- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.021
anladım canım neyne nete bakıyorum 14haftanın sonlarına doğru kıpırdamalr hissedilir diye yazıyodu umutla bekliyorumbuhafta hissederim diye aslında akşam hissettim sanki bituhaf oldum eşime söledim galib oynuyo baksana diye gözükmüyo diyo oda dedim iki kez oldu geçti sıkıştırdım heralde dediminş.bende bulantılardan tamamen kurtulurum
inşallah cnm geçsin artık büyüdü bebişlerimiz
ya bende istiyorum böle herşeyi ayrıntılıanlatsın ama benimkide öle değil doktorum ii benimde ama buyönünü sevmiyorum arkadaşımın doktoru herşeyi detaylı anlatıyomuş çok hoşuma gidiyo ne yicek,ne içecek kullanacağı kremlere kadar ama bizimki hiç maalesf..
ya doktor konusunu hiç açmayalım bu değiştirdiğim kaçıncı doktor ama snrm bu sefer tutturdum ilk kez bir doktordan çıkınca içim ferahladı. Ama benden "bu tür gebeler" diye bahsetti ve eğer böyle devam edersem ya evde doğuracağımı ya da önüme gelen hastanede doğum yapacağımı söyledi:) Ama biz de kendimizce haklıyız herkes rahim ağzından bahsediyor böyle bir ölçümün yapılmasını istemem suç mu, hem ne yicez ne içicez bilmiyoruzki sanki 9. çocuk doğurduğumuz ikincilerde böyle olmucaz onlarda bizi anlasın değil mi ama:))) Her önüne gelen mantarın var dedi ilaç dayadı ya biri muayene etsin diyordum sonunda muayene eden çıktı. Ama öğrendim ki %90ı umursamaz...
canım akşam doktora gidicem bende sorayım bakalım çok fena bastırıyo bazen sen sordunmu ne zamn geçecekmiş.?
Kızlar sabah yazmıştım, dün akşam kasık ağrım vardı. Sabaha doğru azalır gibi oldu. Öğlen dışardan geldim. İyiydim yani. Ama eve geldim, öğleden beri kasık ağrım var. Azaldı diyordum. Şimdi duş aldım. Oturduğum zaman, yattığım zaman fark etmiyor, kasık ağrısını hissediyorum. Bir de sürekli değil. Sanki birşeyle sıkıyormuşum yumurtalıklarımı, sonra gevşetiyorum. Öyle garip bir ağrı. Doktorumu arayacağım ama ben yarın yola çıkıyorum, gel derse gidemem, yolculukta da birşey olursa diye de korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce ciddi bir şey midir bu? Yoksa rahim genişlemeye çalışıyor ondan mı acaba?
erik karın ağrısı yapıyorsa hiç bulaşma ozman, bol bol lifli gıdalar tüket bari en azından sindirimini kolaylaştırır.
arkadaşlar ben çocuk bezi stoklamaya düşünüyorum. marka konusunda kararsızım. sizler ne yaptınız
evet sordum kımınde 9 ay surdugu olur dedı ozellıkle erkek bebekler mıdeye baskı yaparlar dedı hanı kızlar genelle asagıda tasndıgı ıcın.. hanı bıde derlerya saclanırmış dıye ne bılım batıla ınanakmı bılemedm şimdı..
Molfix sızdırıyor huggiess eti havalı olan bebeklerde (ki beyaz tenli olanlar çoğunlukta) pişik yapıyor. Prima kullanmıştım 12 yıl önce etrafımdaki herkes hepsini denedi primanın dışında hepsinden pişman oldu. Eşimde bu ay almaya başlayalım dedi. Uni baby Islak pamuk ve prima premium yenidoğan alıcaz. 3-6 kg almayın en küçüğünden alın 3-6 kg çırpı bacaklar yüzünden yanlardan kaçırıyor.
vajinana da baskı yapıo dimi
bana dr çok normal dedi ama bence sen bugün git bi göster için rahat etsin
Evet craftycim yaa. İlk aylarda hissediyordum bu ağrıyı ki hamile kaldığımı bu ağrı sayesinde anlamıştım. Ya demiştim hamileyim ya da kistim falan patladı, o yüzden ağrıyor demiştim. Doktoruma ilk haftalarda sorduğumda rahim genişliyor, ondan ağrıyor, bazıları hiç hissetmez ama bazıları hisseder demişti. 14.haftaya kadar hissetmedim ama, başlarda olmuştu sadece. İki gündür ağrıyor. İnşallah kötü bir şeyden değildir. Bir arayayım doktorumu, bakalım ne diyecek.
Dün doktora gittim 3'lü test sonucumu aldım. Herşey yolunda risk 1:3500 lerde ama doktor kızımı göstermedi "daha bir hafta olmuş ultrasona gireli o yüzden bakmamıza gerek yok" dedi. Nasıl canım sıkıldı nefesim daraldı ağladım çok üzüldüm. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman kızımı görürüm inşallah.
benimkide kız hiçç aşada diil
her gece talcid eşliğinde minimum 3 kere yanma ile uyanıorum
fena fena :)
süper ii yapmış
benimki de kızıo ayda 1 den fazla yok dio
Dün doktora gittim 3'lü test sonucumu aldım. Herşey yolunda risk 1:3500 lerde ama doktor kızımı göstermedi "daha bir hafta olmuş ultrasona gireli o yüzden bakmamıza gerek yok" dedi. Nasıl canım sıkıldı nefesim daraldı ağladım çok üzüldüm. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman kızımı görürüm inşallah.
arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini net bir şekilde hissetmeniz için 5. ayda olmanız lazım,
yani 20. haftalardayken çok net bi şekilde hissedebilirsiniz..
o tarihten sonra hissetmemeniz tuhaf...
yani bebeğinizin hareketlerini kontrol edin dedikleri haftalar beşinci aydaki haftalardan sonra oluyor..
zaten o haftalardan sonra doktorlar "bebeğinizin hareketlerini izleyin",yarım gün hissetmezseniz direk bize gelin" diyorlar..
bundan önce hareket hissedenler olabilir, zaman zaman ben de hissediyorum, fakat bunu gün içinde sürekli yada hergün rutin şekilde hissedemezsiniz... o yüzden hissedemediğiniz zaman telaşa kapılmayın..
hissedememek de normal arkadaşlar, şimdi ben neden hissetmiyorum diye oturup boşuna üzülmeyin...
bir ay daha bekleyin kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?