2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
diş macunu konuşulmuş kızlar ben dok sordum diş eti hassasiyeti için sensodyn f. kullanıyodum kullanma hamilelere kullandırmıyoruz dedi tuzlu suyla gargara yap dedi ben onun için yazmıştım,paradontaksı bilmiyorum onu dememiştim zaten o bitkiselmiş zaten kullanılır

daha demin oturma odasinda laminatin kosesinde koskocamana bir orumcek hizli adimlarla ilerlerken kafasina terlik yedi.ben bir orumcek oldurdum esim teravideydi ay cok korktum.:18:normalde bocekleri esim etkisiz hale getirirdi cesedi hala yerde esimi bekliyor kaldirilmak icin

ben normalde sensodyn kullanıyordum ama hamilelik başladı başlayalı bıraktım. 23 haftalık hamileliğimde midemi bulandıran tek şey diş macunu olunca bende kokusuz klasik tat denen macunlardan aldım. diğerlerinin kokusu ve tadı çok ağır geldi bana. ama iyiki sensodyn bırakmışım ii olmuş yani midemin bulanması:)

Günaydın herkese.. bugun burda hava kapalı serin bir yaz günü.. ama gelgelelim biz pek iyi değiliz.. tansiyonum düşüyor sanırım arada.. başımdan aşağı kaynar su döküyolar sanki..anlamadım ama geçer diye umut ediyorum yoksa bugün mesaiyi bitiremicezzz..

EN KOCAMANINDAN GÜNAYDINNNN KIZIMIN TEYZELERİNE...

Serapcım ılık bi dus al istersen ii gelir... ay bacım pardon sen calısıyomussun ...bosluguma geldi..

Son düzenleme:
yarın kocişin doğum günü ve ben ne yapacağım hiç bilemiyorum. Yardım please!

bende eşime geçenlerde sürpriz doğum günü yaptım.eşimin en yakın arkadaşıyla planladık.arkadaşı eşimi dışarı biryerlere götürdü.o gidincede ailesi arkadaşları falan geldi eşim eve gelip salonun kapısını açtığında şokkk oldu çok mutlu oldu hala konuşuyo arada

çok güzel ama bize uymayan bir durum. birde ramazan olduğunu gözönünde bulundurursak:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…