- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.801
walla öyle bir yeteneğin varsa uygun bir kumasla kendin dik bence.. bende elimle yaptıgım seyleri cok seviyorum saklicamda .. kızımın battaniyesini yapıyorum şimdi.. baska neler yaparım bilmiyorum... ama cok güzel oluyor ..
benim eşim okuldayken mutfak önlüğü dikmiş resim dersinde .. kayınvalidem saklamıs..evlenirse eşine veririm diye .. ben kullanıyorum şimdi..cok hosuma gidiyor.. sonrada kızımın çeyizine koycam..
benim yaptıgım battaniyede inşallah gider öyle..
senin adina sevindim canim insan bir kezde osa girmesi gerek bence diye dusunuyorum ama
benim doktorumda 4 boyutlu yok, baska doktorlara gitme sansimda yok buyuzden heralde ben goremem
Canım battaniye örneğini nerden buldun bende istiyorumda yapmayı örenk bulmam lazım ve anlatımlı :))
benim bu konuda hiç becerim yoketrafa yalvarıyorum lütfen bişiler örün edin diye:)))
benim bu konuda hiç becerim yoketrafa yalvarıyorum lütfen bişiler örün edin diye:)))
ay preg süper bişey.. ben ikilideyken dr bianda 4d ye gecti ben o neya diye bi bagırmısım.. bildiğin bebek yani.. o zaman cok dkkat etmedim ama eşim kamaeraya cekmişti.. evde izlediğimde kafasının kemikleri daha tam olusmamıs.. o kıvrımları bile görüyosun.. o zaman 12+5 dim ben şimdi 17 iken gitcem bakalım nasıl görüncek.. cok heyecanlı bişey...bizimlede paylas detayları olur mu..
2-3 haftada bir gittim şuana kadar en erkende 1 hafta arayla gittim ..4,5 aylık bebeğim dünden beri çok hissetmiyorum ondan endişelendimm..
fatmacım hangi hastane hangi doktora gidiyorsun..
ben örüyorum tatlım.. öyle aplike filan ben pek anlamam.. bu örgü olan cok zevkli.. bitince buraya resmini koycam zaten.. ponponlu gibi bi ipi var.. alize diye bi markanın bbek iplerinden... cok sevimli.. beyaz örüyorum kızıma .. kızımın oğluda kızıda olsa kullanabileceği bişey.. benimde cocuklugumdan kalma battaniyem var.. annem almıs ... saklamıs sonrada.. onu getircek.. bikac bişey yapcam üstüne diyor.. ama biz 3 kızkardes de kullanmısız onu peşpeşe dogunca .. benden sonra yegenlerime vercem Allah nasip ederse.. ayy heyecanlandım.. teyze olmakda süper bişey olur ..
mrb cnm kapsül olan demir ilaçları kusma problemlerine yol açıyor ben gebelik öncesinden beri anemi tedavisi gördüğüm için bende de çok fazla oldu bu tür şikayetler.daha sonra doktorum oroferon verdi onu kullandım hiç bir şikayetim olmadı ve şimdi kadın doğum uzmanım kapsül yazcaktı engel oldum.oroferon kulanmak istiyorum dedim oroferon yazdı.beyaz bonibon gibi.memnunum.3 yıldır da kullanıyrm.kizlar doktorum bana ferroton diye bir demir ilaci yazmisti, kullandigimdan bu yana bulanti ve kusmalarim basladi. gerci onceleri de vardi ama simdi daha da artdi.oylenimi de cikarinca dayanamyip aradim ve soyledim daha onu kullanmami soyledi. bunyem kabul etmiyomus. gerci iyi olucagim icin sevindim ama bebeyimin ve benim demire olan ihtiyacimizi nasil gidericemizi merak ediyorum. :97: insallah bana uykun bir ilac bulur. sizin de boyle sorunlariniz varsa doktorunuza sorun muhakkak bir nedeni vardir.
ay preg süper bişey.. ben ikilideyken dr bianda 4d ye gecti ben o neya diye bi bagırmısım.. bildiğin bebek yani.. o zaman cok dkkat etmedim ama eşim kamaeraya cekmişti.. evde izlediğimde kafasının kemikleri daha tam olusmamıs.. o kıvrımları bile görüyosun.. o zaman 12+5 dim ben şimdi 17 iken gitcem bakalım nasıl görüncek.. cok heyecanlı bişey...bizimlede paylas detayları olur mu..
benim annem baya birseyler ormustu sagolsun ben 1 yillik evliyken bende basitinden ama cok guzel bir yelek ormustumkayinvalidemde ilk hamileligimde patik ormustu 2 tane elinden sadece bu kadari geldi zaar bakalim bunda neler yapacak hic birsey yapmaz sanmam hazir alirsa ona raziyim:86:
sempatim ben kundakliyacagim yavrumu kasimda kundaklamassan ne zaman kundaklanir kiben bir tane normal kundak alacagim annem gonderirise almam yabi:86:bir tanede kol destekli alacagim yeter bize
su siralar yatamiyorum yatakta saga don sola don derken sabah oluyor.destekli yastik almayi dusunuyorum ama birazcik tuzlu gibiler yabir tane buldum hem hamileyken kullaniyorsun yatarken hemde bebek dogunca emzirince
hakkikaten arkadaşlar yaaa hangi ilaçları kullanıyorsunuz? demir hapı ve elevit pronatel birlikte kullanıyormusunuz,elevitte de demir var diye demirimi kendi kendime içmiyorum ben, saçmalıyomuyumki
Ben oldum olası örmeyi severim şiş örgüsü yada dantel farketmez...Tabiki hazırları var ama kendim bişeyler yapmak istiyorum sonra onları zevkle giydireceğim..Benim kışlık kendime ördüğüm 2-3 kazakl 1-2 tanede hırkam zaten var...Annem ve kayınvalidemde beceriklidir ve örmek istiyorlar..Eee kış çocuğu olacak nasipse hepsini seve seve giydiririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?