- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.001
canım benim rahimde zonklama olmuyor ama karnımın altı sancıyor bazen yani bu hamilelikte herşey oluyor bence senin ki de normaldir ama bir ara internette istersen herşey yazıyor Allahtan nette
benimde bugün karnımın altı sertleşti neden acaba artık vücut kasılmalara başlayıp doğuma hazırlık yapıyomuş bu haftalarda diyo nette sizlerdede oluyomu taş gibi oluyo baskı da oluyo
evt evt o olmaya başladı artık günlük yaşamı etkileyecek kdr çok olursa doktora başvurun diyor ama gün içerisinde olması normalmiş
normalde işte herşey korkutuyor artık ya şu üç ayıda bi atlatsak allahın izniyle hayırlısıyla
kızlarr bugün dokotra gittik... Oğluşumu gördümm o kadar netleşmiş ki yüzü ayakları havada çırpıyordu hep. çok heyecanlandım. 1030 gram olmuşş bir an önce büyyüsün yaa zaman geçsin sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum bir an önce...
kesinlikle aynı fikirdeyim bitsin Allahın izniyle sağ salim...kuzucukları kollarımıza alalım. Kendi kendime diyorum 28.haftaya varayım artık umursamıcam ama varana kdr ömrümden ömür gidiyor ama o zaman da böyle demicem yine korkacağım biliyorum bari 35e varsın diyeceğim sabır Allahım...
kızlarr bugün dokotra gittik... Oğluşumu gördümm o kadar netleşmiş ki yüzü ayakları havada çırpıyordu hep. çok heyecanlandım. 1030 gram olmuşş bir an önce büyyüsün yaa zaman geçsin sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum bir an önce...
kesinlikle aynı fikirdeyim bitsin Allahın izniyle sağ salim...kuzucukları kollarımıza alalım. Kendi kendime diyorum 28.haftaya varayım artık umursamıcam ama varana kdr ömrümden ömür gidiyor ama o zaman da böyle demicem yine korkacağım biliyorum bari 35e varsın diyeceğim sabır Allahım...
bende bazen karnımın bazı yerlerınde sertlık hıssedıyorum kafası sanıyorum onuda. bıraz elımle ovalayınca hafıf hafıf sertlık kayboluyor sanırım yer değiştiriyor sıpam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?