2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

selam canim nasilsin? evet simdi okudum ve netden arasdirdim, gebelikte kullanila biliyomus doktorun izniyle, ama icerisinde sulfat varmis bana yan etki gosteren zaten sulfatmis. doktoruma yine de soyliycem bakalim umarim care olur. sana da gecmis olsun anemi ciddi bir rahatsizlik umarim yakinda iyilesirsin. kendine ve bebise iyi bak.

maşallah valla inanamıyorum sizin gibi olanlara ben 16. Haftadayım 3,5 kilo aldım bile şimdiden nasıl başarıyorsunuz almamayı bana da söyleyin

:) yerim ben onları ya. ben zaten ilk haftalarda görrsem korkarım dedim minicik bişi zaten pimpiriğim ama şimdi iyice büyümüş olur. o gün gelsin inş fotosunu da yükleyip yayınlarım:))

Ay evt biz niye bebişlerin ultrason görüntülerini paylasmıyoruz ki:) onuda yapalımm... gerci gecenlerde öyle bi konu acılmıstı sanırım..

bizde gorduk bizim zipayi 4d cok komikti ya esim bu ne ya dedi.bu bizim bebekmi?:26:hafif korkunc duruyor degilmi yoksa banami oyle geliyor doktor bey diyordoktor korkma dedi 4d boyle gosterir deyince ici rahat etti benimkinin

ay iyi biseymis ama gercekten faydasi oluyormuki, magazaya gittigimde bi bakim gorcemmi boyle bisey bulamazsamda kendim yapim bari hangi birini yapcaksam
canim sen magazada bulabilirsin boyle seyler,ben bulurum zannediyorum ,hani avrupa olunca daha cesitli seyler oluyor

Ay evt biz niye bebişlerin ultrason görüntülerini paylasmıyoruz ki:) onuda yapalımm... gerci gecenlerde öyle bi konu acılmıstı sanırım..

evet aslinda herkes paylassa, ben ozellikle cinsiyeti belli olanlarinkini isterim
onceki gittigimde biraz gordum doktor kiza benziyor ama tam emin dgilim dedi, sekli suan gozumun onunde, mesela bi kiz bebeginin ultrason resmi olsa pek bi sevinirim

motrcare magazasind agormustum gecen hafta var yani ama nettede baze ayni mali ucuza alabiliyorsun gerci benim esim hic sevmiyor netten birsey almayigor elinle dokun oyle al der haklida

canim ise yariyor sertifikali zaten doktorlarda oneriyor

bizde gorduk bizim zipayi 4d cok komikti ya esim bu ne ya dedi.bu bizim bebekmi?:26:hafif korkunc duruyor degilmi yoksa banami oyle geliyor doktor bey diyordoktor korkma dedi 4d boyle gosterir deyince ici rahat etti benimkinin

ay ne guzel ya, benim doktorunki normal ,gidince bi sorum bakim ne dicek
cok cirkinlerdir dimi,
bizimde onceki gittigimde yuzunu detayli getirdi, bende esime dedim bak sanami banami benziyor diye,ama dogunca bile insan zor benzetiyo, kaldiki simdi minicikler

motrcare magazasind agormustum gecen hafta var yani ama nettede baze ayni mali ucuza alabiliyorsun gerci benim esim hic sevmiyor netten birsey almayigor elinle dokun oyle al der haklida

canim ise yariyor sertifikali zaten doktorlarda oneriyor

e tabi netten alinca bazen istedigin gibi cikmayabiliyor, en iyisi dokunup gorup almak ama ,arada baya fark varsa netten alin
yaz zamaninda daha kotu rahatsiz olcaz ozaman bence daha fazla ihtiyac duyariz

ben bizim zipayi babasina benzettim komik ama oyle yuzu uzun kafa iskeletinden anladim ama dogana kadar degisir sanirsamesime diyorum sana benziyor bebisimiz aman nasil seviniyor nasil

ben bebişime dantelden battaniye örüyorum sonra onu renkli iplerle seccade gibi işliycez tabiki çok uğraş gerektiriyor annemle ikimiz yapıyoruz annem hırka,yelek,patik örüyor.4boyutlu ultrasonda ben bile bebişe şaşırdım bize beş kardeşi gösterdi.allahımın izniyle bebişlerimiz sağlıklı olur inşallah...

