2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım günaydın ben 100 ü geçmişim istersen artık sana bilgileri özelden yollayabilirim haberin olsun dedim bu arada senin de bir günün kaldı dimi kontrole

Günaydınlar.

Biz dün doktorumuza gittik. Güzel haberlerle geldik hamd olsun. Bebişim 22 hafta 4 günlük ve 510gr olmuş. MaşaAllah SubhanAllah. Boyu da 26 cm. 22-23 haftaya göre normal dedi. Kalbi, beyni, parmakları, mesanesi herşeyine baktı ayrıntılı ultrasonla ve çok iyi dedi. Çok şükür. Benim nabzım yüksekti. 110-120 çıkıyordu. Bazen 140a çıkıyordu. Tabi bebeğinki de yükseliyor. bebeğin de 160-170e kadar çıkıyor. Doktorum normal olduğunu söyledi. Sıcaktan, hazımsızlıktan, kansızlıktan herşeyden olabileceğini ve vücut kendisi ayarlar dedi, ilaca gerek yok dedi. Demir, vitamin ve kalsiyuma devam dedi. Kasılmaların oluyor mu dedi, yok dedim ben de, Magnezyum sonra verelim kasılma yoksa dedi. Böyle işte... He bir de tetanoz aşımı oldum. Kolum çok acıyor. Sol tarafa yat diyorlar bir de nasıl olacaksa. Kolum dünden beri baya ağrıyor. Bir sonraki randevumuz 28.hafta inşallah. Pazartesi günü burada bir hastanede şeker yüklemesi ve kan, idrar tahlillerimi yaptıracağım. Sonuçları doktoruma haber vereceğim. Bizden son haberler böyle... Allah'ım hepimize sağlıklı haftalar nasip etsin. Bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Aminnnnn.

çok sevindim hep böyle iyi haberler alalım inşallah. aşı için geçmiş olsun ben de vurulmuştum ama benim ki çok ağrımadı 3 günde geçti. Bundan sonra da herşey güzel gider inşallah. benimki ile aynı kiloda çıkmış senin ki gerçi benimki bundan 4 hafta öncesiydi toroman çocuk 2 hafta önden gidiyor da boyu da 23 cm di bakalım bir hafta sonra ne olacak sizden haberler geldikçe ben de iştahlanıorum

hadi hayırlı olsun darısı başıma, az kaldı sanırım benimde bakmadım ama..
evet pazartesi gidiyorum,çok çok heycanlıyım bu kez, sanırım seker yüklemesi de yapar bu iki gün karpuz bile yemicem:))
bacaklarıma giren dayanılmaz kramplar için, ve diş ağrılarım için de eğer kalsiyum magnezyum bu kez de vermezse, vedalaşıcaz doktor amcamızla

cnm çok çok geçmiş olsun biraz daha sabretsin pıtırcıklar. Bırakmana gerek yok kuzum ya benm de beklenen doğum tarihim 30 ekime kaydı bakalım önümüzdeki ay kontrolünde nolcak. Rabbim sağlıkla sıhhatle bize versin onları inş

canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim. Allah daim iyi etsin. tetanoz acısı bende de var. sanki kolumu biyere vurmuşum gibi acıyor. geceleri zor oluyor. inş. diğer tahlillerinde böyle güzel çıkar.

kızlar mrbaa nslsınız nsl gdyo hmilelk bnm çook gzel gdyo allh skr bebgmn cnsyti belli oldu hiç gstermıyodu bu zamna kdae ama dktra sylemyn ltfn dedim saolsun tmm dedi süprz olsun istyorum ben nsl dyncam bilmyorum ama spriz olsun o yzden hep turuncu sarı yeşil kırmızı alıyorum kıyaftni

Maşallah iyi dayanıyorsun. ben çatlardım herhalde meraktan. eşya işini tamamladın mı acep?

bende catlıyorum ama suprz olmasna karar verdik eşimle zaten kaynvldem cnkklde otuyor onlara ble yeni syledim hamile olduğumu bde cnsyetni sylesema arka arkaya sevndiremem valla dgrusu daynacam az kaldı cnım . gneç odası istyorum bebğime hep oğlan gbi dguyo esme ve bana o yzden korsan yada dnzci takımı alcm arabsınıda kırmızı dşnyorum kıyfet hastne cıkısı aldım ama devamlı yürüyüşe cıkıyoruz her aksam ve hp bse alıyouz bebğimize bu arada bn bgn üye oldum tnıstgma memnn oldm cnm.

hoşgeldin aramıza canım banada kız gibi geliyordu ama erkek çıktı isim konusunu ne yaptınız. cinsiyeti belli olunca bile zor birde belli olmayınca hem erkek hemde kız ismi düşüneceksiniz Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…