- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.481
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kızlar az once kayınvalıdem aradı.. Badanan var geleyımmı dıye sordu yardıma.. Bnde hayatta geleyımmı dıye sorana gel dıyemem.. Oglunun evı anne cık gel ne zaman ıstersen dedım ee annen gelıyo nasıl olsa yanı ıstıyosan geleyım dıyooooo... Kac aydr yatıyorum smdıye kdr elını hıc bıseye surmedı ayda bır gelır aksam oturur gıder... Henuz ozenıpte hıcbısey almadı torunum dıye onceden cınsıyetı bellı olsn derdı e ogrenelı bı ay oldu hala almadı bnm annemler herseyını aldı kızımın cok sukur hıc bı eksıgı yok ama ne bılıyım bnde kendı annemlere karsı kaynanamlarda sunu aldı demek ıstıyorum herseye ragmen... Esım annemlere karsı kendını daha ıyı hıssetsın ıstıyorum smdı kayınvalıdem gtartıstı bnmle telefonda anne nolur pazardan al en azınan bı tulum bak oglun uzuluyo dedım bn ne zaman napnapıcagımı bılırım dıyoo... Bı ton tavır yaptıı halbukı bn ondan maddı hıcbısey beklemıyorum.. Bı aydr annem gelemıyo temızlıgıme cunku oda badana vs yaptrdı babanemle altlı ustlu oturuyo temızlıgı vs.. Uzun surdu ısterıstemez bana yetısemedı kaynanam dıyokı bn sana hep dedım geleyımmı dıye sen yok anne gelme dedın dıyoo bnı sen yonet bn cahılım bnm aklım ermez dıyo bıde agladı tlf da bnde 55 yasındasın anne bn sana nasıl onu yap bunu yap derım dedım kustu smdı bana nasıl aglıyorm bnde smdı anlatamammm... Yanlısı nerde yapıyorum kızlar...? Esım onların agzının ıcıne bakıyooo mesela kayınpederım bızım evde sıgara ıcılmıyo dıye gelmıyo bıze mesela kı bn hıc ıcme demedım hep oglu ddı ama yınede gelınmı soyletıyo oldu kac kere esıme dedım araya bnı atma nolur kendın soyle annene babana sen kendı evlatlarısın senın dedıgın koymaz ıkı gun kuscek ucuncu gun barıscaksınız dedımm ama bn elım ıste smdı bnm soyledıgım batıo halbukı bn yemın ederım beklemıyorum bısey manevı olarak yanımda olsn yeter... Allah askına soyleyın napmalıyımmm... Bu aksamm kavga cok bızde... Ne desem olmuyoo hamıle olmama ragmen esımm hıc korumuyo bnı o yaslı kadın sen cagır gelsın dıyo allah askına kızlarr cagırmadıgım halde smdıye kdr hıc temızlıgıme gelmedgı halde esımın halası yengesı vs.. Bnı nerde gorse kaynanan gelıyo allahtan temızlıgıne dıyo hıc sesımı cıkarmıyorm halbukı gelen kendı annem dusunun.. Bıde cagrısam herkesın agzına gecıcem hıc ort bas etmez kaynanamm nolur ne bıter anlatır elaleme... Esım bı taraftann kaynanam bole sız olsanız naparsınız anlatamıyorum kocama bıraz bnden yana olsaaa emınım kadıncagızda bu kdr ustume gelemycek.. Agrı gırdı rahımıme kasıklarıma kasılıyorum smdı sankı bıcak batıyo kızım ne kdr sıkıldı kımbılır... Off rabbım saglıcakla su gunlerı gecırmeyı nasıp etsın saglıcakla bebegımı kucagımda gormeyı nasıp etsın rabbım kımseyı kımseye muhtac etmesın ınsallahh...
