime dur diyemiyorum doymuyorumhakkında hayırlısı olsun cnm inşallah bulantıların bırakır gider senide sen doymazsın benim gibi
ekliyorum cnmhoş geldin yaşın eksik listede
garanti olması için 17. Veya 18. Haftada çağırıyorlar. 3'lü test yapıcaklar ve hepimizin ki güzel çıkıcak
biz geldiknasılsınız kızlar görüşmeyeli ben bayadan beri gelemedim yaz temizliğine başladım evi badana yaptırıyorum çok yoruldum ama az kaldı darısı size kızlar ama kendinizi yormayın
ya kızlar hep ağzımdan bebeğimi severken haberim olmadan kızım diye sevdim ağzımdan kaçtıkızım mı olcak offf yaaa 15 + 5 oldum kimse sölemiyo cinsiyetini sanki 9 ay öğrenmicem gibi hangi doktora gittiysm karar almışlar 18 haftadan önce sölemeyiz diye
ikili testi temiz çıkanlarda 3 lü yaptırıyormu ki????
ben de memnun oldum.. benim arkadaşlar da oraya gittiler canım, biz de bebek görmeye gitmiştik.. güzel bi hastane.. umarım sağlıkla alırsın bebişini kucişine...
kubicim benim de eksik bilgilerim var..
cinsiyet belli değil daha, belki yarın söyler doktorcuğum :44:
başka eksik bişey kalmıyo hatırladığım kadarıyla
sat: 6 şubat.
ohh ne güzle tertemiz olmuştur ev..
aman boya kokusunda durma fazla, kendini heder etme
bebişinin odacığını hazırladın mı kız??
aslında 9 ay bilmesek süpriz olsa ne iyi olur..
ama ben de bu merak varken biraz zor
ikili testi temiz çıkanlarda 3 lü yaptırıyormu ki????
Merhabalar. İyi haftalar.
İkili test sonuçlarınız güzel çıkmış. Hamd olsun Rabbime. İnşallah biz de iyi sonuçlar alırız. Biz bu hafta yaptıramıcaz sanırım. Benim Perşembem boş ama o gün de resmi tatil. Haftaya Perşembeye gidicem. Bir de geç yumurtladığım için 3-4 gün geriden geliyoruz biz. Bebeğim 11+5 günlükken 4.56cm idi. Hamd olsun. İnşallah haftaya güzel sonuçlarımı yazarım ben de. Burnunu gördüğümüzü yazmıştım. Bunun iyi bir şey olduğunu az önce bir arkadaşımızın mesajından öğrendim. Bebeklerimiz inşallah sağlıkla dünyaya gelirler. Her pazartesi yeni bir haftaya giriyoruz ve ben ekstra mutlu oluyorum. Artık 12 haftalığız diyebileceğim. 4.haftadan beri saymaktan yorulmadım. :) O zamanlar 12.haftalığız diyenleri okuyunca biz ne zaman göreceğiz o günleri diyordum. Demek ki sağlık verince Rabbim, görülüyor bu günler hamd olsun. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. :97:
evt boya kokusu :89: iğrençevt temiz oldu valla bebişin odasına gelince daha cinsiyetini sölemediler evt cnm ya çok meraklıyız ben heran bir doktora daha gidebilirim ama sölemiyolar yaa neyse sabreden derviş muradına ermiş sen ne yaptın cnm göbişin çıktımı
yok yaaa.. ben kızım 11 aylıkken ikinciye hamile kaldığım için, henüz kimse böyle bi çılgınlık yapacağıma ihtimal vermiyoo yüzden kimse çakmadı..
zaten doğum kilolarımı verememiştim.. yani göbek diye düşünülüyo henüz
ama bana sorarsan biraz çıktı gibi, yani yağlı simit modelinden kurtuldu biraz daha hamile göbeği halini aldı toparlandı.. ama bunu sadece eşim ve ben görebiliyoruz henüz
yaaa size çok komik bişey anlatıcam da çok uzun ya yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyorum ama okuyunca kopacaksınız eminim..
yok yaaa.. ben kızım 11 aylıkken ikinciye hamile kaldığım için, henüz kimse böyle bi çılgınlık yapacağıma ihtimal vermiyoo yüzden kimse çakmadı..
zaten doğum kilolarımı verememiştim.. yani göbek diye düşünülüyo henüz
ama bana sorarsan biraz çıktı gibi, yani yağlı simit modelinden kurtuldu biraz daha hamile göbeği halini aldı toparlandı.. ama bunu sadece eşim ve ben görebiliyoruz henüz
yaaa size çok komik bişey anlatıcam da çok uzun ya yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyorum ama okuyunca kopacaksınız eminim..
enemmmmmmmmmmmGünaydın Herkese..
Biz şoktayız minik kuzum erkekmiş hemde yanılma payı olmaz sanmıyorum dedi doktor .. ben anlamıyorum acaba görmediklerinde kıza benziyomu diyolar.. oysaki tahminde bulunmamaları en doğrusu..kızım diye sevdim 2 hafta o kadar alıştırdımki kendimi kıza duyduğumda neredeyse bayılacaktım.. çin takvimi beta hcg yüksekliği ekşi yemek falan hepsi hurafe :) sadece rus takviminde erkek çıktı oda tesadüftür.. ismini hazırlamıştım odasına karar vermiştim süsleme püsleme hayalleri kurmuştum..şimdi sıfırdan başlıcam içim biraz buruk ne yalan söyliyeyim bana gücenmesin yavrum..Allahım sağlıklısını hayırlısını nasip etsin..tamamına erdirsin..
iyi gunler nasilsiniz...?
yaz ilkimucum gulmek hepimiz icin iyi gelir
iyi gunler nasilsiniz...?
yaz ilkimucum gulmek hepimiz icin iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?