2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

insallah ihtiyacın olmasın da bulunsun diye alırsın insallah.. mam daha suslu puslu ama

Teşekkür ederim canımn.Allah hepimizin yanında olsun.Şuan sürahi yanımda sürekli su içiyorum sulu meyveler yemeye başladım. bile.

insallah emziririm ama biberon ve cesidi her zaman lazim degilmi bebek biraz buyudugunde felan sut,su,bitki cayi icmek icin ideal degilmidir.ben alayimda bulunsun mam cok tatli ozellikle pempeli ve morlusu kizim olcak sanirsam benim gozum hep suslulerde

canım ben cinsiyetini ogrenmeden son gunlerde aynen senin gibi pembelere kayıyordu gozum haberin olsun adın gibi princess mi geliyo acaba

canim bizde hergun karar degistiriyoruz ev meselesinden dolayi eger olurda tasinamazsak ne kadar jucuk olursa o kadar iyi olur bizim icin yani basket olacak tasinmazsak. eger tasinirsak park yatak alacagiz basketler zaten 30-150 arasi degisiyor fiyatlari tabi 30 dan baslayan park yataklarda var bana bugun gelen borsurde cok fonksiyonu olmayan bir park yatak vardi 29.99 du tabi daha iyi ozellikli daha pahali olanlarda var bizde cok kararsisiz anlayacagin. bende kiyafetleri icin cekmece alacagim argostan bakmistik gecen gun fiyatlar cok ucuk degildi yani eger iyi bir butce yaparsak yatak ve cekmecenin en iyisini alip 150 200 e kapatabiliriz bu isi gibi geliyor bana. oda takimlari gercekten cok ucuk fiyatlari ve her halukarda simdilik ne olacagim belli olmadigi icin ben hic gozumu onlara cevirmiyorum.

slm arkadaşlar
kendimi çok yorgun hissediyorum forumu hep takipteyim okuyorum fakat yazmaya fırsatım olmuyor hep bir uyku halindeyim
üçlü testimi yaptırdım bende sonucu salı günü alacağım inşallah buda sorunsuz çıkar ben bebeğimi hissedemiyorum salı günü dopplere yolladı doktorum pozisyonu top gibi ayaklarını katlamış keyfine bakıyor kuzum
ebrucum sanada acil şifalar diliyorum canım kalbini ferah tut herşeyde vardır bir hayır doktorunun tavsiyelerine uy bol bol dinlen ve suyunu ihmal etme inşallah sağlıkla sıhatla kavuşacağız yavrularımıza

Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır sizleri takip ediyorum bugüne kısmetmiş aranıza katılmak.Benide listeye eklerseniz çok memnun olucaz oluşumla sat 3 şubat beklenen doğum 11 kasım şehir Bursa Allah nasip kısmet ederse oğlum olucak.Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah

benimde hamilelikten öncede göbişim olduğu için erken hissedemiyorum sanırsam nette hep öyle yazıyor zayıf anne adayları daha kolay ve çabuk hissedermiş. :) neyse az kaldı inşalalhh :)

Ben doğuştan göbekli ve şuan 72 kilo olan bir insan olarak 15.haftada hissettim bebeğimi. Hala da hissetmeye devam ediyorum. :) Çok güzel bir duygu. Kilo ile ilgisi yok demek ki. Öyle olsa ben hissedemezdim. Çünkü bildiğin göbekli bir insanım, şimdi de yusyuvarlak kocaman bir göbeğim var. Onu hissetmek o kadar güzel ki... Bu sabah 4.30da uyandım. Karnımda birşeyler oluyor. :) Hareket edip duruyor, sonra elimi koydum sakinleşti. :) Çok güzel bir duygu. Hamd olsun Rabbime. İnşallah en kısa zamanda hissedersiniz bu güzel ve tarifsiz duyguyu.

ayyy şimdi daha çok heyecanlandım valla :):) inşallahh bende hissederim en kısa zamanda... Allahımmm herkese göstersin inşallahh...

bnmde oyle annem den Allah razı olsun... ıykı onlar var..

kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kızlar az once kayınvalıdem aradı.. badanan var geleyımmı dıye sordu yardıma.. bnde hayatta geleyımmı dıye sorana gel dıyemem.. oglunun evı anne cık gel ne zaman ıstersen dedım ee annen gelıyo nasıl olsa yanı ıstıyosan geleyım dıyooooo... kac aydr yatıyorum smdıye kdr elını hıc bıseye surmedı ayda bır gelır aksam oturur gıder... henuz ozenıpte hıcbısey almadı torunum dıye onceden cınsıyetı bellı olsn derdı e ogrenelı bı ay oldu hala almadı bnm annemler herseyını aldı kızımın cok sukur hıc bı eksıgı yok ama ne bılıyım bnde kendı annemlere karsı kaynanamlarda sunu aldı demek ıstıyorum herseye ragmen... esım annemlere karsı kendını daha ıyı hıssetsın ıstıyorum smdı kayınvalıdem gtartıstı bnmle telefonda anne nolur pazardan al en azınan bı tulum bak oglun uzuluyo dedım bn ne zaman napnapıcagımı bılırım dıyoo... bı ton tavır yaptıı halbukı bn ondan maddı hıcbısey beklemıyorum.. bı aydr annem gelemıyo temızlıgıme cunku oda badana vs yaptrdı babanemle altlı ustlu oturuyo temızlıgı vs.. uzun surdu ısterıstemez bana yetısemedı kaynanam dıyokı bn sana hep dedım geleyımmı dıye sen yok anne gelme dedın dıyoo bnı sen yonet bn cahılım bnm aklım ermez dıyo bıde agladı tlf da bnde 55 yasındasın anne bn sana nasıl onu yap bunu yap derım dedım kustu smdı bana nasıl aglıyorm bnde smdı anlatamammm... yanlısı nerde yapıyorum kızlar...? esım onların agzının ıcıne bakıyooo mesela kayınpederım bızım evde sıgara ıcılmıyo dıye gelmıyo bıze mesela kı bn hıc ıcme demedım hep oglu ddı ama yınede gelınmı soyletıyo oldu kac kere esıme dedım araya bnı atma nolur kendın soyle annene babana sen kendı evlatlarısın senın dedıgın koymaz ıkı gun kuscek ucuncu gun barıscaksınız dedımm ama bn elım ıste smdı bnm soyledıgım batıo halbukı bn yemın ederım beklemıyorum bısey manevı olarak yanımda olsn yeter... Allah askına soyleyın napmalıyımmm... bu aksamm kavga cok bızde... ne desem olmuyoo hamıle olmama ragmen esımm hıc korumuyo bnı o yaslı kadın sen cagır gelsın dıyo allah askına kızlarr cagırmadıgım halde smdıye kdr hıc temızlıgıme gelmedgı halde esımın halası yengesı vs.. bnı nerde gorse kaynanan gelıyo allahtan temızlıgıne dıyo hıc sesımı cıkarmıyorm halbukı gelen kendı annem dusunun.. bıde cagrısam herkesın agzına gecıcem hıc ort bas etmez kaynanamm nolur ne bıter anlatır elaleme... esım bı taraftann kaynanam bole sız olsanız naparsınız anlatamıyorum kocama bıraz bnden yana olsaaa emınım kadıncagızda bu kdr ustume gelemycek.. agrı gırdı rahımıme kasıklarıma kasılıyorum smdı sankı bıcak batıyo kızım ne kdr sıkıldı kımbılır... off Rabbım saglıcakla su gunlerı gecırmeyı nasıp etsın saglıcakla bebegımı kucagımda gormeyı nasıp etsın rabbım kımseyı kımseye muhtac etmesın ınsallahh...

canım benim maalesef erkeklerin doğasında olan bişey bu, aileye çok bağlılar seni hep yanlış anlarlar..sen hiç üzülme temizlik yapmaya çağırsanda kayınvaliden bana göre gelmez sen kendi ailenin kıymetini bil hiçbir zaman eşin içinde aileni kırma..eşinede hiç acıma bana göre bebeğini düşün bende eşimi çeviriyor diye geçen hafta çok ağladım ama anne yani faydası yok biz üzülüyoruz..sana karşı hep ailesini tutar..birde benimki hormonlardan diyor ben ağlarken hadi bakalım buna ne dersin :) bende hamileyim diye şuan kaynanamlardayız o hizmet yapıyor eşim yardım et diyor sancım var yapamam diyorum...kendini üzme,sıkma düşüğe neden olursun benimkide 1 hafta oynamadı ağladım diye...bırak kendi aileni üzme temizlikçi tut eşinin parasını sende öyle harca sıkışsada güvendiği ailesi yardım eder....yinede şükürler olsun o kadar gaddar değil bizimkiler kayınpederim balkonda sigara içer kalmayada gelirler..geçer bunlar merak etme...

Canım bence doktoruna sor. Benim de kanım iyidir ama doktor yine de hem multivitamin, hem de demir hapı verdi. Gözünden kaçmıştır belki.

canım tekrar geçmiş olsun atlatmanıza sevindm.. Arkadaşın olmadı ya, çoook üzüldük, kadın mahfoldu ama kısmet değilmiş.. Bi dahada denemez tüp bebek filan, inşallah doğal yoldan hamile kalır..rabbimin gücünün sınırı yok sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…