- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.461
ay baktim simdi detayli sayfasina tommeenin okudum oda bpa free imis oh be icim rahatladi yani.2 yil once ne aventte ne de tommeede nede diger buyuk markali urunlerde bpa free yokmus.
benim gozum hala mamda kaldi cok guzel biberonlari var ya aventmi,tommemi,mammi?
MAM Anti-Colic 160ml Pink Bottles - 3 Pack - Babies R Us - Britain's greatest toy store
MAM Anti-Colic 160ml Blue Bottles - 3 Pack - Babies R Us - Britain's greatest toy store
MAM Anti-Colic Bottle Starter Set - Babies R Us - Britain's greatest toy store
Philips AVENT Newborn Starter Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Tommee Tippee Bottle Starter Kit : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
allah yardimcin olsun guzelim lutfen uzulme bak benim de sorunlarim var. ama inaniyorum ki her sey guzel olucak. lutfen kalbini rahat tut. sana deyilenleri yapmaya calis ve elinden gelenin en iyisini yap. insallah her sey duzelicekş sen su icmeye devam et meyve suyu ve bol bol meyve tuket.
benimde 10 dk hastane busla ben netten tflden bustimelara bakip oyle cikiyorum.en az 5-7 dk bekliyorum ama bazen gecikiyor yinede evet ya galiba alacagim 6 aylik olanlardan benim butun arkadaslarimda tulumlulardan kullandi.hic bir yeri usumuyor bebeginkisin cok soguk oluyor burasi ya baksana hala yazi getiremedik
birde benim gezecek yerim cok bebisim 3 aylik olunca ben evde duramam galiba Rabbim izin verirde o gunleri gosterirse
yuba sana birsey soracagim bebek icin yatak isini ne yapacaksin biliyorum evden tasinmayi dusunuyorsunuz ama yinede sormak istedim.baby basket alayim diyorum ben ilk 3-4 ay yatabiliyor ondave birde cekmece alayim diyorum daha sonra park yatak,arti dolap alirim diyorum uygun bir yerde normalde oda takimlari en ucuzu 1000 pounds ya cok pahali.
sen ne dusunuyorsun bu konuda fikrini almak istedim.
eger bebegimin cinsiyeti kiz ise 2.bir takim olarak bu takimida alabilirim.
Girls 8-Piece Gift Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Kızlar "ye ekşiyi doğur ayşeyi derler"ama ben hamile kaldığımdan beri bol bol limon yiyorum hatta limonu tuzlayıp yiyorum ;ama oğluşum olacakmış
15 Euro yaaaaaa
TR da 79 TL bu !!!!!
bende çok beeniorum bu takımı
sanırım ya zara ya da mother olcak aldığım her şey :)
benimde hamilelikten öncede göbişim olduğu için erken hissedemiyorum sanırsam nette hep öyle yazıyor zayıf anne adayları daha kolay ve çabuk hissedermiş. :) neyse az kaldı inşalalhh :)
Ben doğuştan göbekli ve şuan 72 kilo olan bir insan olarak 15.haftada hissettim bebeğimi. Hala da hissetmeye devam ediyorum. :) Çok güzel bir duygu. Kilo ile ilgisi yok demek ki. Öyle olsa ben hissedemezdim. Çünkü bildiğin göbekli bir insanım, şimdi de yusyuvarlak kocaman bir göbeğim var.Onu hissetmek o kadar güzel ki... Bu sabah 4.30da uyandım. Karnımda birşeyler oluyor. :) Hareket edip duruyor, sonra elimi koydum sakinleşti. :) Çok güzel bir duygu. Hamd olsun Rabbime. İnşallah en kısa zamanda hissedersiniz bu güzel ve tarifsiz duyguyu.
15 sterlin canim euro degilyaklasik 40 tl yapiyor.
