2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar bebeğinhaftasını gösteren cetvelden bende istiyorum.nasıl yapcam? 2 dr gidiyorum biri 24 biri 25 h aftalık diyor.BENİM BEBİŞİM KAÇ HAFTALIK? Son adet 11 şubat

vallahi kızlar ben hamileyken toplam 2 dugune gittim bunlardan bir tanesi en yakın arkadasımın dugunuydu gece 3.5 ta ben hala dansediyordum millet şaşırdı herkes hayret etti , ama cok eglendim yani ne zamandır kendimi kasıyorum baslarım bu ise dedim ufak caplı dinamik hareketlerle dansettim ve eminim bebisime de iyi geldi..
yok şaşı olacakmış oymuş buymuş bu hurafelerle hamilelik geçiremem yani :))
ayrıca ufak ritmli dansların iyi geldigini hamilelikte ben baya bi yerde okudum.. kaldı ki ayşe oner'in kurslarında da resmen göbek atıyorlar.. tabi ki asena gibi kusan kedilerin irkilmesine benzeyen hareketler yapacak degiliz de yani ufak tempolu cok guzel oldu.. halay malay da cekmedim tabiiki zaten hic sevmem..

selam kızlar ben kızımın adını LİDYA koymayı düşünüyorum nasıl sizcee iki isim mi koysam yoksa hangisini beğenirse ilerde onu kullanır ??

canım cok guzel bir isim Lidya Uygarlıgı vardır anadolu'da en antik uygarlıklardan ve parayı bulan ilk toplum biliyor muydun?

güzelim bende öğretmenim:)dediklerin çok doğru eşimede aynısını söyledim tabi o işin içinde olmadığından anlayamadı beni.daha iyi hareketli çocuk,akıllı çocuk olur diyor.
Baklalım şimdilik mete aras dioruz ama dünde UTKAN ismi hoşumuza gitti.(Zafer kazanmış anlamındaymış)daha vakit varya..

Kızlar bebeğinhaftasını gösteren cetvelden bende istiyorum.nasıl yapcam? 2 dr gidiyorum biri 24 biri 25 h aftalık diyor.BENİM BEBİŞİM KAÇ HAFTALIK? Son adet 11 şubat

canım sen bugün 24. haftanı dolduruyorsun 25 e geçiyorsun benim de son adet 12 şubat çünkü sen ticker mı yapmak istiyosun?

teşekkürler, evet canım çok araştırdım, ben yıllardır kızım olursa bunu koymak isterdim kulağa hoş geliyor bide

Güzelim bende şimdi okullar kapalı olduğundan evdeyim akşama kadar.akşam eşimle 1saat yürüyürşe çıkıoruz tabii aradada dilenioruz.ona rağmen eve gelince ayaklarım davul gibi oluyor ve alev alev yanıor.bende soğuk su kompres yapıorum ve yukarı kaldırıp yatıorum.bence sende eve gelince bolbol dinlen.

Daha önce kimse yazmamış,okuyup göremeyince bende erken başladığını düşünmüştüm ama artık ilerledi hamileliklerimi normal tabii,kramp,uyuşma vs:)

Kızlar bu akıntı beni mahfedio ya.. işyerinde tuvalete gitmekten şey geldi artık.. korkuyorum acaba altıma mı kaçırıyorum diye:) ama kokusuz ve renksiz bir akıntım var.. doktoruma sorucam ama ne hikmetse doktora gideceğim hafta akıntım kesiliyor..doktordan muayene etmeden ilaç vermiyor ki.. ilaca da karşı zaten.. inş kötü bir şey değildir buu. enfeksiyon kaptıysam diye korkuyorum da

ay o halay cekmiş yine ii zeynep casalinimidir neyse onu gördünüz mü? kadın 9 aylık ya .. bikinisiyle kayalıklardan suya atlayıp yüzdü.. o orda yürüken ben yerimde hopladım.. delimidir nedir. artislik yapcam diye .. reklam olcam diye.. bu kadın bide anne olacak.. orda sancısı tutsa ne olacak.. sinir oldum bu sorumsuzluğa..

kızlar dan diye dalıcam ama protein s aktivitesi testi yaptıran varmı aranızda?(pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar için soruyorum)

bana bi protein testi yaptılar ama o phtılıasma içinmiydiki.. sonucu ii dedi gecti benim doktor ..

renksiz ve kokusuzsa eğer doktor kontrol gününü bekleme akıntı varken git göster olmadı ara şikayetini söyle bana doktorum muayene günü bekleme gel demişti bi testi varmış onun hem içinde rahat etmiş olur

canım bu linki
http://lbdf.lilypie.com/vR62p3.png

kontrol panelinde profili düzenle yeri var orda çizelge kısmına kopyalıyosun .. oluveriyor ...2 gün var senin satla benim aramda.. bebekler değişim gösteriyor .. benim kız bi iler bi geri yapıyor bende satı takip ediyorum .. onunla mı ugrascam dedim 3-4 gün oynuyo nasılsa ..sende öyle yap kafanı yorma yani.. keyfi istediğinde gelecek nasılsa..

bizim gelin 15 gün önce doğum yaptı...
doğumdan önceki gün merdivenleri zıplayarak iniyordu...
epiduralli normal doğum yaptı...1 hafta sonra karın falan kalmamıştı...
bende yatmaktan yağ bağlıycam herhalde....
gelin ya düğnde ya pazarda doğuracak diye korkuyorduk...

canım maşallah Allah nazarlardan saklasin ne sanslıymıs

yalnız samimiyetine güvenerek bir eleştiri yapabilir miyim??
hepimiz sonucta bir aileye gelin olarak gittik ve benim kayınbiraderim de şaka ile karışık bana "gelin " der sanki adım yokmuş gibi.. ben cok sinir oluyorum.. mesela kayınpederlerime gittigimde komşuları falan bana gelin diye hitap ediyorlar ben de benim bir ismim var diye cevap veriyorum... oysa kayınpederim ve kayınvalidem hem kızım derler hem de ismimi soylerler bazen..

ne olur beni yanlıs anlama.. "abimin eşi,hanımı" veya her neyse titri kardeş,nin eşi mi bilmiyorum ama onu da soyleyebilirsin di mi canımm

tabiki diyebilirdim ama onun olmadığı bir ortamda bahsettiğim için rahatsızlık duymadım...
ayrıca yanlış anlamdım...sorun yok

banada kimse gelin demez zaten eşimin tarafıyla pek görüşmeyiz görüssekte gelin diyen olmaz
kızım diye hitap ederler
ama ben abimin hanımına bile gelin derim pek haz etmiyorum ondan sanırım kaldıkı yenge dicem nerdeee

tabiki diyebilirdim ama onun olmadığı bir ortamda bahsettiğim için rahatsızlık duymadım...
ayrıca yanlış anlamdım...sorun yok

sagol gollum'cugum beni yanlıs anlamadıgını umit ediyorum .. ben bu dertten cok muzdaribim cunku herkes eltime ismi ve hatta yaşı buyuk diye "abla" diye hitap ediyor bana gelince "gelin" :)) hormonlarım tepti o yuzden yoksa senle lakası yok yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…