- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.221
7 temmuz da inş. gidicem..inceleme uzun sürüyormuş diye duydum bu kdr uzun incelemenin bir dvd si var mı.. bir de ne yapıyorlar nasıl geçiyor
taşınacaksan mobilyaya bulaşma bile ..Allah gönlüne göre versin canım.. park yatağı araştıran var mı peki ....fiyat ve kalite olarak en uygunu kraft gibi görünüyor.. chicco pahalı gibi geldi..
Ben araştırdım. Kraft'ınkinden memnun olan çok kişi var. Baby Max gibi birkaç marka var. 200 TL civarı, Kraft 250 civarı. Chicco 400 küsür. O yüzden kalite olarak ve fiyat olarak Kraft mantıklı geldi bana. E-bebek'tede baktık, kaliteli bir şeye benziyor. Chicco'dan çok farklı gelmedi bana.
evet hemfikiriz.. memnun kalanlarda varsa süper... chicco çapraz oyuncak gibi bişey yapmış...o şey varken bebeği alıp koymak ne kadar rahat olabilir ki..çıkarıncada özelliksiz kalacak.. kraft ve ufak bir dönence yeterli..
park yatak planları da tamam :))
ee beşiklerin içine bu viscolex yataklardanmı alacaksınız yoksa normal yatakmı..
Kan ilacı derken demir ilacını mı kastediyorsun?Ben kullanıyorum ferrum fort.Meraba Kizlar nasılsiniz ben bugün 17+4 oldum üçlü test sonuclarım güzel çıktım bide Kizlar aranızda kan ilacı içen varmi
Geçmiş olsun.Ben odaya mobilya almayı düşünmüyorum henüz,beşikle idare edicem biraz büyüyünce de mobilya alırım:)Ya bunları konuşmak bile ne kadar güzel.nasılsınız 2011 kasım annişleri? ben bir hastane bir ev durumu geçiriyorum, 3 gün önce yine hastaneye yattık serum aldık baş dönmeleri için, benim ufaklık annesinin tüm rezervini boşaltıyo anneside halsiz kalıyooben sizlere şey sorucaktım bebişlerinize nasıl mobilyalar almayı düşünüyosunuz? odamı yapıcaksınız, beşikmi? büyüyen yataklardan mı? hoşçakalın, mutlu günler hepinize.
nasılsınız 2011 kasım annişleri? ben bir hastane bir ev durumu geçiriyorum, 3 gün önce yine hastaneye yattık serum aldık baş dönmeleri için, benim ufaklık annesinin tüm rezervini boşaltıyo anneside halsiz kalıyooben sizlere şey sorucaktım bebişlerinize nasıl mobilyalar almayı düşünüyosunuz? odamı yapıcaksınız, beşikmi? büyüyen yataklardan mı? hoşçakalın, mutlu günler hepinize.
nasılsınız 2011 kasım annişleri? ben bir hastane bir ev durumu geçiriyorum, 3 gün önce yine hastaneye yattık serum aldık baş dönmeleri için, benim ufaklık annesinin tüm rezervini boşaltıyo anneside halsiz kalıyooben sizlere şey sorucaktım bebişlerinize nasıl mobilyalar almayı düşünüyosunuz? odamı yapıcaksınız, beşikmi? büyüyen yataklardan mı? hoşçakalın, mutlu günler hepinize.
kızlar benım doktor kız dedi yaa 12 haftalıkken erkek dediler yazdık burdan da hatta geçen hafta gittim özele kıza benziyor haftaya bidaha gel dedi sonra haftaya bidaha gittim tekrar kız dedi anlayamadım kız mı erkek mi üüüüfffff yaa erkenden öğrendim diye seviniyordum şimdi çok tuhaf oldum bi erkek bi kız ... bağdaş kuruyor son iki seferde de gittiğimde öyle göstermiyordu doktor gördüde mi dedi göremedi de mi anlayamadım doktorumumu deiştirsem napsam yaa
ben hiç kıyafet almadım ama babamız yurtdışından görevden gelirken bikaç parça eşya almış,onları şimdi paylaşıorum arkadaşlar..bu arada bebeğim % 80 kızmışbugün SAT tarihine göre 16+6 günlüğüz ama ultrasonda 17+3 çıktık..ve kilomuz 195 gram bebeğimiz adıda kısmet olursa BEREN olucakk..sizce nasıl arkadaşlar?
madem bebislerimizin cicilerini almaya basliyoruz yavas yavas, bari topigimiz eksik kalmasin dimi ama?actim topigi kizlar. hadi hayirli olsun http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/450078-2011-kasim-bebeklerinin-cicileriii.html
Meraba Kizlar nasılsiniz ben bugün 17+4 oldum üçlü test sonuclarım güzel çıktım bide Kizlar aranızda kan ilacı içen varmi
Merhaba guzel anneler ben biraz korkuyorum galiba sizlere ihtiyacim var gecen hafta bebegimin hep ayni yerde hafifden atislarini hissediyordum damar atmasi gibi ama bu hafta hic bisey hissetmiyorum sadece seyirme tarzinda belli bellirsiz sizce normal mi bebegim yermi degistirdi acaba
ciciler çooook güzelmiş erçekten ben daha kıyafet almadım şu cinsiyet bi belli olsa rahat rahat yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?