- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.441
Allah ayırmasın inşallah..
bizde yarin 27 haftaya gircez insallah bebislerim 755 gram olmuslar simdilik ´doktor iyi diyor ama sanki kücük gibi geldi bana
bence iyi canım hemde ikiz sanırım güzel endişelenme sakın son aya daha çok kilo alıyolar allah sana bağışlasın bebişlerini ne güzel ikiz allah yardımcın olsun şimdidencanım benim
Tesekkür ederiz canim ne bilim iste herkes karnima da kücük diyor onun icin tak gibi diyorlar banabelkide karnim genis ic karnim var ama aman iyi olsunlarda evet canim ikizlerim olacak insallah ALLAH hepimizin yardimcisi olsun korusun bebislerimizi
Bebeklerin ikizmiş canım kilolarının öyle olması normal üzülme sakın, benim anne tarafında da ikiz çok kuzenler, kuzen çocukları falan minik doğuyorlar biraz ama olsun sağlıklı olsunlar da hem seninkiler de internetten araştırdığıma göre gayet iyiler maşallah.. Senin işin bu sıcaklarda daha zor Allah yardımcın olsun inşallah..
aman canım kimsenin lafına bakma benide eleştiriyolar falancının karnı çok senin karnın yok yok şöle yok böle diyorum ki bebeğim sağlıklı olsun ben formumu koruyorum o yüzden diyorum sanki herkeze hesap vermek sorundayız boşver canım bana kiloları çok güzel geldi
ne yicem ben ya yine karnım acıkdı evde herşey var ama karar veremiyorumhabire acıkıyorum yemek yemeyede eriniyorum erinenin çocuğu olmaz demişler ama benim oldu
11 den beri 4 dilim yumurtlai kizarmis ekmek tek yumurtali peynirli omlet recel ekmek 1 paket susamli cubuk iki kase corba..cok acim cok..
kızlar gazman olayınız bittimi?
ben alyansimi bir aydir takmiyorum bile esim cok bozuluyor bu duruma ama ne yapayim bir gece unutmuusm parmagimda sabah nasil canimi yakti anlatamam.
hani hemsireler ,doktorlar terlik giyiyorlar ya onlardan almak lazim
canım, öneriyi ben yapmamıştım, kahvekolik yaptı sanırım, hakkını yemeyelim şimdi...ama normal nerdeyse ilk isimlerimiz aynı hamileyiz biz istediğimiz kadar karıştırabiliriz di mi
Ben yeni alyans aldım.. sonra kızıma vercem . nasip olursa..
kabızlık konusunda arkadaslar ben dün çözüm buldum.. zor oluyor ama işe yarıyor... süs biberi tursusu.. acı benim metabolizmamı calıstırıyor resmen :) kayısıymıs bol su içmekmiş.. ac karnına ballı ılık su filan bana sökmüyor.. ama aacı işe yarıyr.. yiyebiliyosanız öneririrm..
kızlar merhaba
geçmişi okumadım vaktim yok
oruç tutan varmı aranızda
ben tutmadım ama bişeyde yemedim
çok üzülüyorum
tutan varmı
11 den beri 4 dilim yumurtlai kizarmis ekmek tek yumurtali peynirli omlet recel ekmek 1 paket susamli cubuk iki kase corba..cok acim cok..
Paradontax hangisi canım ben markette göremedim. Dışı açık mavi ve beyaz olan, üzerinde florürlü yazanı kullanıyordum uzuzn süredir. Bu sefer pronamel'i aldım. Bu paradontax ne renk ola ki ? :)
hayırlı ramazanlar güzel annecikler
size bişey sorcam ben oğluşu çok aşağıda hissediyorum. aşağı taraflara öyle bi vuruyor ki ayakları çıkıverecek sanıyorum. artık bu haftalarda göbekten yukarı çıkması gerekmiyor mu? dr a sordum sorun yok demişti ama bebek hep göbek deliğimden aşağıda. ne zmaan yukarı çıkacak bu adam ya?
paradontax canım. sensodyn değil. hassas diş ve diş etleri için bitkisel...
Onda katkı maddesi var cnm. Mineyi onarmak için proargen mi ne o var içinde. Bence sende doğal olana geçkızlarr diş macunlarından bahsetmişsinizz. Benim doktorumda hamiellikten önce colgate sensitive pro-relief önermişti. bende başladım ki ben hepp diş problemleri yaşayan biriydim. şuana kadar çok şükür bir sıkıntım olmadı. isterseniz sizde deneyin.
Kızlar okuyanlar olmuştur son 10gündür felaket kabızlık çekiyordum
bir sürü şey denedim kuru kayısı bal şerbeti üzüm hoşafı yok banamısın demedi
bgn en sonunda doktorumu aradım ve bana DUPHALAC diye bir şurup önerdi
kullanan yada duyan varmı faydasını gören yada ?
yaa kızlar kasıklarım ağrıyor bebeiş oynadıkca yada basıncmı acaba anlayamadım
maşallah cnm benimki zayıf galiba 24 haftalıkken 600 gr dıherkese selam kızlarr bugün bizim kontrolümüz vardı allaha şükür kızım çok iyiymişş! 720 gr olmuş bebişim tam 24 haftalık çıktı önceden birkaçgün öndeydi düzelmiş. Birde benim karnımın altı sertleşiyordu çok onu sordum ,doktor bebek çok hareket edince olur öyle dedi ağrıyla birlikte olursa tehlikeliymiş
Güzel anneler bişey daha söylemem lazım;armut anne sütünü çok arttırırmış.tamda mevsimi bolbol tüketin derim.ben çokda severimKizlar hipotiroidi olan annisler armuttan uzak durmaliymis haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?