- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.041
bende gecen hafta vurdurdum aşımı ilk gün hi. acımadı ama ertesi gün acayip kolum ağrıdı
2 gün sol tarafıma yatamadım ağrısından gerçekten cok acı veriyormuş anne olmak kolay değil yavaş yavaş alıştırıyor acılara
kızlar bu forumda kimsecikler beni özlememiş halbuki ben iki gündür yoktum...
iş yerinde dut ağacında dutlar dökülmüş mermerin üzerine ben de kaydım bir güzel düştüm...
ama Allahtan bebişime bişey olmadı..
ona bişey olsaydı bn napardım
çok dikkat edin bastığınız yere...
meyve ağaçlarının yakınından geçerken dikkatli olun..
şöle diim
şimdi bile ağrıo :)
dr amca normal dedi bana bu ağrı ile ilgili hatta gittiğime bile kızmıştı
için rahat olsun ama ara konuş
Doktorumu aradım, gel hemen bir bakayım dedi. Ben de koşturarak gittim. Ultrasona girdim. Bebişim maşallah iyiymiş. Benim miyomum vardı. Anlattığım ağrının miyomdan olabileceğini söyledi. Dinlenmemi tavsiye etti. Çok ağrıdığında Parol içebilirsin dedi. İkili test sonuçlarına tekrar bakmasını istedim, daha önce telefonla sormuştum. Gayet iyi, herşey yolunda dedi. Hamd olsun Rabbime. Ben sana bunun kız olduğunu söylemiş miydim dedi.Ben de kız olduğunu tahmin ediyorum demiştiniz dedim. Yine diyorum kız bu kız dedi. İyi ki gitmişim, yarın gönül rahatlığıyla yolculuğa çıkabileceğim. Çok şükür. Kandil hediyesi oldu bana bu. Ağrılarımı unuttum bebişimi görünce. Maşallah kalbi küt küt atıyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu gece bol bol dua edelim. Hayırlı Kandiler.
önemli bişey yokmuş işte.. için rahatlamıştır.. çok pimpirikli olmayın arkadaşlar, kendimizi dinleyip, kafaya çok taktıkça daha kötü oluyoruz, bugünde dene bakalım başın ağrıyacak mı, inşallah ağrımaz da... prenseste kesinleşti yani artık,hadi gözün aydın
iş yerinde dut ağacında dutlar dökülmüş mermerin üzerine ben de kaydım bir güzel düştüm...
ayy cnm benim iyiki bişey olmadı çok mu kötü düştün inşallah bişey olmaz doktora gittin mi :26:kızlar bu forumda kimsecikler beni özlememiş halbuki ben iki gündür yoktum...
cnm tetenoz aşısı 5 ayda vuruluyo ben biraz erken vuruldum öle çağırdı sağlık ocağı :94: ama hala acıyo salı vuruldum kocaman şişdi hala acıyone aşısı acaba bu???ben hiç aşı olmadım bebişim17+3 şuan
hissedetsin cnm hepinizin başına olsun sağlıklı olsunlardabebişini hisseden arkadaşlar ne şanslısınız inşallah ben de en yakın zamanda hissederim 15+4 oldum daha bişey yok.
arkadaşlar bnde ilk sayfadaki listeye eklenmek istiorum.napmam lazım.
arkadaşlar bnde ilk sayfadaki listeye eklenmek istiorum.napmam lazım.
ay ben kendimi göremedim listedecnm sen listede varsın 16 hafta yazmışım seni cinsiyetin erkek yazıyo gerisi eksik cnm tahmini doğum tarihi yaşın en son adet tarihinbunları sölersen hemen eklerim cnm
kız rana ismi güzel huylu oluyomu anlat bana kendini şaka canım şaka eşim istemiyo malesef benim istediğim isimleri
ekledim cnmhoşgeldin aramııza
ay evt yaa elindeki alettle birkez vurdu ama tık yok 3 seferden beri uyuyo doktora girince çıkıncada bir tekme atıyo bizim civcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?