2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
7 temmuz da inş. gidicem..inceleme uzun sürüyormuş diye duydum bu kdr uzun incelemenin bir dvd si var mı.. bir de ne yapıyorlar nasıl geçiyor

Gittiğinde hayırlı haberlerini alırsın inşallah miniğinin
Aslında benimki çok ta uzun sürmedi, baş, karın, bacak kemiklerinin boylarını ölçtü, yaklaşık ağırlığını söyledi
Tek tek organlara ve plasentanın yerleşimine baktı, çok az bi 5.snk kadar da kalp atış ritmini dinletti
Pozisyonu da uygun olunca tık tık tık yapıverdi hepsini 10dk en fazla 15 dk sürmüştür heralde
Benim gittiğim hastanede cd vermiyorlar, radyoloji uzmanı bakıyor, fotoğrafları çekip değerlendirme raporunu yazıyor o kadar sadece
Bi de girdiğim ultrason 12. haftada girdiğimle aynıydı, renkli değildi
Bu kontrole eşim de gelmişti, keşke cep telefonuyla ekranda gösterdiklerini çekseydim dedi ama heyecandan o an aklına gelmemiş, çıkışta gelmiş
Eşim ilk defa kontrole geldi de, çok heyecanlıydı

taşınacaksan mobilyaya bulaşma bile ..Allah gönlüne göre versin canım.. park yatağı araştıran var mı peki ....fiyat ve kalite olarak en uygunu kraft gibi görünüyor.. chicco pahalı gibi geldi..

merhaba kızlarr... kesınlıke ve kesınlıkle park yatak onerırım bn kraft aldım 250 tl chıcco kullanlarada sormustum memnun olan pek yoktu hem bu bnm aldıgım kraftın park yatagı 4 kademelı ve ayrıca ıcınde cok ıncede olsa bı yatagı var tabıkı yeterlı degıl vıscolex yerıne kendımız pamuk yatak yaptık annemle tv de dr dan duymustuk pamuk yatak omurgasının duzgunlugu ıcın kucukken cok ıyı dıye bızde ole yaptık.. ve ustundede alt acma yerı var donencesı lambası muzıgı tıtresım ve sallanma ozellıgı vr ayrıca bebek arabasınıda kraft aldım travel sıstem 750 den 550 tl ye aldm ve dunyanın en hafıf bebek arabasıymıs lınklerı verıyorum bı bakın derım..

Kraftbaby.com - bnm aldıgım kırmızı puantıyelı olan

Kraftbaby.com - koyu grı sarı rengını aldım 2011 de cıkanlar 4 tekerlı kızlar bu arabanın aynısı 4 tekerleklısı sadece ıkısınıde unısex renk tercıh ettık cunku ıkıncı cocukta cınsıyet farklı olursa da kullanılabılsın dıye

kızlar bugün benim feci ağrım oldu iki tarafım kasıklarımın yanları ağrıdı.nefes almakta güçlük çektim şükür şimdi iyiyim.bebeğim sol tarafıma toplandı o anlarda onu hissetmek bütün acılarıma değdi:

Geçmiş olsun.Ben odaya mobilya almayı düşünmüyorum henüz,beşikle idare edicem biraz büyüyünce de mobilya alırım:)Ya bunları konuşmak bile ne kadar güzel.

ben büyüyen karyola almayı düşünüyordum şimdilerde park yatakları düşünmeye başladım sonrası için kaldır bi köşeye koy çünkü 2-3 yaşında oda yapıcam mobilyayı ozaman alayım diyorum hem park yataklarda cıvıl cıvıl bi sürü özellikleri var tam karar vermiş değilim yinede ama şuan böle görünüyor

çokkk geçmiş olsun aman dikkat et kendine
benim ikinci olacağı için hem park yatağımız var hemde şu taşınabilir yüksek sepet beşiklerinden.yani ilk bikaç ay küçük sepeti kullanırım sonra abisinin park yatağına geçiririm.valla park yatak çok rahat üstelik oğlum 5 yaşına kadar tepe tepe kullandı maşallah hiç bişey de olmadı.

canım çok erken zamanda tahmin yanıltabiliyor benimde 12 de erkek dedi sonraki hafta bu haftada da dahil hiç göstermedi.doktorum erkeğe benziyor ama bu haftalarda çok yanılma payı var kesin bişey söyleyemem demişti.bende bekliyorum bakalım ne zaman gösterecek.

