- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.281
benim kalp atışların dinlerken hemşire aşağıdan dinledi tepiklerde hep göbek deliğmden yukarıda aşağıdamı oluyor yani şimdi başı
Bebişlerin dönme zamanı geldi mi ya ben 30'dan sonra diye biliyordum bnmki hala ayaklar aşağıda. Pat pat vuruyo nereye eserse serseri:))))
güzel soru doğumdaşım emmeeeee ben bu soruyuda boş bırakıciğimm:26:
ben yarın 24 haftalık olucam amanın altı aylıkmı oluyorz biz şimdi çok sevindirik oldum
bu arada beşinci ayın içinde iki kilo aldım vatana millete hayırlı olsundün itibari ile tartı artık 60kg göstermekte
kızlar bu arada size danışmam gereken konu var şimdi ben birdaha hastaneye gittiğmde doğumla ilgili şeyleri konuşmak istiyorum ama neler sormam gerek tam bilmiyorum yani benim doktor biraz gıcık numarasını falan vermiyo doğum gece yada tatile falan gelirse doğuma gelmiyceginden şüpheleniyorum onu sorcam,odaları sorcam,yoğum bakım ünitesi var onu biliyorum diyanetin hastanesi doğuma eşimi almazlar diye düşünüyorum onuda sorcam böyle işte başka neleri sormam gerekiyor aklıma gelmiyor:26:
kızlar bu arada size danışmam gereken konu var şimdi ben birdaha hastaneye gittiğmde doğumla ilgili şeyleri konuşmak istiyorum ama neler sormam gerek tam bilmiyorum yani benim doktor biraz gıcık numarasını falan vermiyo doğum gece yada tatile falan gelirse doğuma gelmiyceginden şüpheleniyorum onu sorcam,odaları sorcam,yoğum bakım ünitesi var onu biliyorum diyanetin hastanesi doğuma eşimi almazlar diye düşünüyorum onuda sorcam böyle işte başka neleri sormam gerekiyor aklıma gelmiyor:26:
dediğin gibi sanrm keyiflerine kaldık:) bnmkide önde ama dönmeye hiç niyeti yok o anca annenin kasıklarına vursun korkutsun falan:)bende daha gec biliyordum ama doktoruma bakilirsa öyle degilmis...bu haftalara dönmüs oluyorlar genelde dedi benimki bu ara biraz önden gidiyo 28 bitmek üzere. ama net olarak sormak aklima gelmedi ne zaman döndüklerini. Anladigim kadariyla gün gectikce alan daraldigi icin dönme olasiligi da düsüyormus :18: ama internette okuduklarima bakilirsa son ana kadar dönebiliyormus, afacanlarin keyfine kaldik anlicaginiz beklicez artik
slm arkadaşlar umarım bebişlerınızde sızlerde iyisinizdir sızlerle oglumun ısmını paylasmak ıstedım fıkırlerını almak ıstıyorum melegımın ısmını (Muhammaet Duha )koymak ıstıyorum sızce nasıl
güzel ama duha yerine dua olsa süper olurmuşş
oku,oku bitiremedim masallah
herkese hayirli cumalar efenim.
made seni kacirdim kiz bir daha resim eklersen haber et olurmu
simdi gercekten bebekler dondulermi ya daha erken degilmi:26:
kizlar benim benim ellerim ve ayaklarim cok sisiyorlar ya felaket oldular inanin daha nereye kadar siserler bilmiyorum
dogumdan sonra gidiyor degilmi bu sislikler?
güzelmiş eşime söyeleyim hoş valla tesekkur ederım cnm
oku,oku bitiremedim masallah
herkese hayirli cumalar efenim.
made seni kacirdim kiz bir daha resim eklersen haber et olurmu
simdi gercekten bebekler dondulermi ya daha erken degilmi:26:
kizlar benim benim ellerim ve ayaklarim cok sisiyorlar ya felaket oldular inanin daha nereye kadar siserler bilmiyorum
dogumdan sonra gidiyor degilmi bu sislikler?
bende dua ismine bayılırım samaed koymak cok istedim ama tek konulmazmış günahmış yani abdüssamed koymalıymışımn onuda kimse sölemez diye
mert koymaya karar verdikbabasıyla
mert güzel isim bız muhammet dedık ama tek olmuyomus o yuzden duha düşündük isim çok önemli hala gıdıp gelıyorum aslında ne koysam dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?