- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.261
bizde elif düşünüyoruz.bazıları elif eski isim falan dedi ama ıkıncı ısmıde ıstemıyor gıbıyım kımı bırını söyler kımı dıgerını kımıde ıkısını bırden söyler cocuk ne oldugunu sasırır diye. ama yinede tam karar veremedım belkı ıkı ısım olur. olursa elif asya olmazsa sadece elif
Fatmacım Ayşe ismi güzeldir:)
Kendimden bilirim (Ayşegül'üm ben:)
Sare ile de pek bir yakışır:)
Jinepscim saygılar sunuyorum:)
Yani ben de elektronik istemem.
Pırlantayı geçen sene aldırdım.
Şöyle şık bir bileklik falan mı olsa diye düşünüyorum hani:)
Çok materyalist gördüm kendimi
ya çok gıcık bi durum ya
sabah gazetede okudum ırmak ünal kızına kayla ismini koymuş katıksız kötülüklerden arınmış demekmiş sizce nasıl?
bu arada bende 8 kilo aldım ya
ya ben de bi ağrılar var ama çözemiyorum kızlar kasık desen diil kasıkla bacağın bağlandığı yerde mi keşvedemiyorum ama üç gündür var ara ara oluyor sürekli diil çok çok rahatsız edici diil böyle ağrısı olan var mı ya bir de ayakları asağıda onlar mı çözemiyorum sol taraftaki kasığıma dokununca acıyo bastırınca böyle ilginç bişiler
bizde elif düşünüyoruz.bazıları elif eski isim falan dedi ama ıkıncı ısmıde ıstemıyor gıbıyım kımı bırını söyler kımı dıgerını kımıde ıkısını bırden söyler cocuk ne oldugunu sasırır diye. ama yinede tam karar veremedım belkı ıkı ısım olur. olursa elif asya olmazsa sadece elif
ezgim merhaba! Nasilsin?? uzun zamandir göremedim seni....masallah bol bol tepikliomus annesini minigingünlerimiz yakin oldugu icin sana bir sorayim dedim en son ne zaman kontrole gittin? bebegin konumunu söyledimi doktor yani dönmüsmü? kaburgalarima vuruyor diyorsun bu yuzden merak ettim de :97: benimki dönmemis hala poposunun üstünde oturuyor
Günaydın Kasım anneleri ve bebeleri.. Herkese hayırlı cumalar efem...:) Ben sabah bi idrar tahlili verdim geldim, ilk kez idrarda glukoz çıkmış. Değer 50, referans aralık 0-45 arası. Bi de epitel çıkmış 34. Onun referansı da 0'mış yani idrarda hiç bulunmamalıymış. Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi lütfen, bu iki değer ne ola ki ? Hani lokosit falan çıksa idrar yolu enfeksiyonu diyeceğim de epitelle, glukozu bilemedim..[/QUOT
cnm epıtel normaldır her bayanın ıdrarında cıkabılır epıtel.ama glukoz kandakı skerın yuksek oldugu ıcın ıdrara vurur sen seker testın ebaktırdınmı kac cıktı kı ıdrar da seker gorundu...
preg ve beyhan25 teşekkürler.. benim şeker yüklemesini yapmadı doktorum daha, sonraki kontrolde dedi ki o da 28.hafta oluyor. ama troidim için endokrine gittiğimde şeker de bakmıştı, tokluk kan şekerim bile 67 çıktı düşünün yani. normalde hep düşüktür benim şekerim, hatta hipoglisemi dendi, az ve sık beslenmelisin dendi falan. şimdi idrarda glukoz şeker hastalığıyla bağlantılıysa, şok olurum yani.. neyse pzt bi soracağım doktora bakalım ne diyecek..
craftycim şimdi usgye göre atlaya atlaya giden bebişin olduğu için sana sorayım dedim. Ben doktora 25+1 de gittim USG 26+0 yazıyordu 5 Kasım olan doğum da 30 Ekim yazıyordu ama ölçüleri 27+ olanlar vardı 25+ olanlar vardı 26+ olanlar vardı kafa göbek fln farklı ölçülerdeydi ama ortalaması 26 diyordu.şimdi 30.haftamda gidicem doktora acıcık rejim yapıyorum ama bebişimi besliyorum yine de. Şuan 27 olmak üzereyim usgye göre 28 falan mıdır sence? Sen bilirsin bu işleri :)))Daha doktora gitmeme çoook var.Hadi bana güsel şeyler söyle craftyy:))))
canım benimde sol bacagımda bazen kasıgada vuran senin dedigin gibi agrı desem agrı degil sanki kramp gibi bişey oluyor rahim büyüyoya kemikler açılıyo büyük ihtimal ondan
canım benimde sata göre önden gidiyo bebişim en son ayrıntılıya girdiğimde sata göre 22+5 haftalıktı ama ölçümlerde 24 25 haftayla uyumlu dedi doktor büyük ihtimal satın yanlış dedi doğru bile olsa bi çizelge vardı sınırları yazıodu ölçümlerin orda gösterdi bebek bu sınırların içinde yani sorun yok dedi zaten benim ilk doktora gittiğimden beri hep büyük çıkıyodu önce 1 haftaydı sonra 10 gün en sonda 2 hafta oldu işte doktorda ayrıntılıdan sonra doğum tarihin artık bu dedi bana bende ona göre hesaplıyorum artık sanada göstermiştir söylemiştir mutlaka bana verdiği ayrıntılı raporundaki bilgiler dogru dedi ondada 24+6 ve doğum tarihide 12 kasım olarak görünüyo sata göre 25i olması lazımdı ama böyle oldu doktor artık değişmez baştan beri büyük gidiyor zaten dedi seninde değişmez bence
merhaba canım iyiyim sagol sen nasılsın evet bayadır görüşemiyoruz bende seni merak ediyordum.evet canım benimki çok hareketli geçen hafta cumartesi gittim bebegin baş gelişli normal dogum yaptırırız inşallah dedi ama hala bana bebek kayıyormuş gibi geliyo doktorun dediğine göre başgelişi almış artık ama bakalım hayırlısı
Bebişlerin dönme zamanı geldi mi ya ben 30'dan sonra diye biliyordum bnmki hala ayaklar aşağıda. Pat pat vuruyo nereye eserse serseri:))))
benimkide topu dikmiş vaziyette,popo yukarda
ya ben erken diye biliyorum ya hele 24.haftada fln alan geniş bi oraya bi oraya oynamazmı bu böcekler ya bnm mi yanlışım var. Şimdiyeni yeni sıkışıyo bnmki sanki hareketleri falan azaldıbenim kalp atışların dinlerken hemşire aşağıdan dinledi tepiklerde hep göbek deliğmden yukarıda aşağıdamı oluyor yani şimdi başı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?