- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.821
1 ay önce Edirneye gezmeye gittik.Çok beğendim , darüşşifa ve tava ciğerine bayıldım.ewt cnm edirneliyim edirne de çalışıyorum. 5 yıl izmir de kaldım bende okul içinn.. şimdi edirnedeyizzz..
kızlar ya benim kuzenim benim için doğum geceliği almış ama böyle annelerimiz giydiğinden hiç beğenmedim bide sarı.bütün doğum gecelikleri aynımı acaba yaa
benim ki 22. haftada 475 gr. dı küçük benimki malesef
Eki Görüntüle 234206
Buyurun bir çirkin ördek yavrusu
ağzında dirseği var kolu ile ağız tarafını kapadı yine deli bozuk
saygısızlıkla alakası yok elbette
bazı yerlerde bu adettir, hatta günlerce değişik gecelikle olmak zorunda olanlar var ...
ay değil ben bi ara link göndermiştim süper hamile kıyafetleri vardı.. internette bak tatlım hem spor hem abiye :)
anam küçük demeyin ben yine tırlatıyorumm benimki 21+4 ike 353 grdı.. ben napayım .. kafamı nerelere vurayım anası 73 kilo danası 353 gr rezil edecek bu sıpa beni millete..
ben yine göremiyorummmmmmm...
ay evt bazı yerlerin adetleri var .. bizde 40 ında olur .. günlük kıyafet giyilir.. kadınlar arası olur..
benim eşim konyalı orada kına gecesi gecelik giyme adeti varmıs.. bana ilk dediklerinde basımdan kaynar sular döküldü.. tabi hemen eşime konu nakledildi ve olay çözüldü..
yani mevlütte giymek kınada giymekten daha makul gibi :)
leyla_87 kullanıcısından alıntı
kızlar ya benim kuzenim benim için doğum geceliği almış ama böyle annelerimiz giydiğinden hiç beğenmedim bide sarı.bütün doğum gecelikleri aynımı acaba yaa
ay değil ben bi ara link göndermiştim süper hamile kıyafetleri vardı.. internette bak tatlım hem spor hem abiye :)
fatmacım senin gönderdiğin linki ekliyorum hemen ben baktım beğendim bide kadıköyden bi bakıcam aradığımı bulamazsam burda alıcam...
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
bende öyle çok janjanlı bişi almayı düşünmüyorum açıkcası ve kasım anneleriniin tavsiyelerini okudumda biraz gözüm korktu çok kanam falan olup batıyormuş heryerilk giydiğiniz pijamalarınız pahalı bişiler olmasın yazmışlar...
ben fotograf çekimi için alcam bitane sık bişey .. gerisi pazen gecelik olcak.. batıyomus gercekten.. yazık günah vercem dünya kadar para sonra bi işe yaramicak..
zaman geçmiyo gülüm maalesef.çok su içmek çatlakları önlüyormş.ben zoraki 3 litre içmeye başladım.10 gndr.yeterlimi bilmiyrm.bebek yağı duştan sonra kulllanıyrm.bi süre badem susam kakao yağı kullandım.şimdi sıcaklarda kakao kokusu çekilmiyor.şimdi çatlak kremi sürüyrm tedbir bizden taktir allahtan.:)Evet ben de ilk hamileligimde senin gibi hissetmistim,sanki hic normal degildim hep hamileymisim gibi hissetmistimDaha catlaklar baslamadi bende baya su iciyorum ondan mi bilemiyorum.
Canım çok geçmiş olsun,her şey yoluna girecektir merak etme.
Neleri atlatıyoruz bunu da atlatıp sağ salim alacaksın bebiğni kucağına hiç üzülme.
Çok üzüldüm canım, Allah yardımcınız olsun kim bilir ne zor olmuştur. Allah bu bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. 3 ay kaldı biraz daha sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?