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kızlar az once kayınvalıdem aradı.. badanan var geleyımmı dıye sordu yardıma.. bnde hayatta geleyımmı dıye sorana gel dıyemem.. oglunun evı anne cık gel ne zaman ıstersen dedım ee annen gelıyo nasıl olsa yanı ıstıyosan geleyım dıyooooo... kac aydr yatıyorum smdıye kdr elını hıc bıseye surmedı ayda bır gelır aksam oturur gıder... henuz ozenıpte hıcbısey almadı torunum dıye onceden cınsıyetı bellı olsn derdı e ogrenelı bı ay oldu hala almadı bnm annemler herseyını aldı kızımın cok sukur hıc bı eksıgı yok ama ne bılıyım bnde kendı annemlere karsı kaynanamlarda sunu aldı demek ıstıyorum herseye ragmen... esım annemlere karsı kendını daha ıyı hıssetsın ıstıyorum smdı kayınvalıdem gtartıstı bnmle telefonda anne nolur pazardan al en azınan bı tulum bak oglun uzuluyo dedım bn ne zaman napnapıcagımı bılırım dıyoo... bı ton tavır yaptıı halbukı bn ondan maddı hıcbısey beklemıyorum.. bı aydr annem gelemıyo temızlıgıme cunku oda badana vs yaptrdı babanemle altlı ustlu oturuyo temızlıgı vs.. uzun surdu ısterıstemez bana yetısemedı kaynanam dıyokı bn sana hep dedım geleyımmı dıye sen yok anne gelme dedın dıyoo bnı sen yonet bn cahılım bnm aklım ermez dıyo bıde agladı tlf da bnde 55 yasındasın anne bn sana nasıl onu yap bunu yap derım dedım kustu smdı bana nasıl aglıyorm bnde smdı anlatamammm... yanlısı nerde yapıyorum kızlar...? esım onların agzının ıcıne bakıyooo mesela kayınpederım bızım evde sıgara ıcılmıyo dıye gelmıyo bıze mesela kı bn hıc ıcme demedım hep oglu ddı ama yınede gelınmı soyletıyo oldu kac kere esıme dedım araya bnı atma nolur kendın soyle annene babana sen kendı evlatlarısın senın dedıgın koymaz ıkı gun kuscek ucuncu gun barıscaksınız dedımm ama bn elım ıste smdı bnm soyledıgım batıo halbukı bn yemın ederım beklemıyorum bısey manevı olarak yanımda olsn yeter... Allah askına soyleyın napmalıyımmm... bu aksamm kavga cok bızde... ne desem olmuyoo hamıle olmama ragmen esımm hıc korumuyo bnı o yaslı kadın sen cagır gelsın dıyo allah askına kızlarr cagırmadıgım halde smdıye kdr hıc temızlıgıme gelmedgı halde esımın halası yengesı vs.. bnı nerde gorse kaynanan gelıyo allahtan temızlıgıne dıyo hıc sesımı cıkarmıyorm halbukı gelen kendı annem dusunun.. bıde cagrısam herkesın agzına gecıcem hıc ort bas etmez kaynanamm nolur ne bıter anlatır elaleme... esım bı taraftann kaynanam bole sız olsanız naparsınız anlatamıyorum kocama bıraz bnden yana olsaaa emınım kadıncagızda bu kdr ustume gelemycek.. agrı gırdı rahımıme kasıklarıma kasılıyorum smdı sankı bıcak batıyo kızım ne kdr sıkıldı kımbılır... off Rabbım saglıcakla su gunlerı gecırmeyı nasıp etsın saglıcakla bebegımı kucagımda gormeyı nasıp etsın rabbım kımseyı kımseye muhtac etmesın ınsallahh...
Canım bence doktoruna sor. Benim de kanım iyidir ama doktor yine de hem multivitamin, hem de demir hapı verdi. Gözünden kaçmıştır belki.
arkadaşlar siz bebeğinize bişi örmeyi düşünüyormusunuz
kızıma battaniye örmüştüm hamileyken şimdi oğlumada öreyim diyorum karar veremiyorum
merhaba kızlar...
şimdi hastaneden geldik.doktorum suyumun az olduğunu söyledi.günde 2,5 3 litre su tüketiyorum ama 2 gündür içmedim doğru düzgün.
2 hafta sonra tekrar gidicem doktora.eğer yine azsa bebğimin böbrek gelişiminde sorun olabilirmişo daha çok küçük ama yaaaaaaaaa
kızlar biş olmaz dimi?Allah ım bebklerimizi tüm sağlık problemlerinden korusun..
nerdeeeeee şuan bile çok sinirliyim ama olsun yine yüzüm gülüyo
kızlar pazartesi aksamı çöpü cıkarırken evin kapısını maalesef ayagmın ustunden kapattım ve ayak bas parmagımın tırnagını komple kaldırdım kan revan icinde kaldım direkt kendimizi acilde bulduk.. doktoruma danısarak lokal anestezilerle (yaklasık 7-8 tane igne ile uyusturdular) tırnagımı cektirdim..
yasadıgım acıyı anlatamam canlarım yani resmen bayılıyordum bebegimi kasmamak icin cok ugrastım ama nafile..neyse dopplerle bebegimi dinledim evde cok sukur tıktı tıkır atıyor kalbi
dün de pansuman yaptırdım omdrumden omur gitti aman dikkat edin canlarım ev kazalarına.. normalde olsa bu acıları cekerim ama isin icine bebeginiz girince kendinizi kasmamaya calıssanız da yasadıgınız acı yuzunden mecburen kasıyorsunuz haberiniz olsun.. dun resmen pansuman sırasınca hüngür hüngür agladım acıdan..
simdi daha iyiyiyim ama olayla alakası olmasa da daha onceden beri belimin sol tarafı cok agrıyor kızlar beli agrıyan var mı? acaba hep sola yatmaktan mı oluyor?
