- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.081
cinsiyet listesine eklendin mi sen? bak onu halledebilirük. evet çok ulvi bir amaç uğruna buradayız3 ay daha aklımıza mukayyet olabilirsek yırtarız gibime geliyor.
yok kızım ben hiç bir listede yokum o neyin nesi ki? tabi kafayı sıyırmazsak ve sıcaktan komaya girmezsek
Günaydınlar.
Biz dün doktorumuza gittik. Güzel haberlerle geldik hamd olsun. Bebişim 22 hafta 4 günlük ve 510gr olmuş. MaşaAllah SubhanAllah. Boyu da 26 cm. 22-23 haftaya göre normal dedi. Kalbi, beyni, parmakları, mesanesi herşeyine baktı ayrıntılı ultrasonla ve çok iyi dedi. Çok şükür. Benim nabzım yüksekti. 110-120 çıkıyordu. Bazen 140a çıkıyordu. Tabi bebeğinki de yükseliyor. bebeğin de 160-170e kadar çıkıyor. Doktorum normal olduğunu söyledi. Sıcaktan, hazımsızlıktan, kansızlıktan herşeyden olabileceğini ve vücut kendisi ayarlar dedi, ilaca gerek yok dedi. Demir, vitamin ve kalsiyuma devam dedi. Kasılmaların oluyor mu dedi, yok dedim ben de, Magnezyum sonra verelim kasılma yoksa dedi. Böyle işte... He bir de tetanoz aşımı oldum. Kolum çok acıyor.Sol tarafa yat diyorlar bir de nasıl olacaksa. Kolum dünden beri baya ağrıyor. Bir sonraki randevumuz 28.hafta inşallah. Pazartesi günü burada bir hastanede şeker yüklemesi ve kan, idrar tahlillerimi yaptıracağım. Sonuçları doktoruma haber vereceğim. Bizden son haberler böyle... Allah'ım hepimize sağlıklı haftalar nasip etsin. Bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Aminnnnn.
kızlar merhabA ...
uzun zamandır gıremedık kızımla.. gecen hfta ufaklık erkenden gelıyorum dedı ve bızı korkuttu cok sukur rabbımekı mudhale ettıler ve acılmayı durdu dr um bebesım erken gelırse onlem olsun dıye cıgerlerını gelıstırmek ıcın ıgne yaptılar 2 gunde bır nts ye gırdım kasılmalar yk masallh... carsmbada dr da randevumuz vrdı kızımla buluştuk 35 cm ve 900 gr olmus bnm prensesım... hala kusmaya devam dıye kan hapı maltoferı bıraktırdı ferrum un 5 gunde bır vurulN IGNEsıne gectık daha rahat oldu bole bırde osteocare kullanıyorum kramplar ıcın cok ıyı gııdıyorz smdılık... ıdrarda +++ lökosit cıktı dr um pztsı gunu ıdrar kulturu ıstedı umarım tehlıkelı bı dr um degıldr bırde mıde yanmalarım ıcın rennie alıyodm artk kesmedıgı ıcın laksora gectık haftada 2 gun 3 gun ackarnına alsan rahatlrsın dedı ınsallh dıyorum... buarada butun cıcıslerımız tamm dolabımıza yerlestrdık hastaneden cıkarkn ve mevlutte kullanıcagım caRSAFLR NEVRIMSELERI hazrladk annmle pıjamalrımızda hazır malum cok koorktukgecen hafta... uarada kızım masallah dıyım kıpır kıpır dr amcamz cok yaramaz olck bn dıyım sıze dedıı... adet tarıhıme gore 29 ekım 3 kasım arası gıdıp gelıyodu kızım belkı 20 ekımde alırım durmuck dedı.. ekım annesı olucm sanırım.. szlerı bırkmk ıstemkıyorum ama bn...
nyse teyzelerı opuyorz bız ıyı haftasonları...
Günaydınlar.
Biz dün doktorumuza gittik. Güzel haberlerle geldik hamd olsun. Bebişim 22 hafta 4 günlük ve 510gr olmuş. MaşaAllah SubhanAllah. Boyu da 26 cm. 22-23 haftaya göre normal dedi. Kalbi, beyni, parmakları, mesanesi herşeyine baktı ayrıntılı ultrasonla ve çok iyi dedi. Çok şükür. Benim nabzım yüksekti. 110-120 çıkıyordu. Bazen 140a çıkıyordu. Tabi bebeğinki de yükseliyor. bebeğin de 160-170e kadar çıkıyor. Doktorum normal olduğunu söyledi. Sıcaktan, hazımsızlıktan, kansızlıktan herşeyden olabileceğini ve vücut kendisi ayarlar dedi, ilaca gerek yok dedi. Demir, vitamin ve kalsiyuma devam dedi. Kasılmaların oluyor mu dedi, yok dedim ben de, Magnezyum sonra verelim kasılma yoksa dedi. Böyle işte... He bir de tetanoz aşımı oldum. Kolum çok acıyor.Sol tarafa yat diyorlar bir de nasıl olacaksa. Kolum dünden beri baya ağrıyor. Bir sonraki randevumuz 28.hafta inşallah. Pazartesi günü burada bir hastanede şeker yüklemesi ve kan, idrar tahlillerimi yaptıracağım. Sonuçları doktoruma haber vereceğim. Bizden son haberler böyle... Allah'ım hepimize sağlıklı haftalar nasip etsin. Bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Aminnnnn.
