2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
birsürü kişi olmuşuz. yokmu önerisi olan?

ben kocaya doğumgününe karşıyım kardeşim:)hediye alıncaksa hem kadına alınmalı,onun günleri kutlanmalı:)hele belim ağrırken nefes almakta zorlanırken hayatta yapmam:)

şaka bi yana ben en son tüm arkadaşlarını videoya çekmiştim herkes eşime iyiki doğdun diyodu sonrada hepsi bizim kapıda zile bastı yine aynı çığlık:)pasta muhabbet devam ettik

birsürü kişi olmuşuz. yokmu önerisi olan?

en ıyısı basbasa romantık bı yemek zaten cocuk dogunca uzun bı sure basbasa kalmanız zor olacak bunu degerlendırın ...
ama gunduz veya aksam kucuk bı suprız jest hazırla ona suan aklıma gelmıo ama aklıma gledıkce yazarım degısk jestler herzaman guzel olur

crafty yedin be hamişliği

ehehehe

size kötü haberlerim var
dün gece HİÇÇÇÇÇÇÇÇ uyumadım ben
midem fenaaaa ağzımdan alevler çıkıo
talcid prosek ekmek su muz süt işe yaramıyo yaramıyo
şimdiden alıştırın kendinizi oturarak uyuyabilmeye

Son düzenleme:
günaydın günaydın herkeseee.......günlerdir hep okumakla yetiniyordum bu gün bir selam vereyim dedim.....sıcaklarla uğraşıyoruz Allahtan bu gün sıcaklık düştü birazda nefes alabiliyoruz....kendime geldim rahatladım....sürekli terliyordum hele hele geceleri inş bundan sonra rahat edicez....

biz hazırlıklarımızı bitirdik....sadece ufak tefek alınacaklar kaldı....havalar ısınmadan geze geze alışverişimizi yaptık bitirdik çokta iyi oldu....her gittiğimiz yerden bir şeyler aldık böylece farklı marka ve ürünleri görmüş olduk....

dün dr kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yaptırdık...ama şekerim fazla çıktı.yarın 100 gr için tekrar yükleme yaptırcaz....halbuki ben tatlıda yemem vücut alışkın olmadığı için 50 gr bana çok geldi vücut şaşırdı sanırım ))))

saol canım. ben oğluşumun ağzından bir mektup yazmayı düşünüyorum. evde yemek işi biraz zor anam da evde. dışarı yemeğe mi çıkarsam acep:26:

geçmiş olsun güselim. yoğurt ve kefiri denedin mi? bende işe yarıyo da...

trawma aslında doğum günü için dantel yada tül kombinasyonu önerebilrdim ama şu durumda giysen bir daha evladınıza kardeş yapamayabilirdiniz o yüzden sustum

hemen not aldım 27 de mide yanacak,ejderha kıvamına gelinecek

Aman es geçmeyelim mazallah eksik kalırız Burda bi arkadaşın burnu kanamıştı 21.haftada hiç unutmuyorum, okudum 2 gün geçti, evde kolyemi çıkarırken ılık bişey hissettim, bi baktım burnum kanıyo :) Eşim de diyo e pes valla, nette okuduğun bişeyi de kendinde başarma diye :)

Crafty geçmiş olsun canım. Yaşamadık ya geyik yapıyoruz, görücem ben bizi, cayır cayır yanınca mideler :) Aman şaka bi yana olmaz inşallah hiçbirimizde. Hamileliğin cilvesi de olsa bazı sıkıntılar, yaşam kalitesini ciddi bozuyor..

yeni faforim şu sıralar gebelik ürtikeri:)34. haftayı bekliyorum döküntü yapcam kendime

Ama ben şimdi bunalıma girdim 51 kiloydum ben 60 oldum nerdeyse nasıl vericem ben bu kıloları:18:

ben de 49 kiloydum 4 kilo verd,m ilk 3 ayda şimdi 24. haftamdayım 51 kiloyum sadece göbeğim var o da yeni yeni belli oluyor ama bebişin kilosu iyiymiş bünyeyle alakalı herhalde fazla kilo da almak istemiyorum ama bulduğumu yiyorum umarım birden çok kilo almam eğer alırsam zor veririm çünkü

geçmiş olsun güselim. yoğurt ve kefiri denedin mi? bende işe yarıyo da...

yok bacımm aksi gibi süt peynir yumurta ve yoğurt türevleri canıma okuyan

trawma aslında doğum günü için dantel yada tül kombinasyonu önerebilrdim ama şu durumda giysen bir daha evladınıza kardeş yapamayabilirdiniz o yüzden sustum

ahahahahahahahahahahahahahahahaha

Sağol kuzum yaaaaa
ama alın önleminizi mide yakan yiyecekleri belirleyip hızla uzaklaşın ondan

Ben kaçırmışım onu, okumamışım nasılsa :) Aman okumayayım da herşeyden nem kapıyoyorum zaten. Allah korusun hepsinden.. Hem ben bundan sonra relax moddayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…