tetanoz için bana 5 doz yapılcak demişlerdi.. 2sini önceki hamileliğimde yaptırdım 3.yü yaptırmam gerekiyordu doktoruma sordum gerek yok zaten risklisin birde onu yaptırma dedi. sağlık ocaklarında pek önemsemiyorlar bence yaptırmadan önce doktorunuza sorun
herşey onlar için.. inşallah emeklerimiz boşa gitmez.. proluton alerji yapıyor ama hiç önemli değil bebeğime faydası olsunda.. banada annem bakıyor bütün işimi herşeyimi o yapıyor sağolsun ama kendin yapamamak birine muhtaç olmak çok
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kızlar az once kayınvalıdem aradı.. badanan var geleyımmı dıye sordu yardıma.. bnde hayatta geleyımmı dıye sorana gel dıyemem.. oglunun evı anne cık gel ne zaman ıstersen dedım ee annen gelıyo nasıl olsa yanı ıstıyosan geleyım dıyooooo... kac aydr yatıyorum smdıye kdr elını hıc bıseye surmedı ayda bır gelır aksam oturur gıder... henuz ozenıpte hıcbısey almadı torunum dıye onceden cınsıyetı bellı olsn derdı e ogrenelı bı ay oldu hala almadı bnm annemler herseyını aldı kızımın cok sukur hıc bı eksıgı yok ama ne bılıyım bnde kendı annemlere karsı kaynanamlarda sunu aldı demek ıstıyorum herseye ragmen... esım annemlere karsı kendını daha ıyı hıssetsın ıstıyorum smdı kayınvalıdem gtartıstı bnmle telefonda anne nolur pazardan al en azınan bı tulum bak oglun uzuluyo dedım bn ne zaman napnapıcagımı bılırım dıyoo... bı ton tavır yaptıı halbukı bn ondan maddı hıcbısey beklemıyorum.. bı aydr annem gelemıyo temızlıgıme cunku oda badana vs yaptrdı babanemle altlı ustlu oturuyo temızlıgı vs.. uzun surdu ısterıstemez bana yetısemedı kaynanam dıyokı bn sana hep dedım geleyımmı dıye sen yok anne gelme dedın dıyoo bnı sen yonet bn cahılım bnm aklım ermez dıyo bıde agladı tlf da bnde 55 yasındasın anne bn sana nasıl onu yap bunu yap derım dedım kustu smdı bana nasıl aglıyorm bnde smdı anlatamammm... yanlısı nerde yapıyorum kızlar...? esım onların agzının ıcıne bakıyooo mesela kayınpederım bızım evde sıgara ıcılmıyo dıye gelmıyo bıze mesela kı bn hıc ıcme demedım hep oglu ddı ama yınede gelınmı soyletıyo oldu kac kere esıme dedım araya bnı atma nolur kendın soyle annene babana sen kendı evlatlarısın senın dedıgın koymaz ıkı gun kuscek ucuncu gun barıscaksınız dedımm ama bn elım ıste smdı bnm soyledıgım batıo halbukı bn yemın ederım beklemıyorum bısey manevı olarak yanımda olsn yeter... Allah askına soyleyın napmalıyımmm... bu aksamm kavga cok bızde... ne desem olmuyoo hamıle olmama ragmen esımm hıc korumuyo bnı o yaslı kadın sen cagır gelsın dıyo allah askına kızlarr cagırmadıgım halde smdıye kdr hıc temızlıgıme gelmedgı halde esımın halası yengesı vs.. bnı nerde gorse kaynanan gelıyo allahtan temızlıgıne dıyo hıc sesımı cıkarmıyorm halbukı gelen kendı annem dusunun.. bıde cagrısam herkesın agzına gecıcem hıc ort bas etmez kaynanamm nolur ne bıter anlatır elaleme... esım bı taraftann kaynanam bole sız olsanız naparsınız anlatamıyorum kocama bıraz bnden yana olsaaa emınım kadıncagızda bu kdr ustume gelemycek.. agrı gırdı rahımıme kasıklarıma kasılıyorum smdı sankı bıcak batıyo kızım ne kdr sıkıldı kımbılır... off Rabbım saglıcakla su gunlerı gecırmeyı nasıp etsın saglıcakla bebegımı kucagımda gormeyı nasıp etsın rabbım kımseyı kımseye muhtac etmesın ınsallahh...
Canım bence doktoruna sor. Benim de kanım iyidir ama doktor yine de hem multivitamin, hem de demir hapı verdi. Gözünden kaçmıştır belki.meraba kızlar bu gün 17 + 6 olduk bebişim öyle hareketliki içimde sürekli takla atıyor sanki bide pıt pıt vuruyor göbişime bide kızlar şu demir ilacını doktorum banada yazmadı ama hamileliğin 7 .ci ayında olan bi arkadaşım var o 4ç cü aydan itibaren kullanmaya başlamış üstelik demir eksikliğide yokken bilmiyorum kafam karıştı kendi kafama görede bişey yapmak istemedim aranızda kullanan varmı daha öncede sormuştum ama topikteki hiç kimse cevap yazmamış
ya kizlar allah razi olsun su siteyi kuranlardan her gecen gun ne kadar cok bilgi ogreniyoruz bilgilerimiz paylastikca cogaliyor ne iyi oluyor. Biberonun o maddeyi icermemeisne dikkat edecegim alirken bu site olmasa simdi nerden bilecektim belki alirken soylemeyecekti bile saticilar. Iyiki var bu site ve iyiki buluota uye olmusum.
Simiramis ve princess cok tesekkur ederim kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin. Simiramiscim ben kacirdimmi sen mi yazmdin bilmiyorum senin tup bebek yapan arkadasindan haber varmi canim. Insallah hayirli sonuclar almislardir.
Princesscim canim hafta sonu alisverise cikacakmissin ne mutlu sana aslinda 2. Trimester alisveris icin en uygun donemmmis. Son 3 aylara birakmayin diyorlar tam zamaninda basliyrsun canim darisi basima olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?