- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.421
nasılsınız hatunlar göbüşleriniz nasıl büyüyolar mı? herkese hayırlı ramazanlar, aranızda oruç tutcak yok di mi? aman kızlar sonra telafisi olur Allah ın izniyle, bende nasipse emzirmeyi kesince kış günleri ödücem inşAllah borçlarımı, aman aç kalmayın ne olur miniklerimize yazıkbizde bitirdik 26 haftayı 27 haftanın içindeyiz inşAllah, günler ilerledikçe erken doğum korkuları başladı sizde de oluyor mu? Ayy Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin en hayırlı zamanda gelsin paşalarımız, prenseslerimiz bu mübarek günlerde birbirimiz içinde bol bol dua edelim, öpüyorum hepinizi
hayırlı ramazanlar güzel annecikler
size bişey sorcam ben oğluşu çok aşağıda hissediyorum. aşağı taraflara öyle bi vuruyor ki ayakları çıkıverecek sanıyorum. artık bu haftalarda göbekten yukarı çıkması gerekmiyor mu? dr a sordum sorun yok demişti ama bebek hep göbek deliğimden aşağıda. ne zmaan yukarı çıkacak bu adam ya?
kızlar gazman olayınız bittimi?
kızlar merhaba
geçmişi okumadım vaktim yok
oruç tutan varmı aranızda
ben tutmadım ama bişeyde yemedim
çok üzülüyorum
tutan varmı
lunam bana bazen ters davranınca ağlayasım geliyor zor tutuyorum kendimii..benimki kilo verdi çünkü sigaraya başladı hamileliğimi öğrenince filinta gibi oldu ben şişkoo adam kilo veriyoo ahh ahh..
ay cok güldüm tatlım.. benimki de debeleniyor kilo verecegim diye ama veremiyor.. icten ice de bana diyor "seviniyorsundur " kesin diye.. umrumda bile degil oysaki
ben de bu zamana kadar hep icime akıttım ama maşallah ctesi herkes gördü artık boyle yumulup sesli sesli agladım off cok utandım hala dusundukce fena oluyorum
sonra o da cok uzuldu garibim
kızlar merhaba
geçmişi okumadım vaktim yok
oruç tutan varmı aranızda
ben tutmadım ama bişeyde yemedim
çok üzülüyorum
tutan varmı
merhabalar nasilsiniz ben surekli acim ya...surekli yeme modundayim acaba seker falan mi var daha olcum yaptirmadim ama..
Güzel anneler bişey daha söylemem lazım;armut anne sütünü çok arttırırmış.tamda mevsimi bolbol tüketin derim.ben çokda severim
11 den beri 4 dilim yumurtlai kizarmis ekmek tek yumurtali peynirli omlet recel ekmek 1 paket susamli cubuk iki kase corba..cok acim cok..
11 den beri 4 dilim yumurtlai kizarmis ekmek tek yumurtali peynirli omlet recel ekmek 1 paket susamli cubuk iki kase corba..cok acim cok..
kızlar bugün annemlere gidiyorum 1 haftaya yakın kalıcamama aklım eşimde kalıyo dayanamıyorum biryandanda ailemi çok özledim abim gelip alıcak beni eşim benim annemlere götürüyo kalsın diye ben geri geliyom eşimle birlikde ağlıyom bende gelcem diye babam çok gülüyo çok seviyom ne yapım bu yüzden abim gelcek
bizde yarin 27 haftaya gircez insallah bebislerim 755 gram olmuslar simdilik ´doktor iyi diyor ama sanki kücük gibi geldi bana
Oh ne güzel sulu sulu canım çekti şimdi eve giderken alayım bari :) kasım için dondurucuya koysak kötü olur herhalde. Armutun reçeli, mermelatı falan yapılıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?