ben hiç kıyafet almadım ama babamız yurtdışından görevden gelirken bikaç parça eşya almış,onları şimdi paylaşıorum arkadaşlar..bu arada bebeğim % 80 kızmışbugün SAT tarihine göre 16+6 günlüğüz ama ultrasonda 17+3 çıktık..ve kilomuz 195 gram bebeğimiz adıda kısmet olursa BEREN olucakk..sizce nasıl arkadaşlar?

ben hiç kıyafet almadım ama babamız yurtdışından görevden gelirken bikaç parça eşya almış,onları şimdi paylaşıorum arkadaşlar..bu arada bebeğim % 80 kızmışbugün SAT tarihine göre 16+6 günlüğüz ama ultrasonda 17+3 çıktık..ve kilomuz 195 gram bebeğimiz adıda kısmet olursa BEREN olucakk..sizce nasıl arkadaşlar?

yuba: çook geçmiş olsun canım, erkleklerde böbrek taşı düşürmek doğum sancısından betermiş, öyle diyor çekenler.. eşin sana biraz erkende olsa eşlik etmiş. Rabbim şifa versin inşallah....

arkadaşlar bende park yatak düşünüyorum, oda yaptırıcam ama odaya tek kişilik bi baza koyucam, bazada yatacak kıvama gelene kadar evin içinde taşıyabileyim diye park yatak istiyorum.. çünkü burda kalorifer tesisatı yk evlerde, kış kısa sürüyor ama önlem olmadığı için zor geçiyo, klimayla elektrikli sobayla filan ısınıyoruz, baya zor olacak bebişlee, nereyi ısıtırsaak oraya taşırım diyorum. bende baby 2 go yu dudum arkadaşlarımdan,200 civarı sanırım o da, bende ondan almayı düşünüyorum, ama iç yatağına bakmadım hiç, çok ince bi yataksa, ortopedik bişey alınamaz mı ki, veya pamuktan diktiririz artık..

bende kendime hiç bişey almadım daha, ama pantolonlarım sıkmaya başladı artık, sabah rahat giyiyorum, öğlene doğru sıkmaya başlıyo, eve kendimi zor atıyorum:) yiyp içtikç şişiyorum heralde..

bu arada kocamla hala küsüm, böylede hiç bişeyin tadı yok, onsuz yatıyorum 2 gecedir ama olsn cezasını çeksin..

bende temmuzun ilk haftası tatile çıkacaktım güya ama ekstra bişiler çıktı temmuz 15 ten önce çıkamıcam

maşallah kızına adıyla yaşasın çok güzel bence

Merhaba guzel anneler ben biraz korkuyorum galiba sizlere ihtiyacim var gecen hafta bebegimin hep ayni yerde hafifden atislarini hissediyordum damar atmasi gibi ama bu hafta hic bisey hissetmiyorum sadece seyirme tarzinda belli bellirsiz sizce normal mi bebegim yermi degistirdi acaba

Merhaba guzel kasim anneleri benimde insallah dogumum 11 kasimda.... ben biraz korkuyorum galiba sizlere ihtiyacim var gecen hafta bebegimin hep ayni yerde hafifden atislarini hissediyordum damar atmasi gibi ama bu hafta hic bisey hissetmiyorum sadece seyirme tarzinda belli bellirsiz sizce normal mi bebegim yermi degistirdi acaba bebegimi neden hissetmiyorum yada erken mi gecen hafta hissetiklerim bebegim deilmiydi

canım bir sıkıntı yok bence bende pek net hissedemiyorum, ama daha erken tabii bana doktorum şöyke demişti daha tekmeler için erken bebişin hareketlendikçe rahiminin içindeki sıvı dalgalanır, sende kelebek uçusu gibi telefon titreşimi gibi şeyler hissedersin daha demişti, birazda hissetmek için sessiz sakin bi şekilde dinlemek gerekiyor tabii o zaman bebişimiz uyumuyosa, hiç canını sıkma inan bana bu duurmları hepimiz yaşıyoruz

ciciler çooook güzelmiş erçekten ben daha kıyafet almadım şu cinsiyet bi belli olsa rahat rahat yapmak istiyorum.

benimde cinsiyet belli degil daha. ama bu cuma günü randevumuz var doktorumuzla. göstercek bize insallah prensmi prensesmi oldugunu
tabi ögrendikten sonrada "biri beni durdursuuuuun " diye bagircam herhalde carsida-pazarda :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…