2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar nasıl yatak düşünüyosunuz ya ben visco düşünüyorum ama bu park yatakların içine incecik bi yatak oluyo onlarda iyiymiş heralde onların adını tam bilmiyorm ama bana çok ince geldi onlarda fikri olan varmı?

evt cnm göbüş önden gidiyo arkadan popom geliyo bu aralar kilo almaya başladım sanırım çok dikkat etmeye başladım artık sütü çok içiyorum biraz kakao katıyorum zararlıymış ama:26: inşallah bişey olmaz yoksa içemiyorum evt bende bugün oruç tutmuyorum ama yarın bir kez denim burdaki hocalar deneyin bir iki gün dayanamazsanız tutmayın diyolar ama ne bilim bende bebeğim vitaminsiz kalcak diye endişeleniyorum eşimde tutmamı istemiyo aç kalınca gözüm kararıyo ellerim bacaklarım kesiliyo zayıf olduğumdan dolayı heralde birde kansızlık var rabbim affeder inşallah sonra telafi ederiz allahın izniyle

canım bende üst taraflarda daha 10 gündür hissediyorum sende yakında hissetmeye başlarsın göğüs altında merak etme

kızlar merhaba
geçmişi okumadım vaktim yok
oruç tutan varmı aranızda
ben tutmadım ama bişeyde yemedim
çok üzülüyorum
tutan varmı

kızlar gazman olayınız bittimi?

tamamen bitmedi ama cok azaldı..

kızlar merhaba
geçmişi okumadım vaktim yok
oruç tutan varmı aranızda
ben tutmadım ama bişeyde yemedim
çok üzülüyorum
tutan varmı

ben tutmuyorum canım.. normalde tutacaktım.. eşim razı değilim dedi..ailede tutma diyince tutmadım.. sütten kesilince inşallah Allah nasip ederse tutucam..

lunam bana bazen ters davranınca ağlayasım geliyor zor tutuyorum kendimii..benimki kilo verdi çünkü sigaraya başladı hamileliğimi öğrenince filinta gibi oldu ben şişkoo adam kilo veriyoo ahh ahh..

ay siz ne dionuz benim adamda 2 yıldır body yapıyor ben onun yanında tombik tombik kendisi model edalarında yanımda gezio:84::84::84: şimdiden planlarım var hele bir doğurim de sağsalim

kızlar bugün annemlere gidiyorum 1 haftaya yakın kalıcam ama aklım eşimde kalıyo dayanamıyorum biryandanda ailemi çok özledim abim gelip alıcak beni eşim benim annemlere götürüyo kalsın diye ben geri geliyom eşimle birlikde ağlıyom bende gelcem diye babam çok gülüyo çok seviyom ne yapım bu yüzden abim gelcek

kızlar nerdesiniz yavvv az kaldı bebişlerin gelmesine nerdesiniz birbirimize güzel bilgiler verelim arkadaşlar aranızda benim gibi erken doğum olcak diye korkan var bende varımmm karnım büyüdükçe korkar oldum arkadaşler birde doktora gitiğinizde bebişlerinizin haftasıyla kilosunu yazın merak ediyorum :26:

merhabalar nasilsiniz ben surekli acim ya...surekli yeme modundayim acaba seker falan mi var daha olcum yaptirmadim ama..

ay benimde karnım acıkıo ama bişi yiyince çok fena midem yanıo :84::84::84: şu anda olduğu gibi 3 adet burçak bisküvi yedimde mahvetti beni yaaa

Son düzenleme:
11 den beri 4 dilim yumurtlai kizarmis ekmek tek yumurtali peynirli omlet recel ekmek 1 paket susamli cubuk iki kase corba..cok acim cok..

Güzel anneler bişey daha söylemem lazım;armut anne sütünü çok arttırırmış.tamda mevsimi bolbol tüketin derim.ben çokda severim

Oh ne güzel sulu sulu canım çekti şimdi eve giderken alayım bari :) kasım için dondurucuya koysak kötü olur herhalde. Armutun reçeli, mermelatı falan yapılıyor mu acaba?

Allah ayırmasın inşallah..

bizde yarin 27 haftaya gircez insallah bebislerim 755 gram olmuslar simdilik ´doktor iyi diyor ama sanki kücük gibi geldi bana

bence iyi canım hemde ikiz sanırım güzel endişelenme sakın son aya daha çok kilo alıyolar allah sana bağışlasın bebişlerini ne güzel ikiz allah yardımcın olsun şimdiden canım benim

Oh ne güzel sulu sulu canım çekti şimdi eve giderken alayım bari :) kasım için dondurucuya koysak kötü olur herhalde. Armutun reçeli, mermelatı falan yapılıyor mu acaba?

evt cnım reçeli oluyo şimdiden afiyet olsun aslında dondurucuya koyuluyomu araştırsak komposlusunu yaparız :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…