- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.041
ay benim çok uykum geldi. gidip zıbarayım bari
ileriden gitmeside cok iyi birşey değil demişti doktor banaa
bu arada neden sezeryan???
preg ya takma dicem yine takcan.kasım gelsede doğursanelixsircim çok sağol ya btün gece uyumıcam şimdi zaten tatkıktım bu konuyasen de tuz biber oldun şimdi yani
ay bizimkide baya burunluydu korktum kocaman burnu olcak diyee ama sonradan annem normal hepsi öyle görünür dedi de rahatladım birazsezaryenide ben istiyorum korkuyorum doğumdan ya netten de izledim aman allahım bu ne dedim yaa ben yapamam kesinlikle :18:
preg ya takma dicem yine takcan.kasım gelsede doğursan
bende çok korkuyordum taki hamile kalana kadar..şimdi doğal olsun istiyorum bebeğim..bu arada burnu küçücüktü
elixsircim çok sağol ya btün gece uyumıcam şimdi zaten tatkıktım bu konuyasen de tuz biber oldun şimdi yani
anneler siz bebeğe aldığınız cicileri yıkıyormusunuz..ben bugün başladım hacı şakir granülle yıkamaya..ütüleyip kaldırıcam..son zamanlara bırakmak istemiyorum..şimdiden yarım dünya oldum ki son zamanlarda yapamam o işleri..
ben yağlanayım biraz iyice şiştim çatlayacam çatır çatır yoksa bu sıcaktada çekilmiyo ama napalım
ben daha bişe almadım bebişime canım alınca yıkayıp kaldırcam tabi dolabına miss gibi hazır olsunlar sabun tozuyla yıkiycam bende
selamün aleyküm bende catlak kremi kullanıyorum ama yağ değil HACCER diıye kullannan var mı?
dalin sıvı deterjan da var ama sabun tozu bana daha saf geldi..
sende yavaştan başla biryerlerden aramızda 2 hafta var:))
kızlar süpersiniz wala geçmiş okadar hızlı ilerliyoki yarım saat olldu yeni bitirebildim
roxy diye de bi toz sabun warmış bebek eşyaları için, o da iyiymiş
bende haftaya başlıcam yıkama ütüleme işlerine
buarada fecci halde dişlerim sızlıyo kızlar, ben hiç süt içemedim hamileleikte, son bi haftadır yavaş yavaş başladım, o da anca meyveli süt, ama depo falan tükendi heralde, dayanılcak gibi deil.. ben de eşim nöbetciydi bu gece, banyo, mutfak vs bi giriştim, atılacakları attım, sildim süpürdüm, baya uğğraştım , gündüz sıcaktan bişi yapamıyorumi akşam olunca başlıyoruz oğlumla çalışmaya:)
ben süt ürünlerini çok tüketirim onun için hiç diş problemim olmadı bu arada kızlar sensodyn diş macunu zararlıymış hamilelere sakın kullanmayın ben kullanıyodum dok.sakın kullanma dedi haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?