- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.941
Ben de dün kınadaydım 3 aylık hamile bizim akraba nasıl halay çekiyor ben dediğin gibi yürümeye korkuyorum aylardır evden işe işten eve. Biz mi kendimize eziyet ediyoruz acaba diye düşünüyorum. Sonra bir cesaretleniyorum sonra da diyorum ki onlara olmaz olmaz bize olacağı tutar. Neyse ben razıyım şöyle de olsa sağ salim bitirelim de
selam kızlar ben kızımın adını LİDYA koymayı düşünüyorum nasıl sizcee iki isim mi koysam yoksa hangisini beğenirse ilerde onu kullanır ??
canım ben anaokulu öğretmeniyim ne kadar mete ve aras isimli çocuk varsa yaramazöğretmenler bile artık sınıflarına kura çekildiğinde mete isimli bi çocuk geldiğinde yandık diyor bide ikisi birden vay haline ama ben de aras ismini özellikle çok beğeniyorum yani isimler çok güzel ama benım aklıma direk çok hareketli atlayıp zıplayan çocuk geliyor
Kızlar bebeğinhaftasını gösteren cetvelden bende istiyorum.nasıl yapcam? 2 dr gidiyorum biri 24 biri 25 h aftalık diyor.BENİM BEBİŞİM KAÇ HAFTALIK? Son adet 11 şubat
vallahi kızlar ben hamileyken toplam 2 dugune gittim bunlardan bir tanesi en yakın arkadasımın dugunuydu gece 3.5 ta ben hala dansediyordum millet şaşırdı herkes hayret etti , ama cok eglendim yani ne zamandır kendimi kasıyorum baslarım bu ise dedim ufak caplı dinamik hareketlerle dansettim ve eminim bebisime de iyi geldi..
yok şaşı olacakmış oymuş buymuş bu hurafelerle hamilelik geçiremem yani :))
ayrıca ufak ritmli dansların iyi geldigini hamilelikte ben baya bi yerde okudum.. kaldı ki ayşe oner'in kurslarında da resmen göbek atıyorlar.. tabi ki asena gibi kusan kedilerin irkilmesine benzeyen hareketler yapacak degiliz de yani ufak tempolu cok guzel oldu.. halay malay da cekmedim tabiiki zaten hic sevmem..
canım cok guzel bir isim Lidya Uygarlıgı vardır anadolu'da en antik uygarlıklardan ve parayı bulan ilk toplum biliyor muydun?
Arkadaşlar benim de sizlere bir sorum olacak, iki üç gündür ayaklarım ve ayak bileklerim patates gibi şiş vaziyette, Allaha şükür elimde yüzümde bir şişlik yok o önemli bir durummuş, benim merak ettiğim sizin de ayaklarınızda şişlikler yani ödem oluyor mu? Çalışıyorum diye yorgunluktan mı oluyor acaba? Sizin de ayaklarınızda şişlikler oluyorsa nasıl geçiriyorsunuz?
kızlar öncelikle selam ve mübarek cumalar... akşam hiçbiriniz yoktunuz neredeyse çok sıkıldım valla :)
ela sudem ve hacbek geçmiş olsun ikinizi de Allahg şifa versin....
gece hiç uyuyamadım kızlar sıcak bir yandan nefes darlığı bir yandan valla ben de panik atak oluyordum neredeyse. nasıl olacak böyle eyül sonuna kadar hava sıcak biz hamiş bilmiyorum...
laedry benim de oldu geçen gün doktoru aradım hemen olabilir korkacak bir şey yok dedi sen de rahat ol yürüyüş ve ayakları dikmek iyi geliyor canım...
Ben de dün kınadaydım 3 aylık hamile bizim akraba nasıl halay çekiyor ben dediğin gibi yürümeye korkuyorum aylardır evden işe işten eve. Biz mi kendimize eziyet ediyoruz acaba diye düşünüyorum. Sonra bir cesaretleniyorum sonra da diyorum ki onlara olmaz olmaz bize olacağı tutar. Neyse ben razıyım şöyle de olsa sağ salim bitirelim de
kızlar dan diye dalıcam ama protein s aktivitesi testi yaptıran varmı aranızda?(pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar için soruyorum)
Kızlar bu akıntı beni mahfedio ya.. işyerinde tuvalete gitmekten şey geldi artık.. korkuyorum acaba altıma mı kaçırıyorum diye:) ama kokusuz ve renksiz bir akıntım var.. doktoruma sorucam ama ne hikmetse doktora gideceğim hafta akıntım kesiliyor..doktordan muayene etmeden ilaç vermiyor ki.. ilaca da karşı zaten.. inş kötü bir şey değildir buu. enfeksiyon kaptıysam diye korkuyorum da
Kızlar bebeğinhaftasını gösteren cetvelden bende istiyorum.nasıl yapcam? 2 dr gidiyorum biri 24 biri 25 h aftalık diyor.BENİM BEBİŞİM KAÇ HAFTALIK? Son adet 11 şubat
kızlar dan diye dalıcam ama protein s aktivitesi testi yaptıran varmı aranızda?(pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar için soruyorum)
kizlar neredesiniz yahu?in cin top oynuyor topikte
bizim gelin 15 gün önce doğum yaptı...
doğumdan önceki gün merdivenleri zıplayarak iniyordu...
epiduralli normal doğum yaptı...1 hafta sonra karın falan kalmamıştı...
bende yatmaktan yağ bağlıycam herhalde....
gelin ya düğnde ya pazarda doğuracak diye korkuyorduk...
canım maşallah Allah nazarlardan saklasin ne sanslıymıs
yalnız samimiyetine güvenerek bir eleştiri yapabilir miyim??
hepimiz sonucta bir aileye gelin olarak gittik ve benim kayınbiraderim de şaka ile karışık bana "gelin " der sanki adım yokmuş gibi.. ben cok sinir oluyorum.. mesela kayınpederlerime gittigimde komşuları falan bana gelin diye hitap ediyorlar ben de benim bir ismim var diye cevap veriyorum... oysa kayınpederim ve kayınvalidem hem kızım derler hem de ismimi soylerler bazen..
ne olur beni yanlıs anlama.."abimin eşi,hanımı" veya her neyse titri kardeş,nin eşi mi bilmiyorum ama onu da soyleyebilirsin di mi canımm
canım maşallah Allah nazarlardan saklasin ne sanslıymıs
yalnız samimiyetine güvenerek bir eleştiri yapabilir miyim??
hepimiz sonucta bir aileye gelin olarak gittik ve benim kayınbiraderim de şaka ile karışık bana "gelin " der sanki adım yokmuş gibi.. ben cok sinir oluyorum.. mesela kayınpederlerime gittigimde komşuları falan bana gelin diye hitap ediyorlar ben de benim bir ismim var diye cevap veriyorum... oysa kayınpederim ve kayınvalidem hem kızım derler hem de ismimi soylerler bazen..
ne olur beni yanlıs anlama.."abimin eşi,hanımı" veya her neyse titri kardeş,nin eşi mi bilmiyorum ama onu da soyleyebilirsin di mi canımm
tabiki diyebilirdim ama onun olmadığı bir ortamda bahsettiğim için rahatsızlık duymadım...
ayrıca yanlış anlamdım...sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?