2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
dantelli derken ince danteldenmi orceksiniz, ozaman onun altinada bi ayri kumas gecirmeniz gerekir dimi evet ugrastirir, tabi sende benim gibi ormekten cabuk SIKILIRSANdestek olmasi cok iyi bence

ewet canım ince dantelden örüyorum altına saten geçirttircem çok hoş ama uğraşlı bayağı....bitince nete koyabilirsem koyarım..allah annemden razı olsun o olmasa yapamam allahım onlarıda başımızdan eksik etmesin.teyzeleride var benim bebişimin onlarda şimdiden yelek falan ördüler..

yuba yuba uykucu yuba erken kalk gari bacim:82:bak ben bugun erken kakltim tam tamina sabah 6.50 de ama hala her isim duruyor gerci bulasik ,dus alicam ve yemek yapcem yiginla birikmis utunun yarisini aksam diger yarisini yarin yapcem

dedigin dogru tatli netten bazen oyle indirimler oluyor magaza bakip begenip indiirm olursa netten alacagim benimkini ikna edersem tabisi

muslin kumasinin ne oldugunu ogrendim dun aksam cok yumusak guzel bir kumasmis bebekler terlediginde, kustugunda cildi tahris edilmesin diye bu bez kullaniliyormus.hastane cantasinada ekleniliyormus haberin olsun bacim.bir paket alacagim asdada ucuzda mothercaredede var amaa ne kadar bilmiyorum

kargo bedeli cok fazla olmaz bence, hani koli buyuklugune degilde kiloya gore gonderirlerse ,zaten yeleklerin kilosunda ne olcak fazla tutmaz zannedersem deee
masallah 20-30 yelegi ne yapcaksinda okadar ordu:26:yada her yas icinmi ordu bilmem, hani bebekler cabuk buyuyorya
birde annenin ellerine saglik demekki cok becerikli kadin bir gunde hemencik cikariyosa oh ne guzel

birde ben dogumu kesinlikle turkiyede dusunmezdim ,burda hersey dort dorluk olunca cikariyolar, anneyi bebegi tam hazirliyor 5 gun kadar hastanede bebek ve sen toparlaniyosun ,ama turkiyede fazla kalmadan cikariliyor
tabi sizin orasi nasil bilmiyorum

canim mothercare den linklermisin bana bulursan bende hep o tarz birseyi nasil bulacagim diye dusunuyordum. ay bide soylemeyi unuttum sana hani benim su veet in bi agdasini kullaniyorum demistim ya sana onun prospektus gibi koca bi kagisi var okdum hamilelikte zararli degil yaziyordu. birde sans eseri su emmas dairy ve bounty nin kitaplarini karisitiriken dun gordum hamilelikte agda epilasyon vs yapma ile ilgili bi sayyfa vardi ve agda icin zararli degildir yaziyordu ben burdan yazayim dedim sayfasini bulursam tekrar yazarim burdan sende okursun canim.

amin canim hepimizin annesinden Allah bin kez razi olsun ,benim varim yogum tek annedir heralde hayatimda
senin bebek pek bi sansli ya ne guzel teyzeleri varmis
benim ne kendi teyzem var nede bebegimin teyzesi olcak

yok sempatim burada sorunsuz bir dogum yapdiysan 1 gun kalir cikarsin hastanede ama eve bol bol ebe,hemsire gelir.seninle,ilgilenir bebekle ilgilenir,nasil emzireceksin onu gosterir iste bu liste boyle uzar gider.

canim ben londradayim devlet hastanesine gidiyorum ozeller cok cok pahali ve turkiyeden kalir yani yok pek hani yasamadan simdi soylemem ayip olur ama o hastanenin dogum servisi ile ilgili interbntetki butun yorumlari okudum herkes dogumdan sonraki yatakli bolumden cok sikatci kalabalik ve cok temiz olmadigindan normal dogumda ertesi gun cikariyorlarmis zaten insanlarda gurultuden falan uyuyamadiklarindan cikmak icin can atiyorlarmis. tabi yasayip gorecegiz belki iyi olur bilemem bebek sagliklica gelsinde artik birgun iki gun gurultuye falan dayanacagiz.

amin canim hepimizin annesinden Allah bin kez razi olsun ,benim varim yogum tek annedir heralde hayatimda
senin bebek pek bi sansli ya ne guzel teyzeleri varmis
benim ne kendi teyzem var nede bebegimin teyzesi olcak

amin canım benimde teyzem varmıştı ama 18 yaşında vefat etmiş ama çok şükür ablamlar var herşeye çok yardımcı oluyorlar

bu kadar ince işi varda yıkanınca nasıl olacak....yoksa kuru temizlemi yapacaksın kirlenince

annecigimin de eli hamur isine ve orguye cok yatkindir boyle utu ev isi falan cok sevmez birisi dogum yapsin goturuveriri yelegini ceketini. yani o 20 tanenein nasiplisi vardir bir yerlrde. kargo parasina gelince yarim kiloluk birsey gonderecekti bana gecmis zman neydi unuttum 150 tl istemislerdi ozel kargolar ptt de ona yakin birseydi. buradan bulamayacagim birsey olunce mecbur gonderiyor ma aeger bulabilrsem ve pahali birseyse mecbur aliyorum ayni paraya geliyor.

hemde ne gurultu dusukten sonra kurtas olmustum yeni yeni ayiliyordum Allahim nasil sesler nasil gurultuler bir goreceksin.o hemsireler gorevliler metal buyuk cop kutulari var ya basmali onlara basip tak diye kapatiyorlar.kabus gibiydi zaten yasadigim hersey birde oyle gurultuyle ayilmak korkunctu bir gun zor dayandim.

ben ozele gidiyorum ama dogumu normal hastanede yaparim zaten hemen evimizin karsisi hastanede
burda dedigin gibi degil canim yani Fransada, normal hersey yolundayken bile 4 gun kaliyosun ,bu zamnda herseyi ogretiyolar, devamli takip altindasin ,kendini toparliyosun ve tertemiz oluyor
hani kendine ait odan banyon tuvaletin,oyle gurultulu rahatsiz eden ortam degil ,sadece yeni dogmus bebekler vicakliyolar, ben yani buranin bu hizmetini cok seviyorum her yer degisiyor tabi

okadar pahali oldugunu bilmiyodum ama bizim bursina dahami ucuz ne gerci tam detayli bilgimde yok dogrusu
ama ozel kargo olunca dogru olabilir de, burdakiler hazir el orgusu olmuyor,ama guzel orguler olunca bencede degmez getirtmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…