2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bebişini hisseden arkadaşlar ne şanslısınız inşallah ben de en yakın zamanda hissederim 15+4 oldum daha bişey yok.

off benim doktorumda aynı fikiğrde, ayda birden sık girmene gerek yok, belli haftalarda görmemiz yeterli diyor bana kalsa 15 günde bir çağırsa süper olacak ama:)

canım çook geçmiş olsuun nasıl oldu öyle dalgınlığına mı geldi ?Bebeğininde seninde iyi olmanıza sevindim o dut ağacının altından da geçme bidaa pis ağaç

bugün yine kimsecikler uğeamamış topiğimize:) bende dahil... ben dünde yazamamıştım fazla, geçmişi okudum ama hp..
dün akşam baya kalabalık misafirim vardı, bide ani çıktı evim dağınıktı, evimi topladım, sil süpür.. biraz da hazırlık yaptım, misafirlerde geç dağıldılar pestilim çıkmış... önceden bana mısın demezdi bunlar, şimdi hemen yoruluyorum, hemen belim ağrımaya başlıyo... kuzum uyarıyı veriyo hemen, annee yoruldum yat diyo:)

akşam çok komik bişey oldu bu arada, gelen misafirler görümcemi görmeye gelmişler..( kız la çocuk daha önce birbirini hiç görmemişler ) ben sürekli serviste dolaştığım için damat beni zannetmiş istenecek kızı:):) yüzüklerim filan da yoktu akşam.. sonra yengesi söylemiş, kadın bide geldi bana söyledi..

arkadaşlar merhabaa..

eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok

şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..

bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:
Philips - Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Sterilizasyon cihazları - Beslemeye hazırlık - Anne ve çocuk bakımı

şöle diim
şimdi bile ağrıo :)
dr amca normal dedi bana bu ağrı ile ilgili hatta gittiğime bile kızmıştı
için rahat olsun ama ara konuş

Doktorumu aradım, gel hemen bir bakayım dedi. Ben de koşturarak gittim. Ultrasona girdim. Bebişim maşallah iyiymiş. Benim miyomum vardı. Anlattığım ağrının miyomdan olabileceğini söyledi. Dinlenmemi tavsiye etti. Çok ağrıdığında Parol içebilirsin dedi. İkili test sonuçlarına tekrar bakmasını istedim, daha önce telefonla sormuştum. Gayet iyi, herşey yolunda dedi. Hamd olsun Rabbime. Ben sana bunun kız olduğunu söylemiş miydim dedi. Ben de kız olduğunu tahmin ediyorum demiştiniz dedim. Yine diyorum kız bu kız dedi. İyi ki gitmişim, yarın gönül rahatlığıyla yolculuğa çıkabileceğim. Çok şükür. Kandil hediyesi oldu bana bu. Ağrılarımı unuttum bebişimi görünce. Maşallah kalbi küt küt atıyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu gece bol bol dua edelim. Hayırlı Kandiler.

arkadaşlar merhabaa..

eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok

şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..

bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:
Philips - Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Sterilizasyon cihazları - Beslemeye hazırlık - Anne ve çocuk bakımı

önemli bişey yokmuş işte.. için rahatlamıştır.. çok pimpirikli olmayın arkadaşlar, kendimizi dinleyip, kafaya çok taktıkça daha kötü oluyoruz, bugünde dene bakalım başın ağrıyacak mı, inşallah ağrımaz da... prenseste kesinleşti yani artık,hadi gözün aydın

