2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Herkesin kandili mubarek olsun arkadaslar. Allah nice kandiller yasamayi nasip etsin evlatlarimizla insallah.

princess cim Allah yardimcin olsun canim herseyin hayirlisi Allahtan ben inaniyorum sonuclarinin iyi cikacagina insallah cabucak atlatacaksin ve guzel haberlerle geleceksin. gonlunu feraah tut.

inşallah cnm geçsin artık büyüdü bebişlerimiz

kızlarrr az önce doktordan geldim ayrıntılı ultrason yapıldı. Doktor herşey yolunda gözüküyor ama 15 gün sonra yine inceleyeceğim dedi. o kadar netti ki görüntü anlatamam oğlumu gördüm net net, ağzını falan açıyordu çok heyecanlandım. doktor dedi ki bir problem yok dedi ama kalple ilgili en iyi görüntü 22-23. haftada alınırmış aklınızda olsun sizde o zaman gidin diye söyliyeyeim dedim. 2 kere gitmek zorunda kalabilirsiniz benim gibi....

ya doktor konusunu hiç açmayalım bu değiştirdiğim kaçıncı doktor ama snrm bu sefer tutturdum ilk kez bir doktordan çıkınca içim ferahladı. Ama benden "bu tür gebeler" diye bahsetti ve eğer böyle devam edersem ya evde doğuracağımı ya da önüme gelen hastanede doğum yapacağımı söyledi:) Ama biz de kendimizce haklıyız herkes rahim ağzından bahsediyor böyle bir ölçümün yapılmasını istemem suç mu, hem ne yicez ne içicez bilmiyoruzki sanki 9. çocuk doğurduğumuz ikincilerde böyle olmucaz onlarda bizi anlasın değil mi ama:))) Her önüne gelen mantarın var dedi ilaç dayadı ya biri muayene etsin diyordum sonunda muayene eden çıktı. Ama öğrendim ki %90ı umursamaz...

kimmiş bu dr
ne saçma insanlar yaaa parası ile iş yapıosun neticede dimi anlamıorum bu insanları

canım akşam doktora gidicem bende sorayım bakalım çok fena bastırıyo bazen sen sordunmu ne zamn geçecekmiş.?

evet sordum kımınde 9 ay surdugu olur dedı ozellıkle erkek bebekler mıdeye baskı yaparlar dedı hanı kızlar genelle asagıda tasndıgı ıcın.. hanı bıde derlerya saclanırmış dıye ne bılım batıla ınanakmı bılemedm şimdı..[/QUOTE]

Benim ilk bebeğim kızdı ve 9 ay midem yandı. Ayrıca biz size Crafty'le yiyin yiyin 16 haftadan sonra mideniz yanacak demiştik. Ben geçenlerde midemin yanmasından dolayı ağladım. talcid vardı kullandım ve rahatladım. Doktor Renie kullan dedi.

Kızlar sabah yazmıştım, dün akşam kasık ağrım vardı. Sabaha doğru azalır gibi oldu. Öğlen dışardan geldim. İyiydim yani. Ama eve geldim, öğleden beri kasık ağrım var. Azaldı diyordum. Şimdi duş aldım. Oturduğum zaman, yattığım zaman fark etmiyor, kasık ağrısını hissediyorum. Bir de sürekli değil. Sanki birşeyle sıkıyormuşum yumurtalıklarımı, sonra gevşetiyorum. Öyle garip bir ağrı. Doktorumu arayacağım ama ben yarın yola çıkıyorum, gel derse gidemem, yolculukta da birşey olursa diye de korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce ciddi bir şey midir bu? Yoksa rahim genişlemeye çalışıyor ondan mı acaba?

vajinana da baskı yapıo dimi
bana dr çok normal dedi ama bence sen bugün git bi göster için rahat etsin

Molfix sızdırıyor huggiess eti havalı olan bebeklerde (ki beyaz tenli olanlar çoğunlukta) pişik yapıyor. Prima kullanmıştım 12 yıl önce etrafımdaki herkes hepsini denedi primanın dışında hepsinden pişman oldu. Eşimde bu ay almaya başlayalım dedi. Uni baby Islak pamuk ve prima premium yenidoğan alıcaz. 3-6 kg almayın en küçüğünden alın 3-6 kg çırpı bacaklar yüzünden yanlardan kaçırıyor.

Benim ilk bebeğim kızdı ve 9 ay midem yandı. Ayrıca biz size Crafty'le yiyin yiyin 16 haftadan sonra mideniz yanacak demiştik. Ben geçenlerde midemin yanmasından dolayı ağladım. talcid vardı kullandım ve rahatladım. Doktor Renie kullan dedi.[/QUOTE]

benimkide kız hiçç aşada diil
her gece talcid eşliğinde minimum 3 kere yanma ile uyanıorum
fena fena :)

ben primanın çişle birleştiğinde ortaya çıkan kokusuna dayanamıorum
öğkkk

vajinana da baskı yapıo dimi
bana dr çok normal dedi ama bence sen bugün git bi göster için rahat etsin

Evet craftycim yaa. İlk aylarda hissediyordum bu ağrıyı ki hamile kaldığımı bu ağrı sayesinde anlamıştım. Ya demiştim hamileyim ya da kistim falan patladı, o yüzden ağrıyor demiştim. Doktoruma ilk haftalarda sorduğumda rahim genişliyor, ondan ağrıyor, bazıları hiç hissetmez ama bazıları hisseder demişti. 14.haftaya kadar hissetmedim ama, başlarda olmuştu sadece. İki gündür ağrıyor. İnşallah kötü bir şeyden değildir. Bir arayayım doktorumu, bakalım ne diyecek.

şöle diim
şimdi bile ağrıo :)
dr amca normal dedi bana bu ağrı ile ilgili hatta gittiğime bile kızmıştı
için rahat olsun ama ara konuş

Dün doktora gittim 3'lü test sonucumu aldım. Herşey yolunda risk 1:3500 lerde ama doktor kızımı göstermedi "daha bir hafta olmuş ultrasona gireli o yüzden bakmamıza gerek yok" dedi. Nasıl canım sıkıldı nefesim daraldı ağladım çok üzüldüm. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman kızımı görürüm inşallah.

süper ii yapmış
benimki de kızıo ayda 1 den fazla yok dio

kızlar bu forumda kimsecikler beni özlememiş halbuki ben iki gündür yoktum...
iş yerinde dut ağacında dutlar dökülmüş mermerin üzerine ben de kaydım bir güzel düştüm...
ama Allahtan bebişime bişey olmadı..
ona bişey olsaydı bn napardım
çok dikkat edin bastığınız yere...
meyve ağaçlarının yakınından geçerken dikkatli olun..

benimkide kız hiçç aşada diil
her gece talcid eşliğinde minimum 3 kere yanma ile uyanıorum
fena fena :)

benim bebeğimde kız ve benimde midem yanıyordu .. ama su sıık sık az az yeme önerisi işe yarıyor bence.. benim diyet oyle oldugundanmı bilmem .. bu 4 gündür yanma yok cok sükür..

süper ii yapmış
benimki de kızıo ayda 1 den fazla yok dio

bana da 1 ay sonraya gün verdi daha 12 gün var görmeme.. son gittiğimde ikili test uzun sürmüştü ve eşim hepsini kameraya cekti.. nerdeyse her aksam izliyorum kızımı.. sanki herdefasında farklı geliyor bize.. delimiyiz neyiz..

yaşasın yaşasın o zaman benim 2,5 haftam kalıyor bebişimi hissetmem içinaaa çok heycanlı bişi buu yaaaaaaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…