2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sabah kırk beş akşam kırk beş dk yürüyorum ben akşam evdede unutmazsam biraz egzersiz yapıyorum daha spor yapmam gerekirmi acaba normal doğum için

maşallah arkadaşım
süper...
ben okulda hareketliydim ama kapanınca eve tıkıldım...
okula başlayıp başlamayacağımda belli değil...
doğuma yuvarlanarak gidersem şaşırmam...

ben lavaboya yürüyerek gidiyorum yeterli olur mu acaba?

ben pilates yapıyorum ebru şallının hamile pilates dvd sini aldım çok iyi geliyor üç aydan itibaren yapıyorum inşallah doğumdan sonrada devam edebilirim kendinizi bırakmayın kızlar güzel anne olalım

ben pilates yapıyorum ebru şallının hamile pilates dvd sini aldım çok iyi geliyor üç aydan itibaren yapıyorum inşallah doğumdan sonrada devam edebilirim kendinizi bırakmayın kızlar güzel anne olalım

aslında bende hamile kalmadan önce 3 ay kadar ebru şallı ile plates yapmıştım..
hamlile pilatesi olduğunu bilmiyordum...
bi bakayım belki indirebilirim..

aslinda bende spor yapmak istiyorum ama cok korkuyorum yanlis birsey yaparimda bebegime birsey olur diye.spor yapmasamda ben nasil dogurucam ya sifir hareketle of offfff:95:

kızlar okudum yazdıklarınızı çok güldüm şu lavaboya yürüyeek gitme olayına.... valla ben sadece akşamları yürüyorum o da 20 dk onun dışında evde temizlik falan yaparsam o onun dışında bir şey yok napalım nefes filan kalmıyor ki keşke şöyle eskisi gibi hafif olsak hoplasak zıplasak yaa

ya ben bu zonklamalarımı napcam ya her ay mutlaka bir kere bu zonklamayı yaşıyorum mantar vajinit falan diyordum ama daha pazartesi kontrolden geldim doktor bişey kalmamış dedi pki bu zonklama ne ya? sizde de böyle şeyler yaşayan var mı tek taraflı oluyor genelde rahim girişinde

canım benim rahimde zonklama olmuyor ama karnımın altı sancıyor bazen yani bu hamilelikte herşey oluyor bence senin ki de normaldir ama bir ara internette istersen herşey yazıyor Allahtan nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…