Sağol canım. Moraliniz bozulmasın diye doktoruma gittiğimde öğrendiğim bir şeyi söylemedim. Ama sen kendinizi dinlemeyin deyince söyleyeyim dedim. Doktorumu aradığımda hemen gel dedi. Ben de gittim. Benden önce birisi girmişti. Yanındaki kişi ağlayarak çıktı. Sonra o çıktı. Ben içeri girdim. Doktorum muayene etti beni. Bir şey yok bebek gayet iyi dedi. Bende korktum 24 saattir karnım ağrıyor dedim. Şiddetli ağrın olursa yine gel dedi. Her ağrı önemli değildir ama dedi senden önce giren kişi karın ağrısı şikayetiyle geldi dedi. Bakmışlar ki bebek içeride ölmüş. 13 haftalıkmış. Rabbim sabır versin o kadına. Yani kızlar ağrılarınızı bence ciddiye alın. Her ağrı kötü sonuçlanacak diye bir kaide yok ama karnınız ağrırken bir şey olmaz deyip yatarsanız içeride bebek ölürse sizi zehirleyebilir. Doktorum beni çok rahatlattı ama sonuçta aradığımda hemen gel diyen de o oldu. Ameliyata girecekti, sağolsun, beni arada aldı. O kadar işinin gücünün arasında dinleme kendini, geçer ağrın diyebilirdi. Ama o da önemsedi karın ağrısını. Benden önce giren kadının durumu gibi olmasın, ama kızlar karnınız ağrırsa ya da farklı bir şey hissederseniz doktorunuza haber verin. Rabbim tüm kötülüklerden muhafaza buyursun hepimizi.

ilkumucum çok geçmiş olsun canım benim, Allah tan bebişimize bişey olmamış, annesi sende kendine iyi bak aman :)

Allah korumuş canım,çok geçmiş olsun...Aman dikkat.

ayy cnm benim iyiki bişey olmadı çok mu kötü düştün inşallah bişey olmaz doktora gittin mi :26:
ne aşısı acaba bu???ben hiç aşı olmadım bebişim17+3 şuan
cnm tetenoz aşısı 5 ayda vuruluyo ben biraz erken vuruldum öle çağırdı sağlık ocağı :94: ama hala acıyo salı vuruldum kocaman şişdi hala acıyo aşısı olucak arkadaşlar allah yardımcınız olsun
bebişini hisseden arkadaşlar ne şanslısınız inşallah ben de en yakın zamanda hissederim 15+4 oldum daha bişey yok.
hissedetsin cnm hepinizin başına olsun sağlıklı olsunlarda
arkadaşlar bnde ilk sayfadaki listeye eklenmek istiorum.napmam lazım.

cnm kaç haftalıksın yaşın bulunduğun il. en son sat tahmini doğum tarihi cinsiyeti bunları yaz ben geçmişe bakıp eklerim sen sanki listede vardın ama ben bi bakım

arkadaşlar bnde ilk sayfadaki listeye eklenmek istiorum.napmam lazım.

cnm sen listede varsın 16 hafta yazmışım seni cinsiyetin erkek yazıyo gerisi eksik cnm tahmini doğum tarihi yaşın en son adet tarihin bunları sölersen hemen eklerim cnm

slm kızlar herkes iyidir umarım işe bşladım sabah 8 akşm 8 sandalyede oturuyorum masa başı işindeyim ama ilk defa 2 gündür belim ağrıyor çok oturmaktan sanırım işte uzanma şansı yok sanırım o yüzden oluyor eve gelince okumaya çalışıyorum ama hemen çıkıyorum birşey yazamadan eşime lazım oluyor net kısa süre alabiliyorum pc o yüzden açıklama yapıp kaçayım istedim herkesin kandili mübarek olsun

çok geçmiş olsun canım Rabbim saklamış

cnm sen listede varsın 16 hafta yazmışım seni cinsiyetin erkek yazıyo gerisi eksik cnm tahmini doğum tarihi yaşın en son adet tarihin bunları sölersen hemen eklerim cnm
ay ben kendimi göremedim listede istanbulda yaşıyorum,20yaşındayım,sat2 şubat,8şubat tahmini dogum tarihi,17+1im bu arada.teşekkürler şimdiden.Birde pirpele değil canım pirlepe

Son düzenleme:
arkadaslar ya hani yazı yazınca yazının altında bebegin doguma nekadar kaldıgını gosteren bi tablo varya nerden nasıl yapıcam onu beceremedim bi ya

Kubicim kendim dışında hiç Rana'yla tanışmadım onun için ne desem yalan olur :)) Ama şanslı oldukları kesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…