- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.401
ilgimdisi gecmis olsun canim alintilardan gordum mesajini aman kendine dikkat et tatlim.
ay kahvekolik bende ayarlanabilen sandalet almistim ama yok bacim bu bile ise yaramadi yalin ayak dolasicam galiba yakinda
ilgimdisi gecmis olsun canim alintilardan gordum mesajini aman kendine dikkat et tatlim.
ay kahvekolik bende ayarlanabilen sandalet almistim ama yok bacim bu bile ise yaramadi yalin ayak dolasicam galiba yakinda
Hayırlı ramazanlarrrr
kızlar yarım saattir geçmişi okuyorum maşallahınız var
bizde cuma doktordaydık herşey yolunda 50'lik şeker yüklendi sonuçlar iyiymiş başka gerek görmedi prensesimde bize sürekli elini açıp kapayarak selam verdi..
bende pazar günü bir tehlike atlattım sabaha karsı 5:30 gibi uyandım su içeyim diye kalktım ama kalkmamla yere yapışmam bi oldu kafamı komidine çarpmaktan son anda yırttım sanki dizlerimin bagı çözüldü basamadım yere yıgıldım çok sükür birsey olmadı ama sese eşimde uyandı panik olduk biraz benim bacak agrılarım ve kramplarım çoktu ondan mı yatış pozisyonumdan dolayı uyuşmadan mı anlamadım osteocare ile kramplar azalmıştı ama bacak agrılarım geçmiyo doktorlada konustuk ama sabredicez artık
doğuma eşlerimizin ayakkabılarıya gidecek boyuta ulaşıcaz bu gidişle. alyansım yarıdan geçmiyo bile artık.
Kızlar okuyanlar olmuştur son 10gündür felaket kabızlık çekiyordum
bir sürü şey denedim kuru kayısı bal şerbeti üzüm hoşafı yok banamısın demedi
bgn en sonunda doktorumu aradım ve bana DUPHALAC diye bir şurup önerdi
kullanan yada duyan varmı faydasını gören yada ?
ben alyansimi bir aydir takmiyorum bile esim cok bozuluyor bu duruma ama ne yapayim bir gece unutmuusm parmagimda sabah nasil canimi yakti anlatamam.
hani hemsireler ,doktorlar terlik giyiyorlar ya onlardan almak lazim
Kahvelokum arkadaiım saol önerin için birde dediğin gibi sabah kahvaltıdan önce içeyim bakalım
Güzel anneler bişey daha söylemem lazım;armut anne sütünü çok arttırırmış.tamda mevsimi bolbol tüketin derim.ben çokda severim
hey maşAllah sana kübicim sana ve az kilo alan bütün annişlere, ben 7, 5 kilo aldımdoğuma kadar 12-14 le bitse sevincem, kendi kasım annelerinin utanç vesilesi ilan ediyorum ayy, öpüyorum hepinizi bebişleriniz Allah a emanet
kubi bende p.tesi 24.haftama gircem 5kilo aldım biranda.işllh bundan sonra daha yavaş kilo alırım.gerçi yemem içmem normal düzeyde ama bebişim büyüor ona yaramış aldığım kilolar zaten
süpersin Kubicim, hosgeldin bu arada yoktun kac gündür. Ben hamileligin basindan beri 6 kilo vermistim bu ay 2 kilosunu aldim galiba yani toplamda 4 kilo verdiim
Bebişim 600gramdı 10gün önce gittiğimde.iyimi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?