2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Bebişlerin dönme zamanı geldi mi ya ben 30'dan sonra diye biliyordum bnmki hala ayaklar aşağıda. Pat pat vuruyo nereye eserse serseri:))))

bende daha gec biliyordum ama doktoruma bakilirsa öyle degilmis...bu haftalara dönmüs oluyorlar genelde dedi benimki bu ara biraz önden gidiyo 28 bitmek üzere. ama net olarak sormak aklima gelmedi ne zaman döndüklerini. Anladigim kadariyla gün gectikce alan daraldigi icin dönme olasiligi da düsüyormus :18: ama internette okuduklarima bakilirsa son ana kadar dönebiliyormus, afacanlarin keyfine kaldik anlicaginiz beklicez artik

canım zaten 6. aydasın şu an. sana bi tablo vereyim

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

sen nisayamı gidiyosun canım?

slm arkadaşlar umarım bebişlerınızde sızlerde iyisinizdir sızlerle oglumun ısmını paylasmak ıstedım fıkırlerını almak ıstıyorum melegımın ısmını (Muhammaet Duha )koymak ıstıyorum sızce nasıl

oda fiyatı doğum feyatına dahil mi diye sor ( verdikleri fiyat paket fiyat mı?) oda fiyatı ne kadar devlet (sigorta) ne kadarını karşılıyo. herhangi bir şeyde bebeği onlar besliyor mu yoksa mama götürmelimiyiz sor.... aklıma geldikçe yazarım

dediğin gibi sanrm keyiflerine kaldık:) bnmkide önde ama dönmeye hiç niyeti yok o anca annenin kasıklarına vursun korkutsun falan:)

oku,oku bitiremedim masallah

herkese hayirli cumalar efenim.

made seni kacirdim kiz bir daha resim eklersen haber et olurmu

simdi gercekten bebekler dondulermi ya daha erken degilmi:26:

kizlar benim benim ellerim ve ayaklarim cok sisiyorlar ya felaket oldular inanin daha nereye kadar siserler bilmiyorum

dogumdan sonra gidiyor degilmi bu sislikler?

gidiyor cnm yengemde cok şişmiti sönü verdii foooss diye

benimde ayaklarımda ve ellerimde şişlikler var yukarı kaldırıpta uzun süre dinlenirsem iniyolar seninkilerde böylemi bilmiyorum ama sağlık ocağında hemşireye gittiğimde varis çorabı giymem gerektiğini söyledi araştırıyorum bende geneldede gidiyor şişlikler ama varis varsa bir çoğu kalıcı kişi yapısına göre

bende dua ismine bayılırım samaed koymak cok istedim ama tek konulmazmış günahmış yani abdüssamed koymalıymışımn onuda kimse sölemez diye
mert koymaya karar verdik babasıyla

mert güzel isim bız muhammet dedık ama tek olmuyomus o yuzden duha düşündük isim çok önemli hala gıdıp gelıyorum aslında ne koysam dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…