- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.201
evet hemfikiriz.. memnun kalanlarda varsa süper... chicco çapraz oyuncak gibi bişey yapmış...o şey varken bebeği alıp koymak ne kadar rahat olabilir ki..çıkarıncada özelliksiz kalacak.. kraft ve ufak bir dönence yeterli..
park yatak planları da tamam :))
ee beşiklerin içine bu viscolex yataklardanmı alacaksınız yoksa normal yatakmı..
ben 250 ye hiç görmedim.. o iki kademeli mi yoksa tek mi..
Visco yatak almayı düşünüyorum. Bizim yatağımız da visco ve ben çok memnunum. Yaylı yatak ya da başka yatakta uyuyamıyorum. Bebeğime de Allah nasip ederse visco alırım diye düşünüyorum. 70x110 ebatlarında oluyormuş visco yataklardan ve Kraft'a oluyor. Bir de diğerlerinde gıcırdama filan olabiliyormuş. Kraft'ta böyle bir şikayete rastlamadım.
craftycim Chicco'nun 400 küsür olan modelini beğendim ben, o modele benzeyen Kraft'ın ürünü 250 ya da 270 gibi bir şeydi. Bana uygun geldi fiyatı. Bebek arabalarına da baktım. Chicco çok pahalı. Arkadaşım Pierre Cardin bebek arabası aldı. Ondan da memnun. Bebek arabası da ya Pierre cardin alırım ya da Kraft diye düşünüyorum. Tabi daha renk, model vs. karar vermedim.
o beşik için olanlar çok ince... sanki normal yatak üzerine yeniden onu koymak için tasarlanmış gibi..
bebek arabalarına bende baktım chicco ct 02 almayı düşünüyorum..travel almam..tek araba 300 tl... yerinde inceledim gerçekten çok hoştu..
pierre cardin ve kanz almam 3 ayda eskimiş gibi bir görünümü oluyor..kraft rahattı ikizlerimde kullanmıştım ama onunda kumaşı çok dayanıklı gelmemişti bana..
şimdi bulmak zor canım ama bulabilirsen elma birebir geliyo benimde gaviscon geçirmiyor.
Park yatak konusunu araştırırken içine nasıl yatak aldıklarını da sordum. Genelde herkes visco tercih etmiş. Pamuk yatak yaptıranlar da olmuş. Ama ben pamuk yatağa sıcak bakmıyorum. Yorganı katlayıp yatak yapanlar bile olmuş. Ama ben dediğim gibi viscoyu sağlıklı buluyorum. Araba konusunda da şimdi arkadaşım Graco diye bir Amerikan markasından bahsetti. Fiyatı gayet uygunmuş ve şuan memnunmuş. Ama ben yine de bilinen bir marka almayı tercih ederim. Bir de yakınlarımda kullananlara soruyorum. Dediğim gibi Pierre Cardin ve Kraft'tan herkes memnun. Belki bütünlük olsun diye bütün eşyalarını Kraft da alabilirim. Fiyatları ve kalitesi bana gayet uygun geldi.
çok iş var çokkk..:)) yolun yarısına geldik yavaş yavaş şekil vermek lazım.. tatil ,sıcaklar ,ramazan ,bayram, yeniden okulların açılması (çocukların yazılısı projesi performansı vs vs)derken zaman çabuk geçecek..
Kesinlikle çok iş varrrr.. Bir de senin ikizlerin varmış. Maşallah.. Ben liste yapıyorum, yapılacaklar uzadıkça uzuyor. Şu tatile bir çıkayım geleyim de hayırlısıyla el atmam lazım herşeye. Zaman bilemiyorum ne zaman bana çabuk geçecek. Sanki günler geçmiyor... Saydıkça mı uzuyor nedir? :)
senin tatil 2 ay
su gibi akar
biz napalım koccaaa 1 hafta tatil var
asıl zaman bize akmaz
Biz de bugün detaylı ultrasona girdik, beyin, omurilik, mide, kalp, ciğer, böbrekler yerli yerinde mi hepsini tek tek kontrol ettik
Hele o minicik parmacıkları sayması yok mu, nası güzel duygulardır bunlar ya Rabbim
Bu arada bizim sıpanın cinsiyeti artık kesinleşti, açtı bacaklarını gösterdi hemen, oğluşumuz geliyor
tam bende bunu merak etmiştim :))
İsabet olmuş o zaman
Sen ne zaman gireceksin, doktor gün verdi mi?
şimdi isim aramaya giriştik hemen isimleri paylaştığınız bi sayfa var mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...m-bebeklerinin-cinsiyetleri.html#post19319637
bu topic te var isimler..
bnm ikizlerimin adı emre ve eren..3. oğlum da karar veremiyoruz ama EMİN ' e sıcak bakıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?