- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.841
dantelli derken ince danteldenmi orceksiniz, ozaman onun altinada bi ayri kumas gecirmeniz gerekir dimi evet ugrastirir, tabi sende benim gibi ormekten cabuk SIKILIRSANdestek olmasi cok iyi bence
gunaydin hanimlar uykucu ben yine 12 yi buldu uyanmam geceleri bende uyuyamaz oldum bizim yatakta baya rahatsiz birsey belim agrayarak uyaniyorum hergun.
princess cim mothercare in internet sitesinde gercekten ayni urun bazen kampanyali oluyor mesela 3 al 2 ode oluyor ama magazada oyle olmuyor ihtiyacain olan baska birseylerle beraber alip 3 al 2 ode kampanyasindan falan yararlanabiliyorsun. bu yastikta sanirim kampanya yok ama aklinda bulunsun magazada begendigin ayni urunu bide internette bak cok pahaliya gelmesin.
birde orgulerden konusmussunuz benim annecigimde sagolsun heralde 20 30 tane yelek yapti simdiden bi gunde atiyorum kenara minicik zaten diyor. insallah kargo parasi cok tutmaz turkiyeden burayada 3 5 tanesini gonderebilir. ona kalsa ben dogumu turkiyede yapacagim hep oyle hayal ediyor. benden cok hazirlik yapiyor bebege. kismet artik belki onun dedigi olur. Allah bilir herseyi.
dunde yazamadim kizlar sevde ve bir arkadasimiz sanirim simiramisti ama yanlis hatirliyor olabilirim ufak seyler atlatmislar allah gostermesim kimseye gecmis olsun her ikisinide.
evet bide kargo parasi var o olunca nerdeyse cok zaman ayniya geliyor
tabi bedava bulabilirseniz olur, bizim burda Paris cevresindekiler icin bazi sitelerin kargosu ucretsiz, belki sizin cevrenizinde kargosu cretsiz olanlar vardir
sag tarafa yasak oldugu
nu bilmiyordum ben,ben simdi genelde saga yatiyorum
neden yasak:26:[/QUOTE
butun kan pompalayan damarlarimiz o taraftada o yuzden canim atar damar ,toplar damar
yuba yuba uykucu yuba erken kalk gari bacim:82:bak ben bugun erken kakltim tam tamina sabah 6.50 de ama hala her isim duruyorgerci bulasik ,dus alicam ve yemek yapcem yiginla birikmis utunun yarisini aksam diger yarisini yarin yapcem
dedigin dogru tatli netten bazen oyle indirimler oluyor magaza bakip begenip indiirm olursa netten alacagim benimkini ikna edersem tabisi
muslin kumasinin ne oldugunu ogrendim dun aksamcok yumusak guzel bir kumasmis bebekler terlediginde, kustugunda cildi tahris edilmesin diye bu bez kullaniliyormus.hastane cantasinada ekleniliyormus haberin olsun bacim.bir paket alacagim asdada ucuzda mothercaredede var amaa ne kadar bilmiyorum
ewet canım ince dantelden örüyorum altına saten geçirttircem çok hoş ama uğraşlı bayağı....bitince nete koyabilirsem koyarım..allah annemden razı olsun o olmasa yapamam allahım onlarıda başımızdan eksik etmesin.teyzeleride var benim bebişimin onlarda şimdiden yelek falan ördüler..
kargo bedeli cok fazla olmaz bence, hani koli buyuklugune degilde kiloya gore gonderirlerse ,zaten yeleklerin kilosunda ne olcak fazla tutmaz zannedersem deee
masallah 20-30 yelegi ne yapcaksinda okadar ordu:26:yada her yas icinmi ordu bilmem, hani bebekler cabuk buyuyorya
birde annenin ellerine saglik demekki cok becerikli kadin bir gunde hemencik cikariyosa oh ne guzel
birde ben dogumu kesinlikle turkiyede dusunmezdim ,burda hersey dort dorluk olunca cikariyolar, anneyi bebegi tam hazirliyor 5 gun kadar hastanede bebek ve sen toparlaniyosun ,ama turkiyede fazla kalmadan cikariliyor
tabi sizin orasi nasil bilmiyorum
amin canim hepimizin annesinden Allah bin kez razi olsun ,benim varim yogum tek annedir heralde hayatimda
senin bebek pek bi sansli ya ne guzel teyzeleri varmis
benim ne kendi teyzem var nede bebegimin teyzesi olcak
ewet canım ince dantelden örüyorum altına saten geçirttircem çok hoş ama uğraşlı bayağı....bitince nete koyabilirsem koyarım..allah annemden razı olsun o olmasa yapamam allahım onlarıda başımızdan eksik etmesin.teyzeleride var benim bebişimin onlarda şimdiden yelek falan ördüler..
bu kadar ince işi varda yıkanınca nasıl olacak....yoksa kuru temizlemi yapacaksın kirlenince
canim ben londradayim devlet hastanesine gidiyorum ozeller cok cok pahali ve turkiyeden kalir yani yok pek hani yasamadan simdi soylemem ayip olur ama o hastanenin dogum servisi ile ilgili interbntetki butun yorumlari okudum herkes dogumdan sonraki yatakli bolumden cok sikatci kalabalik ve cok temiz olmadigindan normal dogumda ertesi gun cikariyorlarmis zaten insanlarda gurultuden falan uyuyamadiklarindan cikmak icin can atiyorlarmis. tabi yasayip gorecegiz belki iyi olur bilemem bebek sagliklica gelsinde artik birgun iki gun gurultuye falan dayanacagiz.
canim ben londradayim devlet hastanesine gidiyorum ozeller cok cok pahali ve turkiyeden kalir yani yok pek hani yasamadan simdi soylemem ayip olur ama o hastanenin dogum servisi ile ilgili interbntetki butun yorumlari okudum herkes dogumdan sonraki yatakli bolumden cok sikatci kalabalik ve cok temiz olmadigindan normal dogumda ertesi gun cikariyorlarmis zaten insanlarda gurultuden falan uyuyamadiklarindan cikmak icin can atiyorlarmis. tabi yasayip gorecegiz belki iyi olur bilemem bebek sagliklica gelsinde artik birgun iki gun gurultuye falan dayanacagiz.
annecigimin de eli hamur isine ve orguye cok yatkindir boyle utu ev isi falan cok sevmez birisi dogum yapsin goturuveriri yelegini ceketini. yani o 20 tanenein nasiplisi vardir bir yerlrde. kargo parasina gelince yarim kiloluk birsey gonderecekti bana gecmis zman neydi unuttum 150 tl istemislerdi ozel kargolar ptt de ona yakin birseydi. buradan bulamayacagim birsey olunce mecbur gonderiyor ma aeger bulabilrsem ve pahali birseyse mecbur aliyorum ayni paraya geliyor.
bu kadar ince işi varda yıkanınca nasıl olacak....yoksa kuru temizlemi yapacaksın kirlenince
[/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?