2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Herkese günaydın kızlar :)))
sıcak bir Bursa havası ve sıcak bir gün daha...
Hepinize iyi hafta sonları diliyoruz kızımla

al Konyadan da o kadar pervaneyi açtım sabah sabah duramıyorum ya delircem ne olacak halimiz ah güzel memleketimi bıraktım geldim çorak yerlere şimdi deniz olsa atlasam cumbur cumbur

herkese günaydınlar.
Aranıza yeni katıldım. Listeye benide eklersiniz ?

aynur hoşgeldin ben de katılalı çok olmadı ama listeye eklenemedim malesef çünkü ekleyen kişi pek girmiyordu ve özel mesaj hakkımızda olmuyor lk girdiğimizde ama benim ki dolmak üzere bana bebişin ve senin bilgilerini verirsen senin için ve kendim için bugün mesaj atarım canım

Sıcaktan nefes bile aldırmayan İstanbul'da oturuyorum. 9 seneden sonra ve de ilk tüp bebek denememizden sonra oğlum olacak allahın izniyle. Bana göre 25+3 doktor amcamıza göre 26+3 .

güselim ben senin için mesaj çekmiştim arkadaşa fakat listeye ekleme yapamadığını söyledi. sanırım bir problem çıkmış bilemiyorum. ama aramıza gelenler herzaman kabulümüzdür

bu arada Aynur arkadaşımızda hoşgelmiş

Sıcaktan nefes bile aldırmayan İstanbul'da oturuyorum. 9 seneden sonra ve de ilk tüp bebek denememizden sonra oğlum olacak allahın izniyle. Bana göre 25+3 doktor amcamıza göre 26+3 .

hoşgeldin aramıza canım Maşallah bebişin 1 hafta önden gidiyor. bu arada bursa da çok sıcak

kızlar merhabA ...

uzun zamandır gıremedık kızımla.. gecen hfta ufaklık erkenden gelıyorum dedı ve bızı korkuttu cok sukur rabbımekı mudhale ettıler ve acılmayı durdu dr um bebesım erken gelırse onlem olsun dıye cıgerlerını gelıstırmek ıcın ıgne yaptılar 2 gunde bır nts ye gırdım kasılmalar yk masallh... carsmbada dr da randevumuz vrdı kızımla buluştuk 35 cm ve 900 gr olmus bnm prensesım... hala kusmaya devam dıye kan hapı maltoferı bıraktırdı ferrum un 5 gunde bır vurulN IGNEsıne gectık daha rahat oldu bole bırde osteocare kullanıyorum kramplar ıcın cok ıyı gııdıyorz smdılık... ıdrarda +++ lökosit cıktı dr um pztsı gunu ıdrar kulturu ıstedı umarım tehlıkelı bı dr um degıldr bırde mıde yanmalarım ıcın rennie alıyodm artk kesmedıgı ıcın laksora gectık haftada 2 gun 3 gun ackarnına alsan rahatlrsın dedı ınsallh dıyorum... buarada butun cıcıslerımız tamm dolabımıza yerlestrdık hastaneden cıkarkn ve mevlutte kullanıcagım caRSAFLR NEVRIMSELERI hazrladk annmle pıjamalrımızda hazır malum cok koorktukgecen hafta... uarada kızım masallah dıyım kıpır kıpır dr amcamz cok yaramaz olck bn dıyım sıze dedıı... adet tarıhıme gore 29 ekım 3 kasım arası gıdıp gelıyodu kızım belkı 20 ekımde alırım durmuck dedı.. ekım annesı olucm sanırım.. szlerı bırkmk ıstemkıyorum ama bn...

nyse teyzelerı opuyorz bız ıyı haftasonları...

canım çok geçmiş olsun. Çok şükür atlatmışsın. sevindim senin adına. bücüre söyle akıllı olsun anneciğiyle babacığını korkutmasın öyle. :90:sancılanarak mı dr.a gittin. acuk anlatırmısın

ayy cnm geçmiş olsun.senin kız pek bi acaleci çıkmışşş..doktor teyzeler amcalar olmazsa ne yapcaktık demi???ekim annesi adayı olabilirsin ama sat bizde yaniii.ayrılma bizdennnn

konyadan 2. günaydın kızlar, ilgimdışı çok çok geçmiş olsun, yaramaz kızın sen ona biranönce ciciler al diye yapmış olabilir:))şaka biyana eminim çok korkmuşsunuzdur ama çok şükür atlatmışsınız..
aynır hoşgeldin, buarada bende yokum listede
dün gece diş ağrımdan hiç uyuyamadım kızlar hala tüm dişşlerim sızlıyıo, benm yyaramaz bütün kalsiyumumu almış, anneye hiç bırakmamaış anlaşılan

büyük geçmiş olsun size.inşallah hepimiz doğru zamanı geldiğinde,sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.bu erken doğum düşüncesi sanırım fobi oldu bendeolumlu düşünmeye çalışıyorum ama insanın elinde değil bi de biraz sorunlu geçiyor benim.ilk üç ay düşük korkusu şimdi de erken doğma düşüncesi ayy hayırlısıyla şu 3 ay geçse.nasıl du ediyorum sağlıkla kavuşayım diye.çarşamba kontrolum şeker testim var umarım herşey yolundadır.sürekli kendimi dinler oldum ağrılarım oluyo ara ara ama normalmiş bu zamanlarda.
tüm anneler güzel hafta sonları....

canım geçmiş olsun inşallah yaramaz kızının poposunu poposunu ısır doğunca sen misin erken gelicem diyen diye...zor bir durum gerçekten ceyda düvencinin yaşadıklarını okudum sabah ayrıntılı valla içim bir hoş oldu yani tek koruyucumuz Allah'a sığınıyorum evlatlarımızı zamanında ve sağlıklı versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…