2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benimde bugün karnımın altı sertleşti neden acaba artık vücut kasılmalara başlayıp doğuma hazırlık yapıyomuş bu haftalarda diyo nette sizlerdede oluyomu taş gibi oluyo baskı da oluyo

canım benim rahimde zonklama olmuyor ama karnımın altı sancıyor bazen yani bu hamilelikte herşey oluyor bence senin ki de normaldir ama bir ara internette istersen herşey yazıyor Allahtan nette

annem de öyle diyor hamilelikte değişik değişik şeyler olur seninki de böyle birşey çekeceksin sonuna kadar diyor. İnşallah öyle birşeydir o zaman bir nebze rahatlıyorum. İnternette vajinite falan bağlıyor çok şükür ki tehlikeli birşey yazmıyor. Geçen gün banyo yaptım bir yerlerimi kestim ya hani yazmıştım size:) o kan nereden geliyor diye silerken mi tahriş ettim yine acaba bundan önce doktor tahriş demişti çnkü nedenine ne bileyim rabbime emanetler Allahım aklımızı korusun

benimde bugün karnımın altı sertleşti neden acaba artık vücut kasılmalara başlayıp doğuma hazırlık yapıyomuş bu haftalarda diyo nette sizlerdede oluyomu taş gibi oluyo baskı da oluyo

evt evt o olmaya başladı artık günlük yaşamı etkileyecek kdr çok olursa doktora başvurun diyor ama gün içerisinde olması normalmiş

evt evt o olmaya başladı artık günlük yaşamı etkileyecek kdr çok olursa doktora başvurun diyor ama gün içerisinde olması normalmiş

normalde işte herşey korkutuyor artık ya şu üç ayıda bi atlatsak allahın izniyle hayırlısıyla

normalde işte herşey korkutuyor artık ya şu üç ayıda bi atlatsak allahın izniyle hayırlısıyla

kesinlikle aynı fikirdeyim bitsin Allahın izniyle sağ salim...kuzucukları kollarımıza alalım. Kendi kendime diyorum 28.haftaya varayım artık umursamıcam ama varana kdr ömrümden ömür gidiyor ama o zaman da böyle demicem yine korkacağım biliyorum bari 35e varsın diyeceğim sabır Allahım...

kızlarr bugün dokotra gittik... Oğluşumu gördümm o kadar netleşmiş ki yüzü ayakları havada çırpıyordu hep. çok heyecanlandım. 1030 gram olmuşş bir an önce büyyüsün yaa zaman geçsin sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum bir an önce...

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84:

bugün birde bebiş videoları izledim ilk banyo felan ayyy nasıl sabırsızlandım muhteşem bişiy bu allah nasip eder inşallah

cnm maşallah oğluşuna 1000i geçmiş hadi bakalım:) ya benm doktor abarttı mı acaba ya bende 25+1 de gitmiştim 850 grdı çok demişti 26da 1000gr olsa normal demekki...çocuğumu boşu boşuna rejimemi soktum ya:/ senin haftasıyla uyumlu mu gözüküyor yoksa önde mi tarkul?

bugün birde bebiş videoları izledim ilk banyo felan ayyy nasıl sabırsızlandım muhteşem bişiy bu allah nasip eder inşallah

maşallah canım yaaa ben ayın 10 unda gitcem o zamana kadar benim oğlmda seninki gibi olur

ne hayallerim var sana dair,biliyorum sen bu hayallerime teyet geçeceksin ben seni hayallerinin ve isteklerinin peşinden koşacak kadar cesur ve onları yakalayacak kadar güçlü ve elinden bırakmayacak kadar sorumluluk sahibi yetiştireceğim.insan olmanın erdemini öğrenebildiğim kadarını sana öğreteceğim bu herşeyden önce dünyaya sonra sana olan borcum ve bunu ne olursa olsun hep senin yanında hep seni destekleyerek ödeyeceğim

GELDİĞİNDE BİN YILLARIN VERDİĞİ YORGUNLUKLA DOĞACAKSIN

SENİ BENİ BABANI ZOR BİR SINAV BEKLİYOR

AMA BİZ BABANLA GEÇMİŞE BAKTIĞIMIZDA

BÜTÜN SINAVLARDAN GEÇMİŞİZ

eminim bu hayattan sende tam not alacaksin !

biraz kilolu sanırıım tosuncukk normalde 800 grmla 900 ler arasında o haftalardayız

tarkulcum maşallah çok güzel herşey yolunda gitsin ve böyle güzel haberler alalım hep inşallah ben de artık çok kuvvetli hissediyorum hareketleri demekki benimkide o aralarda bir şey haftaya perşembe gelsin bir an önce yaaa

bende bazen karnımın bazı yerlerınde sertlık hıssedıyorum kafası sanıyorum onuda. bıraz elımle ovalayınca hafıf hafıf sertlık kayboluyor sanırım yer değiştiriyor sıpam.

Kasık ağrısı çekenlerin kaçıncı bebeği acaba?Ben bu ağrılar nedeniyle dr a gittim.İlki sezeryen olduğu için normal dikişlerin açılıyor dedi.Öyle bir sebep olabilir kızlar

bende bazen karnımın bazı yerlerınde sertlık hıssedıyorum kafası sanıyorum onuda. bıraz elımle ovalayınca hafıf hafıf sertlık kayboluyor sanırım yer değiştiriyor sıpam.

benim sertlik kasıklarda oluyo bebişim çok yukarda zaten resmen kasılma yani taş gibi oluyo yürümekte zorlanıyorum yani benim ilk bebiş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…