arada 5 sterlin var oda kargo parasina gider eger esim bedava kargo bulursa netten alacagim bulamazsa magazadan.dun gece hic yatamadim zaten sirt ustu yatmayin diye uyariyor doktorlar saga tarafada yasak sol tarafta yatmaktan sIkIlIyorum her yerim agriyor

ben bizim zipayi babasina benzettim komik ama oyle yuzu uzun kafa iskeletinden anladim ama dogana kadar degisir sanirsamesime diyorum sana benziyor bebisimiz aman nasil seviniyor nasil

evet senin esinin yuz sekli uzundu ,benziyor olabilir babasi sonucta :) tabi sevinmezlermi pek bi sevinirler bana benzesin diye
bizimkininde ultrason resmine gorumcem bakti ,onun oglu var alni biraz cikik ayni Tayyip Erdogan gibi ayni onun kafasi gibi olcak diyor

dantelli derken ince danteldenmi orceksiniz, ozaman onun altinada bi ayri kumas gecirmeniz gerekir dimi evet ugrastirir, tabi sende benim gibi ormekten cabuk SIKILIRSANdestek olmasi cok iyi bence

bende örgü dantel bilmeme rağmen hiç bir şey örmüyorum....annem çok sever örgüyü herkese hediye bebek yeleği ceket falan örüyordu şimdi bana başladı....o yüzden ben rahatım örmeyi düşünmüyorum annem örer nasılsa.....

gunaydin hanimlar uykucu ben yine 12 yi buldu uyanmam geceleri bende uyuyamaz oldum bizim yatakta baya rahatsiz birsey belim agrayarak uyaniyorum hergun.

princess cim mothercare in internet sitesinde gercekten ayni urun bazen kampanyali oluyor mesela 3 al 2 ode oluyor ama magazada oyle olmuyor ihtiyacain olan baska birseylerle beraber alip 3 al 2 ode kampanyasindan falan yararlanabiliyorsun. bu yastikta sanirim kampanya yok ama aklinda bulunsun magazada begendigin ayni urunu bide internette bak cok pahaliya gelmesin.

birde orgulerden konusmussunuz benim annecigimde sagolsun heralde 20 30 tane yelek yapti simdiden bi gunde atiyorum kenara minicik zaten diyor. insallah kargo parasi cok tutmaz turkiyeden burayada 3 5 tanesini gonderebilir. ona kalsa ben dogumu turkiyede yapacagim hep oyle hayal ediyor. benden cok hazirlik yapiyor bebege. kismet artik belki onun dedigi olur. Allah bilir herseyi.

dunde yazamadim kizlar sevde ve bir arkadasimiz sanirim simiramisti ama yanlis hatirliyor olabilirim ufak seyler atlatmislar allah gostermesim kimseye gecmis olsun her ikisinide.

evet bide kargo parasi var o olunca nerdeyse cok zaman ayniya geliyor
tabi bedava bulabilirseniz olur, bizim burda Paris cevresindekiler icin bazi sitelerin kargosu ucretsiz, belki sizin cevrenizinde kargosu cretsiz olanlar vardir
sag tarafa yasak oldugunu bilmiyordum ben,ben simdi genelde saga yatiyorum
neden yasak:26
:

bakma canim bende bilirim ama hic ormem, en son 2 sene once havlu kenari ordum oda sorla :))
tabi simdi bebek soz konusu olunca heyecanla kendim biseyler yapim istiyorum ,oyle zor seyler yapamam ama basitinden ,anne eli degmis olsun dimi :)
tabi sizin ordurceginiz kisiler varsa o yonden sanslisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…