2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım hiiiiiiiiiiiiiiçç kendini üzme ne olur.. Hamileleik döneminde biz biraz hassas oluyoruz, bide kayınvalideden annenenin gösterdiği hassasiyetin onda birini bile bekleme... Olmaz çünkü mümkün değil.. Ailene karşı rezil olacak biri varsa oda kayınvaliden, ne senin ne de eşinin bu konuda tasalanmasına hiç gerek yok.. Sana yardıma gelse bile, senin istediğin gibi olmaz hiç bişey, annene şöyle yapalım dersin ama kayınvalideye hiç bişey diyemezsin.. Gelmese daha iyi zaten.. Sne mesafeli dur en iyi.. Biz ne kadar iyi olsak ta el kızıyız sonuçta, bu geçek değişmiyor:) takma hiç bebişini düşün, şuan bizler için en önemlisi o

canım hamilelik hormon falan demicem ben.kaynanalar kendi kızları gibi davranmıyor anlamıyor gelinleri.ondan hiçbirşey bekleme diğer arkadaşların dediği gibi.annen yanındaysa ne mutlu sana.senin hep iyi olduğunu bilsin kayınvalidenler,hiçbirşeyini anlatma bence..

Son düzenleme:
başardım başardım!!!! :))))
ekleyebildim sonunda:))))

arkadaşlar siz bebeğinize bişi örmeyi düşünüyormusunuz
kızıma battaniye örmüştüm hamileyken şimdi oğlumada öreyim diyorum karar veremiyorum

arkadaşlar siz bebeğinize bişi örmeyi düşünüyormusunuz
kızıma battaniye örmüştüm hamileyken şimdi oğlumada öreyim diyorum karar veremiyorum

canım ben dantelden battaniye örüyorum,annemler yelek hırka falan örüyorlar..senin bir kızın varmış allah bağışlasın eğer kızına battaniyeyi pembe örmediysen gerek yok.bende o battaniyeyi 40 ında kullanırım diye örüyorum başkada örmüycem hazır alcam yalnız örgü almıycam..

dantel battaniye annem ördürmüştü kızımda ondan var :)
benim ördüğümde pembeli kız işi yani zaten şimdikide kız olsaydı hiç bişi yapmama gerek kalmıcaktı bikaç yeni takım alırdım o kadar ama şimdi erkek olunca pembeli battaniyeleri kullanamam ondan hem hatıra kalır diye düşünüyorum yinede öreyim bari oğlumada dimi ayrımcılık olmasın

Gününüz aydın olsun,uykum kaçtı bugün :)Akşama okul gecemiz var,ne olur dua edin de yüzümüz kara çıkmasıın.
Bir de bakalım bugün üçlü testimin sonuçlarını alacğm nasipse.
Herkese mutlu günler...

dikkat et bol bol su iç... çok önemli bişey o... bebeğe oksijen veren kaynak orası.. aman diyim doktorun ne diyosa yap, ihmal etme..
çok geçmiş olsun canım..

nerdeeeeee şuan bile çok sinirliyim ama olsun yine yüzüm gülüyo

hem sinirlisin, hem yüzün gülüyo... bu depresyona işaret kubicim
kayınvalide depresyonuuuuuuuuu

BEN DE 3'LÜ TEST SONUCUMU ALDIM, GAYET İYİ ÇIKTI..
İNTENETTEN SİPARİŞ ETTİĞİM CİCİLER GELDİ.. ÇOK SEVDİM ONLARI..
YATANA KADAR GİTTİM BAKTIM DURDUM
SABAHTA BAKACAKTIM, VAKİT KALMADI..
ONLARA BAKINCA İÇİME SEVİNÇ DOLUYO, BEBİŞİMİ ONLARIN İÇİNDE HAYAL EDİYORUM.........
BU ARADA DÜN MOTHER CARE BEKLENEN YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI..
BUGÜN GİDİP BAKICAM BEN DE İŞİME YARAYAN VAR MI YOK MU DİYE..

Çok çok geçmiş olsun canım ya..Tırnak çektirmenin acısı felaketmiş inanki okuyunca kendim yaşamış gibi oldum...Allah acil şifa versin...Benimde 2 gündür belim acayip ağrıyor ama normaldir göbek büyümeye başladığından vücudun denge merkezi değişiyormuş...Katlanıcaz artık bebeişler ii olsunda...

LUNA arkadaşım çok çok geçmişler olsun.....

Herkese günaydın kızlar vede hayırlı Cumalar olsun inşaallah
bu aralar acayip gaz topluyorum ben kızlar gece özellikle sabah uyanınca sancılı uyanıyorum

herkese günaydın ve de hayırlıs cumalar.

benimde dün itibari ile bel ağrılarım arttı. göbüşümde kocaman oldu göbüş topiğine ekledim. 1 hafta inanılmaz bir büyüme yaşadı

Canım benim kendini boşyere üzüyorsun...Hiç değermi..Erkeklerin kimyasında var bu aileleri işe yaramazda olsa değerli oluyorlar...Benim eşimde bekarken ailesini önemsemezdi şimdi aileci oldu...Ama Allah razı olsun hepsi bana karşı çok iiler..Ankarada yaşıyorlar hamilelikten önce 15 gün gelip kaldılar..Eve bi gidiyordum yemek hazır sofra hazır çay bile doldurtmazlar bana ....Tam tersi benimde eşim bana destek olmaz onlar eşime karşı daha kollayıcı olurlar...Önemli olan karşındakininde el kızı değil bir ana kuzusu olduğunu algılayabilmeleridir...Benim kaynanam hep der benimde kızım var ona yapılmasını istemediğim şeyleri neden gelinime yapayım diye...Her insan bir olamıyor...Onlar seni tınlamıyorsa sende dert etme üzülme sen herşeyden değerlisin bebeğinde öyle....

Aminnn ...

arkadaşımın ve kuzeniminde aynı sorunu vardı canım şimdi biri 4 aylık biri 2 yaşında sapasağlamlar bebekleri var maşallah inşallah senin bebeğinde iyi olur iyi düşün iyi olsun bol bol su iç bende normalde hiç içmezdim onlardan durumu bildiğim için hamile olduğumdan beri sürekli aklıma geldikçe içiyorum Allah bebeğinede sanada sağlık sıhat versin üzülme

ben daha önce hiç böyle bir sorun duymamıştım yani şahit olmadım.dr.söyleyince çok şaşırdım ve kendimi çok yalnız hissettimmorelim bozuldu.bir de düşününce içtiğimiz suyun amniyon sıvısıyla ilgili ilişki kuramadım ama internetten araştırınca gerçekten de çok su içmek işe yarıyormuş ve en doğal yöntemmiş
Allahıma şükürler olsun Allah başka çözümsüz dert vermesin..
3 lt suyum var yanımda bitiricem onu işten çıkana kadar.akşamad evde devam edeceğim.

benimde demir eksikliğim yok ama bana da doktorum ferro sanol diye bi demir ilacı verdi canım ama sen doktoruna danışmadan yine de alma telefonlada olsa sor benimde 4. ayın başında başlattı. doktorunun bi bildiği vardır elbet.

Aramıza hoşgeldin hemşerim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…