yok kızım ben hiç bir listede yokum o neyin nesi ki? tabi kafayı sıyırmazsak ve sıcaktan komaya girmezsek
Ahanda budur http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/445025-2011-kasim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
ekleriz oraya canum
güselim ben senin için mesaj çekmiştim arkadaşa fakat listeye ekleme yapamadığını söyledi. sanırım bir problem çıkmış bilemiyorum. ama aramıza gelenler herzaman kabulümüzdür
ay benim haberim yok ki trawmacım çok teşekkürler o zaman ben de 100 e ulaştım ya artık kendim atayım dediydim öyleyse listede olmayıverelim napalım forumdakilerin çok cana yakın ve kabullenici olduğunuzu biliyorum canım. Sonuçta hepimiz aynı amaç uğruna burdayız dimi ama :)
aynurcum okumuşsundur listeye eklenmiyormuş neyse artık burdan yazışıyoruz zaten listede olmayıverelim bu arada oğluşun gelişii çok güzel sevindim benim ki de 2 hafta önden gidiyor ben önceleri korktum niye önden gidiyor diye ama doktor amcamız dedi ki annesi ve babası iri o yüzden bebiş te uzun boylu ve iyi bir kiloda doğar dedi genetik özellikler çok önemliymiş hatta anne babanın doğum kilosu bile bebeği etkilermiş canım ben de cuma gidicem bakalım neler olmuş bebişe merak içindeyim :))
önden gidişi 3,4,5 gün derken 1 haftayı buldu. önceleri ben de korktum. ama evet normalmiş. 21 temmuzda ben de doktor amcamızdaydım. 750 gr dedi. her şey yolunda dedi. şeker yükleme isteöişti. bir o iyi çıkmadı. sınırdaymış. 87 - 143 :44:
Ahanda budur http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/445025-2011-kasim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
ekleriz oraya canum
ok canım benim yapmam gereken birşey var mı erkek benimki zaten biliyorsundur
önden gidişi 3,4,5 gün derken 1 haftayı buldu. önceleri ben de korktum. ama evet normalmiş. 21 temmuzda ben de doktor amcamızdaydım. 750 gr dedi. her şey yolunda dedi. şeker yükleme isteöişti. bir o iyi çıkmadı. sınırdaymış. 87 - 143 :44:
ne güzel her şey yolunda. şekerin yüksek olması normal bence yaz olduğu için hep meyve yiyoruz. karpuzda kirazda çok şeker var. hayırlısı olsun. ben daha şeker yüklemesi olmadım. 2 hfta sonra kontrolüm bakalım ne diyecek
ne güzel her şey yolunda. şekerin yüksek olması normal bence yaz olduğu için hep meyve yiyoruz. karpuzda kirazda çok şeker var. hayırlısı olsun. ben daha şeker yüklemesi olmadım. 2 hfta sonra kontrolüm bakalım ne diyecek
meyve suları ve meyveyi azaltsın demiş zaten doktorumuz. eşim aramıştı. allahtan 2. testi istemedi.
hafif diyet yani anlıyacağın. Nasıl olacaksa
seninki de inşallah ii çıkar cnm.
meyve suları ve meyveyi azaltsın demiş zaten doktorumuz. eşim aramıştı. allahtan 2. testi istemedi.
hafif diyet yani anlıyacağın. Nasıl olacaksa
seninki de inşallah ii çıkar cnm.
ben meyveyi bol yiyorum canım ve kilomda maşallah. yarım dünya oldumbirde benim baba tarafında şeker hastalığı var
kızlar mrbaa nslsınız nsl gdyo hmilelk bnm çook gzel gdyo allh skr bebgmn cnsyti belli oldu hiç gstermıyodu bu zamna kdae ama dktra sylemyn ltfn dedim saolsun tmm dedi süprz olsun istyorum ben nsl dyncam bilmyorum ama spriz olsun o yzden hep turuncu sarı yeşil kırmızı alıyorum kıyaftni
bende catlıyorum ama suprz olmasna karar verdik eşimle zaten kaynvldem cnkklde otuyor onlara ble yeni syledim hamile olduğumu bde cnsyetni sylesema arka arkaya sevndiremem valla dgrusu daynacam az kaldı cnım . gneç odası istyorum bebğime hep oğlan gbi dguyo esme ve bana o yzden korsan yada dnzci takımı alcm arabsınıda kırmızı dşnyorum kıyfet hastne cıkısı aldım ama devamlı yürüyüşe cıkıyoruz her aksam ve hp bse alıyouz bebğimize bu arada bn bgn üye oldum tnıstgma memnn oldm cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?