- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.421
iyiyiz canım asıl sen nasılsın?
yolladın mı misafirlerini???
tetanoz için bana 5 doz yapılcak demişlerdi.. 2sini önceki hamileliğimde yaptırdım 3.yü yaptırmam gerekiyordu doktoruma sordum gerek yok zaten risklisin birde onu yaptırma dedi. sağlık ocaklarında pek önemsemiyorlar bence yaptırmadan önce doktorunuza sorunBana da kadın doğum doktorum 12.hafta da elevit ve demir hapı yazmıştı ama eğer bulantın devam ediyorsa demire başlamayı geciktirebilirsin demişti
Nerdeyse 16. haftada filan ancak başlayabildim demire kusmalar yüzünden
Bugün de sağlık ocağına gittim kan aldılar birsürü değerime bakacaklar özellikle de demir depolarım ne durumdaymış diye
Merakla sonucu bekliyorum bakalım, pazartesi alıcam
Bu arada bana bugün tetanoz aşısı da vurdular, malum 20. hafta, 1 ay sonra da ikincisine geleceksin dediler
Ben bir tane olcak sanıyodum ya
herşey onlar için.. inşallah emeklerimiz boşa gitmez.. proluton alerji yapıyor ama hiç önemli değil bebeğime faydası olsunda.. banada annem bakıyor bütün işimi herşeyimi o yapıyor sağolsun ama kendin yapamamak birine muhtaç olmak çokbnde ılk 16 hafta hıc kalkmadm 16. haftaya kdr da proluton vuruldm ve progestan kullandm smdı yıne ev ışı vs yapamıyorm camSR asmk mumkun degl sadece yemek yapıyorm onuda esım ıse gıderkn tezgahn ustune cıkarıo malzemelerı ole yapıyorm ... carsıya gttım tekerleklı sandalye rıca ettm komsudn sen bebegnı dusunn gecıcek bugunler napalım... bunada sukur meleklerımız bızmle yaaa o yeter ınsallh kucagmzda gorelım..
arkadaşlar tetanoz aşısı acıtıyormu? benim aşımda 29 haziranda
kizlar size birsey soracagim yine
Allah izin veririse bizim bebisler kis bebegi olacaklar mont yada kalin kis tulumu almak lazimmi disari cikarken felan giydirmek icin:26:bir battaniye yetmez heralde.peki alirsak 0-6 aylikmi alinmali 0-3 mu?
Eki Görüntüle 211303
Eki Görüntüle 211305
iyiyiz canım asıl sen nasılsın?
yolladın mı misafirlerini???
Benim gibi tedirgin biri daha varmış ya:) 7. ayı sabırsızlıkla bekleyen bu tedirginlikten hamileliğimizin tadını çıkaramıyoruzki Allahın izniyle bu saattyen sonra birşey olmaz ama bilinçaltı berbatkendime bu fikri kabul ettiremiyorum
Allah izin veririse bizim bebisler kis bebegi olacaklar mont yada kalin kis tulumu almak lazimmi disari cikarken felan giydirmek icin:26:bir battaniye yetmez heralde.peki alirsak 0-6 aylikmi alinmali 0-3 mu?
Eki Görüntüle 211303
Eki Görüntüle 211305
kızlar pazartesi aksamı çöpü cıkarırken evin kapısını maalesef ayagmın ustunden kapattım ve ayak bas parmagımın tırnagını komple kaldırdım kan revan icinde kaldım direkt kendimizi acilde bulduk.. doktoruma danısarak lokal anestezilerle (yaklasık 7-8 tane igne ile uyusturdular) tırnagımı cektirdim..
yasadıgım acıyı anlatamam canlarım yani resmen bayılıyordum bebegimi kasmamak icin cok ugrastım ama nafile..neyse dopplerle bebegimi dinledim evde cok sukur tıktı tıkır atıyor kalbi
dün de pansuman yaptırdım omdrumden omur gitti aman dikkat edin canlarım ev kazalarına.. normalde olsa bu acıları cekerim ama isin icine bebeginiz girince kendinizi kasmamaya calıssanız da yasadıgınız acı yuzunden mecburen kasıyorsunuz haberiniz olsun.. dun resmen pansuman sırasınca hüngür hüngür agladım acıdan..
simdi daha iyiyiyim ama olayla alakası olmasa da daha onceden beri belimin sol tarafı cok agrıyor kızlar beli agrıyan var mı? acaba hep sola yatmaktan mı oluyor?
bizim kendi arabamiz yok bilemiyorum esim doguma kadar bir araba alirmi almazmi.bebek arabasi alinacak mecburen kis gunu biz doktorumuza felan gitmek zorundayiz onun icin sormustum yani.
Eki Görüntüle 211303
Eki Görüntüle 211305
ne kadar cok ilac iciyorsunuz gercekten
ben bu hamileligimde demir kullanmadim kabizlik yapiyor bana asiri derecede
kullandigim folic acid,tiroid hapim aradada b12 aliyorum.
yuba nbr canım ne zamandır raslaşamıoduk seninle nasıl gidio hamilelik eşinde rahatsızlanmış sanırım geçmiş olsun canım
merhaba kızlar...
şimdi hastaneden geldik.doktorum suyumun az olduğunu söyledi.günde 2,5 3 litre su tüketiyorum ama 2 gündür içmedim doğru düzgün.
2 hafta sonra tekrar gidicem doktora.eğer yine azsa bebğimin böbrek gelişiminde sorun olabilirmişo daha çok küçük ama yaaaaaaaaa
kızlar biş olmaz dimi?Allah ım bebklerimizi tüm sağlık problemlerinden korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?