- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.961
hahaha ah tatlım sana bir deseler anlarsın :))banada kimse gelin demez zaten eşimin tarafıyla pek görüşmeyiz görüssekte gelin diyen olmaz
kızım diye hitap ederler
ama ben abimin hanımına bile gelin derimpek haz etmiyorum ondan sanırım kaldıkı yenge dicem nerdeee
sagol gollum'cugum beni yanlıs anlamadıgını umit ediyorum .. ben bu dertten cok muzdaribim cunku herkes eltime ismi ve hatta yaşı buyuk diye "abla" diye hitap ediyor bana gelince "gelin" :)) hormonlarım tepti o yuzden yoksa senle lakası yok yanii
evde otururken yapacak bi iki egzersiz bulayım dedim...
aman cesraet edemedim...
nefes alıp vermeyi bilmiyorum daha...
bi sandalye hareketi varmış bilen var mı?
şu sandalyeye tutunup yapılan oturup kalkma hareketimi acaba?
aman cesraet edemedim...
aman cesraet edemedim...
aman cesraet edemedim...
:) bende hareket olsun diye yerimden kalktım 3 kat asagı indim kurumda .. birimin birinde oturdum 2 dk.. dönüşü asansörle yaptım popom koltuga yapıscak..
bu hareketsizlik nereye kadar diyorum.. ama nefesim kesliyor napayım dimi kızlar...
canım gordum begendim zaten cok tatlı cıkmıssın..yeni göbiş ekledim kızlar
doktorlar normal doğum istiosanız kesin spor şart diyormuş, ben daha naısl doğurcağıma krar veremedim ama bu hareketsizlikle istesemde normal doğuramıcam galiba...
kızlar ben aksamları mumkun oldugunca yurumeye calısıyorum..
yuzmeye de gidiyordum ama bu ara gidemedim kayınpederimin anjiyoları vardı bahsetmistim.. salı gunu de bypass gecirecek bu aralar biraz zor yuzmek.. havuza da sabah 10 a kadar giriyorum.. sonrası coluk cocuk migdem bulanıyor kadınların sacları falan
canım gordum begendim zaten cok tatlı cıkmıssın..
deniz kenarında mısın?
kızlar ben aksamları mumkun oldugunca yurumeye calısıyorum..
yuzmeye de gidiyordum ama bu ara gidemedim kayınpederimin anjiyoları vardı bahsetmistim.. salı gunu de bypass gecirecek bu aralar biraz zor yuzmek.. havuza da sabah 10 a kadar giriyorum.. sonrası coluk cocuk migdem bulanıyor kadınların sacları falan
canım gordum begendim zaten cok tatlı cıkmıssın..
deniz kenarında mısın?
sabah kırk beş akşam kırk beş dk yürüyorum benakşam evdede unutmazsam biraz egzersiz yapıyorum daha spor yapmam gerekirmi acaba normal doğum için
sabah kırk beş akşam kırk beş dk yürüyorum benakşam evdede unutmazsam biraz egzersiz yapıyorum daha spor yapmam gerekirmi acaba normal doğum için
Fatmakoca arkadaşım saol da kopyalanmıyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?