- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.381
iyi yapmışsın boşver sen içine atma. ya biz niye naz yapamıyoruz mesela kocaları ben baklava aşerdim diye uyandırdık mı hiç? ben yapıcam hiç acımayacağım yoksa içimde kalacak. hatta o alıp geldiğinde ben fosur fosur uyuyor olcam. hadi uyan getirdim diyecek, yiyesim kaçtı diycem. nasıl ?
hahahah:)))
benimkine o da sökmez cicim ama benim de yapasim var :))
hamileligimin basından beri bi tek bir kere canım bamya cekti ki normalde ben zaten aşeren bir insandım.. hicbir sey cekmedi baska canım..
aman maşallah tahtalara vur canımcıgımmaaa benim eşimde böyle onlardadamı hormanel değişiklikler oluyor acaba yada baba olucaz diye sıkıntıyamı giriyolar inceden inceden ben normalde zaten alıngan bir insanım şimdi dahada alıngan oldum bi ara üstüme çok geliyordu başladım ağlamaya dedim çokmu zor geliyor beni anlamak yardımcı olmak dinlemek hassaslaştığımı anlattım anladı galibaşükür bu aralar ii 7-8 haftadır ama heran herşey olabilir
bide ben daha hiç aşermedim canım bişey çekmedi ama devamlı eşim canım şunu çekti bunu çekti diyo
ütüden nefret eden biri olduğum için bişey aldığımda bu nasıl ütülenecek diyorum hep. annemde bizim zamanımızda herşey kumaş türüydü hepsini de ütülüyoduk hatta bezleri yıkar ütülerdik diyor. düşüncemden utanıyorum tabi bende. şimdi penyeler var, bezler hazır. hamile olduğumdan beri hergün anneme dua ediyorum, meğer ne zormuş anne olmak.
metroyla gidicekseniz kocatepe metrosunda iniyorsunuz forum istanbul diyor ikeaya geçmek için forum istanbulun içinden geçiyorsunuz ve forumun en alt katı sadece bebek mağazaları orayıda gezmenizi tavsiye ederim
Kızlar okuyanlar olmuştur son 10gündür felaket kabızlık çekiyordum
bir sürü şey denedim kuru kayısı bal şerbeti üzüm hoşafı yok banamısın demedi
bgn en sonunda doktorumu aradım ve bana DUPHALAC diye bir şurup önerdi
kullanan yada duyan varmı faydasını gören yada ?
tabi biz şimdi herşeyi hazır bulabiliyoruz annelerimiz kıyafetlerimizi zıbınları elde dikiyolarmış hep hoş benim annem durmarı benim oğlumada dikti kenarları oyalanacak bi hatta ben bez bağlarım ona diyogüvenmiyorum şimdi cıkan bezlere kimbilir içinde ne var diyoda zor ikna ettim hazır beze kadın üşenmeyip yıkayacak
avrupadayım. bi bakayım ben şu ikeaya. park yatağı çok öneriyorlar ama ben ısınamıyorum uyduruk duruyo sanki. fiyatı iyiymiş hem mobilyana da uygun hiç kaçırma. ben geçen gün kadir hasa gittim. sevi bebede bi yatak gördüm dümdüz beyaz bişeydi, 700 dedi. içindekilerde 1000 miş. hadi hayırlı işler dedim çıktım
iyi hayırlı işler demişsin yani:) 700 ne demek:) kaçırmak istemiyorum ama erkenden eve kurmakta istemiyorum inş o zamana kalır yaklaşık 6aydır orada görüyorum umarım kalır yeni ürünler 2012de geleceğine göre kalır diye düşünüyorum kısmet bakalım. Park yatak çok kullanışlı aslında bnm yengemde onu kullandı bizim yeğende içini çok soğutma sen iyice incele benm odama falan hiç uymuyor uysaydı iyiydi ama bembeyaz bir oda rengarenk bir park yatak
Avatar eklemeye çalıştım oldu mu ki?
ama bak mobilyanın kokusunun çıkması lazım. o yüzden almayı çok da erteleme. bebiş mahvolur kokudan. benim yatak odam venge. kahve- krem bi park yatak olabilir ama bakalım
ay cok sukur sabahtan beri forum hata veriyor bana ya,bu mesaji yazmam bile bir mucize.
hayirli ramazanlar herkese biz tutmuyoruz ama ramazanin heyecani yine super birsey.
gecmisi okuyamadim okadra kaynatmissinizki 3 gundur girmeyince iyic ebirikmis umarim herkes ve bebisler iyidir.
bizde dun ramazan gelmeden bir piknik yapalim dedik esimle dustuk yollara cok guzel birgun gecirdik ama ayaklarim mahvoldu nasil sisiyorlar Allahim anlatamam eve gelince ayakkabimi cikaramamdim.ayaklarim ayakkabinin seklini almis sabaha kadar agladim agrilarindan.
turkiye yaniyormus annemle konustum sabah vallahi burasi bile kavruluyor turkiyeyi dusunmek bile istemiyorum.
