- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.821
mrb cnm kapsül olan demir ilaçları kusma problemlerine yol açıyor ben gebelik öncesinden beri anemi tedavisi gördüğüm için bende de çok fazla oldu bu tür şikayetler.daha sonra doktorum oroferon verdi onu kullandım hiç bir şikayetim olmadı ve şimdi kadın doğum uzmanım kapsül yazcaktı engel oldum.oroferon kulanmak istiyorum dedim oroferon yazdı.beyaz bonibon gibi.memnunum.3 yıldır da kullanıyrm.
kızlar herkese günaydın ben hamile kalmadan bir ay önce 52 kiloydum hamile kaldığımı öğrendiğim zamn 56 kiloydum ve hamileliğin 17.ci haftasındaym hala hiç kilo almadım bebeğim 142 gr şu an doktor bu hızla büyürse 3.5 kg doğar dedi
:) yerim ben onları ya. ben zaten ilk haftalarda görrsem korkarım dedim minicik bişi zaten pimpiriğim ama şimdi iyice büyümüş olur. o gün gelsin inş fotosunu da yükleyip yayınlarım:))
olsun canım.. dogunca görcez nasılsa.. ha şimdi ha sonra.. sağlıkla gelsinlerde...
Dream Genii Pregnancy and Breast Feeding Support Pillow : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
bu yastigi diyorum canim cok kullanisli alacagim galiba amazonda birazdaha ucuz aksam esime bahsedeyim zaten o alalim diyordu.sirt ve kalca agrim beni mahvediyor uyutmuyor resmen birde wc
Ay evt biz niye bebişlerin ultrason görüntülerini paylasmıyoruz ki:) onuda yapalımm... gerci gecenlerde öyle bi konu acılmıstı sanırım..
bizde gorduk bizim zipayi 4d cok komikti ya esim bu ne ya dedi.bu bizim bebekmi?:26:hafif korkunc duruyor degilmi yoksa banami oyle geliyor doktor bey diyordoktor korkma dedi 4d boyle gosterir deyince ici rahat etti benimkinin
motrcare magazasind agormustum gecen hafta var yani ama nettede baze ayni mali ucuza alabiliyorsun gerci benim esim hic sevmiyor netten birsey almayigor elinle dokun oyle al der haklida
canim ise yariyor sertifikali zaten doktorlarda oneriyor
ben bizim zipayi babasina benzettimkomik ama oyle yuzu uzun kafa iskeletinden anladim ama dogana kadar degisir sanirsam esime diyorum sana benziyor bebisimiz aman nasil seviniyor nasil
ben bebişime dantelden battaniye örüyorum sonra onu renkli iplerle seccade gibi işliycez tabiki çok uğraş gerektiriyor annemle ikimiz yapıyoruz annem hırka,yelek,patik örüyor.4boyutlu ultrasonda ben bile bebişe şaşırdım bize beş kardeşi gösterdi.allahımın izniyle bebişlerimiz sağlıklı olur inşallah...
arada 5 sterlin var oda kargo parasina gider eger esim bedava kargo bulursa netten alacagim bulamazsa magazadan.dun gece hic yatamadim zaten sirt ustu yatmayin diye uyariyor doktorlar saga tarafada yasak sol tarafta yatmaktan sIkIlIyorum her yerim agriyor
bende örgü dantel bilmeme rağmen hiç bir şey örmüyorum....annem çok sever örgüyü herkese hediye bebek yeleği ceket falan örüyordu şimdi bana başladı....o yüzden ben rahatım örmeyi düşünmüyorum annem örer nasılsa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?