2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Fatmacım Ayşe ismi güzeldir:)
Kendimden bilirim (Ayşegül'üm ben:)
Sare ile de pek bir yakışır:)
Jinepscim saygılar sunuyorum:)
Yani ben de elektronik istemem.
Pırlantayı geçen sene aldırdım.
Şöyle şık bir bileklik falan mı olsa diye düşünüyorum hani:)
Çok materyalist gördüm kendimi

Bence Elif hiç de eskimeyecek bir isim,ben çok kibar buluyorum ve de esrarengiz.
Kuran'da bazı ayetlerde geçer ancak anlamı bilinmez.Hoşuma gider bu durum ve edebiyatta çok şerh edilmişliği vardır:)

bende doğum hediyesi olarak ince bileklik düşünüyordum ama telefon biraz hıkmık edince hemen işine geldi telefon almak hoş çok güzel telefonumda sevdim ama bileklik yada yüzüğün yerini tutmaz :)

ya ben de bi ağrılar var ama çözemiyorum kızlar kasık desen diil kasıkla bacağın bağlandığı yerde mi keşvedemiyorum ama üç gündür var ara ara oluyor sürekli diil çok çok rahatsız edici diil böyle ağrısı olan var mı ya bir de ayakları asağıda onlar mı çözemiyorum sol taraftaki kasığıma dokununca acıyo bastırınca böyle ilginç bişiler

ya çok gıcık bi durum ya
sabah gazetede okudum ırmak ünal kızına kayla ismini koymuş katıksız kötülüklerden arınmış demekmiş sizce nasıl?
bu arada bende 8 kilo aldım ya

slm kızlar ben daha 4 haftalık hamileyim ama isim koyma konusu benim de ilgimi çekti kaynanam da kendi adının konmasını istiyo ama ben kız olursa esila yada efnan erkek olursa eymen koymak istiyorum bakalım kim kazanacak

canım benimde sol bacagımda bazen kasıgada vuran senin dedigin gibi agrı desem agrı degil sanki kramp gibi bişey oluyor rahim büyüyoya kemikler açılıyo büyük ihtimal ondan

elif çok güzel bir isim bence.. ayrıca ayşe, elif, zeynep gibi isimler eskimez diye düşünüyorum. kız olsaydı biz de zeynep koyacaktık... şimdi oğlanın ismi ile ilgili hiç bir şey konuşulmuyor evde ... bu konuda evde büyük bir sessizlik hakim

Hayırlı Cumalar sevgili anne adayları
Bence 8 kilo alanlar falan mutlu olmalılar ben 50 kilo ile başladım hamileliğe bu sabah sağlık ocağında tam 62 çıktım.İnsanlar 12 kiloyla doğum yapıyolar düşünün artık.Her gün yüzüyorum yürüyorum.Hem ben hiç kio almazdım çok yememe rağmen hamilelik öncesinde.Bir de içimden sürekli ağlamak geliyor görseniz halimi ,durduk yere ağlamak çok saçma sapan oluyor.Elimde değil napayım.Sizde de var mı ağlama krizleri?

merhaba canım iyiyim sagol sen nasılsın evet bayadır görüşemiyoruz bende seni merak ediyordum.evet canım benimki çok hareketli geçen hafta cumartesi gittim bebegin baş gelişli normal dogum yaptırırız inşallah dedi ama hala bana bebek kayıyormuş gibi geliyo doktorun dediğine göre başgelişi almış artık ama bakalım hayırlısı

canım benimde sata göre önden gidiyo bebişim en son ayrıntılıya girdiğimde sata göre 22+5 haftalıktı ama ölçümlerde 24 25 haftayla uyumlu dedi doktor büyük ihtimal satın yanlış dedi doğru bile olsa bi çizelge vardı sınırları yazıodu ölçümlerin orda gösterdi bebek bu sınırların içinde yani sorun yok dedi zaten benim ilk doktora gittiğimden beri hep büyük çıkıyodu önce 1 haftaydı sonra 10 gün en sonda 2 hafta oldu işte doktorda ayrıntılıdan sonra doğum tarihin artık bu dedi bana bende ona göre hesaplıyorum artık sanada göstermiştir söylemiştir mutlaka bana verdiği ayrıntılı raporundaki bilgiler dogru dedi ondada 24+6 ve doğum tarihide 12 kasım olarak görünüyo sata göre 25i olması lazımdı ama böyle oldu doktor artık değişmez baştan beri büyük gidiyor zaten dedi seninde değişmez bence

canım benimde sol bacagımda bazen kasıgada vuran senin dedigin gibi agrı desem agrı degil sanki kramp gibi bişey oluyor rahim büyüyoya kemikler açılıyo büyük ihtimal ondan

bunu duyduğuma çok sevindm yaklaşık haftalarda olunca acaba sadece ben mi yaşıyorum diyordumbni çok mutlu ettin valla :))

yok bana sadece iri bir bebek olacak dedi biraz rejim verdi. Bakalım ne diyecek ay sonunda belki kesin olarak der değişmez artık diye

cok sükür iyim canim cok sagol...bir süre giremedim foruma sonrada gecmisi okumaktan güncel konulara uzanamadim öyle bir hareketli ki iki gün girmesem gecmisi daha bitiremeden kalkmak zorunda kaliyorum bebisin baş gelişli olmasina sevindim benim alti haftadir sıpam konumunu koruyor oturmus poposunun üzerine ne ileri ne geri makat gelişli şu an yani banamisin demio doktorum gün gectikce dönme ihtimali düşüyor dedi bakalim bekliyoruz keyfi gelecekde dönecek diye sezeryan hic düsünmemistik cünkü

kızlar bu arada size danışmam gereken konu var şimdi ben birdaha hastaneye gittiğmde doğumla ilgili şeyleri konuşmak istiyorum ama neler sormam gerek tam bilmiyorum yani benim doktor biraz gıcık numarasını falan vermiyo doğum gece yada tatile falan gelirse doğuma gelmiyceginden şüpheleniyorum onu sorcam,odaları sorcam,yoğum bakım ünitesi var onu biliyorum diyanetin hastanesi doğuma eşimi almazlar diye düşünüyorum onuda sorcam böyle işte başka neleri sormam gerekiyor aklıma gelmiyor:26:

Bebişlerin dönme zamanı geldi mi ya ben 30'dan sonra diye biliyordum bnmki hala ayaklar aşağıda. Pat pat vuruyo nereye eserse serseri:))))

benim kalp atışların dinlerken hemşire aşağıdan dinledi tepiklerde hep göbek deliğmden yukarıda aşağıdamı oluyor yani şimdi başı
ya ben erken diye biliyorum ya hele 24.haftada fln alan geniş bi oraya bi oraya oynamazmı bu böcekler ya bnm mi yanlışım var. Şimdiyeni yeni sıkışıyo bnmki sanki hareketleri falan azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…