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kızlar az once kayınvalıdem aradı.. badanan var geleyımmı dıye sordu yardıma.. bnde hayatta geleyımmı dıye sorana gel dıyemem.. oglunun evı anne cık gel ne zaman ıstersen dedım ee annen gelıyo nasıl olsa yanı ıstıyosan geleyım dıyooooo... kac aydr yatıyorum smdıye kdr elını hıc bıseye surmedı ayda bır gelır aksam oturur gıder... henuz ozenıpte hıcbısey almadı torunum dıye onceden cınsıyetı bellı olsn derdı e ogrenelı bı ay oldu hala almadı bnm annemler herseyını aldı kızımın cok sukur hıc bı eksıgı yok ama ne bılıyım bnde kendı annemlere karsı kaynanamlarda sunu aldı demek ıstıyorum herseye ragmen... esım annemlere karsı kendını daha ıyı hıssetsın ıstıyorum smdı kayınvalıdem gtartıstı bnmle telefonda anne nolur pazardan al en azınan bı tulum bak oglun uzuluyo dedım bn ne zaman napnapıcagımı bılırım dıyoo... bı ton tavır yaptıı halbukı bn ondan maddı hıcbısey beklemıyorum.. bı aydr annem gelemıyo temızlıgıme cunku oda badana vs yaptrdı babanemle altlı ustlu oturuyo temızlıgı vs.. uzun surdu ısterıstemez bana yetısemedı kaynanam dıyokı bn sana hep dedım geleyımmı dıye sen yok anne gelme dedın dıyoo bnı sen yonet bn cahılım bnm aklım ermez dıyo bıde agladı tlf da bnde 55 yasındasın anne bn sana nasıl onu yap bunu yap derım dedım kustu smdı bana nasıl aglıyorm bnde smdı anlatamammm... yanlısı nerde yapıyorum kızlar...? esım onların agzının ıcıne bakıyooo mesela kayınpederım bızım evde sıgara ıcılmıyo dıye gelmıyo bıze mesela kı bn hıc ıcme demedım hep oglu ddı ama yınede gelınmı soyletıyo oldu kac kere esıme dedım araya bnı atma nolur kendın soyle annene babana sen kendı evlatlarısın senın dedıgın koymaz ıkı gun kuscek ucuncu gun barıscaksınız dedımm ama bn elım ıste smdı bnm soyledıgım batıo halbukı bn yemın ederım beklemıyorum bısey manevı olarak yanımda olsn yeter... Allah askına soyleyın napmalıyımmm... bu aksamm kavga cok bızde... ne desem olmuyoo hamıle olmama ragmen esımm hıc korumuyo bnı o yaslı kadın sen cagır gelsın dıyo allah askına kızlarr cagırmadıgım halde smdıye kdr hıc temızlıgıme gelmedgı halde esımın halası yengesı vs.. bnı nerde gorse kaynanan gelıyo allahtan temızlıgıne dıyo hıc sesımı cıkarmıyorm halbukı gelen kendı annem dusunun.. bıde cagrısam herkesın agzına gecıcem hıc ort bas etmez kaynanamm nolur ne bıter anlatır elaleme... esım bı taraftann kaynanam bole sız olsanız naparsınız anlatamıyorum kocama bıraz bnden yana olsaaa emınım kadıncagızda bu kdr ustume gelemycek.. agrı gırdı rahımıme kasıklarıma kasılıyorum smdı sankı bıcak batıyo kızım ne kdr sıkıldı kımbılır... off Rabbım saglıcakla su gunlerı gecırmeyı nasıp etsın saglıcakla bebegımı kucagımda gormeyı nasıp etsın rabbım kımseyı kımseye muhtac etmesın ınsallahh...
nerdeeeeee şuan bile çok sinirliyim ama olsun yine yüzüm gülüyo
Aminnn ...merhaba kızlar...
şimdi hastaneden geldik.doktorum suyumun az olduğunu söyledi.günde 2,5 3 litre su tüketiyorum ama 2 gündür içmedim doğru düzgün.
2 hafta sonra tekrar gidicem doktora.eğer yine azsa bebğimin böbrek gelişiminde sorun olabilirmişo daha çok küçük ama yaaaaaaaaa
kızlar biş olmaz dimi?Allah ım bebklerimizi tüm sağlık problemlerinden korusun..
Aminnn ...
arkadaşımın ve kuzeniminde aynı sorunu vardı canım şimdi biri 4 aylık biri 2 yaşında sapasağlamlar bebekleri var maşallah inşallah senin bebeğinde iyi olur iyi düşün iyi olsun bol bol su iç bende normalde hiç içmezdim onlardan durumu bildiğim için hamile olduğumdan beri sürekli aklıma geldikçe içiyorum Allah bebeğinede sanada sağlık sıhat versin üzülme
meraba kızlar bu gün 17 + 6 olduk bebişim öyle hareketliki içimde sürekli takla atıyor sanki bide pıt pıt vuruyor göbişime bide kızlar şu demir ilacını doktorum banada yazmadı ama hamileliğin 7 .ci ayında olan bi arkadaşım var o 4ç cü aydan itibaren kullanmaya başlamış üstelik demir eksikliğide yokken bilmiyorum kafam karıştı kendi kafama görede bişey yapmak istemedim aranızda kullanan varmı daha öncede sormuştum ama topikteki hiç kimse cevap yazmamış
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır sizleri takip ediyorum bugüne kısmetmiş aranıza katılmak.Benide listeye eklerseniz çok memnun olucaz oluşumla sat 3 şubat beklenen doğum 11 kasım şehir Bursa Allah nasip kısmet ederse oğlum olucak.Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?