2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ilgimdisi gecmis olsun canim alintilardan gordum mesajini aman kendine dikkat et tatlim.

ay kahvekolik bende ayarlanabilen sandalet almistim ama yok bacim bu bile ise yaramadi yalin ayak dolasicam galiba yakinda

Hayırlı ramazanlarrrr
kızlar yarım saattir geçmişi okuyorum maşallahınız var
bizde cuma doktordaydık herşey yolunda 50'lik şeker yüklendi sonuçlar iyiymiş başka gerek görmedi prensesimde bize sürekli elini açıp kapayarak selam verdi..

bende pazar günü bir tehlike atlattım sabaha karsı 5:30 gibi uyandım su içeyim diye kalktım ama kalkmamla yere yapışmam bi oldu kafamı komidine çarpmaktan son anda yırttım sanki dizlerimin bagı çözüldü basamadım yere yıgıldım çok sükür birsey olmadı ama sese eşimde uyandı panik olduk biraz benim bacak agrılarım ve kramplarım çoktu ondan mı yatış pozisyonumdan dolayı uyuşmadan mı anlamadım osteocare ile kramplar azalmıştı ama bacak agrılarım geçmiyo doktorlada konustuk ama sabredicez artık

Annecikler merhaba,

pazartesileri hiç sevmiyorum ve bugün yoğun nadir girebiliyorum foruma.maşşa okurken zaten zaman geçiyor. yazmaya fırsat bulamıyorum:)

dün eşimin yardımıyla temizlik yapalım dedim. daha çok eşim yaptı tabi bana da kenar köşe toplama kaldı ama o bile yetti çok oturup kalktım mı bilmiyorum dün akşam çok belim ağrıdı.. düz yatınca kalkmak işkence gibi oldu.. tabi şimdi böyleyim ben ileride napıçam bilmiom. belim ağrıyınca da eşim temziliği yasakladı.. artık temizlikte yapmıcaz.. ama pis pis te batıo resmen insana.. bakalım önümüzdeki aylar neler olucaz dahaaa.. bebekler iyi olsun da artık onlar için her şeye katlanacağız..

ilgimdisi gecmis olsun canim alintilardan gordum mesajini aman kendine dikkat et tatlim.

ay kahvekolik bende ayarlanabilen sandalet almistim ama yok bacim bu bile ise yaramadi yalin ayak dolasicam galiba yakinda

doğuma eşlerimizin ayakkabılarıya gidecek boyuta ulaşıcaz bu gidişle. alyansım yarıdan geçmiyo bile artık.

herkese merahabalar hanimlar. Ramazaniniz hepinizin mubarek olsun. gec kalkip buraya gelene kadar sizler baya bi sohbette bulunmus oluyorsunuz. bende simdi gecmisi okumaya koyulacagim bakalim neler kaynattiniz. prinsescim canim biz yine sansliyiz turkiyenin sicagi ile karsilastirlamaz sanirim burasi. annemler nefes alamiyorlamis. kayinvalidemler hele kucuk bir evcil hayvan dukkaninda hayvanlarla o sicakta kilma koyamiyorlar hayvanlardan dolayi. minicik bi vantilator ile idare etmeye calsiyorlar ama nafile tabi Allah yardim etsin onlara sicakta calisan cabalayan herkese. hic kolay degil. ben burda yan gel yat osman halindeyim butun gun is yapmaya useniyorum.

gecmis olsun arm aman dikkat et benimde cok basim donuyor su siralar geceleri kalktimi bende sendeliyorum arada.

temizlik benimde yapilacak daha aksama yemek of ofacele etmme lazim esim ayin 17 den sonra 2 hafta izinli esimle dip kose evi temizlemeyi dusunuyoruz beraber sonrada kizimiizn besigini,arabasi ve diger ihtiyaclarini alacagiz.
artik eksikler bitsin istiyorum.

elixsir yuba+ leyla_87+ masterbully aychin siyah-düş jineps84 duygu05 serapblc nergiz38 fatmakoca+ kahvekolik Princess of Rain+ gollum nissam ozlembeycan girift15 preg tarkul007+ ela_sudem ooooooooooooo maaşallah kızlarr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Çok geçmiş olsun canım,hamilelik böyle bir şey sanırım.
Bir anımız diğerini tutmuyor.
Ne zaman ne olacağını bilemiyoruz.

doğuma eşlerimizin ayakkabılarıya gidecek boyuta ulaşıcaz bu gidişle. alyansım yarıdan geçmiyo bile artık.

ben alyansimi bir aydir takmiyorum bile esim cok bozuluyor bu duruma ama ne yapayim bir gece unutmuusm parmagimda sabah nasil canimi yakti anlatamam.

hani hemsireler ,doktorlar terlik giyiyorlar ya onlardan almak lazim

Canım Duphalac şurup hamilelikte kullanmadım ama tüp bebek tedavisinde vermişlerdi bana. Gebelik risk sınıfı ne bilemiyorum ama doktorun verdiğine göre sorun yoktur sanırım. Doğal tedavilerden bi de inciri dene derim ben, kuru incir kayısıdan falan çok etkili bence.

ben kaciyorum simdilik kizlar yine gelirim ben yeni temizlige baslayacagim tabi sizler bitirdiniz mis gibi oturuyorsunuz arada 2 saat fark olunca boyle oluyor

sonra gorusmek uzere optuk hepinizi

ben alyansimi bir aydir takmiyorum bile esim cok bozuluyor bu duruma ama ne yapayim bir gece unutmuusm parmagimda sabah nasil canimi yakti anlatamam.

hani hemsireler ,doktorlar terlik giyiyorlar ya onlardan almak lazim

Ben yeni alyans aldım.. sonra kızıma vercem . nasip olursa..

kabızlık konusunda arkadaslar ben dün çözüm buldum.. zor oluyor ama işe yarıyor... süs biberi tursusu.. acı benim metabolizmamı calıstırıyor resmen :) kayısıymıs bol su içmekmiş.. ac karnına ballı ılık su filan bana sökmüyor.. ama aacı işe yarıyr.. yiyebiliyosanız öneririrm..

Kahvelokum arkadaiım saol önerin için birde dediğin gibi sabah kahvaltıdan önce içeyim bakalım

canım, öneriyi ben yapmamıştım, kahvekolik yaptı sanırım, hakkını yemeyelim şimdi... ama normal nerdeyse ilk isimlerimiz aynı hamileyiz biz istediğimiz kadar karıştırabiliriz di mi

Güzel anneler bişey daha söylemem lazım;armut anne sütünü çok arttırırmış.tamda mevsimi bolbol tüketin derim.ben çokda severim

fazla kızartma hamur işinden uzak durursak tamam bebeğimiz için değer
kubi bende p.tesi 24.haftama gircem 5kilo aldım biranda.işllh bundan sonra daha yavaş kilo alırım.gerçi yemem içmem normal düzeyde ama bebişim büyüor ona yaramış aldığım kilolar zaten
canım 24 hafta oldun az kaldı evt cnm bebişe yarasın gerisi sonra veririz yesin teyzesi onu
süpersin Kubicim, hosgeldin bu arada yoktun kac gündür. Ben hamileligin basindan beri 6 kilo vermistim bu ay 2 kilosunu aldim galiba yani toplamda 4 kilo verdiim

cnım benim baya vermişsin az almışsın ama gerçi bende alamıyorum sadece karnım büyüdü bu aralar bide popom belki almışımdır 15 günden beri tartılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…