2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada ben hala şu çubuğu ekleyemedim oluşturdum ama burada nereye ekleyeceğimi bulamadım:97:

nasılsınız 2011 kasım annişleri? ben bir hastane bir ev durumu geçiriyorum, 3 gün önce yine hastaneye yattık serum aldık baş dönmeleri için, benim ufaklık annesinin tüm rezervini boşaltıyo anneside halsiz kalıyoo ben sizlere şey sorucaktım bebişlerinize nasıl mobilyalar almayı düşünüyosunuz? odamı yapıcaksınız, beşikmi? büyüyen yataklardan mı? hoşçakalın, mutlu günler hepinize.

Ne kadar pahalı bu mobilyalar! İki kapılı bebek gardrobu 700 TL. Küçücük bir şey. Bu karyola da pahalı bence.
Ben park yatak konusunda sanırım kararlıyım. Yani bir değişiklik olmazsa. :)
Hem 1-2 sene içinde taşınabiliriz, hem de katlanıp kaldırılabilir, yer kaplamıyor.
Bu mobilyaları alsam sonra nereye koyacağım? Çok beğeniyorum oda takımlarını ama o kadar da para veremem.
1-2 sene sonra bazasıyla uygun bir takım alırım diye düşünüyorum. Beşik mantıklı gelmiyor şuan için.

bence çok cnm
650 ye daha güzel mobilyalar var ama sen bilirsin

onlarında parmaklıkları ya çok kısa(çocuk düşebiliyor ) yada tek parçadan oluşuyor (yatağı düzetmesi fln işkence) + bu ürünün devamı çok fazla çalışma masası, dolap, şifonyer vs vs ..

ürün sipariş üzerine yaklaşık 1 ay da geliyormuş.. sanırım ben bu günlerde bu işi tamamlarım.. havalar daha fazla ısınmadan, ben tam bi balon olmadan halletmem lazım..

ben yatak odası içinde park yatak düşünüyorum ama onlarda 250 den aşağı değil ki altı üstü şemsiye kumaşı.. bu karyolayı en azından evlenene kadar kullanır :))

ben yatak odası içinde park yatak düşünüyorum ama onlarda 250 den aşağı değil ki altı üstü şemsiye kumaşı.. bu karyolayı en azından evlenene kadar kullanır :))

Biz taşınacağımız için muhtemelen cılkını çıkartırlar o mobilyaların. :) Çünkü ne zaman taşınsam mobilyalarım mahvolmuştur. Bebek zaten neredeyse 1 yaşına gelene kadar annenin yanında yatıyor. Park yatağı o yüzden düşünüyorum. İnşallah 1-2 sene sonra yeni evimize taşındığımızda odasını o zaman almayı düşünüyorum. Bebek daha kullanmadan taşınmasını istemiyorum oda takımının. Yoksa ben de isterdim güzel bir oda takımı.

Son düzenleme:
ben de bulamıorum oda
abartmışlar 3 bin 4 binler konuşuluo
oha dedim afedersiniz
1500 e 2 şifonyer bi beşikli şık odalar var
öle yapacağım sanırım
ben büyüyen beşikten hiç hoşlanmıorum o nedenle sen beeniosan bence tepe nin mobilyaları çok kaliteli ve dayanıklı

taşınacaksan mobilyaya bulaşma bile ..Allah gönlüne göre versin canım.. park yatağı araştıran var mı peki ....fiyat ve kalite olarak en uygunu kraft gibi görünüyor.. chicco pahalı gibi geldi..

normalde pek sıcak bakmıyordum ama bu kocaman bir karyola gibi geldi.. bebek için de konforlu...ve garantisi de var..

2 sene sonra kaldırıp atmayacağım bişey olsun..çünkü bebeşin devamını düşünmüyorum..3. oğlum oluyor.. abileri ikiz..onların normal beşikleri vardı bi süre sonra sağa sola dağıttık gitti.. kaliteli olsun çok uzun yıllar kullansın istiyorum..

taşınacaksan mobilyaya bulaşma bile ..Allah gönlüne göre versin canım.. park yatağı araştıran var mı peki ....fiyat ve kalite olarak en uygunu kraft gibi görünüyor.. chicco pahalı gibi geldi..

Ben araştırdım. Kraft'ınkinden memnun olan çok kişi var. Baby Max gibi birkaç marka var. 200 TL civarı, Kraft 250 civarı. Chicco 400 küsür. O yüzden kalite olarak ve fiyat olarak Kraft mantıklı geldi bana. E-bebek'tede baktık, kaliteli bir şeye benziyor. Chicco'dan çok farklı gelmedi bana.

chicco da 250 ye gördümdü ben
kremli kahveli çok hoştu

evet hemfikiriz.. memnun kalanlarda varsa süper... chicco çapraz oyuncak gibi bişey yapmış...o şey varken bebeği alıp koymak ne kadar rahat olabilir ki..çıkarıncada özelliksiz kalacak.. kraft ve ufak bir dönence yeterli..

park yatak planları da tamam :))
ee beşiklerin içine bu viscolex yataklardanmı alacaksınız yoksa normal yatakmı..

o beşiklere yatak alınmıomuş
satıcı kız sölemişti alez gibi bişi var o koyuluomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…