- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.441
princess selam benim kayınbiraderim ve eltim amerika da yasıyorlar onlar da gecen sene su meshur tommy tippe mi ne onun biberon setinden almıslardı dusun amerika da o kadr marka var yine de onu tercih ettiler en iyisi oymus.. emin misin pba free yazmadıgına ? cok sasırdım su anda... ve ustelik setini almıslardı mikro da ısıtıyorlardı..ve sterilize ediyorlardı..herkese tesekkur ederim mont hakkindaki tavsiyeleri icin evet sertapcigim buranin yagmuur sogugu inan temmuza kadar bitmiyorkararsizim hala mont icin ama sanirim almma lazim bende cok seviyorum robot montlari(snowsuitleri)
yubacigim bende doguma kadar alacagim folic acidi canim
aaaa bu arada sakin tommee alma onun uzerinde bpa free tazmiyor tatlim,bende sasirdim inan oysa cok guzel biberonlari var.ben alacagim yakin zamanda hastane cantasina koymak lazim kucuklerden birde mama kasigi
ben avent yada mam alacagim ikisi arasinda gidip geliyorum mamin biberonu cok kullanisli ve $ik duruyor.
senin orada matalan varm?i kiyafetler ve tulumlar icin matalan cok uygun haberin olsun tatlim.banada uzak matalan bakalim bir sekilde gidecegim bakmak istiyorum heryere gucum yeterse tabisi
kızım doğdu her ay doktor kontrolüne götürüyordum,
sonra aşılarımız başladı doktor vurdu özel olarak, bazı aşılar sağlık ocaklarında yapılıyor sadece biliyorsunuz sağlık ocağına gittim vurdurmak için bir gün; dedim doktoru vuruyor aşıları kontrole gidicez onamı vurdursam falan dedim hemşireye
ya dedi ben sizi anlamıyorum sağlıklı bir çocuğu heray niye doktora götürüyorsun bir rahatsızlığı yoksa ne kontrolu yaptırıyorsun bir kızdı bana
sonra dedi bütün aşıları biz yapıyoruz çok mu paran var doktora bir sürü aşı parası veriyorsun
sonra düşündüm haklıydı aslında kadın, ondan sonra götürmedim yavrumu her ay kontrole
işte öksürükte falan götürdüm; sonra aşı kartını arada bir doktora götürüyordum ben bu aşıları sağlık ocağında yaptırdım sizin yapmanız yada yaptırın demeniz gereken bir aşı varsa yapalım falan diyordum böyle daha iyi oldu
Allah izin ederse yine öyle düşünüyorum Allah bir rahatsızlık aksilik vermesin ihşallah
(nerden aklıma geldiyse, yazmak istedim birden)
lunacigim var canim buradada babiesRus olmazmi ya bende guvenli bir marka olarak biliyorum tommee ama bende mothercarin katologu var butun biberonlarin altinda bpa free yazarken onda yok simdide netteki katologtan baktim emin olayim diye sadece bir biberonunun altinda yaziyor setlerde felan yok.dur bakalim hafta sonu cikacagim carsiya birde magazadan bakayim ambalajinin uzerinde yaziyormu yazmiyormu bende sasirdim.
evet evet canım crafty de vardı. :) hareketler başladı mı senin ben 5-6 kez hisettim daha şuana kadar doktor yavaş yavaş artacak dedi. bakalım. ben en çokda eşim için itiyorum. Konuşuyor konulyor hadi bir tekme at oğlum diyor yok bizimkinde tık :):)
sagol deryacim iyiyim cok sukur esimde iyi oldu bu tas dusurme isi bizi baya bi yordu ama cok sukur atlattik. sen nasilsin canim bayadir kilo topigindede goremedim seni.
arkadaşlar tetanoz aşısı acıtıyormu? benim aşımda 29 haziranda
meraba kızlar bu gün 17 + 6 olduk bebişim öyle hareketliki içimde sürekli takla atıyor sanki bide pıt pıt vuruyor göbişime bide kızlar şu demir ilacını doktorum banada yazmadı ama hamileliğin 7 .ci ayında olan bi arkadaşım var o 4ç cü aydan itibaren kullanmaya başlamış üstelik demir eksikliğide yokken bilmiyorum kafam karıştı kendi kafama görede bişey yapmak istemedim aranızda kullanan varmı daha öncede sormuştum ama topikteki hiç kimse cevap yazmamış
tetanoz için bana 5 doz yapılcak demişlerdi.. 2sini önceki hamileliğimde yaptırdım 3.yü yaptırmam gerekiyordu doktoruma sordum gerek yok zaten risklisin birde onu yaptırma dedi. sağlık ocaklarında pek önemsemiyorlar bence yaptırmadan önce doktorunuza sorun
herşey onlar için.. inşallah emeklerimiz boşa gitmez.. proluton alerji yapıyor ama hiç önemli değil bebeğime faydası olsunda.. banada annem bakıyor bütün işimi herşeyimi o yapıyor sağolsun ama kendin yapamamak birine muhtaç olmak çok
merhaba kızlar...
şimdi hastaneden geldik.doktorum suyumun az olduğunu söyledi.günde 2,5 3 litre su tüketiyorum ama 2 gündür içmedim doğru düzgün.
2 hafta sonra tekrar gidicem doktora.eğer yine azsa bebğimin böbrek gelişiminde sorun olabilirmişo daha çok küçük ama yaaaaaaaaa
kızlar biş olmaz dimi?Allah ım bebklerimizi tüm sağlık problemlerinden korusun..
geçmişi okudum listeyi yenilim gelirim
Ooo başlamaz mı ben sanırım en erken hissedenlerdenim
Daha 16. haftada başladı ve doktorada söyledim gerçekten hissediyor olabilir miyim diye
Ince yapılısın olabilir tabi demişti
Gerçi o zamanlar çok ufak ufak ve seyrekti, böyle seyirme gibiydi, ama kesinlikle bağırsak/gaz hareketinden ayırabiliyordum
Şimdi 20. haftada ise artık nerdeyse hiç durmuyor
Bu hafta eşim, arkadaşım, annem hepsi elini koyduğunda rahatlıkla hisseti hareketleri
Hatta sırt üstü pozisyonda yatarken göbeğimi açıp bir süre oraya bakınca gözle bile görülüyor göbüşteki dalgalanma hareketleri
İnsan her defasında ilk kez olmuş gibi nasıl da heyecan yapıyor
Seninki de yakında arttırır tepinmeleri merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?