2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
biz geldik nasılsınız kızlar görüşmeyeli ben bayadan beri gelemedim yaz temizliğine başladım evi badana yaptırıyorum çok yoruldum ama az kaldı darısı size kızlar ama kendinizi yormayın

ya kızlar hep ağzımdan bebeğimi severken haberim olmadan kızım diye sevdim ağzımdan kaçtı kızım mı olcak offf yaaa 15 + 5 oldum kimse sölemiyo cinsiyetini sanki 9 ay öğrenmicem gibi hangi doktora gittiysm karar almışlar 18 haftadan önce sölemeyiz diye

cnm ben vitale hastanesine Ali fuat beye gidiyorum zaten benimki tedavi ile oldu özlenen bebğim yani kuzum benim. Ali Fuat Şengör doktorum memnun oldum ben de

ben de memnun oldum.. benim arkadaşlar da oraya gittiler canım, biz de bebek görmeye gitmiştik.. güzel bi hastane.. umarım sağlıkla alırsın bebişini kucişine...

kubicim benim de eksik bilgilerim var..
cinsiyet belli değil daha, belki yarın söyler doktorcuğum :44:
başka eksik bişey kalmıyo hatırladığım kadarıyla
sat: 6 şubat.

muhtemel doğum tarihimi bilmiyorum sezaryen olacağım için biraz erken olacak bu sefer galiba..
kızımı 40+1 de doğurmuştum da

biz geldik nasılsınız kızlar görüşmeyeli ben bayadan beri gelemedim yaz temizliğine başladım evi badana yaptırıyorum çok yoruldum ama az kaldı darısı size kızlar ama kendinizi yormayın

ohh ne güzle tertemiz olmuştur ev..
aman boya kokusunda durma fazla, kendini heder etme
bebişinin odacığını hazırladın mı kız??

aslında 9 ay bilmesek süpriz olsa ne iyi olur..
ama ben de bu merak varken biraz zor

cnm ekledim bilgilerin tmm

evt boya kokusu :89: iğrenç evt temiz oldu valla bebişin odasına gelince daha cinsiyetini sölemediler evt cnm ya çok meraklıyız ben heran bir doktora daha gidebilirim ama sölemiyolar yaa neyse sabreden derviş muradına ermiş sen ne yaptın cnm göbişin çıktımı

Merhabalar. İyi haftalar.

İkili test sonuçlarınız güzel çıkmış. Hamd olsun Rabbime. İnşallah biz de iyi sonuçlar alırız. Biz bu hafta yaptıramıcaz sanırım. Benim Perşembem boş ama o gün de resmi tatil. Haftaya Perşembeye gidicem. Bir de geç yumurtladığım için 3-4 gün geriden geliyoruz biz. Bebeğim 11+5 günlükken 4.56cm idi. Hamd olsun. İnşallah haftaya güzel sonuçlarımı yazarım ben de. Burnunu gördüğümüzü yazmıştım. Bunun iyi bir şey olduğunu az önce bir arkadaşımızın mesajından öğrendim. Bebeklerimiz inşallah sağlıkla dünyaya gelirler. Her pazartesi yeni bir haftaya giriyoruz ve ben ekstra mutlu oluyorum. Artık 12 haftalığız diyebileceğim. 4.haftadan beri saymaktan yorulmadım. :) O zamanlar 12.haftalığız diyenleri okuyunca biz ne zaman göreceğiz o günleri diyordum. Demek ki sağlık verince Rabbim, görülüyor bu günler hamd olsun. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. :97:

sevdecim bence git yaptır, belki bebek ileri gitmiştir çünkü. ben 12 lerde gitmiştim bebek 13 lerde çıktı, yani ihmal etsek geç kalıyorduk. 14 ten sonra bu test yapılmıyor.

yok yaaa.. ben kızım 11 aylıkken ikinciye hamile kaldığım için, henüz kimse böyle bi çılgınlık yapacağıma ihtimal vermiyo o yüzden kimse çakmadı..
zaten doğum kilolarımı verememiştim.. yani göbek diye düşünülüyo henüz
ama bana sorarsan biraz çıktı gibi, yani yağlı simit modelinden kurtuldu biraz daha hamile göbeği halini aldı toparlandı.. ama bunu sadece eşim ve ben görebiliyoruz henüz
yaaa size çok komik bişey anlatıcam da çok uzun ya yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyorum ama okuyunca kopacaksınız eminim..

yaz cnm nedemk bende topiğimizin başına göbiş topiği açtım koyarız artık listenin üstüne kopyalıcam bakarsınız

iyi gunler nasilsiniz...?

yaz ilkimucum gulmek hepimiz icin iyi gelir

enemmmmmmmmmmm
benim de bi surprız olmasın :)

iyi gunler nasilsiniz...?

yaz ilkimucum gulmek hepimiz icin iyi gelir

ben ve bebişim iyiyz sanırım biraz küstüm bebişime göstermiyo kendini saklıyo neyse şimdiden şikayete başladım sen nasılsın cnm nasıl gidiyo çok işin var mı

kızlar anket ekledim hadi bakalım oylayalım kim bilir ben ne zaman oylıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…