çok geçmiş olsun canım bende bazen bu kadar hareketli 9 ay durmaz diyorum ama şaka bir yana dikkatkızlar merhabA ...
uzun zamandır gıremedık kızımla.. gecen hfta ufaklık erkenden gelıyorum dedı ve bızı korkuttu cok sukur rabbımekı mudhale ettıler ve acılmayı durdu dr um bebesım erken gelırse onlem olsun dıye cıgerlerını gelıstırmek ıcın ıgne yaptılar 2 gunde bır nts ye gırdım kasılmalar yk masallh... carsmbada dr da randevumuz vrdı kızımla buluştuk 35 cm ve 900 gr olmus bnm prensesım... hala kusmaya devam dıye kan hapı maltoferı bıraktırdı ferrum un 5 gunde bır vurulN IGNEsıne gectık daha rahat oldu bole bırde osteocare kullanıyorum kramplar ıcın cok ıyı gııdıyorz smdılık... ıdrarda +++ lökosit cıktı dr um pztsı gunu ıdrar kulturu ıstedı umarım tehlıkelı bı dr um degıldr bırde mıde yanmalarım ıcın rennie alıyodm artk kesmedıgı ıcın laksora gectık haftada 2 gun 3 gun ackarnına alsan rahatlrsın dedı ınsallh dıyorum... buarada butun cıcıslerımız tamm dolabımıza yerlestrdık hastaneden cıkarkn ve mevlutte kullanıcagım caRSAFLR NEVRIMSELERI hazrladk annmle pıjamalrımızda hazır malum cok koorktukgecen hafta... uarada kızım masallah dıyım kıpır kıpır dr amcamz cok yaramaz olck bn dıyım sıze dedıı... adet tarıhıme gore 29 ekım 3 kasım arası gıdıp gelıyodu kızım belkı 20 ekımde alırım durmuck dedı.. ekım annesı olucm sanırım.. szlerı bırkmk ıstemkıyorum ama bn...
nyse teyzelerı opuyorz bız ıyı haftasonları...
burda okuyunca kafam karıstı bende sensodyne iso-active kullanıyorum ama paradontax a mı geçmeliyim kafam karıştıcnm ne zararı? Özellikle dr tavsiyesidir sensodyne paradontax :)
güvenle kullannn
Kahvelokum arkadaiım saol önerin için birde dediğin gibi sabah kahvaltıdan önce içeyim bakalım
ay cok sukur sabahtan beri forum hata veriyor bana ya,bu mesaji yazmam bile bir mucize.
hayirli ramazanlar herkese biz tutmuyoruz ama ramazanin heyecani yine super birsey.
gecmisi okuyamadim okadra kaynatmissinizki 3 gundur girmeyince iyic ebirikmis umarim herkes ve bebisler iyidir.
bizde dun ramazan gelmeden bir piknik yapalim dedik esimle dustuk yollara cok guzel birgun gecirdik ama ayaklarim mahvoldu nasil sisiyorlar Allahim anlatamam eve gelince ayakkabimi cikaramamdim.ayaklarim ayakkabinin seklini almis sabaha kadar agladim agrilarindan.
turkiye yaniyormus annemle konustum sabah vallahi burasi bile kavruluyor turkiyeyi dusunmek bile istemiyorum.
olmadı görünmüyor
çok geçmiş olsun canım bende bazen bu kadar hareketli 9 ay durmaz diyorum ama şaka bir yana dikkat
et kendine ve bebişine insallah hepsi sağlıklı ve zamanını doldurarak gelirler....
burda okuyunca kafam karıstı bende sensodyne iso-active kullanıyorum ama paradontax a mı geçmeliyim kafam karıştı
haklısın bunu düşünmemiştim ne kadara çıkar acaba kokusu ben 8 ekim gibi almayı düşünüyorum bebiş ekim sonu kasım başı inşçıkmaz mı o kdr güne tabi sezeryan falan olursa herhalde 20sinde falan alırlar bebişi ay ne bilym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?