- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.481
çok güzel ama bize uymayan bir durum. birde ramazan olduğunu gözönünde bulundurursak:26::26:
birsürü kişi olmuşuz. yokmu önerisi olan?
birsürü kişi olmuşuz. yokmu önerisi olan?
crafty yedin be hamişliği
ehehehe
size kötü haberlerim var
dün gece HİÇÇÇÇÇÇÇÇ uyumadım ben
midem fenaaaa ağzımdan alevler çıkıo
talcid prosek ekmek su muz süt işe yaramıyo yaramıyo
en ıyısı basbasa romantık bı yemek zaten cocuk dogunca uzun bı sure basbasa kalmanız zor olacak bunu degerlendırın ...
ama gunduz veya aksam kucuk bı suprız jest hazırla ona suan aklıma gelmıo ama aklıma gledıkce yazarım degısk jestler herzaman guzel olur
herkes geçmişimi okuyo kızlr....
bu arada nette okumuştum bu yılın kasımında doğan çocuklar şifa veren işlerle uğraşırlarmışş
ehehehe
size kötü haberlerim var
dün gece HİÇÇÇÇÇÇÇÇ uyumadım ben
midem fenaaaa ağzımdan alevler çıkıo
talcid prosek ekmek su muz süt işe yaramıyo yaramıyo
şimdiden alıştırın kendinizi oturarak uyuyabilmeye
trawma aslında doğum günü için dantel yada tül kombinasyonu önerebilrdim ama şu durumda giysen bir daha evladınıza kardeş yapamayabilirdiniz o yüzden sustum
hemen not aldım 27 de mide yanacak,ejderha kıvamına gelinecek
Aman es geçmeyelim mazallah eksik kalırızBurda bi arkadaşın burnu kanamıştı 21.haftada hiç unutmuyorum, okudum 2 gün geçti, evde kolyemi çıkarırken ılık bişey hissettim, bi baktım burnum kanıyo :) Eşim de diyo e pes valla, nette okuduğun bişeyi de kendinde başarma diye :)
Crafty geçmiş olsun canım. Yaşamadık ya geyik yapıyoruz, görücem ben bizi, cayır cayır yanınca mideler :) Aman şaka bi yana olmaz inşallah hiçbirimizde. Hamileliğin cilvesi de olsa bazı sıkıntılar, yaşam kalitesini ciddi bozuyor..
Ama ben şimdi bunalıma girdim51 kiloydum ben 60 oldum nerdeyse nasıl vericem ben bu kıloları:18:
geçmiş olsun güselim. yoğurt ve kefiri denedin mi? bende işe yarıyo da...
trawma aslında doğum günü için dantel yada tül kombinasyonu önerebilrdim ama şu durumda giysen bir daha evladınıza kardeş yapamayabilirdiniz o yüzden sustum
Aman es geçmeyelim mazallah eksik kalırızBurda bi arkadaşın burnu kanamıştı 21.haftada hiç unutmuyorum, okudum 2 gün geçti, evde kolyemi çıkarırken ılık bişey hissettim, bi baktım burnum kanıyo :) Eşim de diyo e pes valla, nette okuduğun bişeyi de kendinde başarma diye :)
Crafty geçmiş olsun canım. Yaşamadık ya geyik yapıyoruz, görücem ben bizi, cayır cayır yanınca mideler :) Aman şaka bi yana olmaz inşallah hiçbirimizde. Hamileliğin cilvesi de olsa bazı sıkıntılar, yaşam kalitesini ciddi bozuyor..
yeni faforim şu sıralar gebelik ürtikeri:)34. haftayı bekliyorum döküntü yapcam kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?