2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Visco yatak almayı düşünüyorum. Bizim yatağımız da visco ve ben çok memnunum. Yaylı yatak ya da başka yatakta uyuyamıyorum. Bebeğime de Allah nasip ederse visco alırım diye düşünüyorum. 70x110 ebatlarında oluyormuş visco yataklardan ve Kraft'a oluyor. Bir de diğerlerinde gıcırdama filan olabiliyormuş. Kraft'ta böyle bir şikayete rastlamadım.

craftycim Chicco'nun 400 küsür olan modelini beğendim ben, o modele benzeyen Kraft'ın ürünü 250 ya da 270 gibi bir şeydi. Bana uygun geldi fiyatı. Bebek arabalarına da baktım. Chicco çok pahalı. Arkadaşım Pierre Cardin bebek arabası aldı. Ondan da memnun. Bebek arabası da ya Pierre cardin alırım ya da Kraft diye düşünüyorum. Tabi daha renk, model vs. karar vermedim.

kızlar benım doktor kız dedi yaa 12 haftalıkken erkek dediler yazdık burdan da hatta geçen hafta gittim özele kıza benziyor haftaya bidaha gel dedi sonra haftaya bidaha gittim tekrar kız dedi anlayamadım kız mı erkek mi üüüüfffff yaa erkenden öğrendim diye seviniyordum şimdi çok tuhaf oldum bi erkek bi kız ... bağdaş kuruyor son iki seferde de gittiğimde öyle göstermiyordu doktor gördüde mi dedi göremedi de mi anlayamadım doktorumumu deiştirsem napsam yaa

o beşik için olanlar çok ince... sanki normal yatak üzerine yeniden onu koymak için tasarlanmış gibi..

bebek arabalarına bende baktım chicco ct 02 almayı düşünüyorum..travel almam..tek araba 300 tl... yerinde inceledim gerçekten çok hoştu..

pierre cardin ve kanz almam 3 ayda eskimiş gibi bir görünümü oluyor..kraft rahattı ikizlerimde kullanmıştım ama onunda kumaşı çok dayanıklı gelmemişti bana..

Park yatak konusunu araştırırken içine nasıl yatak aldıklarını da sordum. Genelde herkes visco tercih etmiş. Pamuk yatak yaptıranlar da olmuş. Ama ben pamuk yatağa sıcak bakmıyorum. Yorganı katlayıp yatak yapanlar bile olmuş. Ama ben dediğim gibi viscoyu sağlıklı buluyorum. Araba konusunda da şimdi arkadaşım Graco diye bir Amerikan markasından bahsetti. Fiyatı gayet uygunmuş ve şuan memnunmuş. Ama ben yine de bilinen bir marka almayı tercih ederim. Bir de yakınlarımda kullananlara soruyorum. Dediğim gibi Pierre Cardin ve Kraft'tan herkes memnun. Belki bütünlük olsun diye bütün eşyalarını Kraft da alabilirim. Fiyatları ve kalitesi bana gayet uygun geldi.

Meraba Kizlar nasılsiniz ben bugün 17+4 oldum üçlü test sonuclarım güzel çıktım bide Kizlar aranızda kan ilacı içen varmi

çok iş var çokkk..:)) yolun yarısına geldik yavaş yavaş şekil vermek lazım.. tatil ,sıcaklar ,ramazan ,bayram, yeniden okulların açılması (çocukların yazılısı projesi performansı vs vs)derken zaman çabuk geçecek..

Kesinlikle çok iş varrrr.. Bir de senin ikizlerin varmış. Maşallah.. Ben liste yapıyorum, yapılacaklar uzadıkça uzuyor. Şu tatile bir çıkayım geleyim de hayırlısıyla el atmam lazım herşeye. Zaman bilemiyorum ne zaman bana çabuk geçecek. Sanki günler geçmiyor... Saydıkça mı uzuyor nedir? :)

senin tatil 2 ay
su gibi akar
biz napalım koccaaa 1 hafta tatil var
asıl zaman bize akmaz

Aylar sonra yeniden merhaba
Ne kadar uzun olmuş ben buraya gelmeyeli, iki kelime bişey yazmayalı
Haftalar ilerlemiş, cinsiyetler öğrenilmiş, sıra yataklara bebek arabalarına bile gelmiş
Maşşallah hepimizin minik kuzucuklarına
Biz de bugün detaylı ultrasona girdik, beyin, omurilik, mide, kalp, ciğer, böbrekler yerli yerinde mi hepsini tek tek kontrol ettik
Hele o minicik parmacıkları sayması yok mu, nası güzel duygulardır bunlar ya Rabbim
Bu arada bizim sıpanın cinsiyeti artık kesinleşti, açtı bacaklarını gösterdi hemen, oğluşumuz geliyor

zaman geçmiyor gibiydi ama bak yarısına geldik..üstelik geçen yarısı en sıkıntılı dönemlerdi..bundan sonrası bu hazırlıkların güzellikleriyle daha da hızlı geçecek..

bu arada ayrıntılı usg ye giren oldumu hiç..

senin tatil 2 ay
su gibi akar
biz napalım koccaaa 1 hafta tatil var
asıl zaman bize akmaz

Özel sektördesin sanırım sen crafty'cim. Allah kolaylık versin. Ben öğretmen olduğuma üzülüyordum, ne kadar sıkıcı diye. Şuan seviniyorum. Hakikaten bu açıdan rahatım. Bir de benim okulum çok rahat. Çalışma günlerimi ben ayarlıyorum. Buradan taşınırsak çok arayacağım okulumu. Neyse bunları düşünmek için erken. Ben tatilde yanıma alamam gerekenlerin de bir listesini yapayım en iyisi. :)

tam bende bunu merak etmiştim :))

selam herkese ne zamandır forumu takip edememiştim. bizimde 3 lü test bitti. sonuçlar çok iyi allaha şükür. cinsiyeti 12. haftada öğrendim ama son kontrollde kesinleşti oğluşum olacak. kasım ayında oğlanlar mı çok ne? şimdi isim aramaya giriştik hemen isimleri paylaştığınız bi sayfa var mı?

kızlar merhaba biz doktora gittik.herşey çok güzel 3lü test yaptırmayacağımı söyledim.doktorumda çok gerekli değil dedi.ama tam cinsiyet göstermedi zaten hiç önemlide değil.sağlıklı ya beni rahatlatan o.tatilede gidebileceğim kese yukarı çekilmeye başlamış.allahıma çok şükür.darısı herkesin başına.çok mutluyum buğün yavrum kocaman olmuş.gözlerini bile net gösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…