2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar okuyanlar olmuştur son 10gündür felaket kabızlık çekiyordum
bir sürü şey denedim kuru kayısı bal şerbeti üzüm hoşafı yok banamısın demedi
bgn en sonunda doktorumu aradım ve bana DUPHALAC diye bir şurup önerdi
kullanan yada duyan varmı faydasını gören yada ?

aman maşallah tahtalara vur canımcıgımm

tabi biz şimdi herşeyi hazır bulabiliyoruz annelerimiz kıyafetlerimizi zıbınları elde dikiyolarmış hep hoş benim annem durmarı benim oğlumada dikti kenarları oyalanacak bi hatta ben bez bağlarım ona diyo güvenmiyorum şimdi cıkan bezlere kimbilir içinde ne var diyoda zor ikna ettim hazır beze kadın üşenmeyip yıkayacak

metroyla gidicekseniz kocatepe metrosunda iniyorsunuz forum istanbul diyor ikeaya geçmek için forum istanbulun içinden geçiyorsunuz ve forumun en alt katı sadece bebek mağazaları orayıda gezmenizi tavsiye ederim

tamam çok tşkler. benim o forumda çok kaybolmuşluğum var ama bakalım bulabilecekmiyim :)

canım bal şerbetini sabah aç karna kahvaltıdan 15 dk falan önce içmeyi denedin mi? duphalac hamilelere verilen küçük doz bi ilaçmış. bana fayda etmemişti. aç karna ılık ballı su halletti şükür.

canım yaa Allah başımızdan eksik etmesin onları.

iyi hayırlı işler demişsin yani:) 700 ne demek:) kaçırmak istemiyorum ama erkenden eve kurmakta istemiyorum inş o zamana kalır yaklaşık 6aydır orada görüyorum umarım kalır yeni ürünler 2012de geleceğine göre kalır diye düşünüyorum kısmet bakalım. Park yatak çok kullanışlı aslında bnm yengemde onu kullandı bizim yeğende içini çok soğutma sen iyice incele benm odama falan hiç uymuyor uysaydı iyiydi ama bembeyaz bir oda rengarenk bir park yatak

ama bak mobilyanın kokusunun çıkması lazım. o yüzden almayı çok da erteleme. bebiş mahvolur kokudan. benim yatak odam venge. kahve- krem bi park yatak olabilir ama bakalım

Son düzenleme:
ay cok sukur sabahtan beri forum hata veriyor bana ya,bu mesaji yazmam bile bir mucize.

hayirli ramazanlar herkese biz tutmuyoruz ama ramazanin heyecani yine super birsey.

gecmisi okuyamadim okadra kaynatmissinizki 3 gundur girmeyince iyic ebirikmis umarim herkes ve bebisler iyidir.

bizde dun ramazan gelmeden bir piknik yapalim dedik esimle dustuk yollara cok guzel birgun gecirdik ama ayaklarim mahvoldu nasil sisiyorlar Allahim anlatamam eve gelince ayakkabimi cikaramamdim.ayaklarim ayakkabinin seklini almis sabaha kadar agladim agrilarindan.

turkiye yaniyormus annemle konustum sabah vallahi burasi bile kavruluyor turkiyeyi dusunmek bile istemiyorum.

kızlar selamlar herkessler burda bugün, keyifler de yerinde maşallah çok güldüm yazdıklarınıza,yalnız bi saattir falan geçmişi okuyorum , ben bi sayfa okuyana kadar siz bi sayfayı dolduruyosunuz , yetişemedim bitürlü hızınıza:))
bu sabah doktora gittik, 2 ay sonra oğlumu görcektim ama eliyle yüzünü kapattı eşşek sıpası, sonrada yüzünü çevirdi, çok bozuldum,o poposunu nası ısırcam nası ısırcam görcek gününü
seker yüklemesi yapldı115-180-155 çıktı, gayet iyi dedi doktor?
bi de ben doktora dedimki, normal doğumdan çok kokuyorum, sezeryan olsun istiyorum dedim, o da, sağlık bakanlığı ona bi sınırlama daha getircek, inşallah senn doğuma yetişmez de yaparız ama bu konuya taktılar şimdi dedi(
bi de bi de aynen benimde okadar aşağıları tekmeliyoki , yerimmden sıçrıyorum, şimdide kafasını eskiden midemin olduğu yere bastırıyo edepsiz:))ayakta duruyo sanki

ama bak mobilyanın kokusunun çıkması lazım. o yüzden almayı çok da erteleme. bebiş mahvolur kokudan. benim yatak odam venge. kahve- krem bi park yatak olabilir ama bakalım

haklısın bunu düşünmemiştim ne kadara çıkar acaba kokusu ben 8 ekim gibi almayı düşünüyorum bebiş ekim sonu kasım başı inşçıkmaz mı o kdr güne tabi sezeryan falan olursa herhalde 20sinde falan alırlar bebişi ay ne bilym

Hoşgeldin canım:)
Sen yine de çok yorma kendini bacım.
Sonra bizler çekiyoruz acısını.
Yanıyor hem de cayır cayır.
Çıldıracağm ben az kaldı zaten:)

çok geçmiş olsun canım bende bazen bu kadar hareketli 9 ay durmaz diyorum ama şaka bir yana dikkat
et kendine ve bebişine insallah hepsi sağlıklı ve zamanını doldurarak gelirler....

cnm ne zararı? Özellikle dr tavsiyesidir sensodyne paradontax :)
güvenle kullannn
burda okuyunca kafam karıstı bende sensodyne iso-active kullanıyorum ama paradontax a mı geçmeliyim kafam karıştı

Kahvelokum arkadaiım saol önerin için birde dediğin gibi sabah kahvaltıdan önce içeyim bakalım

tamam bi dene sonuca ulaşabilirsen yaz :)) benimde 1 hafta yapamadığım olmuştu offff çatlayacaktım bilirim o durumu yani.

sende benim gibi terlik moduna geç bence. cırt cırtlı bi terlik buldum istediğimde bollaştırıyorum. tatilde falanda çok rahat ettim kış gelince ayakkabıya nasıl geçicem diye düşünüyorum.

Canım kafanı karıştırmana gerek yok.
Kuzenim diş hekimi oradan biliyorum,sensodyn de paradontax da kullanılabilir hiçbir sakıncası yok:)

aa doğru ya seninki büyük. bence ekimi bekleme canım ya. alan arkadaşlar varsa söylesinler kokusu kaç ayda çıkıyo bilemiyorum ama benim 22 kasım eylül başı alırım diye düşünmüştüm yani nerdeyse 3 ay evvel oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…