2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

yok canım 1 hafta önden gidiyor diyor doktor her gittiğimizde. Ama bazı bebekler böyle hızlı gidip son aylarda haftasına uyumlu gidermiş.. Amann aynı olsunda geriden gelmesin diye dua ediyorum bende :)

evett canım güçlendi hareketlerii.. Çabuk gelsin perşembe de gör kuzucuğunu sendee :):)

bak geriden gelmesin dedin benimki 3 gün falan geri:18:

olsunn canım 3 günden birşey olmaz. benim ablamın 2 hafta geriydi 3200 gram doğdu bebeğimiz. merak etme 1 haftaya kadar normal diyor doktorlar... ben geri derken o kadar geri demek istedim. Ablam çok üzülmüştü çünkü. ama çok şükür çok sağlıklı bir oğlu var şimdi...

yok canım 1 hafta önden gidiyor diyor doktor her gittiğimizde. Ama bazı bebekler böyle hızlı gidip son aylarda haftasına uyumlu gidermiş.. Amann aynı olsunda geriden gelmesin diye dua ediyorum bende :)
sanırım benmkinin rahatsız edici problemi iki hafta önden gitmesi kimi ölçüsüleri iki hafta ileri kimisi bir hafta geri ondan snrm anlam veremedim inş diğer kontrolde uyumlu çıkar.

hımmm orası nerde bılmıyorum bende bursada 1.5senedır burdayım cnm doktorun kım ben zubeyde hm özer kutluya gıdıyorum altıparmakta manehanesı cokta memnunum hastane hakkında bılgın varmı

canım zübeydehanımı kimi iyi diyor kimi kötü. o yüzden yorum yapamayacağım. ben doruk tıp merkezine gidiyorum. dr.um feyza hanım. bende çok memnunum dr.umdan

ayy kızlar yaa şu kasım çabuk gelse demi oğlumu çok merak ediyorum...burnu ve alnını babasına benzettim ama bana neresi benziyo acaba???

ayy kızlar yaa şu kasım çabuk gelse demi oğlumu çok merak ediyorum...burnu ve alnını babasına benzettim ama bana neresi benziyo acaba???

sen yine o kadarını görmüşsün ben üç boyutlu da hiç görmedim kara ultrasonda görebildiğim kadarıyla yetiniyorum ama çook merak ediyorum bende ben ekim sonu sezaryen olcam allah kısmet ederde bi aksilik olmazsa inş. az kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…