- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.021
Bursadan olan var mı aranızda
Bursadan olan var mı aranızda
ben bursa gemlikteyım sen trawma
cnm maşallah oğluşuna 1000i geçmiş hadi bakalım:) ya benm doktor abarttı mı acaba ya bende 25+1 de gitmiştim 850 grdı çok demişti 26da 1000gr olsa normal demekki...çocuğumu boşu boşuna rejimemi soktum ya:/ senin haftasıyla uyumlu mu gözüküyor yoksa önde mi tarkul?
biraz kilolu sanırıım tosuncukknormalde 800 grmla 900 ler arasında o haftalardayız
yok canım 1 hafta önden gidiyor diyor doktor her gittiğimizde. Ama bazı bebekler böyle hızlı gidip son aylarda haftasına uyumlu gidermiş.. Amann aynı olsunda geriden gelmesin diye dua ediyorum bende :)
ben sana çok uzağım canım gürsu
tarkulcum maşallah çok güzel herşey yolunda gitsin ve böyle güzel haberler alalım hep inşallah ben de artık çok kuvvetli hissediyorum hareketleri demekki benimkide o aralarda bir şey haftaya perşembe gelsin bir an önce yaaa
bak geriden gelmesin dedin benimki 3 gün falan geri:18:
sanırım benmkinin rahatsız edici problemi iki hafta önden gitmesi kimi ölçüsüleri iki hafta ileri kimisi bir hafta geri ondan snrmyok canım 1 hafta önden gidiyor diyor doktor her gittiğimizde. Ama bazı bebekler böyle hızlı gidip son aylarda haftasına uyumlu gidermiş.. Amann aynı olsunda geriden gelmesin diye dua ediyorum bende :)
hımmm orası nerde bılmıyorum bende bursada 1.5senedır burdayım cnm doktorun kım ben zubeyde hm özer kutluya gıdıyorum altıparmakta manehanesı cokta memnunum hastane hakkında bılgın varmı
hayırlısı ıle doguralımda saglıkla yeter doktorumuzdada memnunsak sorun yokcanım zübeydehanımı kimi iyi diyor kimi kötü. o yüzden yorum yapamayacağım. ben doruk tıp merkezine gidiyorum. dr.um feyza hanım. bende çok memnunum dr.umdan
ileriden gitmeside cok iyi birşey değil demişti doktor banaa
ayy kızlar yaa şu kasım çabuk gelse demi oğlumu çok merak ediyorum...burnu ve alnını babasına benzettim ama bana neresi benziyo acaba???
sen yine o kadarını görmüşsün ben üç boyutlu da hiç görmedim kara ultrasonda görebildiğim kadarıyla yetiniyorum ama çook merak ediyorum bende ben ekim sonu sezaryen olcam allah kısmet ederde bi aksilik olmazsa inş. az kaldıı[/QUOTE
bende kara ultrasonda gördüm kıs kocişime ben zettim ama orda çok yakından yandan gösterdi doktor
sen yine o kadarını görmüşsün ben üç boyutlu da hiç görmedim kara ultrasonda görebildiğim kadarıyla yetiniyorum ama çook merak ediyorum bende ben ekim sonu sezaryen olcam allah kısmet ederde bi aksilik olmazsa inş. az kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?